| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 458  [Dalších 218 >>]
MÍŠA&FÍK 38466
12.3.2007 7:47:15
Tak koukám, že obrázek zmizel.....to jsem z toho jelen....a radostí z obrázku, jsem se včera nestihla ani rozloučit .....

Rodina mě sem už nechtěla pustit, tak alespoň takhle, dodatečně......HEZKÝ DEN A BEZVA TÝDEN !!!!!

Ahoj ! Michaela
MÍŠA&FÍK 38466
12.3.2007 0:33:03
AHOJ ALICE, AHOJ TOME..... :-)))

Vím, je pozdě, ale budu potichoučku, abych vás nevzbudila...... :-)))))

Tak máme zase další víkend za sebou.....a zítra zase do práce......chjo !

Vždycky to uteče jako voda!

Mám teď práci o něco náročnější, protože chodím ještě na brigádu, takže jsem celý den pryč.

O víkendu jsem se snažila dohnat to, na co jsem v týdnu neměla a opět ani nebudu mít čas, takže jsem to krásné jarní počasí viděla jen z okna a potom jsem si ho užívala na balkóně při věšení prádla.

Ale docela jsem vše zvládla, tak můžeme zase vklidu začít kramařit.... :-))))

Počítám, že v úterý večer nebude po mé snaze mít útulný a uklizený domov ani památky...... :-))))

Hezké počasí si venku užívali jen Fík s tatínkem, ale jsem ráda, ,však taky potřebují nějaká ta "klučičí" tajemství!

Jak jste oslavili tomáškův svátek ???

Filip bude slavit v květnu.....o tom nemá ještě páru, ale už před pár dny plánoval, o co si napíše Ježíškovi.......říkala jsem, že do Ježíška je ještě dlouhá doba, ale i na to měl odpověď .
Povídal, že prý už si bude přát od teď, aby toho potom neměl totik.....chi chi chi !!!!

A minulý víked jsme "vařili" dort, protože dort 1x do roka je málo..... :-))))

Naštěstí toto přání splnil kupovaný korpus, ovoce ,želatína a šlehačka ve spreji..... :-))))

Co se týče velikosti, mám přesně opačný problém.......jsem jablíčko.....takže kalhoty jsou v pohodě, ale zato s vršky je legrace..... :-))))

Jo, a pořád nehubnu - stojím a stojím....no, snad se taky někdy dočkám......

Koncem dubna pojede Fíček do školky v přírodě, už se moc těší, včera jsem mu našla na netu hotel, kam pojedou, tak už plánuje i s kým bude na pokoji....tak jsem na něho zvědavá..... :-))))

Je to velký cestovatel, vyloženě si užívá nové hotely a penzióny, ovšem sám takhle dlouho ještě nikde nebyl - vždycky buď s námi, nebo s mými rodiči.

Ale paní učitelky jsou príma, má je moc rád, takže to bude jistě v pohodě.

Jedou na Šumavu, do Železné Rudy.

První víkend v květnu jedeme společně na sraz s holkama z "naší" diskuse, takže z cestování nevyjde..... :-))))

Už se taky moc těším !!!!

Vloni na začátku září jsme byli na Vysočině a letos jedeme do Orlických hor.

Jedna kamarádka mi udělala nějaké koláže z fotek, co jsem jí poslala, tak si dovolím tady trochu vytapetovat - je to velká šikulka..... :-)))

MÍŠA&FÍK 38466
8.3.2007 21:02:09
Já hlava !!!!!

Včera jsem na to celý dne myslela a stejně jsem nakonec zapomněla...... :-(((((

Milý Tome,
sice opožděně, ale o to srdečněji Ti přejeme k Tvému svátku vše dobré, hodně zdraví, štěstí, lásku a spoustu príma kamarádů !!!!!!

Měj se bááááájo a pozdravuj maminku !!!!!!

MÍŠA & FÍK

ajišňa a tomšula 52582
28.2.2007 18:12:02
ahoj Míšo , tak je zjištěné , že se ve spánku hubne také, proto je dobré spáti co nejdéle. moje šéfová má 50 kg a chodí spát každý den už v 21,00 možná na tom něco bude. je fakt ,že jsem něco takového četla.

