| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 4200  [Dalších 2580 >>]
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
15.11.2004 14:30:31
Ahoj holky,
chudák Štěpánek ,taky si myslím, že to měla doktorka poznat už ve čtvrtek a pokud chrčel tak nechápu proč váhala s antibiotikama .Já vím ,že je dávají neradi ,ale raděj včas než se to rozjede .Já jsem nebyla spokojená s místní doktorkou už s Jessicou ,tak jsem ji předělala kartu do Hodonína a jezdíme tam i s Honzou .
Dnes jsem ho dala do hlídacího koutku po půl hodině mi paní volala ,že už je po mě sháňka ,tak nevim nevim se školkou .
Štěpánkovi ať se brzy uzdraví ,ostatní se mějte hezky ,těhulky hodně zdravíčka.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
15.11.2004 13:10:12
Ahoj!
Přijeli jsme z ORL, Štěpán má zánět dutin, byl na rentgenu, dostal antibiotika na týden. Docela mě štve, že to nepoznala obvoďačka, protože to už musel mít ve čtvrtek. Celý víkend chrčel i přes to, že říkala, že v pondělí už by měl být v pořádku. No nic, co si holt člověk nezařídí sám, to nemá. Při příští rýmě pojedeme rovnou na ORL. Na co ale pak ta dětská je? Atopický ekzému mu nepoznala, teď zánět dutin...

Honey, tak už to chápu. Držím palce, ať jsi pak spokojená.

Š.
Markys 12183
14.11.2004 12:01:23
Ahoj holky,
tak jsem včera vyrazila ještě na nějaké nákupy.. A kupodivu celkem úspěšně a ani mě to moc neumořilo:-), i když už bylo všude docela dost lidí.

Příští týden máme poslední před nástupem do školky a taky nás čekají oslavy Klárčiných narozenin. Ve středu bude první.. Tak jsem zvědavá. Klárka sice stále tvrdí, že dárečky žádné nepotřebuje, prý má všeho dost:-), ale uvidíme až nějaké dostane, jestli je odmítne:-)))).

Klárka sice sourozence nemá, ale dovedu si to řádění vašich dítek živě představit. Má totiž pěkně divokého bratrance a s ním řádí jak černá ruka... Když je tu mám oba, tak jsem z toho docela hotová.

Hezký zbytek víkendu!
honey 6468
14.11.2004 9:55:13
Ahoj holky.

Štěpánko, s tou prací to znamená, že mi říkali, že mně nechtějí ztratit (to mně moc potěšilo, snad to mysleli vážně), ale že momentálně nic není. Proto mi navrhli to prodloužení RD do konce roku. Adélku bych chtěla dávat na celý měsíc (myslím v prosinci), s tím, že bych koncem prosince nahlásila ukončení; stějně se ty peníze vyplácí zpětně, takže za prosinec bych už nic nedostala. Začátkem ledna se mám zastavit v práci a probrali bychom to podrobněji. Nabídli mi totižto novou pozici, která tam předtím ještě nebyla, takže si o tom musíme popovídat. Ale ta pozice ještě není úplně jistá (je to tak 50 na 50), takže mi řekli, že kdybych mezitím objevila něco super, tak mám po tom skočit.

Úplně nejraději bych se ale zatím vrátila do původní práce, kde už všechny znám, a všichni znají mně. Taky budou vědět, že pokud zůstanu doma s Adélkou kvůli nemoci, tak to bude opravdu kvůli nemoci. Samozřejmě se může stát cokoli, ta nová práce mně nebude třeba bavit, nebo mi to nepůjde, nebo se firmě nebude líbit, jak to dělám .... ale to je otázka budoucnosti. Uvidíme :) Ale zatím to dopadlo dobře, Adélka bude mít čas se aklimatizovat na školku, a pokud by byla nemocná, tak s ní ještě můžu zůstat doma.

My za chvíli vyrážíme shánět zimní botičky, tak doufám, že budeme úspěšní.

