| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 458  [Dalších 188 >>]
Delete 8214
4.1.2007 14:44:20
Ahojte,
je tu někdo, kdo chystá své zářijové dítko do školy?
MÍŠA&FÍK 38466
4.1.2007 1:23:34
NIKDE NIKDO ???

Však to neva, já zase nakouknu....... :-))))
A budu se těšit.

MÍŠA&FÍK 38466
2.1.2007 18:20:25
Jak se daří v novém roce ???
Doufám, že jste všichni zdrávi a užíváte si stále ještě vánoční atmosféru..... :-))))

Mějte se báááájo, zase nakouknu......Michala
MÍŠA&FÍK 38466
1.1.2007 13:53:59
MÍŠA&FÍK 38466
1.1.2007 13:39:02
Co nám všem popřát do nového roku ???

Třeba to, co přál brácha mě......moc se mi to líbí...... :-))))

NOVÝ ROK PLNÝ NEVŠEDNÍCH DNŮ,
ZAJÍMAVÝCH ZÁŽITKŮ A DOBRÝCH LIDÍ ! M&F&P

ajišňa a tomšula 52582
31.12.2006 18:41:20
VŠEM PŘEJI KRÁÁÁSNÉHO SILVESTRA 2006, DO NOVÉHO ROKU SPLNĚNÍ VŠECH TAJNÝCH PŘÁNÍ VČETNĚ PEVNÉHO ZDRAVÍ.... AHOOOJ V NOVÉM ROCE - 2007.
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
27.12.2006 9:01:16
Ahojky, všem Vám přeji krásné konečně mrazivé povánoční ráno. Já si teď užívám rodiny, tak nemám moc času na net. včera jsme se vrátili od rodičů, Vánoce byli super. Za týden mám dvě zkoušky, tak se začínám i učit. No ale dnes jedeme ještě do Prahy ke švagrovcům, budeme tam do zítřka. Já se dnes odpoledne chystám na nákupy, tak snad něco pořídím, dostala jsem na Vánce nějaký korunky, tak si musím pořídit něco na sebe. Jo a taky mi dali naši váhu, že prý jsem zubla, tak abych si tu váhu udržela. Děti mají spoustu hraček, jsem zvědavá, kam to vše dáme, manža prohlásil, že tolik hraček, co má Tonina, měla Kačka ve dvou letech, jenže on teď něco zdědil a něco dostal. Jo a už e na 100% otáčí, takže my jsme s vývojem přesně podle knížek průměrnýho mimča, tak jsem ráda.
Mějte se moc hezky a kdybych se sem už do konce roku nedostala, tak vše nejlepší do toho nového roku 2007
MÍŠA&FÍK 38466
25.12.2006 23:50:21
Koukám, že jsem zapomněla změnit nadpis...... :-))))

Vypadám asi jako cvok, ale co, hlavně že je veselo, že ??

MÍŠA&FÍK 38466
25.12.2006 23:47:24
ALICE - FAKT ?????

Jéééééé, to bude príma !!!!!

Holky jsou skvělý, ale to poznáš sama.
Spousta z nás se známe již osobně,několikrát jsme se setkaly a máme i početnou "skvadru" z Ostravy a okolí...... :-))))))
Jsou mezi námi i velikáááánské šikulky - dokázaly podle mne nemožné = zhubnout 20 i více kilogramů v naprosté pohodě a navíc trvale !!!!!

A já se musím od ledna fakt VZMUŽIT a začít už se sebou něco dělat !!!!!

Nebo ze mě bude za chvíli tlustá stará bába - a to bych nerada !!!!!!

Přijď, bude legrace......kolikrát se směju nahlas u PC....jako cvok...... :-DDDDDD

A co Ježíšek ????
Tomášek měl jistě oči navrch hlavy, co ????

Filda se, mám pocit, ze všeho ještě nevzpamatoval.......hihihihi !!!!!
Včera nadílka doma, potom u petrovo mami, dnes u našich a ještě nás čeká návštěva u petrovo táty a jeho rodiny..........

Před svátky jsem byla hodně v práci, tak jsem měla pocit, že nezvládám nic a nakonec jsem to jako zázrakem stihla v naprosté (skoro :-DD ) pohodě.
Tak jsem na sebe i drobátko pyšná....ŤUKY*ŤUKY*ŤUK...abych to nezakřikla !!!!

Zítra musím opět do práce, ale doufám, že jen na chvilku.....
Odpoledne přijdou naši, tak nachystám nějaké dobroty a bude veselo..... :-))))
Filip vždycky řádí s babi a s dědou jako utženej ze řetězu.

Mějte se všichni moc a moc hezky, užívejte v klidu svátky a zase se ozvěte........budu moc ráda..... :-)))))
ajišňa a tomšula 52582
25.12.2006 20:39:55
ahoj míšo, byla jsem na diskusi - vážím 100kg .... a tam to tedy žije. v lednu začnu s váma tu dietu a připojím se k vám na tu diskusi, doufám , že mne holky přijmou, jste tam fakt dobré kejmošky :-)))
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 458  [Dalších 188 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.