| Wer+Ondřej (*01)+Jan (*08) | 35839 |
|
|
27.9.2006 9:01:21
My v odchodu do školy máme poměrně jasno - Ondra je menší a drobnější, takže mu ten rok docela pomůže. Nerada bych, aby se ve škole stal fackovacím panákem.
|
|
|
27.9.2006 8:59:37
A bude? :-))
Dinosauří období měl loni, teď už ho to nějak pustilo. I když sem tam je řeší, hlavně jejich velikost apod. Je totiž maniak na čísla, pořád něco počítá. |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
26.9.2006 22:54:35
u nás frčí hlavně knížky. Encyklopedie apod.
Taky ho baví věci na dálkové ovládání-vláček,auto- normální hračky většinou rozmontuje:-) Dinosauři. Na písku si vydrží celkem dlouho hrát, staví přehrady, jezera, mosty... Celkem si s mladším bráchou vyhraje a taky si vyhraje s kočkou:-) |
|
|
26.9.2006 22:45:48
já váhám, jestli Sebastiana nedát do školy v 6letech-je na svůj věk až moc chytrý, taky občas vychytralý :-) Doktorka říkala, aby se ve škole když by šel později později nenudil...no uvidíme
Wer - je nejstarší:-)) ale už končíme-chtěli jsme konečně holčičku:-))) |
|
|
26.9.2006 20:20:19
Ahoj všichni!
Zdravím, hlavně Alici, Veroniku a Lili! To je výborné, že se to tady tak rozjelo. Tedy Lili, klobouk dolů, čtyři děti, které v pořadí je 09/2001? A zeptám se: jaké hračky u vašich kluků (holčičky) vedou? Ondra stále bojuje s rytíři (častá je varianta rytíři kontra plastikoví vojáčci z 2.sv.v.) :-) a taky dřevěné koleje s mašinkou. Co u vás? |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
26.9.2006 12:22:55
Ahoj holky, můžu občas za váma juknout?? Mám Katku narozenou 20.9.2001 a Toníka 29.6.2006. Jinak jsemze stčedních čech. Koukala jsem, že jste řešili školu, to já taky a půjde až téměř v 7, nebude tam nejstarší ani nejmladší, tak to bude ok, protože tam bude určitě pár dětí s odkladem, jinak je taky chytrá, občas si říkám, co s ní ještě ty 2 roky budeme dělat, chodí sice do školky, ale i tak je to někdy ny nervy.
|
| alice a tomík |
| • |
24.9.2006 19:43:32
Ahoj míško, po delší době tě ráda zase čtu. Vídím - tedy lépe čtu ,že Filda je stejné čertík jako ten můj Tomík, ten odstavec o tom jak přijdete domů a než se dostanete do postele bych mohla obšlehnout. Já jedu do práce v 7,15 takže Tomík má budíka v 6,10 a na 7,00 už musí být ve školce, takže chce nechce musíme si do postele pohnout.... když sem u toho uspávání tak si k němu ještě musím lehnout, nevadí mi to , potom co strávím v práci většinu dne tak jsem ráda, že se pomazlíme a můžu u něj pěkně chrupinkat. Už jsem si ho zvykla ,že tam nemusím být moc dlouho, potom si popřejeme dobrou noc, přejeme si ji asi 20 minut a pak opouštím pokoj... :-))
V sobotu byl malý s tátou na kole, a odpoledne jsme jeli do Havířova k bobrovi tj. do OBI, tam se mu moc líbí... koupili jsme nějaké hňupoviny a pak jsme šli na dětské hřiště, to v Havířově je nadprůměrné, řekla bych nejlepší co jsme kdy absolvovali... Tomášek nechtěl jet domů a v 18,00 jsem už měla jinovatku na hlavě a neúprosně jsem ho nacpala do auta :-)) V neděli jsme vymysleli výlet do hor, jeli jsme vlakem , ale až v 10,57 takže na místě jsme byli v 12,00 , vystoupili jsme v Hrádku ve Slezsku a hurá na Filipku , cestou jsme se občerstvili v horském hotelu Hrádek, bylo tam pískoviště tak se tam malý vyblbnul.... pak jsme pokračovali na trojmezí na Filipku, bylo to ještě docela daleko, malý prudil ,že ho bolí nohy , a tak ho táta musel poponášet, ale né moc. Potkávali jsme túúúúristy , kteří cestou posbíraly houbičky - suchohříbky... tak Tomášek stále ,že kdy už půjdeme my do lesa na nějakou tu houbu, nakonec jsme přece jenom 3 slovy tři houbičky našli, udělali jsme si je po příchodu domů a zblajzli. jsem utahaná jako kůň - kobyla. Máme v nohách min. 11 km, my jak my , ale ten malý je fakt dobrý ,že to ušel, musím však přiznat, že poslední kilometr ho nesl otec :-))Vlak jsme v Návsí stihli tak tak, přijel 3 minuty po našem doběhu :-)) Do práce se mi vůbec nechce... ale aspoň si tam trochu odpočinu :-)) Budu měnit zaměstnání, půjdu z banky