Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
21.7.2005 21:51:24
ahoj, brrrrr, to je zima!
No teda Silvo, to je síla, co jste zažili! To jsou holky moooc statečný! A jsem zvědavá na Barunku, jestli se nebude k zubaři příště bát, mám pocit, že bych tam Štěpána po takovém zážitku už v životě nedostala...a ani bych se mu nedivila. A s tím očíčkem, taky hrůza. Tak ať už je líp!!!!! Včera jsme potkali známou maminku se 4letou Domčou a ročním Danielkem. Nebudu popisovat průběh naší spol. procházky, jen ten závěr. Štěpán se s nima loučil slovy: Ahoj ty malý nemehlo /myslel tím Danielka, který je úměrně ke svému věku nemotorný/ a ahoj, ty blbečku /tím myslel Dominiku/. Naštěstí už byli kus od nás, tak nás neslyšeli, nevím, co ho to napadlo, doma mu nenadáváme... Dnes nás málem odvál vítr, šli jsme do Stromovky se psem. Š. taky dostal novou plastelínu a k tomu formičky, tak si s tím celé odpol. hrál. Honey, píšeš o pohádkách na DVD. Štěpán o nic nemá zájem! Jedině Jen počkej, zajíci, jinak nic nechce. Já jsem teda ráda, že nekouká na TV, ale zase by se tím pár minut "zapláclo". V tomohle počasí vymetáme co se dá. Byli jsme např. k Kotvě, je tam minikoutek pro děti a rozložená vláčkodráha v hračkářství, Š. se tam líbí. Pak ho taky chudáka tahám po nákupech /včera jsem si objednala kytí - díky Honey za tip/. Je to letní kytička, červené růžičky a bílé drobné kvítky a...a slunečnice. Okolo toho všeho listy a přepadávající tráva, bez celofánu. K těm letním šatům ideální. Takže Š. všechno absolvuje se mnou, až je mi ho líto, že by mu bylo líp s dětmi. I když...kdo ví. Potřebuju příští pátek léto!!!!! Koukala jsem na předpověď, mělo by být lépe, ve středu 28 stupňů. Potřebuju to nejen kvůli té svatbě, ale po x letech jsem si pořídila nové sluneční brýle /dioptrická skla/, tak bych je moooooc ráda využila. Marietto, držím palce, Tobě se to ochlazení naopak hodí, co? Tak ať máš mimi brzo u sebe a ať to s Jindrou v pohodě zvládáte! Zítra zase KO na Homolce, asi už poslední, neboť se cítím dobře!!! snad jsem toho nesplácala moc dohromady... Š. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
21.7.2005 21:49:35
ahoj, brrrrr, to je zima!
No teda Silvo, to je síla, co jste zažili! To jsou holky moooc statečný! A jsem zvědavá na Barunku, jestli se nebude k zubaři příště bát, mám pocit, že bych tam Štěpána po takovém zážitku už v životě nedostala...a ani bych se mu nedivila. A s tím očíčkem, taky hrůza. Tak ať už je líp!!!!! Včera jsme potkali známou maminku se 4letou Domčou a ročním Danielkem. Nebudu popisovat průběh naší spol. procházky, jen ten závěr. Štěpán se s nima loučil slovy: Ahoj ty malý nemehlo /myslel tím Danielka, který je úměrně ke svému věku nemotorný/ a ahoj, ty blbečku /tím myslel Dominiku/. Naštěstí už byli kus od nás, tak nás neslyšeli, nevím, co ho to napadlo, doma mu nenadáváme... Dnes nás málem odvál vítr, šli jsme do Stromovky se psem. Š. taky dostal novou plastelínu a k tomu formičky, tak si s tím celé odpol. hrál. Honey, píšeš o pohádkách na DVD. Štěpán o nic nemá zájem! Jedině Jen počkej, zajíci, jinak nic nechce. Já jsem teda ráda, že nekouká na TV, ale zase by se tím pár minut "zapláclo". V tomohle počasí vymetáme co se dá. Byli jsme např. k Kotvě, je tam minikoutek pro děti a rozložená vláčkodráha v hračkářství, Š. se tam líbí. Pak ho taky chudáka tahám po nákupech /včera jsem si objednala kytí - díky Honey za tip/. Je to letní kytička, červené růžičky a bílé drobné kvítky a...a slunečnice. Okolo toho všeho listy a přepadávající tráva, bez celofánu. K těm letním šatům ideální. Takže Š. všechno absolvuje se mnou, až je mi ho líto, že by mu bylo líp s dětmi. I když...kdo ví. Potřebuju příští pátek léto!!!!! Koukala jsem na předpověď, mělo by být lépe, ve středu 28 stupňů. Potřebuju to nejen kvůli té svatbě, ale po x letech jsem si pořídila nové sluneční brýle /dioptrická skla/, tak bych je moooooc ráda využila. snad jsem toho nesplácala moc dohromady... Š. |