Hezký zbytek víkendu!
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
14.11.2004 9:32:01
Ahoj holky ,
ještě jednou díky za přání .Oslava se vydařila ,naši tu byli včera dnes přijde tchyně a spol .Honzík dostal velký vlak na baterky s kolejema , velký tyrák s autíčkama ,plastového ještěra ,robota co se přeskládá na auto a vojáky .Byl šťastnej jako blecha ,jo ještě jsem mu slíbila ,že pojedem v pondělí autobusem bude to jeho premiéra pač pořád jezdíme autem .
Honey ,to je fajn ,že ti to takle vyšlo ,tak jak psaly holky v pohodě se zaběhnete do školky a půjdeš v klidu do práce .
Jessica s Honzou jsou pořád v sobě je tu řev jak v opičárně ,ale já už jsem imunní .Jdem se učit vyjmenovaná slova :o( .
Přeju všem krásnou neděli !!
17.6modrasek13 4288
14.11.2004 8:37:02
Ahoj holky,
včera den nestál za nic, lilo od rána a byla zima. Psala jsem tu dvakrát příspěvek, poprvé jsem ho místo odeslání vymazala a podruhé prostě nešel odeslat - stránku prý nešlo najít a pak přestal internet fungovat úplně.
Květušce neštovice pomalu mizí, byla protivná tři dny, ale jinak dobré. Doufám, že to během týdne dostane i Lojzík, aby to měl taky za sebou.
Ti dva špunti táhnou pěkně spolu.Lojzík navádí a ukazuje lumpárny a pak žaluje.
Včera i dnes mě pořádně naštvali, a bohužel dnes se to neobešlo bez výprasku. Budeme mít návštěvu, tak jsem pekla koláč - piškot, na to karamelový krém, ovoce a zasypu kokosem nebo ořechy a trochu postříkám čokoládou.
Včera jsem vytáhla plech z trouby, upozornila je že pálí a šla věšet prádlo.
Vrátila jsem se asi za 8 minut, slyšela je jak se baví. Na plechu byly pěkné díry a z piškotu polovina. Tak jsem večer pekla ještě jeden a do toho se pustili ráno.
Ach jo, a taky se Květuška naučila během toho týdne nemoci chodit k nám do postele. tak se neobejdeme bez řevu, ale od zítřka jí to končí. Pavel má ranní, vstává ve 4 hodiny.
A ještě jedna příhoda.
Lojzíka nám ráno vozil do školy známý a tento týden přestal jezdit. Nevěděli jsme proč, příšla jsem na to náhodou. Lojzík šel na něj čekat ven, já do obchodu. Viděla jsem z dálky, že jede. Zastavil, zablikal, Lojzík nikde. Tak odjel a Lojzík vylezl - byl schovaný za stromem. Ten den strašně lilo, myslel si že ho Pavel odveze. Musel si roztáhnout deštník a jít pěšky.
Není to daleko, ale ráno když je zima, tak jsme byli rádi, že nám ho vozil.
Venku zase začíná pršet, tak mám radost.
Omlouvám se za román a přeji krásnou neděli
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
13.11.2004 22:01:31
Čau holky,

to je fajn s tou prací, Honey, já to taky tak nějak původně plánovala, že ukecám šéfa od nového roku. Aspoň si v klidu zvyknete na školku. My frčíme příští týden, jelikož jsme v říjnu musely vynechat, tak bude asi zase jekot. Naštěstí jsem teď v pohodě, hormonky se uklidnily, vstupuju do nejlepšího trimestru. Tak to snad ustojím.
Dnes tu bylo poprvé docela hnusně (v týdnu svítilo sluníčko), tak jsem vyhnala rodinku nejdřív do posilovny a pak na bazén. Takže dítko teď spí jako když ho do vody vhodí, starej taky nezlobí, prostě pohoda.
Léňo, všechno nejlepší pro Honzíka a ať se vám to hezky vydaří!
Čau D.
Markys 12183
12.11.2004 18:48:50
Honey, to zní docela dobře. Aspoň to budete mít všechno v klidu, teď ke konci roku je téměř všude pěkný blázinec... A budeš malou dávat do školky denně nebo jen na těch pět dní?

A marodovi přejeme brzké uzdravení!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
12.11.2004 18:34:59
I my přejeme Honzíkovi vše nej!

Honey, tak to je dobrá zpráva. V klidu se malá adaptuje na školku, nebudeš mít hned honičku. A Ty teda ještě nevíš, jestli budeš nakonec dělat tam? Že píšeš, že si možná budeš hledat něco jiného... Já v práci celkem v pohodě, teď jsem byla jen ST a ČT, pak to ale budu muset dohnat, přihodím si pátek.

Štěpán měl včera 38,4. Podle dr. zánět nosohltanu. Dnes taky ještě dost hřeje, má Ibalgin a sirup na kašel. Naštěstí už zase máme doma zvlhčovač /ten první nám na jaře ukradli ... ještě teď ho ale splácíme/, tak se nám líp dýchá.

Mějte se, Š.
honey 6468
12.11.2004 15:49:49
Holky, děkuji vám za držení palců, držely jste dobře :) Zatím si mně chtějí nechat, začala bych od ledna, ale je zatím na 50%. Sami mi navrhli prodloužení RD do konce roku, hned jsem to tam podepsala. Pro mně je to teď ideální, v prosinci se nikde nebudu muset stresovat, a od nového roku můžu začít buď ve staré práci, nebo si hledat něco nového.
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 4200  [Dalších 2580 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.