| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 4200  [Dalších 3710 >>]
honey 6468
22.11.2005 22:07:32
Opožděně ....

FONT COLOR=red>Klárce všechno nejlepší k narozeninám!

Martina+Madlenka+Kačenka 1331
22.11.2005 11:30:22
Milé holky, moooc se omlouvám, že jsem tady tak strašně dlouho nebyla! Dodatečně přejeme všem listopaďátkům všechno nejlepší k narozeninám. Je to hrůza, jak to letí. My jsme slavili narozeniny teprve teď o víkendu, sešla se celá širá rodina a bylo to moc prima.

Začátkem listopadu jsme byli v Egyptě a moc jsme si to užili. Madlenka byla opět nadšená z moře, akorát potápět s brýlemi se začala až ve vaně po návratu do Prahy.... :-). Krásně jsme si odpočinuli *-- hned bych jela znovu.

Kačenka nám krásně roste, za tři dny už jí bude 7 měsíců.... tak si opravdu užívám, že zatím je to ještě miminečko.... Je to velký pohodář, ale taky "maminčina" holka -to Madlenka nikdy nebyla, bylo jí jedno, kdo ji chová.

Madlenka je hrozně moc spokojená ve školce, mají prima paní učitelky.

Mějte se moc krásně, už tam bečí ta moje Kačka :-(
Markys 12183
20.11.2005 19:31:13
Ahoj holky,

jé to si, Honey, dobrá, já mám s psaním přání vždycky zdržení.... Loni jsme koupili taky ty Unicef a byly fakt pěkný.

Tak máme za sebou dvě oslavy s babičkami, Klárka byla nadšená. My to s ní oslavíme ve středu. To si ponese dort do školky, na to se moc těší. My máme v plánu vyzdobit kuchyň... Ta potvůrka si pamatuje, že loni byla balonková výzdoba, tak už čeká, co bude letos. Koupili jsme ještě nějaké girlandy, tak jsem sama zvědavá, jak to bude vypadat.

Ten snížek byl příjemný, jen škoda, že to moc nevydrží. Klárka už je strašně natěšená na zimní radovánky.

Fajn, Štěpánko, že se Vám to vyhnulo.

Tak holky, nějak to zas uteklo a je tu neděle večer.. Přeji hezký začátek týdne!!!

M.
honey 6468
20.11.2005 16:11:36
Ahoj holky!

Prodloužený víkend jsem málem celý proválela :) Četla jsem časopisy, popíjela čaj, a dneska jsem pekla slané sušenky podle receptu z Apetitu, ale moc se mi nepovedly, zapomněla jsem je posolit :( tak nevím, jestli je mám ještě zkoušet na kolegy v práci :), abych je tam nevyhubila :)

Včera to byla nádhera, jak padal sníh, dneska taky, už jsme na zahradě postavili sněhuláka, ale trochu taje :(

Návštěvu tchána máme za sebou, docela to ušlo, viděla jsem ho dohromady asi hodinu a ještě jsem u toho žehlila :) Adélka od něj dostala krásné společenské šatičky ve vínové barvě, budou se hodit za dva týdny do školky, když je budou fotit na portréty. Tak ho okouzlila (to bylo samé "dědečku sem, dědečku tam" :)), že se proti původnímu plánu zdržel o den déle, a nakupoval jí dárky. Bohužel si pak nedal říct, že by bylo lepší je zabalit a nechat buď na narozky nebo na vánoce, takže na ní vyvalil takový ten domeček na hraní i s figurkama, takže dítě nabylo dojmu, že dárky se nosí jen tak .... já ho na jedné straně chápu, vidí jí jen jednou za čas, ale .... no nic s tím stejně neudělám.

Už jsem koupila z Unicefu vánoční přání, jsou krásná, tak už jsem to nevydržela a už je mám napsaný :) já se na ty vánoce tak těším :)

Všem přeju krásný týden!

Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
16.11.2005 21:20:23
ahoj holky, spála se nám naštěstí vyhla.

Včera jsme byli s malým v tom Imaxu, no byl nadšenej. Jednak jsme dostali spoustu dárečků, mj. i jednoho plyšáka, kterého si hodně přál koupit v jednom obchodě v létě. Kino plné dětí, roztomilý bylo, jak všechny natahovaly ručičky po vločkách, po hračkách, které se zdály být u hned u nás. Ze začátku se na nás něco jakoby řítilo, tak jsme museli "uhýbat", Štěpán se mě pro jistotu držel za ruku. Trvalo to 35 minut, zážitek nádhernej. Kdybysme nedostali lístky na tuto slavnostní premiéru, tak by to Štěpánovi přinesl čert. Tak máte tip.

