| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
1.11.2006 13:53:56
AHOJ, ZDRAVÍM Z POVĚTRNÉ PLZNĚ A TAKÉ JEN "LETÍM" OKOLO - Z JEDNOHO ZAMĚSTNÁNÍ DO DRUHÉHO....... :-(((((
UŽ ABY BYL TENHLE TÝDEN ZA NÁMI........ :-))))) Verčo, dočetla jsem se, že studuješ ! Máš můj velikááááánský obdiv ............ :-))))) Co studuješ za školu ??? Jakému oboru se budeš po studiu věnovat ???? Mějte příjemný den a buďte zdrávi !!!! Michala |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
31.10.2006 22:46:07
Koukám, že hubnete :-)) Tak to jsme na tom podobně, loni jsem měla 91, po porodu 85, tak jsem docela spokojená, jen ještě tak 5 kg bych mohla zhodit, abych byla na BMI 25 :-)) Ale nějak na to nemám sílu, navíc se denně cpu čokoládou, propadla jsem českým klasikám - Kaštany, Margot, Kofila a pod. Takžře spíš ještě něco přiberu než zhubnu. No ale zamlouvám to tím, že kojím,nevím, co budu dělat potom :-(((
|
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
31.10.2006 22:35:32
Všechny vás zdrvím, jen nemám poslední dobou nějak čas, dodělávám diplomku, Tonina bojkotuje lahev, tak jezdí manža se mnou doi školy, abych ho mohla kojit a Katka neskutečně zlobí, připadá mi, že ji poslední dobou jen řežeme, protože je drzá, neposlouchá, domluvený věci ignoruje.
Jo a taky chci být medvěd :-)) A tady je taky jedna moudrost: PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA) Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty… přečtěte si něco pro zasmání. Kdykoli máte pocit, že jsou děti nezvladatelné, můžete najít útěchu v tom, že dokonce ani všemohoucnost našeho Pána nedosahovala k Jeho vlastním dětem. Poté, co utvořil nebesa a zemi stvořil Bůh Adama a Evu. Mezi prvními vecmi, o kterých mluvil jim také řekl: „Nesmíte!“ „Nesmíme co?“ zeptal se Adam. „Nesmíte jíst zakázané ovoce!“ odvětil Bůh. „Zakázané ovoce? My tu máme zakázané ovoce? Hele, Evo, my tu máme zakázané ovoce!“ „Kecáš!“ „Ne, vážně!“ „NESMÍTE jíst zakázané ovoce!“ zopakoval Bůh. „Proč?“ „Protože jsem váš Otec a zakázal jsem vám to!“ odpověděl Bůh a sám si říkal, proč neskončil s tvořením světa hned poté, co udělal slony. Pár minut nato Bůh viděl, jak Jeho děti svačí jablko a rozhněval se. „Neřekl jsem vám snad že nemáte jíst zakázané ovoce?!“ zeptal se. „Ehm, jooo.“ Odpověděl Adam. „A tak proč jste neposlechli?“ zeptal se Otec. „Já nevím,“ řekla Eva. „Ona začala!“ ozval se Adam. „Neee!“ „Ale jo, začalas!“ „Nee!“ Jelikož v tu chvíli došla Otci trpělivost, potrestal je tím, že budou mít vlastní děti. Tím momentem se stalo něco, co se dodnes nezměnilo. Ale přece jen je v tomto příběhu útěcha! Pokud se trvale a láskyplně snažíte předávat svým dětem moudrost a oni ji odmítají, nebuďte k sobě tak přísní. Pokud i Bůh měl problém s výchovou dětí, kdo řekl že vy byste to měli mít snadné? Něco k zamyšlení: 1. První dva roky jeho života učíte své dítě chodit a mluvit. Pak strávíte dalších šestnáct let tím, že jim říkáte ať si sednou a mlčí. 2. Vnoučata jsou Boží odměnou za to, že jste nezamordovali své vlastní děti. 3. Matky „puberťáků“ ví, proč některá zvířata pojídají své mladé. 4. Děti se málokdy spletou když vás citují. Ve skutečnosti zopakují každičké slovo, které jste neměli vyslovit. 5. Hlavní důvod pořádání oslav narozenin vašich dětí je ujištění se o tom, že vlastně existují ještě horší děti něž jsou ty vaše. Rada dne: Buďte hodní na své děti, jednou vám budou vybírat domov důchodců! Pokud jste ve stresu a máte bolení hlavy, udělejte to, co radí příbalový leták na Aspirinu: „Vezměte si dvě tablety… a … držte (se) z dosahu dětí.“ |
| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
31.10.2006 20:52:17
ahoj znova, tak zprávy skončily a nic nového, můj tomáš tj. starý je nějaký nemocný asi na něj leze chřipka. jdu za ním na tv, zdravím a těším se na zprávičky z plzně. pozdravuj fíčka a plzeňáky ... :-)))
|
|
|
31.10.2006 19:22:13
ahoj Míšo, tak jsi se po delší době dostala na pc, vidím - tedy nevidím, že máš hodně práce. toho medvěda bych asi taky snesla, nic z jeho návyků mi není cizí ... :-))) a ten vtip o věku je fajn.
