Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
25.3.2005 19:19:04
Ahoj holky,
Květo jak jsi dopadla na pohovoru ,snad dobře ,držím ti palce.U nás to bylo do dneška stejné jako u vás ,žádné přípravy na velikonoce se nekonaly ,ale dnes jsem chystala na zítřejší oslavu Martinových narozenin tak jsme upekli aspoň perníčky. Jani,omrkla jsem vaše album a super ,teda ty jsi šikula!!Verča má bezva obleček španělky a pončo je taky dost dobrý. Všem přeju krásné prožití velikonočních svátků!! ![]() |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
24.3.2005 21:04:02
Přeji Vám všem krásné Velikonoce.
Nepeču, nic nechystám, obilí mi vyrostlo špatně.... Tímto vás nechci negativně naladit. My v pátek odjíždíme a vracíme se až v pondělí... Dnes jsem se dověděla, že musím na konkurz ráno na devět.... Květuška bude ve školce, ale Lojzík jede se mnou. Mám strach, protože si připadám po sedmi letech mateřské neschopná pracovat...... Ale musím zkoušet, už se mi to kráti |
|
|
24.3.2005 21:03:47
Přeji Vám všem krásné Velikonoce.
Nepeču, nic nechystám, obilí mi vyrostlo špatně.... Tímto vás nechci negativně naladit. My v pátek odjíždíme a vracíme se až v pondělí... Dnes jsem se dověděla, že musím na konkurz ráno na devět.... Květuška bude ve školce, ale Lojzík jede se mnou. Mám strach, protože si připadám po sedmi letech mateřské neschopná pracovat...... Ale musím zkoušet, už se mi to kráti |
| honey | 6468 |
|
|
24.3.2005 19:02:30
Ahoj holky,
tak jsme po kontrole na ušním. Ta mandle musí ven, lékařka říkala, že je přerostlá, operace bude v květnu, termín nám bude oznámen. Co je blbý, že ji přijmou jeden den, operace bude na druhý, a ten další, po vizitě, podle výsledků, by šla domů. Naštěstí tam s ní budu moct přes den zůstat, akorát na noc pryč, protože není moc místa. A aby toho nebylo dost, tak už nějakou dobu si stěžovala na bolesti v bříšku, konkrétně oblast pupíku, a teď měla dva dny po sobě průjem, takže když už jsme byly v Motole, tak jsem jí nechala prohlídnout. Naštěstí bříško v pořádku (ale manžel mi říkal, že v dětství na to trpěl taky), ale má zvětšené krční lymfatické uzliny (což může být tou nosní mandlí). Diagnóza: hnisavá angína :( Takže má "ležet a čajovat" (citát z lékařské zprávy). Já se snad na tu operaci začnu těšit, a věřím, že po odstranění té mandle bude všechno v pořádku! My jí v obchodě taky kupujeme, když chce, ale je to vždy jen jedna věc. V poslední době se začíná válet po zemi, když není po jejím, ale to hned odcházíme z místnosti (nebo z obchodu). Chvíli se tam válí, a pak klusá za náma. Jinak taky strašně ráda na všechno šahá, takže pokud to jde, radši nakupuju bez ní. A taky ráda ošahává a očuchává kytky, ale takovým stylem, že to vytáhne z vázy :), a pak se hrozně diví, když to vadne. Hurá, hurá, už jenom zítra a bude volnooooooo :) Všem vám přeju krásné a pohodové velikonoční svátky! ![]() P.S. Štěpánko, držím palce v práci, aby to dobře dopadlo! |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
24.3.2005 14:26:51
Léňo, taky taky, brečí jen se o tom zmíním :o((( ach jo. Má pocit, že tam musí za trest.
Verunka sice nedělá scény, ale...musí si na všechno sáhnout, včetně skla, kytek ;o). Nakupuju jenom s ní, tak neznám, co to je nakupovat sama :oD Kam s ní, s holkou? Nemáme jediný hlídání. Já jsem ohromně velikonočně naladěna :oDDD uklizeno, výzdoba, kytky, peču, vařím ;o) Hospodyňka jak vyšitá...kecám, např. okna nemám, se mi nechtělo kazit si tu atmosféru :oD Nevím, jestli jsem to už nepsala, ale Verunka si furt chodí hladit kočičky ve váze :oDDD |
|
|
24.3.2005 9:14:35
Když nakupuju s dětmi sama, je to skvělé. Ví že jídlo nebo pití dostanou až po zaplacení, drží se u košíku, Lojzík už je velký tak pomáhá....
