| alice a tomík |
| • |
21.9.2006 19:19:20
ahoj děvčata, kde se schováváte ????
asi máte hodně práce a není čas na internet. u mne vše po starém, budu měnit zaměstnání a tak mám trochu víc starostí.... na zítra mám dovču a tak budu dávat byt trochu do pořádku, máme tady spousty haraburdí, které by bylo záhodno zanést do bazarů, jako např. kolo,koloběžku a strašně hodně dětského oblečení. během pracovního týdene na to nemám čas, a tak to nechám na dovolenou :-)) možná se zajdu podívat i do shopping parku, do Ikei, hodila by se nám nějaká ta nová skříň do ložnice. schází mi skladovací prostory. Zatím se loučím, a doufám, že se Míšo během několika dnů ozveš. zatím ahoj |
| alice a tomík |
| • |
17.9.2006 11:34:55
Tak včera houbařská akce proběhla v pohodě. vyjeli jsme v 6,00 na tu Hrčavu. Neviděla jsem ani jeden zájezdový autobus / kdo ví co viděla minule moje babi /, houbařů bylo neúrekom... ale musím se pochválit nasbírala jsem skoro plný koš - a to nebyl koš nejmenší. Moje sousedka je velmi sběhla i její mužík není na tom se sběrem špatně a tak než já jsem nasbírala koš tak oni už zase a opět měli 3. Našli nádherné praváky - pěkně veliké - aspoň 8 kousků, ale je pravda ,že je nacházeli na svých místech. vždycky se soused vytratil a pak přiběhl s praváka, no měla jsem z toho trochu depréééze, ale přešla jsem to v pohodě. doma byli úlovkem nadšeni hlavně Tomík se chtěl hned s hříbky fotit. dneska jsem uvařila echt českou kuolajdu, a kuřecí na houbičkách, kluci se po tom mohou umlátit.
Dneska odpoledne vyrážíme s Tomšulou do parku B.Němcové - je to takový nádherný park za Larischovým zámkem - má tam akce našich karvinských rybářů, děti si mohou v ulovit na prutu rybičku, nevím co to bude - možná nějakého malého pstruha a zároveň to je nábor do rybářského kroužku. nevím jestli není na to Tomášek malý ale uvidíme, snad tam nebude milión lidí. Čeká mě tu hromada prádla na žehlení, vůbec se mi do toho nechce, asi se na to zase nevrhnu.... jak jste prožili víkend vy??? zatím se měj-te , ahoj alice. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
16.9.2006 21:28:52
Tak jak bylo na houbách ????
ROSTOU ????? ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
15.9.2006 22:19:29
ALICE, autobusové zájezdy na houby ???
Pááááni, to máte u vás ale vychytávky !!!! To my, tady u nás musíme pěšky......hihihihi !!!! Moji rodiče byli o vikendu u příbuzných na Šumavě a tam je tedy hub, že by na ně mohli chodit s kosou....... Kam se jen podíváš, samá houba !!!!! Tak přeji zítra ÚSPĚŠNÝ LOV !!!! Já chodím tady na Rodince hubnout, ale o dětech a jen tak o "životě" si taky moc ráda popovídám...... :-)))) Zítra mě čeká chvilička v práci, fíka vezmu s sebou, protože taťka jede s kolegy z práce na jakýsi veleth či výstavu do Frankfurtu. Přijede v noci, tak na neděli ještě vymyslíme nějaký společný program....... Zítra nebudu ani vařit, s Fildou se najíme někde venku. Tak budu relaxovat....... :-)))) Tedy, né, že bych vařila každý den, to né, to bych se tu moc chvástala, nijak to nepřeháním, Fík baští ve školce a na večeři se vždy něco rychlého hravě zvládne. Ale jasný je, že o víkendu jíme společně a moc si to užíváme !!!! Hlavně snídaně - jsme spáči, vstáváme docela dlouho a snídani si uděláme bohatou,s ovocem a se vším, co lednice dá a snídáme, popíjíme čaj, povídáme, koukáme na cestománii......cha cha cha ..... :-))) Škoda, že je to možné jen o víkendu.... I když, kdybychom se takhle povalovali každý den, tak už by to nebylo to pravé, ořechové.....taková ta "sváteční" atmosféra ........ Ježííííš !!! To jsem se rozepsala o jídle...... :-))) To bude asi tím, že jsem vynechla večeři........ Blbnu z hladu......hahahahaha !!! Raději zmizím, nebo vás úúúplně odradím...... :-)))) Mějte krásný večer a ještě krásnější víkend ! Brzy ahoj ! Míša Až půjdete okolo, stavte se...... ![]() |
