| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 4200  [Dalších 3170 >>]
Janna + 2 berušky 22270
21.3.2005 12:59:50
Radko, to se máš, že na to máš papír, mě to můj manžel furt nevěří :oDDD

Markys, nepopisovala jsi náhodou MOU dceru? :oD to samý, hlavně růžový a co nejvíc kanýrků a třpytek ;o) a boty pochopitelně střevíčky...:oD
Peču, peču...jak vzteklá, teď tam mám sladkej bochan, přiznávám, že už jsem dva chleby zkazila, no stejně se snědly, určitě to byla moje nějaká chyba...mám jí necelej měsíc a ještě jsme nekupovali chleba :oD Dělala jsem tam i sekanou, mám totiž blbou plynovou troubu, tak to užiju. No uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :o) Šaty jsem šila.
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
21.3.2005 10:46:30
No jo, Květo, to víš, to se někdy stane i největším frajerům... :o) Chlapi, no! My máme jet teď o Velikonocích na hory, tak taky trochu trnu, abychom tam vyjeli, řetězy nemáme a Tomáš tvrdí, že jsou zbytečné... ach jo, tak nevím... Představa, jak někde trčíme ve svahu... Naštěstí jedeme s několika známými, tak by snad pro nás někdo přijel...

štěpánko, zkus si po dobrém s paní učitelkou promluvit... U nás ve školce teda musím říct - ťuk ťuk - že jsou velmi vstřícné, dokonce mi už několikrát volaly, že bude ve školce divadýlko, tak jestli Aninka přijde!!! Co se týče oblékání, tak docela zvládá, ale samozřejmě vždy s mou asistencí - dle nálady - větší nebo menší. Boty zvládá sama, ale má takové ty "nazouvačky" nebo na sucháč. Ve školce ale máme chlapečka, kterého maminka nebo tatínek vždy svlékají i oblékají a maminka si stěžovala jak to asi zvládá bez ní... Paní učitelky pomáhají, co jiného jim zbývá. Fakt je, že ani u nás si paní učitelky nikdy nestěžují a když se ptám, tak je vždy vše v pořádku...

Ještě jedna historka z mého mládí, ale já ji mám často v záloze... Když jsem chodila do školky, tak si na mě také jedna paní učitelka zasedla a věčně si stěžovala, že jsem moc živá a zlobím až to vyhrotilo tím, že mě pošle do poradny, jestli jsem normální. Tam pak konstatovali, že jsem NAPROSTO normální inteligentní dítě (mám na to papír :o), a že paní učitelka má od toho pedagogické vzdělání, aby věděla, jak s kterým dítětem zacházet, stejně jako lékař nemůže na všechny nemoci ordinovat penicilin.

Tak vám držím palce!

Markys 12183
21.3.2005 10:19:09
Ahoj holky,

tak hlásím po dvou týdnech, a koukám, že mně toho spousta utekla!

Takže se zpožděním přejeme Léně k synovečkovi! Krásné miminko!
A Lojzíkovi k narozeninám všechno nejlepší! To jste měli hezkou neděli, Květo. S chlapy je holt legrace:-)...

Taky jsem koukla na Štěpánka, pěkná jizva.. To je mi ho líto, to šití... Ale i s jizvou mu to sluší:-).
Teda Verunka Španělka, vypadá fakt skvěle! Předpokládám, že jsou z Tvé dílny, Jani. To jsou úžasný šaty!!! A koukám, že jste se vydováděly na velikonoční výzdobě, jste fakt šikulky! My jsme minulý týden vyráběly akorát papírová vajíčka a kytky a dávaly na špejle a teď snad ještě namalujeme pár vyfouknutých. Osení nakonec musím dneska koupit, nějak jsem to nestíhala... No jo. Ale upekla jsem nějaké linecké kytičky a motýlky, ale už se jich dost ujedlo:-).
A Jani, viděla jsem ten chléb, vypadá dost dobře, jak často teď pečeš? A jak se Ti peče?

Včera jsme byli Klárce kupovat boty a bundu a bylo to náročný, bundu máme, boty neee. Ale je to teda věc, nakupovat tyhle věci. Ona si tak vybírá.. Hned se vrhá po sukýnkách a šatech a u bot to samý, jen se otočím, už si nazouvá nějaké růžové dřeváky a utíká mi v nich... U Bati si, aniž bych to postřehla, vzala a nazula Barbie boty a hned spustila, jak prý jí "padnou" a nechtěla je sundat. A všude je posedlá taštičkami a batůžky (ne že by jich doma měla málo), to je pořád "ta by se mi hodila, že jo, .. sluší mi, souhlasíš?...". Docela vyčerpávající, ale je to zatím většinou legrace.

