| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
10.11.2004 13:20:54
Ježíši, chudák Štěpánek. Já jsem moc ráda, že Veru nebrečí, i když ráno se mě taky držela a ptala se, kam jdu, ale pak šla s p.uč.za ruku za dětma. Musí to být hrozný, já bych brečela taky. Učitelka by ti teda taky měla pomáhat. Verunka učitelce prý včera vařila a dokonce jí česala.
Jsem zvědavá, co dneska. Maj mít fazolovou polévku a mám obavy, že to jíst nebude. To by musela mít opravdu hlad. Včera prý nesnědla maso k rajský, ona maso moc nemusí. Za chvilku pro ní půjdu. Dneska byly určitě na vycházce, je tady hezky, včera pršelo. Tak doufám, že jim neprchla a ještě teď jí nehoněj po městě. :o) Ahoj |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
10.11.2004 12:25:10
ahoj holky, teda vy jste to tu rozjely, to je dobře!!!
Dneska byl nástup do školky příšernej, řval na celou školku, že chce jít se mnou do práce, nebo radši být doma se psem, že ve školce nebude! Byla tam ráno jiná učitelka než v PO a ÚT, ta mi v tom vůbec nepomohla, takže jsem ho opustila když měl strašnej hysterák. Michal tam pak za hodinu šel, řekli mu, ať si pro něj přijde po o, že už je to dobrý. Ale já byla úplně vyřízená, snad to nebude každý ráno. Já jsem totiž taky štír. Dost často se v něm vidím, "nastavuje mi zrcadlo", až se někdy celkem vyděsím. Trošku těm znamením věřím, máme jich v rodině hodně a celkem to sedí. Ale ne že bych se tím vysloveně řídila nebo četla denně horoskopy, tak to zase nee. Hezký den, Š. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
10.11.2004 11:25:06
Ahoj holky, těď jsem mluvila s manželem, byli na tříleté prohlídce. Madlenka měří 96 cm a váží 14 kg. Já jsem byla dnes v poradně a na uzv, miminko už měří od hlavičky k zadečku přesně 10 cm, takže když si k tomu představím ještě ty nožičky, tak už je dost veliké :-)). Jinak je vše v pořádku.
|
| Markys | 12183 |
|
|
10.11.2004 10:13:11
Ahoj holky,
to sluníčko je fakt bezva. Jsem zvědavá, jak budeme zvládat vstávání do školky, teď se Klárka budí tak mezi 7,30 a 8,45... Asi budeme muset chodit dřív spát:-). Klárka je sice už Střelec, ale asi bude ten vliv Štíra silnější...:-) Někde jsem četla, že si Střelci od předešlého znamení berou bojovnost, zarputilost a co já vím ještě. Fakt je, že neposlušná umí být pěkně, ale taky je to zlatíčko, znáte to. S tím čuráním jste mi docela uklidnily. Já jí dám plenku, jen když se nevyčurá, když jí v noci dávám na záchod. Ta bývá kupodivu ráno suchá. Trochu mi štve, že jí to nevzbudí, když se počura, snad jen jednou, začala volat, že je všechno mokrý. No takže jsem zkrátila čas na dávání na záchod a jde to, ťuk ťuk, doufám, že jsem, to nezakřikla:-). Tak hezký den! Markys |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
10.11.2004 9:42:10
Ahoj holky,
k nám přijde mikuláš s čertem na Jessicu sice už je to slečna (9let) ,ale na ně se těší ,taky pořád věří na ježiška .Myslím ,že to u nás bude probíhat tak jak psala Květa . Honza má občas noční můry taky si to vysvětluju tím ,že do jeho hlavinky nevidím a nevím co si představuje když mu čtu pohádku .Od kamarádky syn má noční můry od malička už je mu 9 a do toho jim občas v noci pochoduje po bytě ,takže večer pečlivě zamikají a schovávají klíč od bytu . Jani, nevím jestli je to tím ,že je malý štír ,ale zlobivý je teda festovně ,to máte vidět obličeje tchyně když se u nich Honza rozšoupne a není k zadržení .Jednou u nás popíjela kafíčko (je zapřísahlá nekuřačka) a do toho se přiřítí malý v každém koutku cigárko a v ruce zbytek krabičky .Myslela jsem ,že ji to porazí ,já jsem se zmohla jen na "prosím tě ,kdes to tomu tátovi našel?" ,krabičku samo sebral u mě v kabelce .. Marti ,to máte super ,že si babička s dědou berou Madlenku do Egypta ,nám by s manželem taky udělalo moc dobře kdyby si naši odvezli na pár dní ratolesti. Došla nám pozvánka na kontrolu EKG ,tak jsem se chtěla zeptat jak dopadly děti co už to mají za sebou .Přeji krásný den ,tady zatím svítí sluníčko oproti včerejšku je to příjemná změna :o). ![]() |
| honey | 6468 |
|
|
10.11.2004 8:42:49
Janni, ale Adélka se v poslední době zlepšila, už tak nezlobí :)) Dokonce mi jí nedávno pochválili v zelenině, kam pravidelně chodíme, že se umí hezky chovat, tak mne to potěšilo :)
Jinak co se týče tepla, tak na spaní se opravdu doporučuje teplota tak 20 stupňů. My v ložnici zatím netopíme, ale musím přiznat, že než se zahřeju, tak mi je pěkná kosa. Dítě a manžel jsou v pohodě, dokonce se v noci oba odkopávají, zato já spím pod termopeřinou, a ještě mám pocit, že mi je zima :( No, tak nám končí Kouzelná školka, tak jdeme skládat puzzle :) |
| honey | 6468 |
|
|
10.11.2004 8:38:27
Ahoj holky!
