| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 4200  [Dalších 3080 >>]
17.6modrasek13 4288
27.2.2005 13:55:33
teď jsem se rozčílila na Květušku.
Vylezla z postele, stoupla si před nočník a začala čurat na zem na koberec. Co to zase s ní je? Dostala za tohle na zadek. Ach jo!!!!
17.6modrasek13 4288
27.2.2005 13:19:52
Ahoj holky,
testík budu dělat zítra, mám takové rozporuplné pocity a docela se i bojím. Starosti mi dělá moje váha - o tom se stydím psát veřejně, protože vy jste štíhlé jako proutek- podle fotek. No a pak mám taky strach z možných komplikací po třicítce....
Nevím co tomu řekne moje mamka, jestli se to potvrdí. S tchyní od těch vánoc nekomunikuju a cítím se líp, neprožívám žádné stresy a trápení...
Děti kašlou, smrkají.. Napadlo dalších 10 cm sněhu.
Před domem je třímetrový sněhový kopec - z pyramidy o které jsem psala. Dodělali tam sněhové schody, tak děti jezdí tam a nemusíme nikde chodit.
Lojzík je hodně zvědavý - poslouchá co se bavíme, nakukuje mi přes rameno, když vám píšu...
Vyrazil mi dech, když před chvílí dávali v televizi reklamu na prostředek na hubnutí a on řekl, mami to bys potřebovala. To je něco pro tebe, že?

Jinak tady mrzne, je -10, fouká, cesty jsou neupravené, takže předpověď vychází.
Krásný zbytek víkendu
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
27.2.2005 9:29:26
Ahoj holky,
poctivě pročítám příspěvky ,ale nemám pořádně o čem psát nic novýho se u nás neděje.Malý byl v pátek po dlouhé době ve školce i na spaní a schrupl si tam ani neprotestoval takže zítra valí zas.Ještě půjde ve středu má jim tam dojít kouzelník tat se těší.

Honzík zas nikdy nechodil na nočník chtěl zrovna na záchod,ale dnes se nad ránem počůral,v noci už ho nedáváme vstane si sám ,když se mu chce.Dnes měl asi tvrdé spaní,včera jsme byli na kopci sáňkovat tak byl večer k.o.

Štěpánko ,to je fajn ,že vám tu ozdravovnu schválili a v práci je to snad taky na dobré cestě:o)

Jani,na tý fotce ten sestřih není moc vidět ,ale asi vím jak to máš ostříhaný ,já to takle měla před rokem ,strašně mi před tím padaly vlasy tak jsem je chtěla trochu ozdravit.Teď už je mám zas po ramena,ale zvažuju změnu.

Když jsme u toho věku mě bude letos 30 a Martin má 29.Šedivý vlas jsem si zatím nenašla ,ale tělo chátrá je to katastrofa ,velkým obloukem se vyhýbám zrcadlu a když si něco zkouším v obchodě tak vždycky málem puknu smíchy jak vypadám.Obědnala jsem si plavky z Litexu a samo ,že mi byl velký vršek a malý spodek pak nemám mít sny ,že jedu na dovolenou bez plavek...

Květo,už nás nenapínej a hurá do testíku!Jestli si chceš popovídat přes mejlík tak mám adresu pod ikonou,klidně napiš ráda ti pomůžu jestli budu moct.

Mějte se ,hezkou neděli!!
Markys 12183
26.2.2005 18:38:37
Ahoj,

jé, Štěpánko, to jsi měla hezký narozeninový dáreček! A vlastně ty, Honey, taky? Moc ráda na tu dobu vzpomínám, jen moc né na pobyt ma šestinedělí. Teda děsně to ale uteklo! No a je s nima pořád větší zábava:-). Už se těším na pubertu:-), no trochu žertuju, když si vzpomenu na svojí...

Dneska jsem četla o těch mrazech, co mají být příští týden a vlastně do půli března, jsem jen zvědavá, na kolik to bude pravda, jen by tady mohl napadnout ještě trochu sníh. Zatím sice bobujeme a lopatkujeme, taky jsme trochu lyžovali, ale sněhu dost ubylo. U vás to, Květo, asi nehrozí...

