Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Markys | 12183 |
|
|
22.2.2005 9:43:35
Ahoj holky,
tak nám pěkně sněží, doufám, že ten sníh aspoň chvilku vydrží. Štěpánko, co dodat, tak ať Ti to s tou prací dopadne... Někteří lidé dokážou pěkně otrávit, zrovna včera jsme s kolegyní řešily vztahy v práci... Držím palce. No, a hlavně, že se manželovi nic nestalo.. Koukla jsem na fotky, Štěpánek je fakt milej, to tričko je dobrý, musí z něj být nadšený... Taky jsme obdivovaly Verunku, Klárce se ty šatičky moooc líbí. Princezny u nás taky dost vedou:-). Koukala jsem na tu valentýnskou kytku, cos tam všechno dala? Fotky z karnevalu snad nějaké budou, jen nevím kdy a jaké... Učitelka říkala, že se fotilo. Květo, taky jsem zvědavá:-)... Holky, hezký den! |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
22.2.2005 9:31:00
Ahoj holky,
u nás zase sněží, tak mám obrovskou radost. Jsem sama doma, Lojzík ve škole, Květuška ve školce, tak moc se těšila, že vstávala ve 4,30 aby nepřišla pozdě. Pavel říkal, že test uděláme příští týden. Mám takové smíšené pocity, trochu strach, uvidíme.... Zatím jsme zdraví, ale taky se bojím chřipky. Kdyby náhodou něco bylo, tak jdeme k doktorce, abychom předešli komplikacím. Děti se těší na sáňkovačku, Lojzík se mě ptal jestli půjdeme, když bude mít dnes z diktátu 1 s hvězdou.... Ale mně je od té neděle nějak divně, moc se mi nechce. I když tam byla sranda. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
21.2.2005 22:14:04
ahoj,
přítele jsem potvrdila. Léňo, s dresem to bylo tak: Michal a jeho kolegové dostali na jedné víkendové akci dresy a tak nás napadlo, objednat je u tý samý firmy pro děti. Objednávali jseme jich 6, nevím, jestli by udělali jeden. Shreka jsme tam dali všem. Holky, to byl den! Michal ráno boural, naštěstí nám auto dal brácha, který má autoservis, ještě odpol. do pořádku. Nicméně jsme zaplatili 4 tisíce, včetně pokuty. To jsem ještě netušila, že dám večer esemeskou výpověď! Nebudu vás otravovat podrobnostma, všechny toho máte dost, ale bylo to po tel. hovoru s jedním kolegou. Dělal mi problémy už i před mateřskou a je to tu bohužel znovu. Udělalo se mi zle, Štěpán chudinka nechápal, co se děje... Šéf mi volal, ať přijdu, že si promluvíme, ať nedělám ukvapený závěry. Bohužel jsem nikdy nebyla, nejsem a asi ani nebudu imunní vůči zamindrákovanejm hlupákům. Tak se mějte a já vás kdyžtak budu informovat. Š. |
| honey | 6468 |
|
|
21.2.2005 20:36:07
Ahoj holky!
Štěpánko, zažádala jsem si o přítele na album. U nás místo Shreka letí Fiona a večer musíme zaplétat culík, jak ho má ona :) Ještě že si na to nikdy nevzpomene ráno, to bych teda nestíhala. V práci je to trochu lepší, už se s tím srovnávám; ale hlavně šéfka je nemocná (teda já jí to fakt nepřeju) a je tam větší klid :)) Adélka už byla dneska ve školce, o víkendu zakašlala možná 2x, ale jakmile jsme otevřeli dveře od školky, dostala nějaký záchvat :( Hmmm, doufám, že na ní školka nepůsobí kašlopudně :) Každopádně učitelky dneska nic neříkaly, tak doufám, že to bude už dobrý. Květo, taky jsem zvědavá :)) Martino, taky jsem Tě (vás) ráda viděla, akorát to obrovská náhoda, protože jinak chodím tou Vratislavovou (nebo jak se jmenuje). Mějte se hezky! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
21.2.2005 15:42:03
Ještě jsem se chtěla zeptat ,Štěpánko ,kde se dá sehnat ten superdres co má Štěpánek, moc se mi líbí.