u nás je vše ok, já chodím do práce, zaučuji, doma jsem už skoro vždy za tmy, ten časový přesun mi vůbec nevyhovuje... už jsem si zvykla na letní čas, a bum zimní, to samé v opačném pořadí, když už si zvyknu na zimní ... tak bum letní.... na co to stále mnění... nezdá se mi ,že by se ušetřilo až tolik energie, proč se ten čas vlastně přesouvá ??? nevíš ??? jdu na zprávy, přijdu za moment. ahoj alice |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
31.10.2006 6:35:32
A JEŠTĚ JEDNA "HLOUPOST" PRO ZASMÁNÍ :
STÁLE SE ZLEPŠUJEME Věk 3 roky : podívá se na sebe a vidí Královnu Věk 8 let : podívá se na sebe a vidí Popelku Věk 15 let : podívá se na sebe a vidí Škaredou sestru (mami, já nemůžu jít do školy tak jak vypadám!!) Věk 20 let : podívá se na sebe a vidí : "moc tlustá/moc hubená, moc krátká/moc dlouhá, moc plochá/moc okrouhlá", ale rozhodne se jít i tak ven. Věk 30 let : podívá se na sebe a vidí : "moc tlustá/moc hubená, moc krátká/moc dlouhá, moc plochá/moc okrouhlá", ale protože nemá čas to napravit, jde i tak ven. Věk 40 let : podívá se na sebe a vidí : "moc tlustá/moc hubená, moc krátká/moc dlouhá, moc plochá/moc okrouhlá", ale řekne si : "Alespoň jsem čistá" a jde i tak ven. Věk 50 let : podívá se na sebe a vidí : "já jsem" a jde kamkoliv, kam chce jít. Věk 60 let : podívá se na sebe, vzpomene si na všechny ty lidi, kteří se už na sebe do zrcadla podívat nemůžou. Jde ven a svět jí patří. Věk 70 let : podívá se na sebe a vidí moudrost, smích a schopnost, jde ven a těší se ze života Věk 80 let : neobtěžuje se díváním. Dá si na hlavu purpurovou čapku a jde ven, bavit se světem. MOŽNÁ BY VŠECHNY MĚLY SÁHNOUT PO TÉ PURPUROVÉ ČAPCE DŘÍV. ......... HEZKÝ DEN !!!! :-))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
31.10.2006 6:33:12
AHÓÓÓÓJ !!!!
Včera jsem Ti chtěla ještě poslat toto - našla jsem to v e-mailu : CO BUDU V PŘÍŠTÍM ŽIVOTĚ ???? V tomhle životě jsem žena. V mém příštím životě bych byla ráda medvěd. Jsi-li medvěd, držíš zimní spánek. Neděláš nic jiného, než že šest měsíců v jednom kuse spíš. To bych vydržela. Než jdeš spát, musíš se pořádně nacpat. To bych taky snesla. Když jsi medvědí holka, tak porodíš své děti ve spánku. A ty nejsou větší než vlašské ořechy a když se probudíš, jsou z nich už správná odolná mláďata k mazlení. To bych teda určitě vydržela. Když jsi máma medvěd, tak každý ví, že to myslíš vážně. Ten, kdo by zlobil tvoje mladé, dostane facku. A když tvoje mláďata něco provedou, dostanou taky jednu za ucho. To bych snesla. Když jsi medvěd, pak tvůj partner OČEKÁVÁ, že ráno budeš vstávat nabručená. OČEKÁVÁ taky, ze máš chlupaté nohy a pořádné špeky. Ano. Myslím, že budu medvěd........ ALE rODINKA MĚ SEM UŽ NECHTĚLA PUSTIT....... :-)))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
31.10.2006 0:18:53
AHOJ ALICE, AHOJ TOME ,
zdravím z Plzně a posílám jako obvykle krásné sny ...... :-)))) Tento týden je poslední, kdy pracuji od rána do večera, takže budu mít konečně trochu času! Moc ráda se s vámi "sejdu" tady na netu, ale teď opravdu nestíhám...... :-(((((( Alice, to co píšeš o návštěvě psycholožky je velmi zajímavé. Jen co bude chvilka, chtěla bych se Tě na pár věcí zeptat..... :-))) Ale teď mizím, ráno brzy vstáváme..... grrrrrrr !!!! Krásnou, ničím nerušenou dobrou noc a zítra ahoj !!!! Michala ![]() |
|
|
26.10.2006 22:09:44
ahoj Míšo,