Jinak Štěpánko, taky si myslím, že je to o učitelce... To je fakt smutný. Taky bych se zeptala jiný učitelky. Tyhle malý děti toho vůbec nemusí umět tolik. Vzpomínám si, jak kamarádčina holčička říkala, když začala chodit do školky druhým rokem, že teď už jí přece paní učitelka nemusí pomáhat, teď už je přece velká, a že pomáhá zase těm malým.
Klárka se celkem obléká, akorát punčocháče má někdy patičkou nahoru. Boty jak který. No ale někdy si nechce přetahovat věci přes hlavu, spíš mi připadá, že se zasekne... Ale když pospícháme, tak je to většinou na mě.

No holky hezký začátek týdne!!!
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
21.3.2005 10:03:19
Jani, termín mám ode dneška přesně za pět týdnů... :-) Už se to fakt pěkně krátí...

Květo, to je fakt smutný :-(
Janna + 2 berušky 22270
21.3.2005 9:21:42
jojo, Květo, to jsou chlapi :oDDD Oni to vždycky "zvládnou" ;o)

Dodatečně Lojzíkovi vše nejlepší...

Já tvořím a tvořím a do toho uklízím a uklízím, ale zaplaťpánbůh za to počasí, jenom kdyby to sluníčko tak nesvítilo skrz ty hnusně špinavý okna ;o)

Martino, kdyže máš termín? To už máš za pár,co? Jak se cítíš? Já už bych asi nervama kolabovala :oD
17.6modrasek13 4288
21.3.2005 6:10:23
Krásné ráno.
Včera jsme měli mimořádně náročný, ale krásný den. Ráno jsem chystala oběd, potom jsme šli s Lojzíkem pozvat spolužáky na tu oslavu, ale nikomu se nechtělo - tak mi to připadalo, tak jen 1 spolužačka.... V 11 jsme se rozhodli, že zajedeme pro kamarádku.... ¨Bylo krásné počasí cesty suché. Pavel řekl že pojedeme zkratkou - přes léto krásná cesta. Teď byl místy na ní sníh, vyjeté koleje... Pavel říkal ať se díváme jak jede frajer... Trošku to s naším Modráskem hodilo, ale vyjel... Lekla jsem se, řekla mu aby jel pomalu. Vynadal mi... A najednou jsme totálně zapadli a byl průšvih. A samozřejmě to byla MOJE vina. Kdybych mu do toho nemluvila.....
Všichni bez rukavic, lopatu z auta vytáhl v pátek..... Zůstali jsme mezi 2 vesnicemi.... Tak šlapal pro pomoc... V duchu jsem se mu smála, připadala jsem si jako v té reklamě, jak taky šlape s kanystrem pro benzín....
Musela jsem zavolat pro pomoc. Přijeli naši sousedi, mladí kluci s Fordem. Šla jsem jim naproti a mávala aby dál nejeli. Taky zapadli a říkali že to je neuvěřitelné. Cesty naprosto suché a tady....
Ale po delší době se podařilo....
Mezitím jsem dostala SMS od mojí mamky, že už budou u nás a mám vařit kafe... Napsala jsem že jsme jeli pro kamarádku a že ¨budeme tak za hodinu doma....
Měli jsme jen chlebíčky... zbytek dodělávali na poslední chvíli...
Toto teď píšu jako úsměvnou historku, ale když si představím že bychom pomoc nesehnali, jak byl Pavel vzteklý... A já jsme mu včas řekla, že se otočíme a pojedeme jinou cestou - on ne, frajer to zvládne... Tak to řekl. Večer mi dal za pravdu...

Tchýně zavolala že k ní má Lojzík přijít... Nebyl tam a ona nebyla na oslavě, která se mimořádně vydařila....
Lojzík od nás dostal poslední hračku - auto, nějaké knihy a oblečení.... Od babičky a dědy z Jeseníku dostal svítící globus.
Byl tak unavený, že ani nedošel do vany a usnul po 18. hodině a spí ještě teď, ale už ho budu budit do školy.
honey 6468
20.3.2005 17:33:11
Květo, taky přejeme Lojzíkovi VŠECHNO NEJLEPŠÍ k narozeninám! Doufám, že jste si oslavu užili.