|
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
21.2.2005 14:58:25
Ahoj holky,
jsem na tom dnes stejně jako Jana od rána uklízím, peru apod.Ovšem naštěstí se k nám neřítí tchýně :o). A včera jsem na tom byla jako Květa v 9 ráno jsem jela s kamarádkama do Brna na nákupy a vrátila jsem se v 18h.,Martin to zvládl v pohodě ,oběd jsem jim nachystala to by bylo nad jeho síly,umí si uvařit akorát kafe...Jo a dokonce mi nevyvolával kdy se konečně vrátím,tak jsem se pochlubila jak jsem se měla dobře :o) Dnes přišla malá ze školy o hodinu dřív a s tím ,že mají do konce týdne chřipkovo neštovicové prázdniny,byla štěstím bez sebe.Neštovice už naštěstí měla tak nám snad nic nehrozí..Ve třídě jich bylo místo 27 dětí jen 10. Fotky jsem zkoukla, jsou moc hezké. Květo ,zvědavě se připojuji k Janě tak co jsi těhu? |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
21.2.2005 14:25:02
A propós Květo, co testík? Těhu x netěhu ? :o)))
|
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
21.2.2005 14:23:26
Štěpánko, prohlídla jsem fotečky, bezva, Štěpánek je strašně milej. Musela jsem se smát, že i na tom dresu má Shreka :oD. Koukala jsem, že ho má snad na všech fotkách, patrně si ho oblíbil ;o) Jako Verunka šatičky, sundává je pouze na záchod, aby si je nepočurala...
Květo, no prosím, a ty jsi měla strach taťkovi děti nechávat! Vidíš, že to zvládli a ty sis odpočinula ;o) Já od rána uklízím a peru a vařím a cídím a leštím a vytírám, přijede tchyně s rodinou opožděně přát Verunce k svátku.....:o/ Dobrý co? O měsíc dýl.... |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
21.2.2005 4:38:45
Ahoj holky,
my jsme měli celkem krásný víkend. V sobotu odpoledne jsem nechala děti Pavlovi a měli jsme "dámskou jízdu" - byli jsme na předváděčce nádobí od WS International. Přišla jsem domů večer po deváté. Pavel mi řekl že všechno bylo dobré, celé odpoledne se dívali na televizi, ale musím položit Květušku, protože už 10x vylezla z postele a on na to nemá nervy. Čekala na mě, řekla mi Mami zpívej, půjdu spinkat. Spolu jsme si řekli několik básniček a písniček a asi za 5 minut spala. Včera jsme byli na kopci sáňkovat, tak první Květuščina jízda proběhla se strašným řevem, byli jsme tam asi 2 hodiny a odcházeli domů taky s řevem. Sama jezdila poprvé, protože nebyl sníh, nebo byla nemocná.... Zítra jde do školky, až do pátku, moc se těší, chtěla by chodit každý den. Včera mi volala mamka, jestli jsme v pořádku, protože mladší sestra a neteř chytly chřipku s teplotami.... A neteř Michalka měla jet na lyžák.... |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
20.2.2005 21:41:48
ahoj holky,
tak snad jste si o víkendu odpočily, teda já se snažila, protože jsem to měla v práci dost náročný, tak jsem se musela odreagovat a psychicky připravit na příští týden, poněvadž to bude asi stejné. Ty bubliny /představení u nás v KD/ byly dobrý, ten pán byl jednou i v TV, tuším že u Bolka, připravuje si svoji směs a dělá obr bubliny. Malý byl pak u babi a my jeli na hokej do Sazka Areny. Včera i dnes jsme byli sáňkovat. Prázdniny už u nás proběhly. Jani, Verunka je krásná princeznička. A u toho dortíku se mi sbíhaly sliny... Květo, dr. nám pro Štěpánka napsala granule do vody. Přidali jsme do alba pár fotek, tak kdo máte chuť, mrkněte se: rodina.cz/connan. Nové tam jsou Vánoce 2004 a momentky 2005. Štěpánek půjde v po a v út do školky, pak až březen. No, ono to je vlastně už ten další týden, nějak to letí!!!!! Mějte se, Š. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.