já jsem tedˇ tady měla mamka a přinesla nám domácí tlačenku, jitrnice a jelita. takže hurááá do hubnutí. na spiningu jsem byla a dá se to v poho vydržet - mně to ale vůbec na těch kolech nebaví, já mám ráda když jedu v přírodě. ta aquagymnastika nemusí být špatná, to by mne i bavilo, chodím totiž na bazén / no byla jsem letos cca 2x/ a tam se snažím uplavat těch 30 bazénů. nejhorší je tam dojít a přemoct se, jak už jsem ve vodě tak je to fajn. já jsem zatím zhubla 2kg. uvidíme jak to půjde dál. snad budu mít v práci pořádné stresy a nebudu mít čas na jídlo a zhubnu. ....

dneska u ortopeda to docela ušlo, pochválil mne za to cvičení, zlepšilo se to tomíkovi o hodně, ale i tak máme cvičit dál, pak přijít za půl roku a uvidíme jestli operovat nebo ne. operace spočívá v naříznutí lýtka - sval je obalen v takové bláně a ta se nařízne aby ten sval byl povolnější .... no spíš volnější.

jdu něco dělat. zatím ahoj a těším se na další info.

PS: pokud se vlezeš do 44/46 tak seš v poho. já se kolikrát nevlezu ani do 46/48 a to už v C&A ani větší velikost není. já jsem totiž obézní tak trochu na houby, horní část mám dobré věci i 42,44 a ta spodní by snesla i 48, 50 jak kdy.... no coment.
potrřebuji cvičit na tu prdel... :-))))

Ahoj Alice.
MÍŠA&FÍK 38466
27.2.2007 23:40:15
Ahoj !!!!

Alice, to jsem ráda, že jste s Tomáškem v pořádku!

Že je "u nás" 60 příspěvků za den ???

To je pouze v ty dny, kdy tam nikdo není....... :-))))
Jinak je to i 250......no coment!

Už jsem se chystala vypnout počítač, ale řekla jsem si, že opět nakouknu.

A vida !

Petr má noční, Filip spinká jako nemluvňátko a tak mám spoustu času......chi !

Zítra mě ale čeká poněkud náročnější den, po práci jdu ještě na záskok do parfumérky, kam chodívám na brigádu, tak chci taky něco naspat.

Držím vám palce u ortopeda, jistě uvidí pokrok!

To mi připomnělo, že bych měla na ortopedii i já objednat Filipa - má pro změnu ploché nožky.....a už jsme tam nějak dlouho nebyli - na kontrole.

Že bych byla vzorná maminka a hned zítra tam brnkla ????

To samé s logopedií...... :-(((((
Vloni se během pár sezení naučil říkat "K" a po prázdninách jsme se měli objednat a začít cvičit "R"......tak tam bych mohla taky zavolat!

Máme teď, jak už jsem psala, jarní prázdniny, ale jako na potvoru začíná mít Fík nějaký kašel....není to sice nic vážného, zakašle párkrát za den, ale plánovali jsme zajít do bazénu na tobogán a z toho tedy sejde - nebudu riskovat !!!!!

Už nebyl nemocný ani nepamatuju ŤUKY*ŤUKY*ŤUK....a tak doufám, že i tohle se nám podaří zažehnat...... :-)))))

Začala jsem chodit na aquagymnastiku, je to moc príma, poprvé jsem se při takovémto "hromadném" cvičení smála po celou dobu od ucha k uchu......cvičitelka je skvělá a fakt nás dokáže vyhecovat.
Jen vodu by mohli drobátko přihřát...... :-)))))

Ve čtvrek jsem se s kamarádkou zapsala na spinning, ale už do předu je mi jasný, že nejpozději do 10 minut zaručeně odpadnu !
Ještě jsem nikdy nebyla a tak to alespoň zkusím - když to všichni tak chválí.......

Dnes jsem si koupila v Tchibu tepláky a byla jsem mile překvapena - konečně ušili něco i na "normálně baculatý" lidi.....chichi!
Dokonce jsem se v pohodě oblékla od velikosti 44/46....a to jsem na "lyžařské" dovolené 2 kila přibrala..... :-(((((

Letos se mě ta kila tedy drží jako klíště !!!!!

To, že jsem vloni na jaře zhubla 10 kilo jako nic, mě přijde už jen jako špatný sci-fi..... :-(((((

Musím se vzchopit - si pořád říkám, ale asi jsem fakt tak v pohodě, že jsou v pohodě i ty moje špeky ....BRRRRRRRRRRRRRRR !

Musím ještě přidat pohyb....ale když mě se táááák nechce.....ALE MUSÍM !!!!