Nakupování s Pavlem a dětmi je pro mě hodně stresující zážitek. Děti lítají po prodejně, nosí různé věci, Pavel se rozhlíží.... Dostanou téměř všechno....Jí v prodejně (a proč by nemohly? jsou slova Pavla). Když dělám nákup větší, jsem ráda sama..... Děti poznaly, že Pavel jim dovolí všechno. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
24.3.2005 7:31:28
Ahoj holky,
Štěpánko toho já se snad nikdy nedočkám jít s Honzou do hračkářství a vyjít bez scény ,on nám dělá scény i na benzínce a v pondělí dokonce v masně, měli tam vystavený salám ,který byl zabalený ve folii dohromady s týrákem tak tam už taky nemůžem...Myslím si ,že je to částečně vina Martina pač on mu vždycky něco koupí ,ale neuvědomuje si ,že já s ním nákupy absolvuji mnohem častěji než on a pak se občas diví čeho je malý schopný ,když není pojeho. Ve školce jsme zatím nebyli jen se o tom zmíním už ječí ,že tam nepůjde prý se mu tam nelíbí( Jani,jak jste ne tom vy ,taky Verča hned natahuje jen školku vzpomenete? Na velikonoce bysme chtěli někam vyrazit ,našla jsem aqua centrum v Uherském Brodě a protože jsme zdraví tak nejspíš tam.Každoročně jezdíme někam na hrad nebo zámek ,ale letos jsou ještě zavřený. Mějte se hezky ,já jdu omrknout Janino album pro velikonoční inspiraci zatím jsem pouze dala na stůl velikonoční ubrus...Ahoj!! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
23.3.2005 18:06:51
čau holky,
ve školce zatím nic nového, Štěpán je doma, od víkendu má rýmu, dávám mu na noc Ibalgin. Chodili jsme teda ven, ale opravdu na chvíli. Takže se to posouvá na příští týden. Já to chytla od něj, navíc jsem byla v pondělí plavat, voda ledová, tak jsem se tam asi dorazila. Obávám se, že to jsou moje oblíbené dutiny... asi tím padnou plány na Velikonoce, měli jsme jet se známými na chatu, ale tam jsou polní podmínky, takže to asi nee. V práci zatím taky nic nového, tady nikdo nic neví, já de facto v pátek končím. Nevím, co bude dál. Tak trochu neveselo truchlivo, naštěstí už je ale jaro a vše bude veselejší! Markys, ty máš doma ale parádnici!!! To my neznáme. Nedávno jsme byli se Š. ve Sparkys, tak jsem ho předem upozornila, že se jdeme jen podívat a že nechci žádné scény. Malej tam byl ukázkovej, líbilo se mu jedno autíčko, tak řekl, že až tam půjdeme příště a budu mít s sebou peníze, že ho třeba koupíme, ať ho teď vrátím do poličky. No, měla jsem z něj velikou radost!!! Mějte se, Š. |
|
|
23.3.2005 5:58:59
Daggy, kdy máš termín?
Ti mojí čerti vstávají už 14 dní mezi pátou, šestou ráno., je to hrůza. V pondělí jsme oslavili Lojzíkovy narozeniny čtyři dospělí, byla to taková skvělá nárazová akce, ale mně ještě dnes je tak všelijak. Vypili jsme litr slivovice ve třech, tak to musím vydržet. V pátek jedeme na prodloužený víkend, mohli jsme už zítra, ale protože Pavel měl dlouho nemocenskou, tak nedostal dovolenou. Lojzík má velikonoční prázdniny. Moje sestra má narozeniny, a potom budeme v Jeseníku. Budeme se vracet v pondělí. Docela se těším... |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
21.3.2005 15:27:13
Čau holky,
tak u nás je taky zima, ale aspoň svítí sluníčko. Viktorka šla dnes po dlouhé době do školky, teď je s babičkou a straším v práci. Já už jsem tu psala, že naše madam je na tom s oblíkáním nic moc, něco umí ale většinou sténá, že "jí to nejde". Hold rozmazlená, já jsem naopak učitelky ve školce zaúkolovala, aby jí moc nepomáhaly, ať se snaží sama. My máme učitelky úplně v pohodě, na všem se dá domluvit, věřím, že si kafíčko vypijou když děti po o.spí, ale to je snad zasloužené a jinak pořád něco dělají. Holky ve čt. jdu na UZ, jsem zvědavá, v jaké poloze je mimi, doufám, že mě zas nečeká konec pánevní. Martino, co Kačenka je hlavou dolů? Holky nevím, kdy tu zas budu, protože doma mi blbne PC, takže všem už teď krásné slunečné veselé Velikonoce! Čau D. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.