| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
30.9.2004 21:23:33
Ahoj holky,
nejde nic tak lehce a snadno, jak bych chtěla. Každé z mých dětí je jiné. Máme problémy s chozením do školky. Květuška celý den mluví že do školky neee.... Včera ráno šla s pláčem, ve školce hrůza. Jsem z toho špatná. Začíná si mě dost hlídat a dokonce ani nechce jít ven. Včera celý den nic nejedla ve školce. Dnes jsme tam šly znovu, vysvětlila jsem jí, že jdu jen za paní učitelkou.. Sedla si na lavičku a říkala, že do školky nee... Učitelka mi řekla, že uplakaná byla jen chvilku ráno, jinak v kolektivu je v naprosté pohodě, hraje si, kreslí... Nechtěla stříhat. Spinká po obědě, ale bohužel nic nejí. Budu ji dávat celých pět dnů v kuse. Se zaměstnáním je to špatné. Tu nabídku jsem vzít nemohla, je to náročné zdravotně - chození po firmách, v zimě... Bez auta... A taky časově, ale hlavně, Lojzík ještě není dost zralý na to, aby vypravil Květušku do školky, odpoledne na ni dohlédl..... Květuška je taky pěkná zlobivka. S Lojzíkem se vzájemně provokují, on něco vymyslí, pak ji navede aby tu nezbednost vyvedla a nakonec na ni ještě žaluje.... Mějte se zatím hezky.... |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
29.9.2004 12:51:14
Ahoj holky, Madlenka nemlsá skoro vůbec - téměř nic nového nechce ochutnat. Jediné, co jí jede a čeho je schopná sníst hodně, jsou lentilky, jinak vlastne nic. Ale myslím, že já jsem jako malá byla stejná (bohužel mi to nevydrželo... :-))))
Jinak mi manžel hlásil, že dnes je Madlenka vzroná, tak snad jí to vydrží i na odpoledne - asi pojedeme do města - mám v Ypsilonce rezervované lístky pro manžela k narozkám. |
| honey | 6468 |
|
|
29.9.2004 10:53:39
Ještě pro Radku - Adélka taky měla "sladké" období, ale u nás to mohl Robert, který miluje čokoládové bonbony, a prostě neskončil, dokud nebyl pytlík prázdný. A jedl je hlavně večer. To víš, že když ho Adélka viděla, chtěla taky. Takže jsem to musela utnout, protože nechci, aby si zvykala, že se sladké jí na noc. Zkusili jsme jí nabídnout mrkvičku, a ta jí moc zachutnala, takže u nás teď vede místo sladkého mrkev :) Zkus to taky, třeba se Aninka chytí.
A s tím děkováním - to je moc sladký :) Úplně jí vidím :)) |
| honey | 6468 |
|
|
29.9.2004 10:50:08
Ahoj holky,
tak koukám, že to máme všechny stejné :) Adélka je doma většinou hodná (akorát někdy k večeru už neví, co by ...), ale je příšerná venku a v obchodech. Chodíme do jedné zeleniny, kde nás už znají, takže jim už nevadí (snad :)), že tam šahá po věcech, ale posledně jsem jí už musela odtamtaď vykázat. Chovala se jak utržená z řetězu! Takže na mně čekala v pasáži, a aby se nenudila, tak naproti je nějaký sekáč, kde mají vyloženou figurínu, tak ona kolem tý figuríny tolik šaškovala, až ji shodila! Já u toho nebyla, viděla jsem to přes sklo; ze sekáče vyběhla naštvaná prodavačka a něco jí říkala. Asi nic hezkého :( Ale můj manžel se projevil jako statečný chlap :) Byl s ní včera nakupovat a šli spolu do hračkářství! To bych já tedy sama neriskla :)))) Koupil jí tam malinkaté dětské nádobíčko v takové truhlici, byla z toho děsně nadšená, protože ona nám už doma "vaří" s normálním velkým nádobím, tak z tohoto byla úplně vedle :) Pražandy s holkama, byl by to dobrý tip na narozky nebo k Vánocům (u nás už teda pasé :)) Stálo to 199 Kč a mají to v Tescu. Tak přeju hezký den a málo zlobení :)) |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
28.9.2004 23:20:34
Tak jsme se vrátili z výletu, byli jsme s Tomášem na služební cestě na Moravě a na Slovensku a bylo to prima. Když jsme jeli domů, tak se Aninka ptala jestli jedeme ještě do hotýlku a pak plakala, že nechce domů, že chce do hotýlku... Doma v pohodě, dokonce sama od sebe přišla a řekla - tatínku děkujeme, žes nás vzal na výlet a do hotýlku. Tomáš byl úplně dojatej, fakt je, že tohle říkala už v létě na dovolené, tatínku děkujeme, žes nás vzal na hezkou večeři... Nevím odkud to má, možná jsem to někdy řekla, ale jinak to vždycky poví sama bez pobízení. Tak to udělá radost!
