| katka willheimova | 17894 |
|
23.2.2006 12:51:57
Dobrý den,
ráda bych vás pozvala do svého obchůdku: BAZÁREK U BUBÁČKA . Je zlevněno více než polovina zboží, navíc při koupi nad 500 Kč neplatíte poštovné. Těším se na Vaši návštěvu! |
| Delete | 8214 |
|
|
21.12.2005 21:52:08
lili,
opožděně děkuju. Janička se narodila poměrně rychle a celkem bez problémů, ovšem jako by zapomněla, že už nemá pupeční šňůru a nechce se ode mě hnout :-)). Prvních šest týdnů byla přisátá snad nepřetržitě....Holky ji mají rády, snaží se s ní hrát a jsou šťastné, když ji mohou pochovat. |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
19.10.2005 0:57:07
vklouzla jsem k vám na diskusi - říjen :-) , vidím, že jsi ještě neporodila - chystáš se na čtvrtek. Přeji rychlý a pohodový porod a hlavně zdravé miminko.
|
| Delete | 8214 |
|
|
23.9.2005 0:21:09
lili,
není co obdivovat, vždyť jsi na tom podobně (takže vlastně obdivuj i sama sebe :-)) ). Ona ta dvojčata jsou sice v něčem obtížnější na zvládnutí, ale když jsou děti takhle brzy po sobě, je to skoro jedno....takže si můžeme podat ruce :-)). |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
9.9.2005 21:04:10
Taky oba dohromady do školky :-) Starší se narodil 23. 9. 2001 a mladší 29.4.2003 je to super - nesmutní a do školky se těší.
Jinak obdivuji maminku - co měla ty dvojčátka 02.2003!!! a teď další. Nám se narodilo třetí letos v březnu. |
| Delete | 8214 |
|
|
29.8.2005 21:47:44
Marcelo,
k Leničce (září 2001) mám dvojčata (únor 2003) a v říjnu (tedy za necelé dva měsíce) přibude další mrně...a jsem šťastná.... Stačí? |
| Marčelína,Adámek01,Anička08 | 25577 |
|
|
14.8.2005 22:03:12
Ahoj holky,tak jsem našla diskusi k dětem narozeným září 2001. Máme narozeného v tomto roce Adámka a přemýšlíme o dalším. Tatínek už by si dal říct, jen já pořád nevím, jestli už jo nebo nějaký ten měsíc počkat. Dokopejte mě nějak k tomu, jsem taková nerozhodlá....
|
| Marika Kovaříková |
| • |
6.12.2004 14:50:51
Hledám spolehlivé a komunikativní maminky na MD na brigádu pro občanské sdružení CPK (centrum přípravy koní pro hiporehabilitaci), které kupuje a financuje výcvik koní pro hiporehabilitaci. Toto sdružení po 3 až 4 letech výcviku, zdarma darovává koně do dětských hiporehabilitačních a sociálních zařízení. Jedné se o pomoc při pořádání veřejné sbírky.Pracovní doba samozřejmě záleží na Vašich možnostech. Máme více druhů aktivit, jistě si vyberete tu, která vám bude vyhovovat. Dobré platové podmínky
Pokud máte zájem, ozvěte se mi na tel. č.777572796 nebo (608210052) a dohodneme si schůzku. Nebo pošlete e-mail na kovarikova.cpk@seznam.cz S pozdravem Marika Kovaříková |
| Iva 27, Kačenka 4, Ondrášek 3 | 20417 |
|
|
14.8.2004 7:59:50
Ahoj.
Jsem maminka Ondřeje narozeného 1.9. 2001 a Kačenky narozené 3.4.2000. Máme už vyzkoušenou skolku, kdy děti chodily spolu (Kačenka každý den a Oňásek na pět dní v měsíci). Vše proběhlo docela v pořádku jen Oňa se ve školce ze začátku počůrával a dokonce i pokakal(jen první měsíc). Měla jsem ze všeho dobrý pocit ze kterého mě vyvedly učitelky, když jsem chtěla aby tento rok chodily zase spolu. Upozornily mě na to, že když je ve školce i Oňa tak ho Kačenka celý den opatruje až tak že si sama vůbec nehraje. Chce sedět vedle něho u jídla, utírá mu pusu, hlásí uč. že se mu chce čůrat, hlídá aby mu někdo nebral hračky, atd...I když to vůbec není potřeba. Oňa je docela dost otrkané dítko narozené do konkurenčního prostředí. Dala jsem na radu a děti půjdou každý do jiné třídy. Naštěstí jsou třídy propojené a není problém, aby se děti v průběho dne viděly. Sama jsem zvědavá jak to dopadne. Ahoj Iva |
| Delete | 8214 |
|
|
28.5.2004 15:28:08
Tak my jsme třetí noc bez plíny, přičemž bez nehody byla jen ta první a navíc, když se Lenka počůrá, tak se neprobudí, takže hrozí, že je v tom déle. Asi budeme muset udělat nějaká optaření.
Pro nás je také výhodou, že budeme mít věkově smíšené třídy ve školce, že by holky mohly chodit spolu, ale trochu se bojím, že když tam budou tři, že to naruší kolektiv...a vzhledem k tomu, že chceme dvojčata rozdělit do různých tříd do školy, tak nevím, jak moc by bylo dobré, aby ve školce byly i s Lenkou. Budu to muset probrat, až bude čas, s učitelkama ve školce. A on ten čas bude velmi brzy, rok a půl po Lence. Lenka taky nastupuje do školky až v den svých třetích narozenin, což mě docela dere, že to mají takhle, jakoby ten týden rozhodoval. No nic, taky nám hrozilo, že si budeme muset počkat celý rok (školka, ke které místně příslušíme nové děti během školního roku nebere). No a protože jsou holky věkově tak blízko, tak u nás na tom budou všechny stejně jak s povinnostma, tak se vším ostatním. S něčím bude muset Lenka počkat na holky, k něčemu ty dvě malé přijdou dřív než Lenka, prostě je srovnáme, jak jen to půjde. Lenka by špatně snášela, kdyby něco měla jinak než holky. I u oblečení je ráda, když má něco podobného jako holky, i když i ty dvě oblékám různě. Takže u nás to bude nejspíš bez ohledu na věk, asi se budou střídat podle nějakého rozvrhu, ještě nevím. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.