Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| honey | 6468 |
|
|
1.3.2005 14:54:25
Jupííí, právě jsem se vzbudila :) Kdybyste viděly tu rozjasněnou pleť :))))
Marietto, neeee, my už máme všechno vybaleno, my jsme na to spěchali, právě s ohledem na Adélku, aby z toho neměla zmatek. První dva týdny byla taková zaražená, furt mluvila o tom, že chce jít spinkat do "druhého" (=starého) domů :( Už si však zvykla, sama nám několikrát řekla, že se jí tady líbí, a že "tam předtím" to bylo takové malé :) S čajema je bohužel problém, ona je vůbec nepije, pije buď mléko, nebo čistou vodu. Když měla teď tu horečku, tak jsem jí dávala aspoň pomerančový džus, aby měla trochu energie, ale na čaje se nechytá :( Tady u nás je ten sníh tak zmrzlý, že žádný sněhulák z něj nešel postavit, tak jsem aspoň uplácala sněhový čtverec s mrkví uprostřed :))) Tak Ti přeju hezké a zdravé překvapení! :)) |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
1.3.2005 10:40:05
Nevíme :-))))) a vědět nebudem, před každým UTZ už ve devřích hlásím, že pohlaví nechci vědět :-))) Chci překvápko, u Jindry jsme si to taky nenechali říct :-))) stejně mi je to "jedno", hlavně, když to bude zdravý :-)))
Držím palečky Adélce, ať se brzo uzdraví, vím o čem mluvíš, Jindra taky ve školce vydrží tak 1 týden... teď na tom byl podobně, chvíli dobrý, pak zase teplota. Osvědčil se nám čajík od Megafytu - "Dětský čaj při nachlazení" s medem a citronem dost pomohl... Jak se vám bydlí? Už máte všechno vybaleno, nebo jako Norreen letní věci v krabicích? |
| honey | 6468 |
|
|
1.3.2005 10:18:06
Pardon, mám tam chybu.
Správně má být - třeba by SE chytnul. |
| honey | 6468 |
|
|
1.3.2005 10:16:46
Ahoj holky!
Tak tu OČR si "pěkně" užívám; Adélka měla zase večer zvýšenou teplotu, a dneska ráno vstávala v 6.30!!!! No bodejť by ne, když včera po obedě spala 3 hodiny. Ale nechala jsem jí, protože věřím, že spánek pomáhá. No mně určitě :)), aspoň pak nevypadám jak vyždímaný citron :)))) Ráno už byla bez, tak jsem jí slíbila, že si půjdeme na zahradu postavit malýho sněhuláka, ať si tý zimy aspoň trochu užije. Štěpánko, vy si můžete na chirurgii koupit permanentku :)) Možná byste Štěpánovi mohli říct, že Shrek takové vylomeniny nedělá, třeba si chytnul :) Květo, nic se neděje, zadaří se příště! Marietto, tak se dál drž! Už víte, co čekáte (čekáš :))? Od rána tady lítám, už jsem přerovnala celý byt, zaboha nemůžu najít Adélčin očkovací průkaz :( Někam jsme ho založili při stěhování, ale kam??? Zatím všem přeju hezký den! P.S. U nás je - 6! A psala mi máma ze Slovenska, že u nich je - 15!!!!!! |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
1.3.2005 9:52:56
teda to jsou věci... ale po pořadě, moc vás po dlouhé době zdravím...
jako obvykle jsem se dlouho neukázala, na začátku února jsme byli na horách, odtamtud si Jindra přivezl virózu a bojovali jsme s ní 14 dní... včera byl po 3 týdnech poprvé ve školce, tak uvidíme jak dlouho tam vydrží... taky jsem se přihlásila na státnice z ruštiny a angličtiny, protože nepředpokládám, že bych byla schopná se vrátit brzo do práce, taky v tuhle chvíli nemám kam :-))) jinak v sobotu jsem začala pátý měsíc, nevolnosti pokračují, i když je jich míň... koukám, že s klukama to nikdo nemáme jednoduchý, Jindra je taky pořád samá modřina... o ostatním nemluvě, taky přidám jednu dobrou, teda teď se směju, ale musel to být děs, Jindra asi touží po piercingu. V neděli blbnul před odjezdem z chalupy na záchodě tak, že spadl pusou na záchodovou mísu...sice nevím jak, ale měl na spodním rtu pěknou díru, nebylo to skrz, ale z obou stran to vypadalo dost děsivě :-))) prý měli problém vůbec zastavit krvácení, ret je hodně prokrvený, takže krev prý byla všude...no naštěstí se zadařilo, zastavili to a nemuseli ani k dr. ale jsem ráda, že jsem u toho nebyla...ty "drobnější" věci už neřeším... Květo, stejně držím palečky :-))) Kolik dní máš zpoždění? Jako obvykle držím palečky marodům... |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
1.3.2005 7:47:12
Ahoj holky,
teda to jsou zprávy :o(Štěpánek je číslo,ale dovedu si to lítání živě představit mám to doma,nedávno u nás byla švagrová a divila se ,že je Honza bez úrazu .Taky je věčně na zemi a rohy bere hlavou tak má permanentně modřinu.Šití má kousíček od spánku,když měl 2 roky tak zhavaroval ze stolu na kterém tančil...Jak zvládl Štěpánek to šití? Květo,tak jak psala Štěpánka nezoufejte ,ono to časem vyjde.Nemocnýho chlapa ti rozhodně nezávidím absolvovala jsem to minulý týden a myslela jsem ,že ho zabiju ,přitom měl jen pořádnou rýmu!!Dnes jel na služebku ,večer měl plno řečí jak se zbalí v pohodě ráno ,no samozdřejmě jsem ho balila já... Tak se mějte,marodi uzdravte se a Honey ty odpočívej! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
28.2.2005 22:50:30
čau holky, tak jsem vám před devátou psala takovou minizprávičku, kterou jsem ani nestačila dopsat. Štěpán si opět rozbil hlavu, tentokrát už to bohužel bylo na šití, má sedm stehů. Nad pravým obočím.
