| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 458  [Dalších 228 >>]
MÍŠA&FÍK 38466
9.4.2007 0:24:39
zdravím z Plzně, kde bylo dnes krásně, přesně tak, jak se na Velikonoce sluší a patří...... :-))))))

Dnes jsme byli v ZOO, a jak jsem již psala, počasí bylo príma, zvířátka se také chovala slušně, lidí bylo tak akorát a i svačinu jsme měli velkou, takže naše "výprava" dopadla úspěšně.

A jak se pořád máte vy ?????

Alice, jsem ráda, že je Tomík v pořádku!
Filip měl teď pár dnů rýmu a trochu kašel, tak si vzal Petr dovolenou a nechali jsme ho doma, aby se vyležel, protože poslední týden v dubnu jedou do školky v přírodě, tak chci, aby byl fit.

Řekla bych, že klídek zabral a hošík už je celkem zdráv...... :-))))

ŤUKY*ŤUKY*ŤUK !!!!!

IVO, i vy jste si, jak tak čtu, užili s nemocemi své..... :-(((((
Věřím, že teď, jen co pořádně vyleze sluníčko, bude všechno hned veselejší a my a naši broučci i zdravější..... :-))))))

Píšeš, jak jste báječně zvládli zápis do školy - moc gratuluji !!!!!

Lenka je šikovná holčička..... :-)))))

My si počkáme na příští rok.

Letos se nás sice snažila paní učitelka nalákat, jako že na to Filip hlavu má, ale je to takovej hračička, tak já myslím, že nám za ten rok ve školce třeba ještě trošku "dospěje"...... :-)))))

Snad jsem nic nepokazila...ale mám pocit, že právě díky té "sebeobsluze" a tomu, jak je pořád myšlankama bůh ví kde a místo toho, aby se třeba oblékal sní o bůh ví čem, aby nebyl pořád na chvostu......v porovnání s ostatníma dětma.......

Co ho baví a co ho zaujme, v tom je jednička....ale jak ho něco nebaví, to to potom , panečku, trvá..... :-(((((

No jo, no, chlap.......snad to rozchodí...... :-))))))

Jinak se máme tak nějak pracovně, už 2.měsíc dělám 12 i více hodin denně a začínám toho mít , jak se říká, plný kecky.
Kolegyně marodí se zádama a už se mi začíná zdát, že si udělala takové příjemné, jarní prázdniny.......

Doma to vypadá jako po boji, protože večer, když konečně dorazím, opravdu nemám na uklízení ani pomyšlení.....takže co nezastane Petr s Fíkem, to prostě není...... :-)))))))

Ale snaží se, hoši, snaží, to bych jim zase křivdila..... :-))))

Jen máme asi moc malej byt a hodně věcí - jinak to nevidím.........CHI CHI CHI !!!!

Je spousta hodin, za chvíli vstávám.........chjo !

Mějte se bááááájo, užívejte si sluníčka a já zase zajdu....... :-))))))

Jo, a zítra, zítra ať vás Ti vaši chlapi pořádně vyšupou¨!!!!!!!!

MÍŠA&FÍK 38466
8.4.2007 23:55:40
Také chci popřát všem veselé velikonoce, krásné jaro , hodně zdraví a lásky po celý rok...... :-)))))

ajišňa a tomšula 52582
6.4.2007 23:01:26
ahoj všichni, nevím kde jste, ale chci popřát krásné prožití svátku jara a pěkné velikonoce.

doufám, že se brzo ozvete... Alice
ajišňa a tomšula 52582
27.3.2007 15:26:42
Přeji krásný jarní den. Dneska mám v práci trochu času a tak něco málo napíšu. Tomík už je OK, uši má zdravé, ale po velikonocích musíme ještě zajít na tympometrii.

Jinak je tu u nás vše po starém, chodíme do práce, radujeme se z krásného počasí a těšíme se na velikonoce. Velikonoční výzdoba bytu již proběhla, ještě budeme s Tomíkem malovat vajíčka, do školky jsme už také donesli několik bílých vajíček...

Nevzpomínám si , jestli jsem ti psala ,že jsem byla na tom novém filmu od Svěráků - Vratné lahve - jestli máte kam dát malého tak si na ten film s manželem zajdi. Je to moc krásný film.

Už druhý den jím ráno bílý jogurt a zbytek dne saláty, když vidím zelenou barvu tak se mi dělá blbě, ale musím vydržet. S přicházejícím krásným počasím se mi ty moje kila navíc stále více
protivý. Chtělo by to pohyb, ale ten přijde až s kolem :-))

Mějte se báječně a zase někdy naslyšenou. Alice.