| honey | 6468 |
|
|
21.7.2005 20:39:11
Ahoj Silvo,
teda vy jste si užili :( Až mi bylo do pláče, když jsem si přečetla o zoubku bez injekce a o bolavém očičku :( Moc Ti přeju, aby bylo všechno brzo v pořádku! Jsem naštvaná na to hnusné počasí!!!!!!!!! Tohleto je léto????? Ještě že jsme nikam nejeli, teď bychom se kopali nudou v hotelovém pokoji ..... takhle díky za dvd s pohádkami :) Takže doma furt peču, a po dovolené budu asi tak o dvě kila těžší :( Dneska jsme byli v Bauhausu, dokupovat nějaké věci do domácnosti, a to děcko celou cestou v metru příšerně prudilo ..... poraďte mi, co dělat s nudící se potvůrkou? :) Hmm, to není moc povzbudivý příspěvek, tak rychle napište někdo něco veselého :) |
| Silva Barunka+Verunka | 27331 |
|
|
20.7.2005 20:41:17
Ahoj holky, tak dnešek máme za sebou!!!!
Byli jsme v tom Frýdku tam s náma v celku nic neudělali...koukli na očičko, nelíbilo se jim:o(((( Říkali že novou sondáž dělat nebudou, že by se malá zbytečně trápila! Nějak divně ji doktorka promačkala to očičko, fuj, až se mi z otho dělalo zle!!!a hnis se spustil pomalu prudem:o(((a pořád teče a teče, je to hrůza, dali mi kontakt na toho dr. Červenku do Otrokovic, máme se objednat...an si nás pozve do těch Otrokovic podívá se na nás...zváží cose bude dít...Operace prý se námm asi nevyhne:o(((Dle lékařky, která nás prohlížela:o((((( Takže pojedeme do Otrokovic a pak na operaci zpátky do Frýdku, ach jooo, to se najezdíme:o(((Dělá se to pod celkovou narkozou, mám z toho hrůzu:o((( zatím pa |
|
|
19.7.2005 22:46:42
jo a Marietce hodně štěstí a pohodový porod!!!!Nakukuju k vám na červencovky:o)))máte to tam už pěkně "zamiminkované":o)))
Tak ať už máš mimíska co nejdřív u sebe!!! |
|
|
19.7.2005 22:44:11
Ahoj holky:o)))
To je zase počasí:o(((Dnes zataženo, navečer déšť:o(()Ale byli jsme dnes na ryby:o))Barunka byla úplně nadšená:o))Já jsem držela poprvé prut v ruce, nadhodila jsem a on tam pstruh:o))) Dnes byl ok den:o)))dopoledne jsme byly s holkama vybrat pastelky za Barunčin zoubek:o)))(v PO byla u zubaře-pak napíšu) Pak jsme si zašly na polívku do restauračky(druhé jsme měli doma) no a Verča se tam kvalitně pokadila, zrovna, když jsem´ji měla na noze, takže mi tam "vykadila" pěkné kolo:-oooo Máme to od domu kousek, tak jsem neměla ani náhradní plínku a vzhledem k tomu že už jsme čekali na objednanou polívku, tak jsem nemohla odejít:o))) Tak jsem ji sundala plínu a utřela ji plínkou látkovou co má na hraní a byla "na volno":o))moooc se jí to líbilo, uličnici:o))) Odpoledne obě holky usnuly ve 13.30a spaly do 16.30 takže jsem měla po dlouhé době pohodu!!!! Takže k tomu zubaři, v pondělí, ráno po 7 jel manža s Baruškou k zubaři..moc se jí chudinečce nechtělo:o(((věděla, že to bude bolet...nic jsem jí nenalhávala:o(((, já jsem musela zůstat doma, protože Verunka spinkala a budit jsme ji nechtěli....tak jeli Já jsem doma trnula a svíral mě žaludek...zachvíli tlf., volal manža že baruška nechce otevřít pusinku na injekci:o((((prý si sedla, krásně otevřela pusinku a souhlasila s injekcí...ale když ji viděla tak zatrnula a odmítala dál spolupracovat:o((((Tak jsem ji zkoušela přes tlf. přemlouvat, ale ona ne a ne a chtěla strašně domů...já jsem plakala s ní:o(((nakonec se mnou mluvila sestřička a říkala, že pokud ji to neumrtví, budou ji