Konečně svítí sluníčko, tak už je jinak na tom světě :) Včera jsme byly s Adélkou v divadle na pohádce "O třech malých prasátkách", moc se jí to líbilo, mně to docela taky :) Byla to sranda, poslouchat ty dětský komentáře, např. na scéně se objevil vlk, a nějaký malý klučina zahlásil: "To je vlk, já ho zaženu" :)
Dneska jsme se vybrali na Petřín, sice krásně svítilo sluníčko, ale jinak byla pěkná kosa, takže jsme pak skončili v cukrárně pod Petřínem, kde mají úúúžasnéééé zákusky, doporučuju!

Ve čtvrtek nás čeká kontrola na ušním, jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne, protože Adélka má stále tu "vnitřní" rýmu. Přitom když smrká, tak tam nic nemá, ale je to slyšet. Já mám letos rýmu už potřetí :( plynule mi to přechází z jedné na druhou a tak dále. Kdo ví, jestli to nakonec nemá ode mne :(

Všem přeju hezký týden!

Martina+Madlenka+Kačenka 1331
19.3.2005 10:09:52
Ahoj holky. Květo, to je smutný s tou školkou - u nás tedy naštěstí nic takového není - když Madla přijde do školky, tak si paní učitelka vždycky s dětmi povídá a hraje, pak mají dopolední program. Madlenka spala ve školce jen jednou, ale když jsem pro ni přišla, tak seděly děti kolem paní učitelky (jedno i na klíně) a zase si povídaly a smály se s ní. A k tomu si každé ještě něco dělalo... A vím, že maminky, které dávají děti do školky na 5 dní v měsíci, dostávají vždycky na papírku napsáno, kdy co je, aby něco neprošvihly...

Jo a Štěpánko, Madla se někdy oblékne sama a někdy ne... ale naše paní učitelky se tomu naštěstí smějou a ještě nám řekly... "no jo, tyhle hodně chytré děti na oblíkání nikdy nejsou... ".
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
19.3.2005 7:34:08
Ahoj holky,
teda Květo to mě docela šokovalo s tím výtvarným kroužkem ,to je něco.Když šla Jessica do výtvarky tak si učitelka první hodinu trochu vyzkoušela ,ale to je na ZUŠ ,takže mi to tam přijde pochopitelný.Bohužel jinak jsme na tom stejně jako vy, když se zeptám jaký Honza byl tak vždycky v pohodě pak už je mi trapný se dopodrobna ptát jestli jedl, kolik atd. Jo a o těch akcích taky nevím pokud to není napsaný na nástěnce.Tak jsem si postěžovala a můžu jít něco dělat.Večer jsme se přemístili domů ,dnes nám má přijed návštěva k obědu tak se do toho pustím.Mějte se hezky a všem příjemný víkend!

Přejeme vše nejlepší Lojzíkovi k narozeninám ,hodně štěstí,zdraví a školních úspěchů!!
17.6modrasek13 4288
19.3.2005 6:33:29
Krásné ráno všem
Některé učitelky v naší školce mi připadají důležité jak.... Do 8 hodin, kdy se děti scházejí, tak všechny sedí u stolu a popíjí kafe a diskutují.... Pak do 12 je nějaká činnost, o té nevím, potom oběd a spaní a když si jdu vyzvednout Květušku tak se většinou opakuje situace z rána. Když se na Květušku zeptám, tak je prý v pohodě. Protože mívají zajímavé akce, ale my chodíme nepravidelně do školky, tak někdy o nich nevím. Chtěla jsem aby mi vědět daly ale spolupráce je hrozná. A co se týká zájmových kroužků... tak rodiče mohou své děte přihlásit do výtvarného, pěveckého, tanečního, hra na flétnu... A víte jak to dopadlo? Do výtvarného si vybíráme sami z těch šikovnějších dětí, protože jejich práce posíláme do soutěží a nemáme čas se věnovat těm méně šikovným.....

Zítra má Lojzík 8 roků, hodně se těší na oslavu. Včera jsem upekla dvoupatrový dort, doufám že se mi podaří ho nazdobit a bude mít ovocné košíčky... Ty vždycky u nás hned zmiznou, tak jsem je dělala z trojnásobné dávky - skoro třičtvrtě kila mouky...

U nás je po sněhu, ale zase sněží a lije dohromady, od včerejška. Z toho skoro třimetrového kopce je asi metrový....
Krásnou sobotu
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 4200  [Dalších 3170 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.