Jinak Š. se každý den ptá, jestli nemusí do školky, až tam přijde čert. Fakt se bojí. Tak se zeptám učitelky a nepůjde tam. Máme doma i vstupenku /pro jedno dítě s doprovodem/ na Mikulášskou a vánoční show pod šapitó - nevyužijeme ji. Nechcete ji někdo? Je to na Výstavišti za Křižíkovou fontánou od 17.11. ÚT-PÁ v 17 hod., SO a svátky ve 14 a NE 11 a ve 14 hodin. Kdyžtak napište, nějak bysme si to předaly...Na vstupence je i mobil, tak si tam třeba můžete zavolat, co to přesně bude.

Už brzo budeme psát Ježíškovi. Pro malýho mám zatím žlutého hummera /má už jich 6.../, ale tenhle je NEJvětší a rozloží se, je z něj taková dráha a po ní se vystřelují autíčka s kuličkou. To bude hlavní dar. Pak máme stolní kopanou. No a jsem zvědavá, o co si ještě napíše.

Dinosauři u nás stále vedou, je sranda, když večer čistíme zuby, tak si přinese celé stádo a já jim musím taky čistit! "A mami, jim taky s pastou!" Pořád si s nimi povídá, teď dělá jejich stopy do plastelíny.

Když mu řeknu něco, s čím nesouhlasí, tak na mě zavrčí. Bojí se být sám v pokoji, v koupelně, na záchodě. Když jdu vedle a on si to uvědomí, tak za mnou vyděšený přilétne, jako kdyby ho něco honilo.

Tak to jsou novinky u nás, mějte se.

Honey, užij si prodloužený víkend a ostatním přeji taky pohodu.
Š.

honey 6468
16.11.2005 18:52:10
Ahoj holky!

Daggy, tak jsem ráda, že podezření se nepotvrdilo! I tak jsi si musela užít své :( A máš pravdu, je vidět velký rozdíl od tří do čtyř let .... z Adélky je už malá slečna; sice někdy oprsklá, ale ty ženské geny už lezou ven :) Fantazii má taky bujnou, minule nám tvrdila, že jí netopýr okusoval ve spaní hlavu ?? jak já bych chtěla vědět, co se v té hlavince děje :)

Markys, objednala jsem stejný dortík; bohužel, Adélka ho zahlédla na počítači, chtěla jsem to mít jako překvapení, no snad bude i bez toho :)

Štěpánko, co ta spála? Všechno v pořádku?

Jupíí, na pátek jsem si vzala dovolenou, tak budu mít prodloužený víkend, já se tak těším!

Mějte se krásně!
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
13.11.2005 22:32:17
Čau holky,

neděle třináctého doufám nic neznamená, aspoň u nás proběhla v poklidu, spíš včera nějak děti brečely jedna přes druhou, byl nějaký kritický den. Ale vše se v dobré obrátilo, Betynka ráno vstávala až po sedmé hodině. Včera spala poprvé s Viki v pokojíku, museli jsme ji odstěhovat kvůli zahájení "topné sezony" v krbovkách. Máme domeček malý, takže ji v pohodě slyším a Viki už si nemůže stěžovat "že tam nechce být sama" a lézt nám do postele (což začala dělat po narození Betynky). Zápal plic to naštěstí nebyl, ale slušný zánět průdušek, už se to zdá dobré, téměř nekašle. Bude ale ještě týden doma. Teda nevím, co bych si počala, kdybych už chodila do práce. A s tou spálou jste mě taky vyděsily, já myslela, že už to snad ani neexistuje.

Vítáme nové čtyřleté - Štěpánka a Honzíka. Nezdá se vám, že se ty děti dost změnily od těch třetích narozenin? Jak jsi psala Honey o Adélce, že tvrdila o těch parketách, že to udělal hmyz, tak Viktorka si taky různě podobně vymýšlí, zatím je to sice docela nevinné a průhledné, ale ... Myslím, že malinko přísnosti neuškodí, děťátka jsou čím dál zkušenější. Viktorka pořád mluví, že by chtěla do školy a ptá se, kdy už tam půjde. No on ji ten optimismus přejde, bohužel.
Mějte se, čau D.
Markys 12183
13.11.2005 21:25:36
Ahoj holky,

taky vše nejlepší Honzíkovi!!!