Květo, taky klidně napiš.. S tím nočníkem bych tomu dala čas, možná až bude chodit do školky pravidelně, tak si na to zvykne i až tam uvidí jiné děti, nevím.
Klárka se počůrala dneska v noci:-(, a docela po dlouhé době, ale byla to naše chyba, usnula jsem a dala jí až dvě a půl hodiny po usnutí.. Pozdě. Přitom ne každou noc se vyčůrá, no jo, asi moc pila.

A jak se vede Adélce?

Díky za tip, Štěpánko, prý se příští týden otevírá nový H&M na Václaváku, na rohu Jindřišské, jsem zvědavá, jestli tam bude i dětské.

Tak hezkou sobotu! Já mám dneska nějakou spavou...

Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
26.2.2005 15:44:48
ahoj holky, tak jak se daří? Honey, co Adélka, spinkala???
Preventan znám, beru ho už od října, jak jsem začala marodit. Malý začal ten Ribomunyl, tak snad mu k tomu už nic dávat nemusím.
Tak já se taky pochlubím svým věkem, no. V listopadu mně bylo 33. U mě je to velice jednoduchý, porodila jsem si malýho k 30 narozeninám, téměř na den. Zatím jediný, co mě rozčiluje, jsou šedivý vlasy...mám to mít po kom, můj táta byl brzo šedivej, ale to jsem tu už myslím psala, tak abych se neopakovala.
Květo, a co máš za problém? Řešíš to s doktorem? Na mě bys mail ještě mohla mít, kdyžtak napiš, jestli chceš...
Štěpánek se ve školce v úterý taky počůral. Nechtělo se mu u záchodu stát, tak si sedl a špatně si nasměroval bimbase a měl všechno mokrý. Kakat chodí jedině na záchod, nevím, co s Květuškou poradit. Přitom vidí bráchu, tak by se mohla "opičit", že jo?
Měli jsme naplánované dvě návštěvy, nevyšla ani jedna, všichni onemocněli. Tak jsme byli chvíli na sněhu a už budeme doma lenošit.
Holky Pražandy, teď mně volala kolegyně, že na Zličíně v Jackpotu a H & M mají výrazné slevy.
Tak se mějte!
Š.
17.6modrasek13 4288
25.2.2005 19:38:18
Omlouvám se za stejný příspěvek, ale tento týden mě Rodina dost vyhazuje....
17.6modrasek13 4288
25.2.2005 19:37:13
Hezký večer všem
Lojzík je v pořádku, asi to bylo z přetažení, možná nějaká únava---- Ale chřipka a nachlazení je všude kolem nás, i jeho učitelka řekla že prázdniny využije k tomu aby se vyléčila.
Do Jeseníku zatím nejedeme, protože z autobusu mám právě kvůli nemocem strach a autem se mi nechce, kvůli sněhovým závějím a bariérám. Dnes sice tálo, ale moc to poznat není.

Jinak když jste se bavili o věku, tak mně letos bude 32 a Pavlovi 35.
Z testíku mám strach, bojím se zdravotních problémů a na druhou stranu se těším, kdyby vyšel.... Mám velký strach z váhy... Ráda bych si popovídala, ale přes mailík...., protože moje současná váha je příšerná....
Doufám že se trochu vyspím, děti vstávají celý týden nejpozději v 5.

Květuška se včera a dnes ve školce počurala. Včera ve spánku na lehátku a dnes po svačince. Učitelka říkala, že byla nějaká divná, bez nálady, slzy na krajíčku... Pak se vyčurala na zem a hned byla veselá. Ráno říkala že ji bolí bříško, chtěla kakat a ona chodí jen na nočník, ve školce nočník není. Jak ji mám naučit aby kakala na záchod?
17.6modrasek13 4288
25.2.2005 19:36:45
Hezký večer všem
Lojzík je v pořádku, asi to bylo z přetažení, možná nějaká únava---- Ale chřipka a nachlazení je všude kolem nás, i jeho učitelka řekla že prázdniny využije k tomu aby se vyléčila.
Do Jeseníku zatím nejedeme, protože z autobusu mám právě kvůli nemocem strach a autem se mi nechce, kvůli sněhovým závějím a bariérám. Dnes sice tálo, ale moc to poznat není.

