| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 4200  [Dalších 3720 >>]
Markys 12183
25.11.2005 21:41:57
Také se připojujeme a přejeme Adélce i Honey vše nejlepší! A hezkou oslavu...

Krásný víkend!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
25.11.2005 8:19:36
takže, pokud se nepletu, slaví Adélka narozeniny /kromě adres na vaše fotoalba jsem ztratila i tyto údaje/
Takže, pokud to tak skutečně je, tak přejeme

vše nejlepší ke 4. narozeninám!!!!!!!

a taky její mamince, vím, že to slavíte, holky, spolu.
P.S. poslala bych virtuální kytičku, ale už jsem to zase zapomněla, tak si ji alespoň představujte!!!!!

Š.a Š.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
24.11.2005 10:30:52
Ahoj holky,
dodatečně přeju vše nejlepší všem oslavencům!!

Poctivě vás čtu vidím, že zde již vládne vánoční nálada, já už se taky moc těším, dárky zatím všechny zdaleka nemám, ale už se na tom pracuje, řeším to hlavně přes net, protože opravdu nestíhám chodit po obchodech, ale moc mě to mrzí.Jessice jsme zatím koupili panenku v oblečku Anny Geddes, a takovou sadu ze které si může vyrobit vlastní fotoalbum nebo deníček, Honzíkovi vysílačky a ty dva bojové brouky (nevím jak se jmenují je to teď v reklamě).

Jinak mám dnes hodně depkoidní náladu, byla jsem se ve škole ptát na Jessicu, hrozně se pohoršila od toho co jsem nastoupila do práce, do půlky října neměla ani jedno zapomenutí a teď jich tam má 5. Taky se zhoršila v prospěchu dokonce jí vychází z ČJ 3,předevčírem donesla 3 koule, jednu za nevypracovaný úkol z př a ty další z čj, přitom jen nerozumněla zadání jenže je to stydlivá trubka a nezeptala se učitelky...Kolem toho jejího nekomunikování jsme taky s učitelkou dlouze mluvili, ona je jakoby zablokovaná, normálně komunikuje jen s náma doma a s kamarádkou, už moje mamka, se kterou je denně v kontaktu musí natahovat uši, aby ji slyšela, mluví strašně potichoučku. Začínám uvažovat o kineziologii, v pedagogické poradně už jsme byli tam nám bylo řečeno, že je ok, ale je introvertní osobnost a s tím se nedá nic dělat.Nemáte s tou kineziologií nějaké zkušenosti? Já jsem se s tím ještě osobně nesetkala jen co jsem se dočetla na netu, tak nevím zda do toho máme jít, mám strach, abych ji ještě víc nerozhodila. Mno tak jsem se vám vypovídala, ale jsem z toho fakt hodně špatná...

Honzík je ve školce dobrý, moc rád tam chodí, tak mám radost, aspoň je to o starost míň.

Holky mějte se krásně a vychutnávejte v klidu předvánoční čas!!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
24.11.2005 8:36:28
ahoj, takže i my opožděně přejeme všem oslavencům k narozeninám!

Markys, my na výstavě byli v sobotu, vystáli jsme dost dlouhou frontu, ale šlo to rychle, asi tak kolem půl hodiny. Jsou tam tři patra, v prvním chodí Večerníček, Myška a Žabka - lidi v plyš. převleku, děti jsou z nich úplně paf! Je tam třeba i veliký kloubouk pro Boba a Bobka, pak taková stěna s otvory a v každém otvoru je jiná pohádka atd. V prvním patře je obchod a televize, kde pořád běží večerníčky a ve třetím patře je herna pro děti a narozeninový dort, jak ho děti znají z TV, večerníček, u kterého se můžete vyfotit, veliký krtek a do toho všude spousta obrázků na zdi, a loutky. Sice jsou toho tři patra, ale místnosti jsou malinký, chodby úzký, takže to v tu SO bylo dost náročný, člověk se nemohl ani otočit. Ale určitě doporučuju jít. Dospělý zaplatí 90, dítě 60 Kč, pak je tam rodinná sleva.

My byli v úterý v DDM na Bílé Hoře, zkusili jsme keramiku a kreslení, zaplatím to Štěpánkovi do konce pololetí, protože ho to chytlo a přesně jak píšete, brzo se stmívá a co dělat??? Takže budeme mít na úterky program, po školce a od února vybereme jen jedno z toho. Dnes se jedeme podívat na Staromák na strom.
Včera jsem si přivezla od kolegy, jehož žena je zahradnice, adventní věnec /hodí se na něj slogan z reklamy "větší než obvykle"/, je opravdu hezkej. Polepili jsme okna vánočními motivy - Štěpán dostal k narozeninám barvy na skla a k tomu předlohy.

To jsem se rozkecala!
Tak zatím, Š.
Markys 12183
23.11.2005 22:06:03
Také přejeme Madlence vše nejlepší!!!
Markys 12183
23.11.2005 22:04:15
Také přejeme Madlence vše nejlepší!!!
Markys 12183
23.11.2005 22:00:44
Ahoj holky,

děkujeme za přání. Oslava se vydařila, akorát jsem se nějak přejedla... Malá byla spokojená.

Na Vánoce se taky těším. A hlavně už přemýšlím, co začneme vyrábět, ta brzká tma a to lezavo nás zahání brzo domů... Koupila jsem hezký vykrajovátka, tak budeme tisknout:-). A taky nějaký přání, no nápadů by bylo dost, doufám, že to zvládneme. Obávám se jen, že to uteče. Už se těším taky na cukroví...
Za týden jdeme na Michala, má to být výběr toho nej.., jsem zvědavá. Holky, nebyl jste někdo na té večerníčkové výstavě v Portheimce?

Tak jdu poklízet..

Hezký zbytek týdne!
honey 6468
22.11.2005 22:15:43
Madlence taky všechno nejlepší! Taky opožděně ....

Holky, taky vás dneska tak bolí hlava? Mně jako střep! už od včera :(

Jinak ty vánoce mně fakt chytaj, dneska jsem pořídila vykrajovátka :) A viděly jsme s Adélkou, jak na Staromáku ozdobují ten vánoční strom, už na něm byla vánoční hvězda a skoro do půlky koule a řetězy. A už tam stály i ty domečky, ve kterých se prodává vánoční zboží .... už se na to těším :)

honey 6468
22.11.2005 22:11:06
Ooops, chybička se vloudila :)
honey 6468
22.11.2005 22:08:39
Opožděně ....

Klárce všechno nejlepší k narozeninám!

[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 4200  [Dalších 3720 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.