| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
12.10.2006 12:12:04
ahoj Míšo, děkuji za pozitivní dopis ohledně ježdění na kole. u nás také vítězí kolobejda... ale na jaro se určitě donutím atoho špunta na tom kole jezdit naučím.
Ráda bych se informovala jakým způsobem při tvé lenosti :-))) se ti na jaře podařilo shodit těch 10 kg. já vím ,že 2 kila za měsíc je optimální , ale já jsme se vsadila, že na vánoce budu vážit o 10kg míň a to při takovém tempu nestihám.... jde o falšku tj. 1l mnou vybraného alkoholu. chtěla bych to však dokázat kvůli sobě a né kvůli té flašce. dneska byl malý na logopedii a učitěl konstatoval ,že je malý roztěkaný a že ho to vůbec nebaví, naštěstí má prý na to ve svém věku právo, protože vůbec nechápe proč ho tím otravujeme... musíme cvičit dýchání a vázání slov. jinak r a ř neumíme a ani se na to nemáme soustředit. ráda bych se tě zeptala jestli máš nějakou zkušenost s dětskými psychology.... já jsme k jedné objednaná 23-ho a teď přemýšlím zda jsem udělala dobře ,že tam dobrovolně jdu. nabantovala mě k tomu má švagrová, která je u doktorů vařená - pečená, ale je pravdou ,že to zakoktávání u malého by mohlo být spojenou s nějakým stresem z naší strany. na malého jsme hodní, ničím ho nezaťěžujem, babičky ho rozmazlují atd. ale jednou jsem byla se švagrovou pod stanem a ona mi řekla, že malému dávám hodně příkazů a zákazů a že ta jeho koktavost může být způsobena tímto. možná bych měla zajít k psychologovi já. když jsme to psycholožce nastínila co po ní vlastně chci ,tak mi řekla ,že atˇpřijdem a ,že se na malého podívá zda u něj probíhá normální vývoj. mám z toho docela strach abych se nedozvěděla něco hodně špatného .... škoda, že nemám aspoň 3 děti, tak bych to tak nežrala a nechodila po doktorech s každým "prdem" - omlouvám se za výraz. zatím ahoj, musím končit nebotˇpráce čeká, uslyšíme se večer - doufám. ahoj alice PS: pozdravuj Fíčka :-)) PSS: poslala bych ti nějaké obrázky ale bohužel nejsem technicky až tak zdatná... budu se muset poradit s mým Tomášem/manžel/. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
12.10.2006 0:26:13
A na to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ jsem málem zapomněla !!!!
Držíme Tomíkovi palce, ať mu kontrola na ortopedii dopadne dobře !!!!! ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
12.10.2006 0:19:07
Ahoj Alice, ahoj Tome,
tak jsme se zase minuli, co ???? Samozřejmně jsme nešila, ale skoro celý večer jsem strávila u netu......asi absťák po nucené pauze......hihihihi !!!!! Také musím Fíka objednat k ortopedovi a také na logopedii..... Na obě místa "volám" už celé září a ještě jsem se "nedovolala "........ :-))) Alice, s kolem je to u nás tak : Filip jezdil (s kolečkama) fakt od malička a jezdil jako drak. Vyjel každej kopec, až jsem se divila, protože jsme měli poděděný kolo a bylo docela dost těžký . Jezdil vysloveně celé dny, ujel děsný dálky, z kola skoro neslezl. Říkla jsem už vloni, na jaře Petrovi, že mu sundáme kolečka aby se naučil jezdit bez nich....... Petr pořád že né,že mu zkazím radost z ježdění a já nevím co ještě a atak jsme mu je nechali....... Letos jsme je na jaře sundali a hošík už na to jde "hlavou" a prohlásil, že bez koleček jezdit nebude, protože kdyby spadl, tak by si natlouk a to on prý nemá zapotřebí !!!!!!! Tak od té doby parkuje naše, v minulosti milované kolo v garáži a jezdíme na koloběžce - opět jako draci !!!!! Řekla jsem si, že ho přeci nebudu