| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
24.12.2006 19:02:12
taky přeji všem krásný štědrý večer... alice
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
24.12.2006 18:40:11
........A KRÁSNÉ VÁNOCE VŠEM !!!!!!
![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
22.12.2006 1:15:55
PROČ JSEM HLAVNĚ PSALA........ALICE, JSEM MÓÓÓÓC RÁDA, ŽE KRÉM ZABRAL....... :-)))))
ŤUKY * ŤUKY * ŤUK !!!!!!!!!! |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
22.12.2006 0:48:16
ALICE, ahóóój ....... :-)))))
Napadlo mě, sháníš letadlo a letiště - kup LEGO - letiště a máš to komplet...... :-)))) Jen si připrav hodně peněz....... :-(((((( Já dělám momentálně od 8 do 20-21 hodin a když jsem po sobě četla ten včerejší príspěvek zde, tak jsem si taky říkala, zdali je to únavou, anebo už blbnu..........hihihihi !!!! Ale co, však nejsme u zkoušky z českého jazyka. Alice, nechci Tě v žádném případě přetahovat tady z naší diskuse, ale jestli chceš hubnout a při tom se i zasmát,pokecat o všem možném i nemožném, přijď mezi "nás".......VÁŽÍM 100......AKCE START...... :-)))) OSTATNÍ DISKUSE - MEZI NÁMI ŽENAMI - ve sloupečku skoro až dole...... :-))))) OD LEDNA ZAČÍNÁME !!!!!!!.......ZNOVU....... :- DDDDD VERČO, narazila jsem na stránky.....snad to napíšu správně......WWW. DAREKPROKAZDEHO.......jukni, tam se nasměješ........ :-))))) |
|
|
21.12.2006 18:51:00
čtu po sobě ten můj opilecký příspěvek a je tam -sem tam- gramatická chyby - jako třeba - malý je zdraví, správně zdravý... a jiné. tak se omlouvám a zdravím...alice
|
|
|
21.12.2006 18:48:18
ahoj baby -
já jsem dneska utahaná jako kůň. ještěže chodím do práce jen dopoledne.. jinak nevím, nevím. za chvilku běžím pro malého - je u našich - strojí stromek. my už máme nastrojený, máme náááádherný velký živý - je nastrojený a fakt se letos vydařil. jinak jsem dneska pekla 6 korpusů na vánoční dort - co mi poradila kejmoška- je to z perníkového těsta - natírá se jedna vrstva povidly a druhá ořechovou náplní třetí povidla a čtvrtá ořechy, potom se zalije čokoládou a nazdobí půlkami ořechů - těsto leželo 4 týdny v lednici, je VYNIKAJÍCÍ- příští rok když budu dělat perníčky tak už jedině z tohoto těsta. tedˇ ještě dobaluji dárky - malý tomík chtěl letadlo, letiště, knihu, puzzle, loveckou pušku, malýho plyšáka a toť vše, takže docela skromný. všechno má až na letadlo a letiště, to ještě zkusím někde sehnět, letadlo snad, ale letiště vidím bledě... zítra jedu do ostravy tak se kouknu po těch aerolinkách :-))) míšo píšeš ,že většina žen v ČR bude obdarována parfémem .... to by nebylo špatné, jsem zvědavá s čím se manžel letos vytasí... okna jsem umyla jen zevnitř, zítra uklidím, a hotovo dvacet. taky to nějak neprožívám, hlavně pohodo - klídek. malý je zatím zdraví tak jsem ráda, a co mu aplikuji ten smradlavý krém na ekzém tak už ho nemá... super - paráda. na tom školení jsem byla v písku, nebylo to špatné , ale školili jsme se až do 17,00 docela dlouho... potom byla nějaká akce a tak jsem neviděla ani historické jádro písku... bez komentáře. myslím ,že v lednu tam ještě několikrát pojedu :-((( spojení je hororové - pokud nejedeme autem... pokud píši hlava nehlava tak je to tím ,že jsem dneska nic moc nejedla a už mám v sobě 4dcl červeného vína, jsem trochu společensky znavená :-))) s tím hubnutím to sem ani netahej, já ani deko :-((( takže kupuji švagrové 1l nějakého alkoholu co si řekne, asi to bude fernet, no nemám se čím chlubit,však já v lednu začnu .... :-))) sama tomu nevěřím.... loučím se a přeji všem krásný den... do vánoc jsem ještě určitě dondu. alice |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
20.12.2006 23:57:19
Zdravím a posílám velikánský předvánoční pozdrav z Plzně...... :-))))