Delete 8214
20.3.2007 16:52:36
Ahojte,

tak já hlásím, že my jsme doma s malými přestávkami už od Vánoc....a když jsou náhodou zdravé děti, tak marodíme my s manželem....já měla asi měsíc virózu, kdy jsem se dusila kašlem a nic na to nezabíralo, manžel si pro jistotu vybral zápal plic, takže já jsem stejně i ve svém lazarském stavu musela fungovat....

Teď nás trápí čtyřicítky horečky, kromě nejmenší janičky si tím procházejí postupně všecny holky, u jedné to byla dost jasná angína a taky antibiotika hned zabrala, ale u zbylých dvou je to takové všelijaké, jedné jsem je ani nezačala dávat, protože ač horečky má stejné, tak prý nemá čepy v krku a na angínu to nevypadá....no pereme se už druhý týden a je to na palici, protože mně se k tomu přidal zánět spojivek, oko bolí, slzí, od toho mě bolí hlava, jak ho pořád mhouřím....noci jsou teď dost šílené, holky se střídají v buzení, takže vlastně skoro nespím, doháním to pak přes den a to zase riskuju, že holky něco provedou, zejména Janička...

Zápisy do školy jsme prošly s Lenkou dva, u obou byla naprosto v pohodě, všechno zvládala a nikoho ani nenapadlo, že by měla jít až za rok...už máme koupenou i aktovku, nějak jsem nemohla nic vybrat a nakonec jsem objednávala ze Slovenska. Nebýt bankovních poplatků, vyšla by mě podobně jako asi nejlepší aktovka od nás.

Co se týče takových těch "šikovnostních" záležitostí, kresba, nůžky, vázání tkaniček...tak Lenka umí vše, tkaničku se naučila někdy v červnu tak, že ve školce místo odpoledního spaní si hrála s tkaničkami na své noční košilce....pak mi to jen oznámila...taky už zná prakticky všecna písmena a číslice, dokáže je (tiskací) napsat, začíná číst (vyhláskuje si písmena a občas už jí to secvakne a spojí se jí to ve slovo), počítá do stovky, sčítá a odčítá do desítky bezpečně a s prstama i s přechodem přes desítku....
Zase na druhou stranu už si skoro nehraje, většina hraček už jí nezajímá, tak je obtížnější ji něčím zabavit tak, aby nepotřebovala moji asistenci...

Hrozně moc se těším, až budeme moct chodit ven, vytáhnu holkám kola, Lenka už by měla začít jezdit i na tom větším (16") bez postranních koleček, na podzim to zvládla na tom malinkém, ale to velké ještě neudržela....nevím proč, ale ta větší kola jsou nějaká moc těžká. No a holky z tříkolek přejdou na kola s postranními kolečky, tak už budou také "velké"....a uvidíme, co Janina, jestli už zvládne tříkolku nebo jen odrážedlo, každopádně už to bude veselejší...Jen abychom už mohly ven....

Jo a než mi holky teď Lehly s těmi horečkami, tak měla Lenka vystoupení s tancováním...a to byl teda boj, aby tam šla....ona se hrozně nerada předvádí, už jako mimčo odmítala opakovat slova, tak jsme na to museli "oklikou", přes zodpovědnost k ostatním, že by jim při tom vystoupení chyběla a tak....nakonec to zvládla, ale opět se mi tím potvrdil výběr školy.....v klasické by měla problémy při každém vyvolání k tabuli....

Tak to je od nás zatím asi vše....
MÍŠA&FÍK 38466
20.3.2007 0:13:09
Ahoj !

Jen jsem nakoukla, je pozdě, zase tu straším...... :-)))))

Díky za zprávy, i když za veselé bych byla raději !

To je pech, že se Tomovi ty problémy s oušky vracejí....... :-(((((

Já jsem měla jako malá několikrát zánět středního ucha a co vím, tak mi to určitě i píchali...vždycky v noci.

Držím Tomíkovi moc palce, aby bylo už vše v pořádku a aby mohl zase vyrazit za kamarády do školky.

Filip má zítra se školkou plavčo, tak se moc těší...... :-)))))

Minulý týden bylo moc hezky, už jsme zahálili "hřišťovou" sezónu a o víkendu se vrátila zima jak z ruského filmu....BRRRRRRR !!!!!!

Už bych potřebovala trochu sluníčka jako sůl......načerpat sílu a novou energii......taky mám pocit, že funguju nějak na doraz..... :-(((((

Již 3. týden dělám dvanáct hodin a celý víkend jsem byla v práci a už mě to tedy moc nebaví........na nic jiného nemám čas.

Ale, koukám, že si jen stěžuju!!!!!!

Raději toho nechám a ozvu se v nějakou "normálnější" hodinu...... :-)))))

DOBROU NOC A UŽ JEN SAMÉ DOBRÉ ZPRÁVY !!!!!!

