| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 4200  [Dalších 3870 >>]
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
11.5.2006 11:58:13
Čau,

no, ono mě to instalování pěkně prudí ... Ale nic jiného mi nezbývá, manžel je v tomto směru mimo. Takže jsem instalatér-samouk. A jdu hned zavolat k zubařce - musím objednat sebe a Viki a taky zaregistrovat zubatou Betynku, už na to myslím měsíc. D.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
10.5.2006 21:01:00
ahoj, Honey, tak co rýma a co v práci?
Daggy, seš šikovná, já bych nenainstalovala vůbec nic...
Dnes jsme byli u dětský s močí, tak ta je v pořádku, v pondělí půjdeme na ty výtěry. Snad to bude taky dobrý.
Honey, doktorka v Motole nám doporučila, abysme si výtěry nechali udělat všichni tři, že jeden z nás může mít nějakýho bacila a toho roznášet. Michal byl na výtěrech nedávno, tak zbývám ještě já.
Ta rýma je protivná, já jsem ráda, že mám od tý operace klid. Taky jsem vůbec nic necítila.
Zítra jdu k zubařce, pak ke kadeřnici, oboje potřebuju jako prase drbání, už se těším. Teda k tý kadeřnici víc, to je jasný...
Mějte se hezky, Š.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
9.5.2006 23:44:41
Ahoj holky,

právě jsem si po těžkém boji nainstalovala ADSL modem a jsem už definitivně on-line.

Já teda mám taky pocit, že má pořád někdo z nás rýmu, chytáme to snad od sebe furt dokola nebo jsou ty školkové bacily pěkné mrchy. Teď zrovna jsme snad všichni jakž takž. Tento týden má být krásně, silně potřebuju zlepšit náladu.

Štěpánko, ať ti to Slovensko vyjde, zrovna dnes mi říkal šéf, že tam v neděli jede. Že bych se svezla? Potřebovala bych relax jak sůl.

Tak zatím dobrou noc. D.
honey 6468
9.5.2006 18:38:19
Ahoj, Štěpánko,

tak aspoň že mu ty teploty ustoupily! Já si právě myslela, že to Slovensko budete muset zrušit. Ty výtěry - myslíš, že to Štěpán může "chytat" od Tebe??

Já se zas budu trapně opakovat, od pátku mám znova rozjetou silnou rýmu ..... asi se budu muset taky vypravit na alergologii, protože se to furt opakuje :( Ležela jsem v posteli celý krásný prodloužený víkend ..... tak jsem se radši včera večer domluvila se šéfovou, že bych zůstala ještě dneska doma. A cítím, že mi to docela pomohlo. Pomalu, ale opravdu pomalu se mi vrací čich, což je svým způsobem výhoda v letní MHD :))) Adélku jsem si nechala doma, protože manžel ráno odjížděl do Brna, a neměl by jí kdo vyzvednout ze školky. Taky se tady po 4 dnech bez dětského kolektivu pěkně nudí a pěkně prudí :)

Zítra už frčím do pracovního procesu, a to mi dnes ta zbylá kolegyně oznámila, že na čtvrtek a pátek si bere volno, protože mají úmrtí v rodině. Takže tam budu sama .... ach jo.

Měj se krásně! A hodně zdraví oběma!
8.5.2006 20:00:43
ahoj, tak jdu podat hlášení.
Štěpánkovi nakonec v krku nic nenašli, takže s injekcema jsme skončili ve středu. Teď má pro změnu kašel, tak mu dávám sirup a v týdnu půjdeme k obvodní na kontrolu. Ten další týden půjdeme na výtěry z krku i nosu, i já, třeba jsem bacilonosič...
Na Slovensko pojedeme, to mu jedině prospěje. Doufám, že do té doby a hlavně tam bude v pořádku. Pak ho chci objednat na alergologii, abychom zjistili, proč pořád marodí. Ale já si myslím, že byl oslabenej těma neštovicema, pak stačí, aby na něj ve školce někdo prsknul a je to. Každopádně to všechno absolvujeme, do školky půjde až po Slovensku.

Včera jsme byli s Michalem na kole, bylo to příjemný, ještě teď mě bolí zadek. Dnes jsem vzala malýho do Stromovky, aby byl taky chvíli na vzduchu. Tam je tak krásně...

Honey, já mám na krční páteř taky zdravotní polštář, už přes rok a je opravdu dobrý.

Jdu hrát člověče nezlob se a pak žehlit
Hezký týden přeji, Š.

honey 6468
6.5.2006 18:58:31
Ahoj holky,

koukám, že se všude marodí :( U nás přes týden kašlala a smrkala Adélka, a teď jsem převzala štafetu já :( Mám pocit, že mám rýmu snad každé dva týdny.

Štěpánko, to je děs, a přišlo se na to, z čeho se mu to pořád vrací??? Vždyť jste byli doma nedávno .... chudák malej :( A co ty lázně? Ty asi budete muset zrušit, že jo?
Aspoň máš hodného šéfa .... U nás to dopadlo tak, že ta holka minulý týden odešla, náhrada za ní není, a počítám že nebude, a šéfíci se tváří, jakože se to udělá samo. Je mi z toho smutno, už je nás tam tak málo, že stačí aby jeden onemocněl, a už ho nemá kdo zastupovat, protože toho máme všichni až nad hlavu. Řekněte mi, je to tak všude?????