Je to se mnou ale hrůza, co ?? Ani se mi nechce věřit, že už je to tak dlouho, od doby, kdy jsem napsala, že se ZÍTRA stavím......chi chi chi !!!!! DĚSNĚ TO LETÍ !!!!!! Vánoce nežeru, ale chodím zase do dvou zaměstnání, takže mám jaksi drobátko fofr..... :-)))) Naštěstí se už pomalu, ale jistě blíží konec předvánočního běsnění, tak so oddechnu. Vypadá to, že všichni široko daleko najdou pod stromeček parfém....... :-))) Ale jsem ráda, alespoň se v práci něco děje a rychle mi to utíká. Hotovo nemám skoro nic, ale mám speciální domluvu s Ježíškem, že mi to, pro tentokrát, promine a nadělí nám i bez umytých oken a naleštěného bytu..... :-)))) I když, jedno okno, v kuchyni, jsem umyla dnes ráno, před odchodem do práce. ALICE, jak to vypadá s Tvým služebním pobytem v Plzni ???? Jestlipak jsi ji vyměnila za Písek ???? To by bylo SUPER !!!!!! Jináč je u nás NAŠTĚSTÍ vše při starém, jsme zdrávi a Filip se samozřejmně móóóóc těší na Ježíška. Stromeček už máme koupený, jmelí jsme dostali, přesně tak, jak to má být, aby přinášelo štěstí, už ho jen vyměníme za to loňské - visí nad vchodovými dveřmi a celý rok nám to štěstíčko nosí...... :-))))) Upekla jsem ZATÍM jeden druh cukroví, jen aby si Fík užil trochu té předvánoční atmosféry a aby neřekl, že nemohl péct cukroví...... :-))))) Dělali jsme nový, úplně jednoduchý recept od kamarádky - ŠLEHAČKOVÉ CUKROVÍ a vykrajovali jsme AUTÍČKA, takže máme celý autosalon obalený v moučkovém cukru....... :-))))) Víc péct nebudu, protože nám jen prospěje, když si dáme místo cukroví raději jablko nebo pomerenč..... Tedy, píšu nám, ale měla bych napsat MĚ PROSPĚJE.....áááááchjo !!!!!! Nezhubla jsem nic, co jsem si tak "slibovala", ba co víc, spíš jsem ještě něco nabrala....... :-((((( No, s děvčaty na "naší" hubnoucí diskusi začínáme opět POŘÁDNĚ od ledna, tak musím ukázat, že na to mám ....... :-)))))) Ale je mi jasný, že to bude fuška !!!!!! Do svátků se jistě ještě ukážu, takže přání nechám na příště a dnes vám popřeji jen dobrou noc a zítra krásný den !!!!!! Brzy ahoj ! Michala ![]() |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
17.12.2006 22:38:21
Ahojky, díky moc za Čtvrtníčky, jsou super. Jinak já vánoce teda moc nežeru, mám sice napečeno pár druhů cukroví, ale peču i pro mamču, letos budeme na Vánoce tam. No a s úklidem to nepřeháním, já uklízím, když uznám, že je to potřeba, minulej týden nám zasklívání lodžii, jeětě jsem se nedostala k tomu, abych umyla skla, mám taky nějakou angínu, dnes už docela i mluvím, včera jsem jen šeptala, tak si dovedete představit, jak si toho manža s Katkou užívali
|
|
|
16.12.2006 19:44:19
Ahoj holky, co děláte, vy ty vánoce nějak žerete... já dneska vyprala záclony, trochu uklidila, upekla 4 druhy cukroví / to ne dneska, ale minulý týden / a včera jsem byla ve Slavkově na vánočním večírku v hotelu Golf hotel Austerlitz - super. Bylo to docela komorní, ale my z Ostravy jsme se bavili skvěle. Večeře o 4 chodech, šampus atd. šla jsme spát ráno ve 3,00.
doufám ,že si tu do vánoc ještě něco od vás přečtu, zdravím Alice. |
|
|
11.12.2006 11:41:52
vidím, že všechny prožíváte předvánoční chvilky pečením, úklidem a jinými vánočními zaležitostmi. já jsem ted byla týden v praze na školení, bylo to parádní, cítila jsem se jako za mlada na dovolené.. i když mi samozřejmě bylo smutno po rodině .. :-)) , byla jsem s kámošema na jamesu bondovi, je to fakt dobře natočený a on je sympatˇák jako hrom :-)) pokud si uděláte chvilku mezi úklidem a pečením tak si na to zajděte... doporučuji. byla jsme naposledy v kině před 5 lety, než se narodil tomík a tak jsem si to velmi úžívala. nevím proč teď když je odrostlejší s manželem nechodíme, asi jsme zhnilý - on je zhnilý - lépe řečeno. dneska mám volno, tak jdu za chvilinku pro malého do školky a jdeme do města, dáme si něco dobrého do nosu, zajdeme se podívat k hračkářkovi - jak říká tomík. potom zajdeme na sádky podívame se na kádě plné rybiček. mimo jiné je u nás nááádherné počasí, svítí sluníčko a na zimu to vůbec nevypadá. tomík se stále ptá kdy už bude sněžit, minulý víkend mu děda koupil v obi talíř, tak by ho rád vyzkoušel, jestli nenasněží do vánoc,tak to budou trochu smutnější vánoce... i když mne to vůbec nevadí, na cestách je pohoda a to dojíždění do ostravy mi lépe vyhovuje když je sucho, no ale ty děti to vidí jinak. budu už končit, doufám, že se mi tu některá ozvete. přeji krásný předvánoční čas.
zatím ahoj zdravíme všechny :-)))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.