Na sálek si ho odvedli, tam rodiče nemůžou, ale byla jsem hned vedle. Doktorka i sestřička se snažily, Štěpán si s nima povídal, no, já vím, slabá útěcha. Uvidíme co v noci, dám mu Ibalgin, kdyby ho to začalo bolet, jakože asi začne. Nejhorší je, že mu hned otrnulo a v baráku mi zase zdrhal, málem to vzal hlavou o schod! Doma to samý. Ono mu to nestačí!!! Tak si Honey užij Adélky a v rámci možností si odpočiň. Květo, nezoufej, nevyjde-li to tentokrát, vyjde to příště... Holky čau! Š. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
28.2.2005 19:57:16
Ahoj holky,
prožili jsme dnes s Pavlem zklamání, protože testík vyšel negativně. On sám mi řekl, že už se těšil a představoval si jak nás bude pět... I já jsem se těšila. Zkusíme další za týden a uvidíme. Třeba byl špatný. Pavel má pořádnou chřipku, ráno ho bolely záda a celý den hlava. Leží, spí, navlečený.... Jsem z něho nervozní protože když vyleze z postele, tak jen rozhazuje rukama, neřekne mi nic... Strašně kašle, nesmrká, no jak malé mimino. Za celý den vypil jen hrnek čaje. Je strašně zahleněný, ale tvrdí že nemám pravdu. Květuščina teplota zmizela, u doktorky jsem nebyla, kdyby se zhoršil kašel, tak pojedu. Sněhu si neužíváme, už druhý den máme -13. Fouká a dělají se závěje. Tak se mějte zatím krásně |
| honey | 6468 |
|
|
28.2.2005 16:08:44
Ahoj holky!
Tak jsem od zítra na OČRce :( Z finančních důvodů jsem se tomu chtěla vyhnout, ale už mne fakt štve, jak je Adélka 2-3 dny ve školce, a pak tam hned něco chytne. Robertovi bohužel zítra začíná kurz, takže on nemůže, ale celý únor jí hlídal on a Adélka na něj byla víc vázaná a ke mně se už chovala docela dost drsně :( Takže z osobních, naprosto sobeckých důvodů se na to těším, že si jí užiju :)) Ven chodit může, ale měla by hodně odpočívat, a neměla by se unavit, takže bychom mohly zvládnout i nějaké prochajdy, pokud ovšem nezmrzneme Adélka si toho sněhu letos moc neužila :( ale doufám, že ty nemoci jsou prostě daň za pobyt v dětském kolektivu a že jí to zlepšuje imunitu (opravdu doufám!).Květo, tak co, testík už proběhl???? |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
27.2.2005 22:15:33
Ahoj, ahoj, ahoj...
My jsme si užily prima víkend u našich, místy metr sněhu, sáňkovaly jsme, užívaly si.... S tím věkem...no já myslím, že u těch , mamin ten věk tak nějak splývá, je jedno jestli 28, 32 nebo 36, starosti máme stejný, ne? :o) Léňo, já mám zase problém, že je mi malá podprsenka a veliký kalhotky :oDDD, tak si to můžeme měnit :oD Jinak jsem si umyla hlavu, mám opravdu hodně vlasů a jak jsem si to nepřiplácla gelem, mám to jak drn....:o/ Jinak my jsme jako vždy fit....tak přejeme marodům rychlé uzdravení, ať si ještě užijou sněhu! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.