Jinak když jste se bavili o věku, tak mně letos bude 32 a Pavlovi 35.
Z testíku mám strach, bojím se zdravotních problémů a na druhou stranu se těším, kdyby vyšel.... Mám velký strach z váhy... Ráda bych si popovídala, ale přes mailík...., protože moje současná váha je příšerná....
Doufám že se trochu vyspím, děti vstávají celý týden nejpozději v 5.

Květuška se včera a dnes ve školce počurala. Včera ve spánku na lehátku a dnes po svačince. Učitelka říkala, že byla nějaká divná, bez nálady, slzy na krajíčku... Pak se vyčurala na zem a hned byla veselá. Ráno říkala že ji bolí bříško, chtěla kakat a ona chodí jen na nočník, ve školce nočník není. Jak ji mám naučit aby kakala na záchod?
honey 6468
25.2.2005 18:37:12
Ahoj holky!

Štěpánko, tak moc gratuluju!!!! Někdy spravedlnost není úplně slepá :))

Adélka dostala v noci teplotu, spala chvíli s námi v naší posteli, ale ona se šíleně mele, takže jsem jí přenesli zpátky, ale pak mě nad ránem volala, že je jí zima. Tak jsem jí odnesla k nám do ložnice, kde usnula jak špalek, a já šla spát na gauč ..... to jsem obětavá, že :)) Přes den jsem pochopitelně byla jak klackem ovalená, ale ty 4 hodiny se to dalo vydržet. U doktorky jsme s ní nebyli, protože byla slabounká a přes den hodně spala, teplota jí skákala o stupeň nahorů a dolů, ale kdyby bylo nejhůř, tak máme blízko dětskou pohotovost.

Bohužel, Robert v pondělí učí na VŠE a od úterý až do soboty má kurz, tak nevím, co s hlídáním, jestli bude muset zůstat doma. Asi půjdu v pondělí na 7,30 (Robert začíná až odpoledne) a na zbytek týdne si vezmu dovolenou (stejně mám 5 dnů navíc, tak by se akorát hodily). Ale hlavně doufám, že dnešní noc bude klidná!

Shodou okolností dneska kolegyně donesla takový potravinový doplněk pro děti v období chřipky, jmenuje se to Preventan Junior, Adélce jsem to koupila, vypadala, že jí to chutná, tak snad to zabere. Ale nejlepší na tom je, že to dělají i pro dospělé (několik druhů), tak já jsem nám pořídila Preventan Akut, a dneska v Tescu to na mně padlo, zimnice, náhlá svalová slabost, čúrky potu po zádech, no myslela jsem, že se tam složím. Tak jsem si tam hned dala jednu tabletku, doma si na 2 hodinky lehla, a musím říct, že to zabralo!!! Takže doporučuju!

Jani, já jsem si to hned myslela :) Snad Adélka na ty šatičky zapomene :), zvlášť když jí pořídím toho krtka :)

Všem vám přeju krásný a bezstarostný víkend!
Markys 12183
25.2.2005 10:59:04
Ahoj holky,

tak Štěpánko to je snad dobrá zpráva, tak držím palce, ať to dopadne co nejlíp.

Daggy, to jste si teda užili. Chudák Viktorka, držte se!

Jani, v těch culíčkách vypadá Verunka roztomile! Je vidět, že má fakt hodně vlásků. Ten Tvůj novej účes vypadá taky dobře. Hlavně vypadáš děsně mlaďoučce. No ale to vlastně i jsi..
Honey, hm asi nebudeš nejstarší:-)..

Květo, tak to je fajn, že se to u Lojzíka vysvětlilo. S tím testíkem máš teda nervy, já bych to nevydržela:-).

Včera jsem vyzvedávala Klárku po obědě a když jsem přišla, tak seděla učitelce na klíně a brečela, že tam chce spát... Učitelky se smály, že se to moc nevidí, mě to moc nepotěšilo:-(, potvůrka malá... Nakonec se mnou odešla bez většího přemlouvání, jen jsem jí slíbila, že tam bude spát dneska.

Tak holky, mějte se krásně a marodům přejeme brzké uzdravení!!!
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 4200  [Dalších 3080 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.