Ahoj ! Michala

P.S. Něco pro Toma......aby bylo uzdravování taky rychlé, jako tenhle závoďák.... :-)))))

ajišňa a tomšula 52582
18.3.2007 14:22:56
Ahoj Míšo a Fíčku, už jsem se dlouho neozvala, ale nějak nebyl čas. Začala jsem fungovat v té nové bance, už jsme regulerně otevření cca 2hý týden, lidi se začínají trousit a ptát. Měli jsme v pátek akci na Stodolní, už dlouho jsme neviděla toliko všelijakých maldých i postarších lidí. Měli jsme objednaný stůl a tak jsme konzumovali já nealkoholické mojito a holky kde co alkoholického, ony měly odvoz do Havířova a kluci jsou od Opavy a měli taky odvoz. Potom jsem pokračovali do dalších hospůdek a barů, každá byla jiná s jiným osobitým nádechem. Bylo tam strašně moc krásným mladých koček, zase mně chytla depka - jak ohledně mé obezity, tak mého věku. V 00,30 jsem jela domů.

Můj malý je nemocný, nechodí do školky už cca 3tí týden. Nejdříve to začlo kašlem a rýmou, dostal u doktorky nějaké kapky jak na kašel tak na rýmu. Po týdnu a půl už to bylo lepší , ale si začal stěžovat na bolesti ucha. Vždy večer. Jednou se mu dokonce zvýšila horečka , ale po sirupu klesla a pak už se nevrátila. Jenže v pátek večer zase, že ho bolí ucho, tak jsem v sobotu volala na ORL pohotovost a tam mi jasně sdělili ,že pokud malý nemá horečku tak ať se tam s ním ani neobjevuji. V pondělí jsme došli ráno na ušní v 7,00 a bylo tam 50 lidí. Při zápisu k doktorovi jsem zjistila, že můj předpokládaný vstup k doktorovi bude v 10,56. Takže jsem zaklepala na sestru a objednala se na úterý. V úterý mi doktor řekl ,že má malý zánět středního uchva v levém uchu :-(( a že právé má zalehnuté. Dostali jsme antibiotika , doufám, že mu ten zánět rozeženou a nebudou ho píchat. Nevím jestli si pamatuješ , ale vloni jsme procházeli to samé, dokonce měl zánět v obou uších a museli mu to řešit operativně. Možná, že jsme si loni leště nedopisovaly tak to nevíš. Ušní mi řekl, že by malému odpomohlo od té rýmy - která vlastně způsobuje u něj ten zánět vytrhnutí nosních mandlí.
Nemáš s tím nějaké zkušenosti.... někteří mi to schvalují, jiní říkají ,že je to zbytečné , že zase dorostou.. v úterý jdeme na kontrolu a modlím se aby to ten malý měl dobré. Pokud ano ,tak ušař bude určitě se mnou diskutovat o těch mandlích a já envím jestli ano, či ne. Pokud by to malému ale odpomohlo tak asi ano. Nechci ty záněty absolvovat každé jaro.

Nezlob se ,že jsem se tak rozepsala o našich bolístkách. Jinak za chvilku chlapům jdu upéct borůvkový koláč, odmražovali mražák a našli borůvky a toto vymysleli. Tak teď čekám až se mi rozpustí hera a hurááá na věc.

Se snižováním mé nadváhy je to na štíru. Přes týden se jakž takž držím ale ty víkendy to za moc nestojí. :-)))

Jóóó byla jsem na " Vratných lahvích " bylo to parááádní. Svěrák je prostě génius a jeho synek taky , je to moc krásný příběh. Takový co nás čeká na stáří. No všechny asi ne. Je to herecky velmi dobře obsazené...
Vřele doporučuji, někteří tvrdí, že je to lepší než Obsluhoval jsme ang.krále.

Míšo, měj se moc hezky a přeji hlavně dobré zdraví... ahoj Alice.
MÍŠA&FÍK 38466
14.3.2007 0:26:41
DOBROU NOC ............. :-))))

MÍŠA&FÍK 38466
13.3.2007 7:40:53
HODNĚ JARNÍHO SLUNÍČKA I VÁM !!!!!!

ajišňa a tomšula 52582
12.3.2007 20:33:15
ahoj Míšo a Fíčku, Tomáš děkuji za přání k jménu, oslava byla taková akorátní, Tomášové - mám tu dva včetně mého milého - si dali v pizzérii pizzu a byli spokojení. já jsem jim nadělila nějaké malé dárky, manželovi lahvinku vína a tomíškovi dva anglíčáky - měli radost ohromnou. Tedˇ můj Tomáš čte Tomíkovi nějakou pohádku a pak nastupuji já s usínáním ,nemám tedy dostatek času se tu poriadně vyňadritˇ.... ještě se ozvu.

přeji hezký večer a kdyby mi to nevyšlo tak náááádherný jarní týden. :-)))
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 458  [Dalších 228 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.