| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
27.4.2006 21:26:58
Ahoj holky,
tak já už teď myslím na Viktorčinu pubertu, umí docela odmlouvat a vzteklá je po mě, taky se stydí, není žádný extrovert - takže taky vím o čem mluvím jako Štěpánka. Naši se chovali hodně demokraticky, nedovolili úplně všechno, ale dovolili hodně. A často by asi docela koukali - nebyla jsem žádný svatoušek. Prostě se snažili mi důvěřovat, dělala jsem sport a měla na gymplu slušné výsledky, dnes je za to opravdu obdivuju. Já tehdy uznávala především sex, drogy a rockenrol, i když droga byl pro mě alkohol a cigára (svátečně), velmi, opravdu velmi vzácně tráva - za našich časů byly max. prášky a perník a do toho bych nikdy nešla. Nejsem člověk náchylný k závislostem, takže jsem tím prošla celkem O.K., ale když si místo sebe představím své děti (ještě k tomu holčičky), tak nevím, jak to ustojím. Bojím, bojím - ale zakazovat a nakazovat nechci. Jinak je u nás veselo, dělají nám fasádu na domku a ještě nás čeká koupelna. Naši si naštěstí berou Betynku, protože by se tady opravdu přes den nevyspala. Tak v neděli bacha na oheň! Čau D. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
27.4.2006 10:37:26
ahoj, Honey, tak držím palce v práci, pak napiš, jak to dopadlo. Každopádně je dobrý mít oporu v manželovi, to už si pak můžeš říct, že když nejde o život, tak jde o h...
Jinak co se týče výchovy, já to budu řešit až to přijde. Zatím o tom moc nepřemýšlím. Taky bude záležet na tom, s kým se bude Š. stýkat a tak. Já moc doufám, že to bude v pohodě. Jinak já měla až moc velkou volnost, až mně pak i přišlo, že našim je úplně jedno, co dělám, kde jsem, s kým jsem, na co se dívám. Jenže nás bydlelo v panelákovým bytě osm, seegra měla brzo dítě, takže to bylo takový netradiční. Každopádně já bych chtěla zvolit kompromis. Dnes ráno jsem šla malýho do školky omluvit, zase mu strašně teče z nosu, tak jsme chvilku mluvily s p. učitelkou a dozvěděla jsem se, že včerejší divadlo probrečel, už od školky mu tekly slzy, v divadle ho musela držet za ruku. On nám o divadle večer nevyprávěl nic, jen řekl, že to je tajemství. V úterý jdou znovu, tak jsem se ho ptala, jestli půjde, tak prý jo. Takže nevím, co se mu hodní v hlavě. Je to velkej introvert, to má po mně, a není to vůbec dobrý, vím o čem mluvím. Lepší je se vymluvit! Tak přeji hezký den, já jsem dneska nějaká ospalá, ani kafe mě nevzpružilo... Š. |
| honey | 6468 |
|
|
26.4.2006 17:53:00
Ahoj Štěpánko,
zatím se to nevyřešilo nijak, protože v pondělí jsme si to s tou kolegyní akorát předaly, a já měla až dodneška dovolenou, protože jsem tu měla mámu. Uvidím, co bude dál. Bavila jsem se o tom s manželem, říkal, že když mně vyrazí, tak se o mně postará, a že kdybych chtěla odejít sama, že mám taky jeho podporu. Nechám se překvapit. S mámou si užily krásné počasí, užila si Adélky, upekla nám koláč :), ale hlavně jsme si hodně povídaly. Protože se ségrou jsou problémy, tak jsme to rozebíraly, zabrousily jsme i do minulosti, a ona byla hodně (ale opravdu hodně) překvapená, když jsem jí potvrdila, že na nás v pubertě byla moc přísná. Jí to tak nepřišlo ..... ale nám teda jo .... to bylo v zimě být doma do 6, v létě!!!! do 8!!!, a to až do 18! Kvůli tomu mám na ni těžké srdce, ale když jsem viděla, jak jí to vzalo, tak jsem jí to radši ani neřekla. Jak jste to měly doma vy? A jak to budete řešit se svýma dětma? Já teda rozhodně ne tak, jak to dělala moje máma. A přitom vím, že to nedělala schválně, prostě jí to přišlo správný a výchovný .... bohužel s námi o ničem nediskutovala, rozhodnutí bylo na ní a přesto nejel vlak! Takže já plánuju (pak asi budou konfrontace s realitou :)) dát své dceři maximální důvěru .... do té doby, než mně (případně) nezklame. Nebudu předem podezírat, spíš se budu modlit, aby nedělala aspoň půlku těch věcí, co já ... Mějte se všechny hezky! |
|
|
26.4.2006 11:12:07
ahoj Honey, tak jak se to v práci vyřešilo? To je nepříjemný, ale Ty za to nemůžeš, to je podle mě věc zaměstnavatele, že takto srovnává a dostává Tě to této situace...