| alice a tomík |
| • |
15.9.2006 21:34:38
zdravím plzeń, máme nový Pc, a tak jsem z něj hodně nadšená, je to mnohem rychlejší a barevnější a vůbec mnohem lepší, a tak teď nevím co dřív dělat, píšu si na ICQ se švagrovou, a do toho pročítám diskuse a nevím co dřív číst. sem tam vlezu na Ostravu, tam chodí i ta moje švagruvka, a někdy na karvinou ale tam nikoho neznám... a tak jsem radši tady u vás :-))
zítra jdu se svou sousedkou a jejím chlapen na houby, prý si mám vzít dva koše hahaha, mám jen jeden , a budu ráda jestli ho spola naplním. jedeme na hrčavu, tam jezdí zájezdové autobusy plné důchodcu, takže v úspěšný sběr moc nevěřím... budu vás-tě, zítra informovat. zatím se loučím ahoj |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
15.9.2006 12:56:20
Však povídejte...... :-)))
Zdravím z Plzně, mám jen malou chviličku, ale nedá mi to a nakukuju. Přeji krásný, skoro letní den a večer se stavím ..... :-)))) |
| alice a tomík |
| • |
15.9.2006 9:10:54
ahoj holky, vidím ,že oslavy jsou všude v plném proudu. dneska mám dovču a tak si užiji volného dne. odpoledne máme oslavy s babičkou-tchýní - nerada jí tak říkám , protože je to moc hodná babička a tak ji budu oslovovat majka, takže odpoledne přijde majka s dědou popřát tomíkovi a tak musím trochu uklidit, po obědě beru tomšulu do parku na kolobejdu a pak budeme spolu dělat chlebíčky, dortu jsem koupila v cukrárně - je to ježek - čokoládový - doufám, že bude výborný... těším se až malý bude sfoukávat svíčky strašně ho to baví, a tak je zapalujeme aspoň 3x za sebou :-)))
doufám, že vám to moje povídání o rodině nevadí :-))) mějte se moc hezky a těším se na další shledanou. doufám , že třeba už dnes večer. ahoj elis |
| Wer+Ondřej (*01)+Jan (*08) | 35839 |
|
|
13.9.2006 16:16:34
AHoj Míšo!
Ondra se narodil 11/9, takže pět už bylo :-) Oslava bude letos na etapy a "jen tak mimochodem", protože se včera vrátil z dovolené s prarodiči (Rhodos). Tak dneska minidort s tátou, zítra druhý minidort s babičkou a dědou. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
13.9.2006 13:59:00
WER, MYSLÍM, ŽE JIM ODKLAD JISTĚ USNADNÍ VSTUP DO PRVNÍ TŘÍDY, VŽDYŤ ROK JE OPRAVDU DLOUHÁ DOBA A TÍM PÁDEM I CELOU ŠKOLNÍ DOCHÁZKU......DOUFÁM..... :-))))
Mám kamarádku a ta musela, na doporučení učitelek a psychologů,svého synka(narozeného v dubnu) dokonce v pololetí VRÁTIT ze základní školy zpátky do mateřské...... A to musí být teprve mazec - "propadnout" do školky........ Tak si říkám, raději nic neuspěchat !!!! A co jinak ??? Jak jde život ???? Kdy bude oslava ???? Že bychom se těšili alespoň na virtuální dort.....co ???? MĚJTE HEZKÝ DEN ! Michala |
| Wer+Ondřej (*01)+Jan (*08) | 35839 |
|
|
13.9.2006 8:56:02
Zdravím!
Tak to jsem ráda, že nebudeme exoti. Taky jsme se rozhodli, že půjde do školy až od 7 let. Ono je to vlastně správně, v termínu, o odklad se nemusí žádat... Možná bychom rozhodli jinak, kdyby byl větší, ale on je zrovna drobnější, tak ho nebudeme trápit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.