Jdu vyzkoušet, nehubne-li se ve spánku..... :-)))))

Mějte se bááájo, a držím pěsti !!!!!Michaela

ajišňa a tomšula 52582
27.2.2007 22:15:27
ahoj Míšo, nějak ta naše zářijová diskuze vyšuměla. já jsem ok, na tvé domácí diskuzi jsem jednou něco málo přispěla, ale vy už jste tam tak sehraná partie, že já nestíhám se přidat. někdy vás čtu, ale jsou dny kdy je napsáno i 60 příspěvků za den, a to já fakt nemám tolik času abych byla v obraze.

mně to tady s tebou na září vyhovuje mnohem lépe. pokud ti to nebude vadit a nebude tě to moc obtěžovat tak sem zajdi a něco napiš. tak jak za starých časů.

my jsme u zápisu taky nebyli, malý je pravák, stříhání mu jde docela dobře, a tkaničky zavazovat taky neumíme, a ani nás to netrápí...
malý teď trochu pokašlává tak mu dávám stodal, a na večer něco proti dráždivému kašli, zítra jdou ze školkou do solné jeskyně, je to tam moc hezké, už jsem tam s tomíkem byla a líbilo se mi tam. jsou tam lehátka jako u moře, je tam všude ta sůl, a krápníky... potom tam je relaxační osvětlení a eben tam do repráků vypráví pěkné pohádky. děcka tam mají kyblíčky a lopaty a hrají si v té soli.

chodíme na bazén, ale teď když je kašlající tak ne. musím mu koupit potápěčské brýle a ploutve, aby se mohl potápět - šnorchl už máme.

ve školce probíhá výuka angličtiny, mají ji dvakrát týdně 1hod. a platí to město karviná, takže je to v poho. malý vždy přijde s nějakým novým slovem, je to docela bžunda. žádný jiný kroužek ve školce nenavštěvuje, ani tam další nejsou, dala jsem ho do nejbližší školky, aby ráno nemusel chodit moc brzo a tak je to docela chudá školka, nenabízí žádné kroužky keramiky, cvičení, flétny a jiných kravin, tak jako to má moje švagrová v ostravě. je mi to někdy líto, protože se v té keramice dají udělat fakt pěkné věci.

ja 21.46 a malý tu ještě poletoval, že prý musí na záchod, to uspávání u nás je fakt krize.

v práci to docela jde. tedˇ teprve zařizujeme pobočku, budeme otvírat asi 5.3.2007 není to však jisté. rakušáci nás pracovním prostředím dost rozmazlují. máme v kuchyňce presovač - cca 20.000,-- , myčku nádobí, mikrovlnku, varné konve, atd. moc se nám tam líbí.
školení už jsem snad všechna absolvovala, tak mám hlavu jak balón. tedˇto poslední školení bylo jedno z nejzajímavějších, měli jsme tam jednoho odborníka - psychologa, který s náma dělal testy, potom to uměl s virgulema, potom i s kyvadlem, pak věděl dost o numerologii, o horoskopech a hvězdách, o taiči / nevím jak se to píš správně /. zjistila jsem o sobě , že jsem sangvinik z 70% a cholerik z 30% - což u mne sedí. že jsem rozumově založená, citlivá - někdy až přecitlivělá, atd. potom nás učil jak odhadnou klienta, jaký to je člověk od pohledu, podle postavy, chování, mluvy atd.
no prostě paráááda. taky nám říkal jak se zbavit negativní energie, jak se zbavit nahromaděného celodenního stresu atd.
ty to máš fajn, ty asi ani nevíš co je to stres, mohu ti jen tiše závidět, taky bych chtěla pracovat na 6 hodin denně a ještě někde kde se nemusím " otravovat " s lidma, někdy to je fakt náročné.

je 22,00 a ještě jsem musela zajít k malému a vypusinkovat ho , protože jsem mu slíbila ,že se tam ještě zastavím, a zase začal tu svou písničku, že je mu tam smutno když odejdu atd..... někdy na to fakt nemám nervy, naštěstí se vždy přemůžu a trpělivost zvítězí. jsem zvědavá kdy bude chodit do postele sám a bude usínat beze mne.

jo, ještě se pochlubím, byli jsme u zubaře - poprvé v jeho 5 letech - to jsem ale důsledná matka co? doktor byl mladý, hezký a moc, moc hodný. malého pochválil ,že má krááásné zoubky a ať si je pořádně čistí atd. malý tam trochu pobrekával , ale potom když zjistil ,že se s ním nic neděje a že ho vlastně při tom počítání zůbů nic nebolí tak přesta. na chodbě mi pak říká, že si myslel ,že dostane mnohem větší auto než dostal :-)) / dostal to malé z kinder vája/.

zítra jdeme na ortopedii s těma jeho zkráceným šlachama, cvičila jsem s ním poctivě rok, jsem zvědavá jestli se to aspoŇ trochu zlepšilo. zítra nám drž palce.