Jinak musím pochválit ten zdravotní polštář, první týden mi z něj křupala krční páteř, ale to jsem se asi rovnala, a teď už na něm spím v naprosté pohodě, ráno se vzbudím, a nic mě nebolí ... teda kromě té bederní páteře :), ale tam to brzy vyřešené tou novou matrací :)

Aspoň počasí je krásné :) a dítě mi dělá radost :) vymyslela nám rodičům básničku, a je s ní úžasná spolupráce ... teda když se zrovna nešprajcne :) A vzali mi jí do té školky u nás, takže od září to budu mít do školky jen 3 minuty pěšky.

Všem přeju krásný prodloužený víkend a hodně zdraví!
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
2.5.2006 17:12:20
jak už jsem zmínila vyhrabali jsme se z dalšího kolečka nemocí, tentokrát to bylo rychlejší, ale taky horší :-( Musím přiznat, že nejhoší je když se člověk cítí bezmocně, byla to viróza se střevníma komplikacema, takže oba jeden den prozvraceli, jsem se kvůli tomu vracela i z víkendu. Jindru to postihlo ten minulý víkend a to jsme s manžou byli mimo a a děti byly u tchánovců. Fanynku to chytlo v pondělí a mě ve středu. Teprve teď v neděli jsem se jakžtakž vzpamatovala. Jediný manža byl celkem v pohodě.

Jo a musím se pochlubit, dneska jsem začla chodit na cvičení, je to sice trošku náročný, cvičí to Kynychová, ale je to s hlídáním, takže i Fanynka má z toho zážitek :-)))))

Jinak nic podstatnýho se neděje, květen máme trošku náročnej, každý víkend máme nějaký program, tak jsem zvědavá jak to zvládnem ;-) Teď o víkendu máme srazík s červencovkama....
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
2.5.2006 17:01:30
Štěpánko, to je něco :-(((( Tak ať se malý uzdraví, bohužel teď prý řádí spála a spálová angína :-((((( U Jindry ve školce měli minulý týden 2 případy, tak ho mám taky doma, protože minulý týden jsme bojovali s ošklivou virózou a nechci aby hned něco chytil...
1.5.2006 20:30:50
ahoj, tak doufám, že jste přežily pálení čarodějnic /.../ a užily si první květnový den.

Štěpán dostal v SO z ničeho nic horečku přes 39, tak jsme jeli do Motola, bolelo ho břicho. Vyšetření nic neprokázala, tak jsme jeli domů s Brufenem. Včera měl teplotu přes 38, dnes v poledne zase 39,5, tak jsme jeli zase do nem. Dr. mu vzala výtěr z krku, prý to vypadá na streptokoka, dostal koňskou dávku Paralenu a Penicilin v injekci. Poprvé mu konečně klesla teplota. Na injekce pojedeme ještě 5x, jinde než v nemocnici je nedávají a ve středu by měly být ty výtěry. Do školky nesmí minimáně měsíc, tak vůbec netuším, jak to budu dělat. Já už se z toho vážně zblázním. Tento týden bude vypadat tak, že pojedu ráno do práce, s malým bude babička, na jednu hodinu musíme být v Motole, opět předáme babičce a pojedeme do práce. Mohla bych tam poslat samotnýho Michala s babičkou, ale já s ním chci být, to bych si neodpustila. Šéf mi slíbil podporu, prý at´si neberu zatím ošetřovačku, že to snad nějak zvládnem.

Tak na nás myslete, já vám dám vědět, jak se to vyvíjí.
Pěkný týden přeji, Š.
honey 6468
29.4.2006 8:57:28
Ahoj holky,

tak ještě stále nic nevím. V práci jsem byla ve čtvrtek a dozvěděla jsem se, že ta jedna kolegyně odchází k 1.5., s tou druhou jsme si akorát řekly pracovní věci, a včera jsem měla ještě den dovolený.

Počítám s tím, že obě nás vyhodit nemohou :), stejně jsme jediné, kdo ovládá tu agendu, ale příjemná ta situace není ....

Ještě k těm dětem - taky nechci zakazovat, ale je mi jasné, že nějaká (nutná) míra omezování tam bude muset být. Teď se ještě shodnout, jaká :) Jsem zvědavá, jaká bude nakonec realita.

Včera jsem si pořídila zdravotní polštář z "líné" pěny, protože mi v poslední době strašně křupe krční páteř. První noc nebyla nic moc, protože dosud jsem měla jen takového "chcípáka", takže najednou toho bylo pod hlavou hodně, ale ten polštář samotný cítil dobře. Ta líná pěna má reagovat na tělesnou teplotu a přizpůsobovat se tělu. Taky jsme si objednali zdravotní matrace ze stejného materiálu, ale ty nám budou vyrábět na míru, takže je dostaneme až v půlce května. Už se na ně moc těším, v poslední době mám taky velké problémy s bederní páteří, a už si připadám jak důchodkyně.

Všem přeju krásný prodloužený víkend (a nezapomeňte na políbení pod rozkvetlým stromem)!
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 4200  [Dalších 3870 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.