škoda ,že tu neumíš být kolem 21:27, to by jsme mohly psát na ostro :-))) mně to ale vůbec nevadí a jsem ráda i za noční psaní. chudáček fíček, to je docela sranda s tou čepicí a barvou, náš tomáš když spadne s kola, nebo koloběžky tak je taky v klidu....málokdy se stane ,že vyvadí a brečí ,že ho to bolí. byli jsme u dětské psycholožky, tomášek tam s ní zůstal sám cca 1h - já jsem za dveřma poslouchala, a modlila se ať neotevřou.. byl by to trapas :-)) slyšela jsem jak něco staví z kostek, povídají si atd. potom mně zavolala a sdělila ,že malý odpovídá svému věku a v některých případech jako je slovní zásoba, nebo poznávání věcí na obrázku - je na tom lépe než děti 6 ti leté před školní docházkou , jenom mě upozornila,že malý špatně drží tužku, drží ji moc vysoko a tak mi doporučila koupit trojhranné pastelky a tužky, a taky by mu prospělo malovat na stěnu - samozřejmě mu tam mám dát papír :-)), aby měl uvolněnou ruku... mám ho odvykat špatných návyků co se týče držení tužky-pastelky, tak jsem se rozhodla zajet do Ikei a koupit tam tu jejich tabuli , ta je dobrá - dá se na ni psát jak křídou tak taky malovat pastelkama, stačí dokoupit roli papíru a může malovat. Jo a taky mi řekla,že ho rozhodně nemám dávat dřív do školy než v 7 letech. Taky mi říkala,že tu mluvu máme cvičit s logopédem .. což děláme, dneska jsme tam byli a malý se snažil, doufám ,že začne pořádně vázat ty slova a ta plynulost řeči se mu zlepší. mám ho nenásilnou formou nutit odpovídat celou větou, no někdy to jde , ale po nějaké chvilce mě pošle k šípku, má větší autoritu z učitele než ze mně, to už je lepší když s ním cvičí táta....nějak to nechápe proč ho s tím cvičením otravujeme, když on mluví normálně-podle něj... :-))) tak uvidím, logopéd říká, že největší zlom v životě dětí je první třída a puberta, nechám se překvapit jak to bude u nás.... popíjím si tady čaj s rumem a poslouchám Lenona, Tomáš kouká na tv, nic v ní není tak stále přepíná, za chvilku se tu objeví a začne prudit ať to vypnu, že jde spát... já mám zítra dovču a tak mi je jasné, že až bude 22:00 tak tu bude jak na koni, to je jeho čas v pracovní týden... já jsem zítra doma s tomšulou, on ještě nechodí do školky, ale už nekašle, nemá rýmu - jen po ránu, a celkově se cítí lépe, koupila jsem mu ten preventan junior, zítra mu to začnu dávat a uvidím, zda to bude mít nějaký efekt na jeho imunitu. jinak k té obezitě, dneska jsme si měřila svou BMI je to tragéééédie, měla bych podle jejich tabulky vážit 61,7 kg. tak tolik jsem naposledy vážila na základní škole !!!! i když zhubnu na svých 79 - tak budu mít stále mírnou nadváhu... hubnu podobně jako ty, nic moc spíš nic .... dneska ráno jsem se vážila a bylo to ještě stále nad 90 přesně 91,4 až přkročím tu magickou hranici 90 a budu na 89 tak se půjdu někam občerstvit mojitem... i ten čaj s rumem bych neměla pít... všude kam se kouknu samé kalórie mám ...:-)))) moje švagrová - klekí - se do toho hubnutí pustila s vervou, dostala od kejmošky orbitrek a cvičí jak divá, má pevnou vůli a tak to určitě dokáže, taky má výhodu - nevýhodu ,že nechodí do práce a tak má na cvičení čas a klid. mně se totiž když dondu v 18,30 z práce už nic nechce dělat, než doma uklidím, udělám večeři, dám do pořádku malého atd. tak jsem ráda,že jsem u pc a mám chvilku klidu. možná bych právě tu dobu co jsem u pc, měla využít ke cvičení, no zkusím se nad sebou zamyslet a uvidím, pak ti řeknu co zvítězilo zda zdravý pohyb nebo chatování ..... Tomáš už se blíží tak budu končit, přeji krásné páteční ráno... zdravíme malého fíčka a foukáme mu na bolístko .... PS: do nové práce jdu až 1.12.2006, už se těším až půjdu do nové hokny ... hokna=práce - brněnský slang :-)))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
26.10.2006 7:20:49
Umím tu být i ránóóóó ............
PŘEJI KRÁSNÝ A ÚSPĚŠNÝ NOVÝ DEN !!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.