Míšo měj se moc hezky a zase mi brzo napiš.

PS: s hubnutím jsem na štíru, byla jsem v lednu na školení 14 dnů v krumlově a přibrala jsem 4kg, teď se to snažím dostat dolů a je to na houby. cvičím jestli tak co druhý den a snažím se jíst " zdravě". nevím jestli to pomůže, spíš ne. potřebuji však dostat svou váhu pod 80kg. bude to záhul. v létě jedu s rodinou na chalupu kousek od krumlova - jmenuje se to Malčice, je to tam moc krááásné, už se moc těšíme.

Ahoj a krááásný týden. zdravím celou milou rodinku :-))

MÍŠA&FÍK 38466
26.2.2007 18:25:57
Jen nakukuju...jestli není něco nového.......

U nás máme jarní prázdniny, tak si Filda užívá "volnosti" a my, dospěláci, máme honičku..... :-)))))

Mějte se báááájo a zase brzy ahoj ! Michaela
MÍŠA&FÍK 38466
23.2.2007 17:27:22
Ahoj všem....... :-))))

Nějak jsem se navzájem poztrácely, že ????

Alice, vůbec nechodíš, je vše v pořádku ???
Co Tomášek ????
Jste zdrávi ????
Ani jsi se už neukázala na mé "domácí" diskusi......... :-)))))

Doufám, že nemáš žádné velké starosti, že je to jen spoustou práce a různých aktivit se synkem, že jsme se už dluho nepotkaly.

Jestli nakukuješ, ozvi se, ráda si popovídám.

U nás je vše v pořádku, ŤUKY*ŤUKY*TUK !

Jsme zdrávi,Filip chodí do školky stále s nadšením, u zápisu jsme nebyli.
Vypadá to, že bude levák, pořád byl nevyhraněný,ruce při práci střídal, ale řekla bych, že levá ručka je opravdu dominantní.

Koupila jsem nůžky pro leváky a najednou se zlepšil o 100%....a navíc ho začalo stříhání i daleko víc bavit.

Stále si rád čte, knížky ho moc baví, hodně si pamatuje a rád potom sám příběhy vypráví.

Zato klička - s kličkou stále bojujeme a řekla bych, že klička zatím vítězí.......ale my ji zdoláme !!!!!
Vím, že je to hanba, ale Fík je prostě svéhlavička a co ho nebaví, to se prostě učí s nechutí a taky to potom podle toho vypadá...... :-(((((

A co já ????

V práci je vše v pohodě, ideální je má volná pracovní doba, takže vše v pohodě stíhám a jsem v klídku..... :-))))

Hubnutí se mi nedaří, stále "stojím" a nemůžu se pohnout a to jsem už začala i cvičit - já, lenoch, ale je mi jasné, že bez pohybu to nepůjde ani náhodou, tak si postupně přidávám a doufám....... :-)))))

Příští týden máme jarní prázdniny, nikam nejedeme, na horách jsme už byli týden v lednu, teď zůstáváme doma a budeme "pořádat" různé výpravy a výlety.
Doufám, že nám bude počasí přát a že se o jarních prázdinách ukáže i jaro!
Posledních pár dnů bývá odpoledne moc hezky, vždycky se cestou ze školky zdržíme tak 2 hodinky na hřišti a je to moc fajn.

Letošní zima za moc nestála, sněhu jsme si užili jen pár dnů, tak alespoň jaro by mohlo být hezké a teplé....... :-))))

Mějte se všichni báááájo a zase někdy ahoj ! Michaela
MÍŠA&FÍK 38466
20.2.2007 21:37:14
držím palce, ať jste brzy zdrávi!!!!!

Snad bude brzy jaro a hned bude všechno veselejší....už nám všem jistě schází sluníčko.

Také jsem si říkala, jak dlouho mi trvalo to tu drobátko rozjet a teď ani nenakouknu....... :-((((

Co zápis ????

Jistě jste zvládli vše na jedničku z hvězdičkou....... :-))))

Nás to čeká za rok a potom už budu mít doma školáka !!!!!!

Přeje hezký večer a zítra klidný den . Michaela

Delete 8214
19.2.2007 17:21:32
ahoj,
omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozývala, ale máme doma velké smutnění a ještě jsme navíc všichni nemocní....
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 458  [Dalších 218 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.