Tak nevím, čím to je, ale Adélka má asi bezedný močový měchýř :)) V noci nechodí čurat, od toho ledna, co je bez plenek, byla v noci snad 5x (to já chodím minimálně 2x), ale co mne fascinuje ze všeho nejvíc, že ona pak nejde ani ráno. Myslím tím hned ráno, po probuzení. Ona si v klidu vypije mlíčko, a pak jde třeba až za půl hoďku. Tak to teda opravdu nechápu. Teď po změně času se budí kolem 8, jsem zvědavá, jak to bude zvládat, až budeme muset být v 8 už ve školce, to bude dost krutý. K nám žádný čert, ani Mikuláš rozhodně nepřijdou. Jsem proti tomu, aby se děti strašily. Dostane nějaké sladkosti do punčochy, ale tím to končí. Ještě nevím, jak to bude ve školce, ale třeba tam toho čerta nebudou mít tak strašidelnýho. A nebo jí v ten den nedám do školky :)) Hezký den! |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
10.11.2004 8:35:15
Ahoj holky, Veru je zase ve školce,zase dobrý.
Štěpánko a ostatní, fakt si myslíte, že to že zlobí, je tím, že jsou to Štíři? Fakt je, že moje mamka a švagr štíři jsou a oba jsou pěkně vzteklí:o) Veru teda zlobí dost, ignoruje nás, neposlouchá, hrozně so rozdovádí a pak není k uklidnění a špatně to skončí. S tím čertem, já nevím, fakt by se potřebovala něčeho bát, ale mám obavy, že by čert odešel a ona zlobila dál. Je si prostě jistá, že jí stejně nedáme...:o) Ale myslím, že čerty budou mít určitě ve školce, (ale tam nebudu já, kdo jí ochrání?:o)) a pak ještě chodíme každý rok do kulturáku na Mikulášskou - tanečky, soutěže a tak. Byly jsme už 2x a ani jednou se teda nebála :o) Honey, já si to včera četla zpátky a úplně jsem se tu válela smíchy,jak ta tvoje treperenda shodila tu figurínu. Úplně se vidím, jak se ještě za tím sklem schovávám a nehlásím se k ní. Ještě teď se tu pochichtávám,když si to představím. Jinak doufám, že zorganizujete nějaký předvánoční sraz a my se určitě zůčastníme, ale musíme to naplánovat dopředu, abychom přijely. Ale nevím, abyste nebyly z Verunky vykulený, já jí nerada beru kamkoli na návštěvy, kde jí neznaj, je fakt dost zlobivá...:o) Jinak - Veru se dneska taky v noci počůrala, asi je přistydlá, ale já to neřeším. Četla jsem, že nějaká mezinár.zdrav.organizace dává dětem čas do pěti let, aby to zvládly. Ale plínku jí dát nechci, je to pro ní pohodlnější se do ní vyčůrat, než si říct na nočník. Fakt je, že taky spí hodně tvrdě a vůbec jí to nevzbudí. Tak jsem jí v noci převlíkla ve spaní, aby v tom neležela, je už chladno.(my v ložnici zetím netopíme, v chladu se prý lépe spí - manža....brrrr, já tak ráda teplíčko). |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
9.11.2004 22:27:56
K nám čert s mikulášem přijde, ale hlavně na Lojzíka. Už jsme domluvení, přijdou k nám už potřetí, tak ví jak se chovat. Vloni to Květuška vyřešila po svém. Neplakala, nebála se, jen koukala pak utekla do pokoje a počkala až odejdou. Ale Lojzíka bránit nebudu.
My Květušku budíme v noci - tak kolem 23hod., v polospánku se vyčurá a kolem 3 ráno přijde za námi s nočníkem a pak jde spát. Ještě si nezvykli na změnu času. Vstávají každý den kolem 5 hod. ráno. Ach jo, a já bych tak spala - chodím spát kolem půlnoci. Od soboty máme nové (první) auto, tak se Pavel zdokonaluje. Ještě musíme koupit zimní pneumatiky, --- Mám ze všeho radost, protože nám skončí ty otravné jízdy narvaným vlakem. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
9.11.2004 22:08:35
Ahoj holky, vítám všechny nově příchozí. My letos určitě Mikuláše nepozveme, Madlenka se bojí i čarodějnice z Kindervajíčka.... Madlence jsme zase začali dávat na noc plínku, protože se sama na čůrání neprobudí a mně připadá zbytečné jí v noci dávat vyčůrat, protože u toho stejně v podstatě spala a neuvědomovala si, že by si měla sama vzpomenout... Když ještě spala po obědě, tak vydržela bez problémů, ale ta noc je dlouhá. My to s tím nočníkem máme vůbec nějak posunuté, holt jdou Madlence jiné věci. Ale jednou to prostě přijde. :-)
S manželem začínáme plánovat, co všechno podnikneme v době, kdy bude Madlenka s našimi v Egyptě, tedy to bude jak za svobodna.... :-)) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.