| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
26.10.2006 2:02:00
pardóóón...... :-))))
Dloho nic a teď jsem se rozhodla, že to tu zahltím !!!!! Mizím..... :-))))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
26.10.2006 2:00:59
Alice, taťku taky máme, jmenuje se Petr a má nás rád.....hihihihi !!!! I když posedáváme u netu .....ve dne v noci........ :-)))) Jen co bude chvilka, zase se stavím !!!!!!! ![]() P.S. A co hubnutí ??? Jak Ti to jde ???? Mě tedy nic moc !!!! Spíš nic než moc.......... :-((((( Chtělo by to pohyb !!!! Jen co budu mít volněji, zajdu okouknout aqua aerobic........ :-)))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
26.10.2006 2:00:14
Alice, taťku taky máme, jmenuje se Petr a má nás rád.....hihihihi !!!! I když posedáváme u netu .....ve dne v noci........ :-)))) Jen co bude chvilka, zase se stavím !!!!!!! ![]() P.S. A co hubnutí ??? Jak Ti to jde ???? Mě tedy nic moc !!!! Spíš nic než moc.......... :-((((( Chtělo by to pohyb !!!! Jen co budu mít volněji, zajdu okouknout aqua aerobic........ :-)))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
26.10.2006 1:55:18
jestlpak se na nás někdy přijde podívat i Verča ????
A ostatní ???? |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
26.10.2006 1:53:17
Jóó !!!!
Zapomněla jsem gratulovat ke zvládnutému kolu !!!! PARÁÁÁÁDA !!!! Jste šikulky !!!!! ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
26.10.2006 1:51:14
Jsem tu !!!!
Ale asi zase v úúúplně špatnou dobu, že ??? Nějak jsem se zapovídala s kamarádkou na Skype....... :-)))) Proč takhle rychle neutíká čas v práci ????? To by byl fofr !!!!! Alice, zdravím z noční Plzně a přeji klidné spaní....... :-)))) Jako obvykle nemám moc času....tedy, copak o to, času by bylo dost, ale ráno to vstávání - to nechci vidět........ Pořád ještě mám vedle svého zaměstnáni i brigádu, tak jsem jaksi "lehce" mimo sebe ...... :-))) Nedělám nic, než že chodím do práce. Ale už jenom příští týden a bude vše zase ve starých kolejích !!!!! Co Ty a nová práce ??? Už se Ti blíží nástup ???? ¨ Co Tomášek ????? Už je zdráv ????? My jsme ok..... (ŤUKY* TUKY *ŤUK) !!!!! Tedy, ok není uplně to pravé slovo, poněvadž Fík má jeden steh na temeni hlavy. Dnes se ve školce na vycházce "břinknul" o železnou zeměkouli na prolejzačkách a protože je to takovej náš malej "pitbul" a vůbec skoro necítí bolest....nebo tedy asi cítí, ale nějak moc to neprožívá, o ničem nevěděl, až když se mu krev prosákla zkrz naskrz čepicí, ,tak si myslel, že se ušpinil od nějaké barvy....... :-))))) Říkal, že ho to vůůůůbec nebolelo, až prý u pana doktora - asi to šití - brouček. Celej nadšenej mi večer vyprávěl, že mu paní učitelka dala za statečnost TŘI bonbónky -BONPARI ....... :-))))) Já se můžu unakupovat dobrot a nic - a úča dá 3 bonbonky a kluk má zážitek na celý život !!!!! Chi chi chi !!!!! No, nic, přežil a zítra maže zase do školky...... :-)))) A já jdu spát, abychom nezaspali !!!!! Mějte v Ostravě krásný den a brzy zase shoj !!!!!! Michala ![]() |
| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
25.10.2006 22:44:33
ahoj miško, kde se touláš ????
