| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
11.11.2004 8:38:57
Daggy, moc gratuluju k hybajicimi se miminecku a negativnim testum a tak - vsak ty vis...:-) Tech mych 10 cm bylo CRL, tedy vzdalenost od hlavicky k zadecku. Ale opravdu je o par dni mensi, nez by odpovidalo podle mesicku, takze termin spis prelom dubna kvetna - takze to mame od sebe jen 3-4 tydny.... :-)))).
Jo a nechame si rict, co to bude, ja jsem jednak desne zvedava a jednak kvuli Madlence - aby se treba netesila na bratricka a pak neodmitala sestricku a naopak... Tramtarie je v Jungmannove ulici, v budove byvaleho Domu Sportu - projde se pres kavarnu a vzadu uz to nemuzes minout (ani podle sluchu ne...) :-). |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
11.11.2004 8:03:37
Daggy, to je bezvadný, že je všechno v pořádku, určitě ti spadl kámen ze srdce. :o)
Markys, co já vím, tak děti chodí určitě všechny na záchod před spaním a před vycházkou a samozřejmě kdykoliv si řeknou. Teda musím říct, že Verunka tam ani jeden den nekakala, takže doma pak byla dvakrát za večer, no síla...:o) A i když se někdy Klárka počůrá, tak jí neblbni tím, že to ve školce nesmí, aby se tam nezačala bát. Léňo - my dostaly seznam, ale stejně mi poradila ségra. Takže maj mít - dovnitř buď tepláky nebo punčocháče a zástěrku (tu mít nemusí, ale přesně aby měly kapsu), naven tepláky nebo kalhoty (uč. říkala, že jsou radši, když už třeba ráno přijde v těch kalhotech, ve kterých může ven, že děti jsou pak zmatený, co maj dovnitř, co ven a tak), no a pak kdyby byl sníh, tak maj mít na ven nějaký šusťáky nebo oteplováky. Pak pyžamko, kapesník. Náhradní oblečení (my daly kalhotky,tričko,punčošky). Kapsář jsme mít neměly, ale asi ho spíchnu, poněvadž maj spojený skříňky a maj to tam děsně přeházený, tak jí to její narvu do kapsáře. Jinak jsem tam nesla papírový kapesníky a mýdla (můžeš ještě toaleťák a ubrousky), prý se to nemusí, ale jsou moc rádi, když to přineseš, tak jsem si šplhla :o) (poradila mi to ségra). Marti, Madlenka se teda má :o) Já bych jela taky, letos jsme byli pod stanem tady v Čechách, nechtěla jsem do zahraničí coby těhule a pak to stejně nevyšlo. Tak příští rok a třeba se nám tam zadaří, prý to má příznivý vliv.....:o) Veru taky ráda naklepává, ale pak máme řízky tenké 1mm. Honey, Verunka padá zásadně na hlavičku a pokudmožno, aby to bylo co nejvíc vidět. Teď jak spadla s tou tchýní, má ještě moncla vedla oka, střídá to barvy. Já se úplně klepala,jenže tchýni a její rodinku to ani nenadzvedlo:o( Mám už z ní fakt šedivý vlasy. Holky, kde je přesnš ta Tramtárie? To je asi nějaká kavárna i pro děti, že jo? Napište mi podrobnosti, když jsme v Praze, zašly bychom se tam podívat. Není tam moc narváno? Ahoj, jdu něco dělat. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
10.11.2004 21:53:38
Čau holky,
teda to je příspěvků od pondělka, ňák jste se rozkecaly. Léňo, my jsme na EKG byly už v září, bylo v pořádku, teď byla ještě na ultrazvuku, taky v pořádku, takže nás vyřadili z evidence. K Mikuláši - my jsme loni byly na besídce tam, kam chodíme na cvičení. Byly tam různé soutěže pro děti, nakonec přišli i čerti a Mikuláš, Viki se trochu bála, ale zachvíli v pohodě. Půjdem tam i letos, taky ji nestraším, tam je hodně dětí které zná. Čau Markys, s tím čůráním ve školce neměj strach, já se taky bála, naše Viktorka to drží do posledního okamžiku a nebyla jsem si jistá, jestli by si řekla. Ale kamarádka - bývalá učitelka MŠ mě ujistila, že třeba před odchodem ven a v každém případě před spaním se "jde přes záchod" - takže se ptají všech dětí a posílají je vyčůrat. Určitě to Klárka zvládne. A to nejlepší nakonec - tak dnes mám za sebou ten ultrazvuk, mimi je tam, mrská sebou, tluče mu srdíčko a podle UZ i podle speciálního testu z krve je riziko Down.syndromu negativní! Má v pořádku ručičky i nožky, oči, nosík i ouška. Marti, já se teda neptala, ale na té fotečce mám taky velikost 10cm? A končím 12 týden. No ty máš asi drobný děti. Já mám TP 27.května (Blíženec jako já, to si užijem). Zdraví trochu klidnější Daggy. |
| Markys | 12183 |
|
|
10.11.2004 19:26:13
Léňo, nám do školky doporučili zástěrku s kapsou nebo klidně i kalhoty, ale s kapsou na kapesník. Punčocháče nebo ponožky a ještě náhradní oblečení. A pyžámko. Pak máme mít takový ten pytel na věci, co visí na ramínku, ale to má každá školka jinak, někde mají erár. A taky máme dodat papírové kapesníčky a to je snad vše. Ručníky prý dostávají, někde mají taky kartáčky na zuby. Spíš se zeptej..
