Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
23.2.2005 22:18:37
ahoj holky, Štěpánkovi vyřídím, jak jste ho tu chválily, bude mít radost, to on rád!!! Teď jsem si vzpomněla, jak v pondělí koukal holkám ve školce na nohy. Chodily tam napůl svlečené,
protože šly spát a tak jsem zvědavá, kdy jim je bude chtít "olíznout"!!! V práci jsem byla a nemám z toho moc dobrý pocit. Šéf se mnou počítá i nadále, ale je to tam dost napjatý a chystají se velké změny, takže opravdu nevím. Rozhodne se do Velikonoc!!! Dnes jsem mluvila s jednou dětskou dr., o tzv. hexavakcíně. Našich "velkých" dětí už se to moc netýká, ale miminek, které čekají Daggy a Martina /možná i Květa???!!!/ už jo. Je to šetrnější očkovací látka, nejsou po ní žádné reakce a odbourá se 6 dnešních aplikací /dnes se jde k dětskému 11x! na očkování do dvou let věku, při této látkce by se mělo jít jen 4x/ Dnes se to sice ještě platí, ale uvažuje se o tom, že by to bylo pro všechny děti zdarma. Tak se mějte Š. |
| honey | 6468 |
|
|
23.2.2005 17:59:41
Ahoj holky!
Tak už dosněžilo :))))) Chtěla jsem včera poděkovat Štěpánce za přítele (mimochodem, Štěpánovi to v tom dresu vážně sluší :), a umí se tak sladce a nevinně koukat :)), ale taky mi to psalo, že nenachází žádné příspěvky. Květo, tak už víš?????? Jani, ony ty dlouhé vlasy zase nejsou taková sranda, zvlášť když je musím po ránu rozčesávat a musíme vybírat tu správnou gumičku pro dnešní den :), a můj časový limit praská ve švech :( To jsem teda nedomyslela; teď už vím, proč nás máma vždycky nechala ošmikat nakrátko :))) Daggy, držte se!!!!!!! Tohle měla před měsícem moje skoro 5letá neteř, a před pobytem v nemocnici jí zachránila ségra, která to do ní lila po kapičkách. Ach, jak já si vážím "pouhého" kašle ..... a to myslím úplně vážně! Štěpánko, blbý kolega je možná ještě horší než blbý šéf ...... jak to nakonec dopadlo? Sešla jsi se šéfem? Nebo v tom lepším případě - vyhodili toho blbce? Držím Ti palce! U nás všechno po starém, Adélka už je dobrá, Robert se pomalu uzdravuje, já se držím, v práci je to na draka, ale aspoň platěj :))))) Mějte se všechny hezky! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
23.2.2005 9:00:20
Ahoj holky,
tady sněží taky ,ale většinou to co dopoledne nasněží to odpoledne roztaje ,takže je jen břečka.Květo,tak mě napadlo jestli nemá Lojzík strach ,že bude za dětma pozadu v plavání ,když 2x nebyl.Já mám podobný problém s Jess ve výtvarce ,vozím ji do Hodonína a jezdí s náma její kamarádka a když je nemocná tak tam Jessica nechce .Jednou jsem povolila ,ale už to neudělám. Teda Dagy,vy si to vybíráte,vůbec vám to zvracení a průjmy nezávidím.Snad už budete v pořádku ještě ,žes to nechytla ty.Od známích malý byl nedávno na JIP kvůli dehydrataci,taky zvracel a měl průjem asi to teď řádí.My jsme nebyli už 14 dní ve školce mám obavu ,že by tam něco chytil,chystáme se na přeočkovánání klíšťové encefalitidy,tak musí být zdravý. Štěpánko,jak to v práci dopadlo,nerozmyslela sis to s tou výpovědí?Já se taky neženu do práce a není to kvůli tomu ,že by mě to nebavilo ,ale skrz některé kolegyně a hlavně nadřízené ,pořád tajně doufám ,že až se vrátím tak už tam nebudou...Výpověď dát nemůžu pač jiný zaměstnání neseženu a Martin by to sám neutáhl:o(. Dlouho se tady neukázala Radka,naposledy než odjížděli na tu dovču,snad jsou v pořádku a brzy nám vylíčí jak krásně se měli a užili si sluníčka. Mějte se hezky a bacha na bacily!! |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
23.2.2005 5:39:12
Ahoj všem