|
|
|
24.10.2006 21:26:50
ahoj, jen tak nakukuji zda jsi mi nenapsala pár řádků a nic, no nevadí , snad se dneska po půlnoci zastavíš. přeji hezký týden. alice
|
|
|
21.10.2006 21:59:58
ahoj , ahoj ještě jednou,
čtu si ten předchozí příspěvek a slohově je velmi , velmi divný, doufám, že ti to nebude vadit ... zřejmě to je tou DIDOu co jsem tu večer na plné koule poslouchala. tedˇjsem odešla od telky, je tam nějaký film z Brosnanem a Moorovou, ale je to nějak moc dlouhé a takové rádo-by komické a trochu přeromantizované .... nevím, nějak mně to nechytlo. no nic, možná se tu dneska kolem 01:12:35 stavíš. přeji vám krásnou neděli. Alice. |
|
|
21.10.2006 19:24:16
ahoj Miško a Fildíku,
já jsem koupila krém - v kelímku navážený - smrdí tak akorát, ještě jsem tomíka nemazala, teď má ten ekzém docela dobrý, ale hned jak mu to víc zarudne tak to vyzkouším. zdravotní stav se mu docela zlepšil, sem tam ještě trochu kašle, ale ta rýma mu zůstává... ne tak silná ,ale je tam. byli jsme u doktora a ten konstatoval ,že je ok, ale do školky až za týden :-)), už do něj nechci nic cpát, tak jsem koupila ten echinaceový a jitrocelový sirup. ptala jsem se ho na nějaké přípravky které by pomohly jeho imunitě , ale nedoporučoval mi je - on se prý pod to nepodepíš, ale jestli chci tak ať mu je koupím. tomík vloni bral asi dvě krabičky těch marťánků, ale slyšela jsem o těch žraločích ploutvích - Biomare - je to na tu imunitu www.finclub.cz , jestli by ses chtěla podívat. nemáš s tím nějaké zkušenousti, dáváš Fildovi nějaké přípravky, ať je to C-čko, multivitamíny nebo něco jiného.... dneska byl u nás nááádherný den, bylo aspoň 20C byla jsem venku s tomíkem a já jenom v tričku.. šli jsme zkusit to kolo bez koleček, vzala jsem to hloupé malé dětské, od té doby už má větší, ale chtěla jsem tu rovnováhu vyzkoušet radši na tom menším, a světe div se po pár metrech jel jak dˇas. musím však přiznat, že nasedání mu dělá trochu problém, myslím ,že se to brzo zlepší, protože to malé kolo je na houby, příště mu vytáhnu to větší opravdické, to malé má divné šlapky které nestačí jeho tempu, a trochu divně se točí... myslím. teď tu sedím u PC, píši ti a poslouchám jednu britskou zpěvačku - jmenuje se DIDO, mám ji moc ráda, její angličtina je taková trochu jednodušší, tak ji i sem tam rozumím, a to mě těší... mám jí tu puštěnou na plný perdy..:-))) kluci jsou vedle a koukají na boba a bobka...a myslí si o mě ,že je jsem zastydlá puberťačka...ale už jsem dlouho žádnou dobrou hudbu neposlouchala, nemám nějak na ty svoje koníky čas... ta práce je dlouhá, 8,5 a ten dojezd do ostravy, je toho moc. a tedˇta zima co se blíží, ta tma mě zabije. jedinou výhodou zimy,je že můžu víc číst, protože přes léto mně číst vůbec nebaví, to jsme většinou venku, ale v zimě kdy je brzo tma tak je člověk víc doma a dostane se ke knize, jinak malému zima vůbec nevadí, těší se na koulovačku, na sněhuláka, možná mu koupíme lyže a dáme ho do nějaké školičky na lyžování, je to však na pendrek, neboť já ani můj manžel nelyžujeme, možná tak běžky .... ale ráda bych aby tomík, nebyl takový antitalent na sporty jako jeho maminka, o tatínkovy to nemohu říci, neboť ten dělal lehkou atletiku... budu se muset překonat, zhubnout , a vyrazit se synkem na lyžovačku... jak to máte v zimě vy, a co tvůj manžel , o něm nic nevím, nebo vím??? jací jste sportovci.... vím, jen o bruslení, kole atd. na to bruslení malého taky vezmu... to by se mu mohlo líbit. máme pod postelí kolečkové brusle co mu koupil děda, ale ještě na nich nebyl, jenom v předsíni a to jezdil jen na jedné :-))) , na jaro pojedeme na obouch - já na bruslích nejezdím, a asi bych taky měla... pomáhá to hubnutí... nějak jsem se rozepsala, budu končit, mějte se moc, moc hezky... těším se na další počteníčko.. alice a tomík. -- přejeme dobrou noc. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.