Jinak my jsme O.K., Štěpán chodí do školky, je stále zdravý ťuk ťuk. Minulý víkend jsme byli u kamarádky na chatě, bez manželů, jen s dětmi a bylo to bezva, užili jsme si vzduchu. V NE kamarádka nemohla nastartovat auto, tak jsme /pod dozorem souseda/ propojili baterie mýho a jejího auta a chytlo jí to. Tak jsem se smála, jak si bez těch našich mužskejch dokážeme poradit.... Teď zase jedeme k sousedům na chatu pálit čarodějnice, tak se taky moc těšíme. Akorát má v sobotu pršet a ochladit se, tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne, protože to je spojený s opékáním prasete. No a za tři týdny jedeme na to Slovensko. Přiznám se, že si ráda na pár dní od té práce odpočinu /a to dělám jen měsíc, co budu říkat později???/ Tak se mějte hezky! Š. |
| honey | 6468 |
|
|
23.4.2006 11:52:16
Ahoj holky,
tak už mi skončil "záhul", kolegyně přijde v pondělí, takže si pak budu moct vzít i tu dovolenou. Akorát mám problém .... já tu její práci stíhala za 6 hodin, plus minus, pravda je, že několikrát jsem musela zůstat dýl, ale za ty dva týdny to bylo jen dvakrát, jinak jsem místo do 3 pracovala tak do půl čtvrtý ... no a vedení z toho usoudilo, že ona se "fláká" ..... marně jsem jim vysvětlovala, že ona k tomu dělá ještě něco jiného, co já jsem opravdu ty dva týdny nedělala. Teď se cítím strašně blbě .... ale já to prostě musela stihnout dřív! Abych mohla vyzvednout Adélku ze školky. A nehledě na to, že ten přesčas mi nezaplatí, tak proč bych si to prodlužovala? Přiznám se, že mám strach jít do práce :( Ona ta kolegyně je trochu starší, a ne moc oblíbená, a já mám teď pocit, že jsem figurka na šachovnici v nějaké hodně špatné hře :( Jen jsem to potřebovala ze sebe dostat .... Jinak se nám poved krásný víkend, manžel koupil Adélce kolo (už takové větší) a učila se jezdit bez koleček :) Byla to zábava :) Přeju vám hezký zbytek víkendu! |
| honey | 6468 |
|
|
19.4.2006 20:17:02
Čau holky,
tak teplíčko konečně je, ale já ho trávím v kancli :(( Dneska jsem z něj vypadla až v půl pátý, a to už mi bylo málem do breku, školka jen do 5 a manžel na Slovensku. Ohrožená je i moje dovolená příští týden, protože to vypadá to, že ta moje kolegyně má asi mononukleózu, a do toho odchází ještě další kolegyně, po který zdědím část (asi dost velkou) agendy :((( Jsem z toho dost ve stresu a hlavně se dost bojím budoucnosti ....... Ale aspoň Adélka mi dělá radost :) Mějte se krásně! |
|
|
19.4.2006 15:27:02
Holky, tak to vypadá, že už se konečně ohřejeme, co? To je hned jiná nálada...Navíc Š. už zase chodí do školky, tak snad to nezakřiknu a chvilku mu to vydrží. Sousedů kluk měl na Velikonoce pátou dětskou nemoc, prý to řádí. Taky už je přes měsíc doma, měl v krku spálový bacil a něco v nose, nejsme na tom tak blbě jen my.
Dnes malýho vyzvedla ze školky babička a když jsem ho odpol. chtěla k telefonu, tak prý ne, že dnes nemá náladu!!! No nic, mějte se jarně Š. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
16.4.2006 9:40:05
Ahoj všem přeju veselé velikonoce !!
P.S.omlouvám se ,že nepíšu ,ale aspoň poctivě čtu... ![]() |
|
|
15.4.2006 19:23:21
také přejeme krásné Velikonoce!
Š. |
| Markys | 12183 |
|
|
15.4.2006 13:15:46
Ahoj holky, taky se připojuji, i když po pěkně dlouhé době... A hlavně se přimlouvám za to sluníčko, letos se mu pořád moc nechce...
Mějte se krásně!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.