Jinak ale taky zlobí, naopak ale spíš venku, vzteká se v obchodě, na všechno sahá - POŘÁD a snažím se V KLIDU opakovat, že musí koukat očima, nesmí sahat.... Pak se vzteká... Kromě toho je teď strašně nadržená na sladkosti, tolik jich ani nedostává, ale POŘÁD POŘÁD o nich mluví a pořád chce bonbónky, zmrzlinku nebo sladkost. Tak jsem si řekla, že už sladkosti uklidím (měli jsme mísu se sladkostmi na skříni) a nic prostě nebude. To už fakt není normální. S prací je to stále otevřené, interview mám 12.1O. Ještě se připomenu, abyste mi drželi palce!!! Máme doma "podnájemníky" - Tomášova ségra rekonstruuje s přítelem domeček, mají před nastěhováním, ještě podlahy a obklady, cca měsíc, tak bydlí u nás. Jsem ráda, alespoň tu budeme mít veselo... A nebudu tu sama, když Tomáš pojede na služební cestu... :o) |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
28.9.2004 21:21:46
čau Martino, nic si z toho nedělej, mě taky dokáže Štěpán pěkně potrápit. Na druhou stranu děláte pokroky, s tím nočníkem, to je paráda! Nevim proč, ale mě Štěpán strašně zlobí doma. Asi se tu nudí nebo co. Venku je zlatej, to mě i sám od sebe obejme a řekne, že jsem hodná a že mě má rád. Ale přijdeme domu a je z něj ďábel. Teď jsem - po hooooodně dlouhý době - doma sama. Měli jsme jít s Michalem na koncert, tak malý že půjde k babičce. Jenže já včera měla horečku, 38, takže tu teď piju čaj a relaxuju. Obávám se, že se mi zase ozvaly dutiny, tak ráno zavolám dr., co s tím.
Kdybyste Pražandy nevěděly, kam jít, tak na Výstavišti je Svatováclavská pouť, až do 7.11 a je tam taky cirkus Praga. Naši se tam byli s malým dnes podívat, je to teda poměrně drahý, 160 Kč dospělý, dítě nevim. Hezký večer, Š. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
28.9.2004 21:05:37
Tak dnes Madlenku postihla zlobivka - ale byla to tedy fakt síla - byly jsme jen spolu v ZOO - Standa měl zkoušku a 2 koncerty - a opravdu zlobila a neposlouchala - když nebylo po jejím, hned to začalo... ach jo... Doma ji pak napadaly super věci jako sypat cukr lžičkou po psovi (hlídáme starého psa našich)... jediné, při čem byla fakt hodná bylo naklepávání a obalování řízků - naklepala je úplně sama a obalovala je v mouce.... Ach jo, prostě den blbec... Navíc jsem myslím asi nějaká přecitlivělá a všechno se mě hrozně dotkne... ach jo.
Na druhou stranu pražská ZOO je pořád hezčí - fakt koukám, dole se staví "dětská ZOO", kde bude v podstatě statek pro děti |
| Marcela a Anthony*29.1.2004 | 20891 |
|
|
28.9.2004 20:56:09
zpravicka pro vsechny maminky zijici v Anglii
![]() |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
28.9.2004 19:41:13
Ahoj holky
před chvílí jsme přijeli z krásného, prodlouženého víkendu. Lojzík jde zítra do školy, Květuška do školky... Už měli oba spát, ale Květulka zase vylezla. Vůbec Pavla neposlouchá. A ten když neví co dělat, tak jí vyhrožuje že bude se mnou, když nebude hodná---- To bylo i v autobuse. Nevím co mám dělat. Jsem smutná, všechno mě štve..... Ona si s ním dělá co chce.... Ach jo . Jdu je zklidnit a uložit - a třeba i s menším výpraskem. Jsou zase divocí... |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
28.9.2004 18:48:21
Čau holky,
Martino, mám radost - to kakání je malinko problém. My už to naštěstí taky máme v pohodě, noční "příhoda" už dlouho nebyla, a to ji v noci nedávám čůrat (pokud nejsme vyloženě vzhůru jako minulý týden kvůli kašli). Držáky má Viki dobré. Ale taky nám nám to trvalo. Honey, Viki taky mluví ze spaní - teď je teda období, kdy moc ne, ale někdy "kecá" několik nocí po sobě. Normálně souvislé věty. Zítra se chystáme zase do školky, tak nám držte palce (stačí ráno). Čau D. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.