Jo a jsme z Prahy 4. Tak to budete mít, Martino, jarňátko! A necháte si říct, co to bude? Teda Honey, těch pádů se děsím, úplně mi zatrnulo, jak jsem to četla. Kdyžpak vidím, jak se tam strkají anebo, co tam moje beruška vymýšlí za věci, uf uf... |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
10.11.2004 19:02:09
Na EKG (kardio vyšetření) si nás pozvali ,protože má Honza šelest na srdíčku ,když jsme s tím byli naposledy (cca před necelým rokem) tak doktor říkal že to vypadá na vývojovou šelest ,že by se to mělo ztratit .Já jsem ji měla v dětství taky a ztratila se mi až v pubertě .Mám pocit ,že onehdá psala Dagy ,že jdou na kontrolu .
Holky,nezapomeňte na mě s těma věcma do školky ,my ještě kromě bačkůrek nic nemáme ... ![]() |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
10.11.2004 18:16:30
Markys, jsem v 17. týdnu, takže mimi by se mělo narodit na konci dubna. :-)
Madlenka už teď do školky raději nechodí - bojíme se, aby k tomu moři ještě na poslední chvíli něco nechytla. Dnes jsme ještě byly koupit nové sluneční brýle... Tedy já bych taky jela do tepla... jenže už si to netroufnu - když si vzpomenu, jaké jsem měla potíže v těhotenství s Madlenkou, tak bych se cizím doktorům, natož v Egyptě, asi nesvěřila.... Daggy, už jsi byla na tom uzv?:???? Jdeme dělat řízky, Madlenka zbožňuje naklepávat maso a obalovat :-). Štěpánko, ono se to určitě poddá!!! |
| honey | 6468 |
|
|
10.11.2004 18:10:36
Ahoj holky.
Léňo, prosím Tě, co má znamenat to EKG? To Ti přišlo pro malýho?? O tom slyším poprvé, že děti chodí na EKG. Napiš mi k tomu víc, prosím. Štěpánko, to se poddá. Prostě potřebuje čas, aby si zvyknul, že už nebude jen doma .... no mně se tady teď radí, ale za dva týdny přijdu s prosíkem :) Dneska jsem byla na obědě v Tramtárii s bývalou kolegyní, já seděla obličejem k prolejzačkám. A najednou jsem viděla jenom takovou barevnou šmouhu, a pak šílený řev. Nějaká malá holčička ze schodů na tu prolejzačku, hlavou dolů :((((( No brečela strašně :(( Ale nikde jí netekla krev, tak to snad byl jen šok. V tý chvíli jsem si uvědomila, že já už jsem tam v takové pohodě, protože Adélka už je větší a poměrně si dává pozor, no ale furt je to jen dítě. Ach jo. Co se týče znamení, tak na ty já věřím. My jsme s Adélkou obě Střelkyně, pěkně popudlivé, ale jinak snad v pohodě :))) A jak psala Štěpánka, nastavuje mi zrcadlo :) Dneska mi volali z práce, mám tam přijít v pátek. Podle tónu a pocitu, který mne u toho zachvátil, bych na 99,99% tipla, že tam jdu naposledy. Chvíli mi to bylo i líto, ale pak převládl pocit úlevy, že už aspoň něco vím, a budu moct začít hledat něco nového. Nebo že by mne překvapili?? Přeju vám hezký večer! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
10.11.2004 18:08:07
Je mi líto Štěpánka ,ale uvidíš ono se to časem poddá a bude se mu tam líbit .Verunka je boriš ,zvládá to úplně perfektně ,držím palce ať to tak jde dál !My jsme na tom stejně jako Markys a Klárka ,Markys odkud jste?
Holky prosím vás ,napište mi co všechno děti do školky potřebují ,díky předem.Lenka |
| Markys | 12183 |
|
|
10.11.2004 17:39:39
Hm, to jsem teda zvědavá na nás. Je mi Štěpánka líto, asi bych z toho byla taky hotová. Ale on si určitě zvykne. Je fajn, že je tam Verunka spokojená. My jsme do školky občas zašly, kvůli různým písemnostem a platbám a pokaždé jsem ji odtamtud nemohla dostat, proklouzla do třídy a hned se vrhala na různé hračky, hlavně do kuchyňky a posledně hned začala roznášet dětem zmrzliny, jenže to jsem tam byla taky.. a zítra tam ještě jednou jdeme zaplatit jídlo. No jen nevím, až si uvědomí, že je to nastálo, jak to pak bude. Snad to půjde.
A Martino, v kterém jsi týdnu, moc Ti blahopřeju a držím palečky! |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
10.11.2004 16:16:38
Teda holky, teď jsem přišla ze školky...
Verunka nechtěla domů, brečela, že si chce svačinu (měly jogurt) sníst tam. Ptala jsem se učitelky co a jak, tak akorát prý dost krámuje a pak to s ní musí uklízet. No, doma taky dělá bordel, ale uklízí si, tak jí holt budu muset přitáhnout, aby nebordelařila. A připadá mi,že jí paní uč. oblíká. Aspoň Veru to říkala, že jí prý pomáhá. Doma se obléká norm., tak nevím, co blbne. No hlavně že se jí tam líbí. Byly venku, držela se prý s nějakým "obrovským Ondrou" (musí mu být max 4, když je mezi malejma dětma :o)) Tak ať to vaše děti taky zvládnou tak v poho jako Verunka, ahoj. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.