nutit nebo přemlouvat a když jdeme ven, tak mu dám vybrat a ještě nikdy si kolo nevybral....... Tož tak !!!! Asi jsem Ti moc neporadila, co ???? A o čem že byla ještě řeč ????? Nějak jsem se o tom kole rozpovídala.......... :-))))) ![]() Jo, ještě byla řeč o hubnutí, že ????? Alice, za měsíc 2 kila ???? To je IDEÁLNÍ !!!!! Kdybys zhubla moc rychle, byla by to nejlepší cesta k jo-jo efektu !!!!! Lepší je pomaleji, ale zato TRVALE !!!!! Já zhubla na jaře 10 kilo a od té doby nic !!!!! Tedy, to není tak úplně přesné - kilo jsem nabrala ....... :-((((( Slíbila jsem si, že do konce roku zhubnu ještě 4 kila.....ale zatím to vidím bledě !!!!!!! Budu se do toho muset POŘÁDNĚ zakousnout !!!!! Jenže já a disciplína, to nejde moc dohromady....... :-)))))) No, svojí leností vás tu nebudu otravovat, raději zmizím......hubnout....chi chi chi !!!!!! Přeji všem sladkou dobrou noc a brzy zase ahoj !!!!! Michala ![]() |
|
|
11.10.2006 22:14:42
ahoj Miško a Fíčku, u nás je všechno ok, s malým jsem ještě u ortopéda nebyla, ale už se zítra objednáme a půjdem. má z toho strach, bojím se co mi řekne.
u nás je také nádherné babí léto. chodíme s tomíkem ven, ale je to na prd, protože chodím z práce docela pozdě. teď už jsem ve výpovědní lhůtě a zaučuji tam už novou kolegyni, kolegyne je fajn avšak to celodenní mluvení mně vyčerpává... to kluziště vám závidíme, taky bych mohla tomíkovi naježit brusle a chodili by jsme v zimě na bruslák, obávám se však ,že já už to nezvládnu. Míšo jezdí Fík už na kole bez koleček, a jestli ano jak dlouho se to učil a kolik mu bylo. já to hodlám tomíka naučit už asi 8 víkend a ještě stále jsme se k tomu nedostali... líbí se mu jezdit na kolobejdě, tu má fakt dobrou, a taky mu pořádně fičí a tak to kolo vždy oželí... naši mají zahrádku a při tom krásném počasí nám stále zrají maliny a rajčata, takže jsem v neděli dělala malinový dort se zakysanou smetanou - byl výborný - něco na moji dietu. jinak za celé září jsem zhubla 2 slovy dvě kila. je to fakt bída s nouzí... ahoj Miško a Fíčku, mějte se krásně a zase někdy naslyšenou .... |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
11.10.2006 21:08:33
Zdravím z Plzně a přeji krásný večer...... :-))))
Jaký jste měli den ???? Tady u nás je krásné babí léto, tak jsem moc ráda, Fík může řádit venku a nemusíme se "skrývat" doma....... :-)))) Ještě mám nějakou práci, musím ušít do školky plášť pro pana krále, tak na chvilku zmizím, ale zase nakouknu........co kdyby, že ???? Viděly jste dnes večer zprávy na Nově ??? Byla tam reportáž z otevření kluziště, které během prázdnin vyrostlo vedle našeho domu. Jedná se o 2. NEJVETŠÍ SVÉHO DRUHU NA SVĚTĚ a NEJVĚTŠÍ V EVROPĚ ...... :-)))) Tak si to představte - takový tu máme u nás v parku unikát.....chi chi chi !!!! Je to kluziště kde je místo ledu jakýsi materiál vyvinutý americkou NASA a dá se na něm bruslit v klasických bruslích (na led) po celý rok....... :-)))) Budu muset podniknout výpravu k našim do slepa a oprášit svoje 100let staré brusle...... :-))))) To bude, panečku bžunda !!!!! Hrošice na bruslích............. :-DDDDD Fíkovi se to tam moc líbí a prý napíše Ježíškovi také o brusle. Jen doufám, že bude mít také dost trpělivosti a snahy se naučit bruslit ! Občas si myslí, že jde všechno samo a pak se diví, že to tak není !!!!!! Mějte hezký večer a já se zase ukážu !!!! Alice, co Tomík ???? Co vyšetření u lékaře ???? Hrozí mu stále operace, nebo se už lepší ???? |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