do jiné banky.... Oberbank, nevím jestli ti to něco říká, je to rakouská banka, u nás v Ostravě působila zatím jenom její leasingovka, budovu budeme mít na Stodolní takže paráááda, hlavně v pátek po práci to vidím bledě.Doufám, že banka bude působit na Severní Moravě aspoň pár let, a že ji nezavřou za dva roky :-)) Tak jsem z tvého vyprávění vyčetla ,že by jsi něměla jíst dorty ??? Máš snad nějaké problémy s mírnou nadváhou ??? Já se zrovna nyní pokouším shodit do vánoc pár kil, vsadila jsem se, se švagrovou , že do vánoc dáme dolů každá 10kg. Já jsem už začla, mám dole 1kg. tak to pěkně začíná. O vánocích ti dám vědět jak jsem na tom. Chtěla bych to dokázat a tak odlehčit mým bolavým kýčelním kloubům .... Nějak jsem se rozepsala, přeji všem čtenářům této diskuze pěknou dobrou noc. Tobě Miško a Fildíkovi hezké dny a pěkné oslavy. Dobrou noc Alice. |
|
|
24.9.2006 15:11:59
koukám, že se to tu rozjíždí :-)
Včera jsme slavili 5 let. Užili jsme si to "v posteli", protože jsme všichni marod....Ale Sebastian byl jinak moc spokojen.Měl veliký dort, spoustu dárků. Všem zářijovým oslavencům přeji vše nejlepší, hlavně zdraví. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
23.9.2006 13:07:11
KUKUČ !!!
Tak tenhle obrázek pro vás všechny vybral Filda a oba přejeme krásný, pohodový a sluníčkem prozářený víkend ! ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
23.9.2006 1:17:47
ZDRAVÍM, a přiznávám se bez mučení...... :-)))), nějak jsem se ulejvala...... :-))))
Ale jsem tu ! Pozdě, ale přece ......že ???? Alice, měnit zaměstnání ???? Psala jsi myslím, že pracuješ v bance, nepletu se ??? Co máš v plánu teď, není-li to, ovšem tajné..........chi chi chi !!!! U nás je vše při starém, vše v pořádku. ŤUKY * ŤUKY * ŤUK !!!!! Jsme zdrávi, což je největší štěstí a užíváme si krásných dnů plných sluníčka. Fík chodí do školky, a celé odpoledne jsme potom ještě venku - na hřišti, na koloběžce, prostě lítáme až do večera, ale potom doma nevíme co dřív !!!! Filip nechce jít hned spát, protože si přeci ještě nepohrál s hračkama, potom se musí děsně dlouho koupat, protože vodu, tu on miluje, pak si vzpomene, že ačkoliv již večeřel, ve vaně mu vytrávilo a musí sníst ještě alespoň jogurt......nakonec se zjistí, že je v pokojíčku čurbes, tak se začíná uklízet.....no, a chystání se do pelíšku zabere minimálně hodinu....... Zkrátka, ještě máme "prázdninový provoz"......musím to, ale co nejdřív zase dostat do "školních" kolejí, protože ...no, znáš to, co tu budu vyykládat, že ??? Na to lepší, zábavnější a pohodlnělší si, broučci, vždycky velice snadno zvyknou....... :-)))) Ale odvykání je už složitější........grrrrr !!!!! Dnes jsem koupila v Globusu, myslím,moc pěkný punčocháče . Heboučký, 80% bavlny, žádný žmolkovací šunt z tržnice. Jsou jednobarevný, měli šedomodrý a tmavě modrý a hlavně - stály 49.-/ks !!!! Vloni jsem kupovala, řekla bych, úplně stejný za 170.-ve specializovaném obchodě s dětským zbožím....... :-(((( A že se jich potřebuje ! Tedy alespoň u nás požehnaně ...... :-))) Zítra se chystáme dopoledne na náměstí Republiky, bude tam výstava dopravních prostředků všech druhů, věků a zaměřní....... Probíhá tu jakýsi projekt zábavného se seznamování s vědou, tak to k tomu patří. V neděli slaví Petrova sestra 20. narozeniny, tak jedeme na oslavu a Fík si zase po delší době užije dědu !!!! Naši k nám jezdí docela pravidelně, ale petrův táta s rodinou mají pořád "děsně" práce, tak jsme rádi, že jsou alespoň tyhle rodinné oslavy a máme možnost se vidět...... :-)))) Už se těším, zase probereme páté přes deváté.....Filda prožene dědovy dva psy, Čendu a Bobíka......dáme si dort......hihihihi , já bych tedy měla spíš jen koukat, ale určitě neodolám...... :-))))) Psala bych toho tolik, ale nevím, našel-li by se někdo, kdo by to četl........ Raději si nechám něco zase na příště....... :-)))) Mějte se moc a moc hezky a zase brzy na viděnou !!!! Až půjdu okolo, zase vám písnu..... :-)))) ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.