U nás sněží, už mě to nebaví. Cestáři nestíhají, co odklidí, za 10 minut je znovu kalamita. Ach jo,, Lojzík má dnes plavání, ale brečí, že s rýmou tam nemůže... a on žádnou rýmu nemá. Nevím co se stalo, prostě tam nechce jet. Je to povinné, místo tělocviku. Mají celkem 13 lekcí, Lojzík už 2x nebyl a s tou dnešní mu zbývají ještě 4. Nevím co se s ním stalo, přitom vodu má rád.... Včera nešla Rodina, pořád mi to psalo že nejsou nikde žádné příspěvky.... Tak píšu dnes.... Venku chumelí.... Teď se Lojzík trochu rozkašlal.......... Jdu budit Květušku, nachystat do školky.... Potom vypravit Lojzíka.... Krásný den všem |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
22.2.2005 22:22:03
Čau holky,
já se hlásím z lazaretu, minulé úterý padnul manžel s horečkami a průjmy co půl hoďky, ve čtvrtek jsem přivedla Viktorku ze školky s horečkou. V sobotu začala zvracet všechno, co vypila a trvalo to až do neděle večera, v neděli v noci konečně v sobě udržela nějakou tekutinu. Ovšem v pondělí ráno znovu horečka 39, k doktorce jsem ji vlekla v náručí (tedy z auta a do auta). Naštěstí už nezvracela ale byla úplně apatická a prospala skoro celý den. A znovu přestala pít. No prostě od soboty jsem každý večer byla nakročená s malou do špitálu kvůli dehydrataci. Až dnes ráno se začala usmívat a dopoledne byla trochu O.K. Odpoledně prospala a večer si po pěti dnech vzala trochu jídla (tři lžičky polívky a trochu suchých těstovin). Asi po těch neštovicích byla ještě malinko oslabená a tak to mělo takový děsný průběh. Letos v zimě teda vybíráme všechno za posledních 20 let, sněhu jsme si zatím vůbec neužili. A to jde manžel zítra na operaci s rukou, nic vážného, ale už tak vždycky pracoval raději "hubou", tak teď se bude mít na co vymlouvat. Betynce se jenom stačím vždycky večer omluvit, že na ni nemám vůbec čas, já ani nevím, ve kterém jsem týdnu! Mějte se a bacha na chřipku! Čau D. |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
22.2.2005 17:56:58
Markys, je to patka chleba, ta je napíchlá na vařečce a strčený do vázy, to víš, jsme chudí, na stehýnko není......:oDDDDD
Sestřih, hm, dá se tomu tak říkat??? Mám to úúúúplně kraťounký, až mě uvidí Martin, tak omdlí....;o) |
| Markys | 12183 |
|
|
22.2.2005 16:49:17
Jani, a v čem jsou ty špejle zapíchaný? Vypadá to jako pečený stehno:-)... To by se mému manželovi jistě líbilo:-)))..
Hm, taky si vzpomínám, že jsem od kadeřníka chodila rovnou pod sprchu. Ale pak už to bývalo v poho... A jaký máš sestřih? |
|
|
22.2.2005 13:52:44
Jsem ostříhaná......už jsem si zkoušela čepice....jdu si umýt hlavu.......:o/
:oDDDDDDDDDDDDDD |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
22.2.2005 11:35:57
čau, díky za milá slova...
teda já nevim jak u vás, ale tady už několik hodin sněží a sněží a sněží!!!! Za chvíli jdu pro malýho do školky, tak beru sáňky a povezu ho na nich domů. Š. |
|
|
22.2.2005 10:04:26
Hezký den!
Léňo, to se Jessika má, že maj prázdniny, já bych byla taky určitě nadšená :o) A jestli ona není nemocná, tak si je užije tím spíš ;o) Na ten dres bych se zkusila zeptat někde ve sportovních potřebách, třeba poraděj. Honey, to je jasný, že to šéfce nepřeješ...;o) Snažím se tu vybavit, jakej culík má Fiona...ty se máš, že děláte culík, já včera Verunce zplodila na hlavě dvě takový štětičky...:oD Štěpánko, hlavně že je manžel v pořádku...a s tou prací, no ať to dopadne, ale chápu to, na mě když je někdo hnusnej, je mi to líto, a dovedu si představit, že bych kvůli tomu dala výpověď...napiš, jak to dopadlo. Květo, jak můžeš vydržet tak dlouho, já bych testovala hned tak po 3 dnech!!! :o))) Pak dej vědět, jsme tu všechny napnutý. Markys, v kytce byly na špejlích stočený salámy, sýry, nakrojený a opečený párky (aby udělaly kytičku, jak se jim roztáhnou nožky ;oD) a mezi to nacpaná petrželka. My jsme taky princeznovský, včera si šatičky zapatlala dortem, tak dnes těžce nese, že je musím vyprat a nemůže si je vzít... Holky, já jdu dneska ke kadeřnici, jsem z toho na nervy, vždycky pak vypadám jak blbec, tak mi držte palce, ať nemusím chodit v čepici ;o) (no, já jí stejně ve větší zimě nosím....:o)) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.