11.10.2006 7:22:13
Zdravím z Plzně, přeji všem krásný den a posílám hodně podzimního sluníčka....... :-))))
Omlouvám se, že jsem se dlouho neukázala, ale nešel nám net a firma si dala se znovusprovozněním opravdu na čas........grrrrr !!!! Tento měsíc jsem od rána do večera v práci a ještě k tomu doma bez netu.....dovedete si jistě představit , jak mi bylo...... :-)))))) VERČO, rodinka je naprosto dokonalá, moc vám to sluší ! KRÁSNÉ FOTKY !!!!! A že malá drobátko zlobí ???? Jistě se to brzy urovná......možná vás chce jen ještě o něco víc zaujmout než dřív a jde na to ze špatného konce...... :-)))) ALICE, ikonka je krásná, moc Ti sluší !!!! Chichichi .... :-)))) Holky, je 7.10, musím jít vzbudit Fíka, abychom stihli školku...... Jináč u nás je vše v pořádku (ŤUKY*ŤUKY*TUK), jsme zdrávi, v pohodě a užíváme si patrně posledního podzimního sluníčka...... I když mě se to sluníčko moc netýká, protože krom své práce chodím ještě odpoledne zastupovat kamarádku, která odjela do lázní a prodávám v parfumerii. Chodila jsem tam na brigádu už i při mateřské, tak jsem je nemohla nechat ve štychu...... Jen jsem na sebe zvědavá, jak to všechno zvládnu !!!!! Měsíc od rána do večera + víkendy....... :-((((( No, když jsem to slíbila, budu muset vydržet !!!!! Když má Petr ranní, vyzvedává Filipa ze školky bez problémů a až bude mít odpolední, tak mi slíbila moje mami, že mi pomůže a bude hlídat a vyzvedávat...... Mějte krásný den, opatrujte se a večer ahoj !!!! Já přijdu určitě - co vy ????? ![]() |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
6.10.2006 22:23:36
Ahojky, tak já teda napíšu, taky furt nakukuju a nic se tu neděje. Chci se zeptat, jestli je to i u vás, Katka totiž začíná být pěkně drzá, dostává teď i hodně na zadek, dokonce i od manži, protože se vzteká nebo třeba nás i plácne, když se narodil Toník, tak byla v pohodě, i k němu se chová skvěle, ale začalo to tak před měsícem, je to děs.
Hodím vám sem fotku dětí a celé naší rodinky:-)) ![]() ![]() |
|
|
4.10.2006 21:26:02
ahoj všechny lenošky, jak to ,že to tady tak vázne.... já se sem koukám každý den a nic, nikdo nic ani nepísne..... dneska jsem měla sick day, protože je malý nějaký nemocný, ale zítra už frčím do rachoty. dnešní den byl nááádherný, ráno pohodička, potom na zahradu posbírat maliny - byla jich skoro tuna, pak na myčku s autem, potom huráá do parku na kaštany - nasbírali jsme jich plnou igelitku - ale stále jich je podle toma málo :-))
doufám ,že až zase nakouknu tak už tu budou nějaké další příspěvky. těším se Alice. |
|
|
1.10.2006 19:29:57
jen taková technická záležitost, zkusila jsem se zaregistrovat a podařilo se :-))), ajišňa mi říká bratranec z madˇarska-slovenska, to jen aby jste věděly kde jsem k tomu přišla. zatím ahoj.
|
|
|
1.10.2006 19:26:18
ahoj, zdravím děvčata... jak to, že Miška jenom nakukuje a o ničem nás neinformuje, u vás se Míšo nic neděje?? :-)))
Tomášek je nemocný a kašle, takže zítra nemůže jít na plavání, vůbec ho to nemrzí, protože spí u babičky a tam se má jako v bavlnce. Asi ho budu muset nechat celý týden doma, aby se vyléčil. Takže dneska máme s manžele pohodičku :-))) Jdu si nalít bílého vína a číst brakovou literatůůůru tj. blesk,rytmus,vlastu, atd. dostáváme ji od babi Majky, a tak vždy s týdenním spožděním pročítáme novinky z naší smetánky :-))) Mějte se hezky a brzo naslyšenou..... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.