to muset trhat za "živa" a že to dost hodně bolí...ale přebolí a bude dobře....tak jsem ji jesště prosila ať jí zkusí tu inj...ta se prý musí píchnout v klidu a bez násilí...bohužel se tak nestalo:o(((((( Já jsem pak doma plakala a plakala a trnula o se tam asi děje...za 10 min slyším za dveřma hrozný brek...Barunka...celá uřvaná, krvavé kapesníčky, dokonce i hračky, které si vzala s sebou:o((((Hned na mě chudinka skočila:o(((Nakonec jí to rvali za živa..inj. se nepodařilo:o((((a strašně jí to krvácelo....nakonec se uklidnila a i zoubek přestal krvácet...dali jsme medicínku a šla si na chviličku lehnout...pak přišla a už bylo líp:o)) Ptala jsem se jí by chtěla, že zajdeme vybrat nějaký dáreček...ona slromně prohlásila, že chce veliké pastelky, kde jich bude strašně mooc:o)))))objala jsem ji a pusinkovala. Manža říkal že to dlouho netrvalo ani ne 10 sek..a bylo po zoubku!!! Ptala jsem se Barunky jestli byl zubař na ni hodný, říkala s úsměvem že jo...je to moje šikulka:o)))Manža říkal, že ten zubař je skvělý, že má zlatou trpělivost...no konečně je ta můra za náma, měli jsme z toho všichni hrůzu... Zítra jedeme s Verunkou kvůli tomu očičku...tak snad nám to dopadne dobře!!!! |
| honey | 6468 |
|
|
19.7.2005 21:50:59
Marietto, tak posílám virtuální tfuj, tfuj, tfuj - hodně štěstí do posledního týdne!!!!! Budu Ti držet palce a pak nám dej vědět.
Holky, dneska jsme byli v ZOO, bylo to úžasný! Opravdu je vidět, že to někam směřuje, že ten Fejk má vizi, já byla opravdu nadšená. Trochu na nás sprchlo, ale s tím jsme počítali, už když jsme tam jeli, a vzali si bundy s kapucemi. Jinak čistá WC (téměř) u každého stromu :), fakt myslí hodně na děti; je tam otevřená dětská ZOO, pro městské děti atrakce :) kozičky, slepice, prasátka, kráva. Největší zážitek pro Adélku - krmení koziček, z toho byla úplně hotová a chtěla si jedno kůzle vzít domů :) Přímo na místě jsou nainstalovány krmítka s granulemi, takže kozy přecpané :) Vemte si sebou hodně pětikorun, jiné mince to nebere. Bohužel hodně zvířat spalo, ale ty kozy to vynahradily :) Od pondělí mám dovolenou, tak se počasí samozřejmě zhoršilo :( A má být hnusně až do konce týdne :((((( Robert se mne už ptal, jestli nechci jít náhodou do práce, aby se to zlepšilo :) Užívejte si léta! |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
19.7.2005 18:49:13
zdravím všechny :-) Jen chci ohlásit, že mi zbývá týden do oficiálního TP, ale zdá se, že jako u Jindry budu přenášet :-( mám se celkem fajn, ale už mě to moc nebaví :-))))
Marťánek se na svět nechystá, prý nemá ani tři kila. Pořád je to překvápko a pořád máme jména František a Františka. Jindra je na chalupě, v sobotu si pro něj jedu, protože si ho chci ještě chvíli užít jako jedináčka :-)))) Občas nakouknu, ale spíš se teď pohybuju na červencovkách :-) Marietta + Jindra + marťánek |
| honey | 6468 |
|
|
18.7.2005 21:08:55
Nebo tady:
http://www.svatby.cz/fotogalerie.php?kategorie=kytky&stranka=7 |
| honey | 6468 |
|
|
18.7.2005 21:02:40
Štěpánko,
to se asi mineme :( na zítra hlásí bouře :((( ale pokud by jim to nevyšlo, tak jsme tam znova :) Jo, vychází to docela draho, v neděli jsme tam byli i s Robertem, přišli jsme kolem 3, a platili jsme 180. Ta permanentka je dobrý nápad, asi si ji taky pořídím. Podívám se na jejich podmínky, ale asi bude až na příští rok :) Od srpna už budu furt jenom pracovat, a Adélka bude mít už tu náhradní školku, tak to bychom asi moc nevyužily. Ale každopádně příští rok ji budu mít. Na kytku se podívej na tuto adresu, snad se Ti něco zalíbí: http://www.svatebnikytice.cz/kat6/ |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.