Díky, Honey za odkaz na dorty, koukala jsem hned na Púa a moc se mi líbí, obzvláště ten sedící s medem:-))). Zítra to musím dořešit.
Trochu zvažuju, že jeden - nějaký jednoduchý - udělám, ale nevím, jak to zvládnu časově. Klárka doposud o dorty nestála a asi před týdnem chtěla sama do cukrárny, dva si vybrala a téměř celé snědla, byly to ty ovocné, jeden řez a jeden košíček. To jsem teda koukala.

Jinak u nás "ty v..." už taky proběhlo, loni... jojo. Ty brďo je taky v kurzu:-). Jo, jinak je strašně upovídaná prý i ve školce. Pořád něco vymýšlí, historky..., řeší: co by se stalo, kdyby např. okno nemělo rám, kdyby lidi neměli vnitřnosti, kdyby se všem lidem zlomily klíče... A hlavně si chce hrát na učitelku a ještě nejraději, když jsem já učitelka, manžel učitel a ona jako žačka pak poslouchá naslovo, což je dost výhodné:-))), to se i vysmrká bez řečí:-)). Docela bych jí někdy nepozorována ráda viděla, jak to probíhá mezi dětmi...

Hm, to držím palce, ať to, Štěpánko, nechytnete. Já jí měla v 1.třídě, ale to byla vlastně spálová angína a byla jsem s tím v nemocnici, pamatuji se, že mě pustili až na Štědrý den.

Díky i za tipy na cirkus. No, zatímco jsem byla v práci, tak byla s tatínkem v cirkusu Andrés. Jí se to líbilo. Tatínkovi nijak zvlášť. Bylo to malý a nic moc tam prý nebylo. Ale máme fotku malé s tygrem:-).
Příště prý půjdou do většího.

Taky Ti, Honey, moc neporadím. Docela ráda ale mažu jednohubky nějakými pomazánkami, často i kupovanými. No spíš asi záleží, pro kolik lidí to budeš dělat. Dřív jsem pekla z listového těsta různé tvary a sypala mákem, sýrem apod...

Tak jdu odpočívat, mějte se hezky!!

M.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
13.11.2005 13:28:04
Ahoj holky,
děkujeme za přání k narozeninám.Včera jsme slavili s tchánovcema, dort jsem upekla jen obyčejný a příští týden budem slavit s našima a to mu upeče ještě jeden mamka asi nějaké autíčko, ona je v tom mnohem zručnější než já.Honzík dostal auto na ovládání z toho je unešený, spidemana(nevím jak se to píše) a vojáka.

Na vánoce dostane lego ještě žádné nemá , ve školce si nehraje s níčím jiným, každé ráno prudí, abysme už šli do školky, že tam má něco razestavěného.Honzík si taky občas donese nějaký slovní obrat ze školky, teď u něj frčí "ty vogo", jinak jsem se školkou taky spokojená je vidět, že mu to prospívá.

Mějte se všichni hezky a Štěpánko ať se vám ta mrcha spála vyhne!!!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
13.11.2005 12:34:34
Honey, spála je infekční onemocnění, šíří se kapénkami, projevuje se bolestí v krku, hlavy a teplotou a hlavně pak vyrážkou. Ta začíná na krku a rychle se rozšiřuje. Jazyk má po pár dnech jasně červené zbarvení. Tolik chytrá kniha. To víš, že Štěpána stále kontroluju. Inkubační doba je 2-4 dny, někdy ale i 7 dnů. Dnes už to není nemoc moc nebezpečná, léčí se antibiotiky, ale máma říkala, že seegra byla jako malá se spálou v nemocnici.
Dnes se Š. vzbudil s tím, že ho bolí na boku, podle nás tedy ledviny. Už jsme pomalu chtěli vyrazit na urologii, nakonec se vykakal a bylo po bolesti...

My měli dortík ježečka /s marcipánovým jablíčkem/, to když jsme slavili minulý týden u mé seegry. Štěpán dorty moc nejí, tak rozhodl, že na včerejší oslavu spolu upečeme perník! No a bylo! Budeme slavit ještě ve čtvrtek u druhé babičky, tak ta upeče dort. S dobrotama moc neporadím, já vždy něco nasypu do misky a je to.

Tak zatím, Š.
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 4200  [Dalších 3710 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.