| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 4200  [Dalších 3550 >>]
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
18.7.2005 19:57:12
ahoj, Honey, to je v pohodě, máma říkala, že jste se zase viděli. Jestli bude zítra ještě hezky, tak už tam vyrazím i já, ale spíš bysme tam šli tak kolem 12 a dřív domů, uvidíme. Platíš si vstupné každý den? Ono to vyjde pěkně draho, co? Já tam minule přišla kolem půl třetí a platila jsem 110 na celý den a v půl pátý jsme odcházeli. Naši si koupili perm. za 300, tak je to pak únosný, hlavně platí skutečně jen ty hodiny, co tam jsou.

Jo, jinak jsem zapomněla při psaní o marnostech našich dětí pochopitelně na Štěpánovu úchylku, a sice "bosatý ženský nohy" a ženský boty. Dnes jsem si koupila pěkný boty na podpadku, s volnou patou, do špičky, no ten z nich byl úplně hotovej! Takže toto je asi srovnatelné s nalakovanými nehty Honzíka...

Máme doma prstýnky. Ještě dnes budu hledat na internetu inspiraci na kytičku.

Jo, dioptrie u dětí...brácha nosil brýle jako malý, synovec taky, navíc měl okluzor a dnes jsou oba bez brýlí, zatímco já je nosím od 20 let. Navíc dnes je plno možností, krásný obroučky, čočky, laser, tedy pak v dospělosti, kdyby to hodně vadilo.
Mějte se!
Š.

honey 6468
18.7.2005 17:39:09
Ahoj holky!

Květo, tak ty podprsenky, ty jsou dobrý :) U nás je to zatím v stádiu závisti, že já mám, a ona ne :)) Zato každému hlásí, že až bude velká žena (tu ženu si tam přidává sama :)), tak že bude taky nosit podprsenku :) Existenci nočních košil zatím neobjevila :) A s těma dioptriema to není tak zlý, 1,5 D není tak silná, a jestli je bude nosit poctivě, tak se jí může zrak i vylepšit. Viz moje sestra - tý se po nošení brýlí zrak zlepšil, a vůbec je nosit nemusí.

Štěpánko, právě jsme se vrátily z Petynky, potkala jsem se s Tvou mámou a Štěpánem .... prosím, ona vypadala, že mi chce něco říct, ale my jsme s Adélkou pospíchaly na WC, tak aby si nemyslela, že jsem nevychovaná :) Už se posouvá sluníčko, dýl svítí na dětské brouzdaliště, za chvíli tam začneme trávit asi celý den.

Všem přeju hezký nový týden!
17.6modrasek13 4288
18.7.2005 12:36:08
Ahoj holky, tak parádění a modní přehlídky jsou i u nás.Lojzíkovi je celkem jedno co nosí, ale Květuška vybírá a vymýšlí. Nesmíme zapomínat podprsenku a po všech ženských - když k nám někdo přijde - tak chce aby ukazovaly jestli taky nosí. Ráda nosí šaty, sukně a zástěrky - prostě holka. Na spaní chce jen noční košili, když má pyžamo tak protestuje...
Voňavky a parfémy musím dávat hodně vysoko - využije mé nepozornosti a pak to stojí za to. Včera mi jeden skoro nový zlikvidovala.

My si sluníčka moc neužíváme, Květuška má rozkapané očička, působit to přestane asi za týden. Dnes jsme byli na kontrole a mám obrovskou radost. Bude nosit brýle asi 1,5 dioptrie - to se upřesní až po odeznění kapek (1.8. jdeme na další kontrolu). Jako by nestačilo, že mně se oči zhoršily, tak ještě Květulka. Lojzík je v pořádku a užívá si prázdnin u babičky v Jeseníku.
Anola,Martinka3,5
  • 
18.7.2005 9:46:36
Ahoj všidhni tady.Je to tady super,jsu tady poprvé a docela jsem si tady přečetla hodně věcí.Přeji všem krásné a hlavně slunečné léto plné zážitků")))
18.7.2005 7:58:41
Honey, rodiče to ví.
Koupila jsem si letní šatičky, takový modrý, prošívaný kytičkama, na ramínka. Ještě botky a kytku. Dnes mi sousedka přiveze pro malýho bílou košili a motýlka a Michal si půjčí oblek v půjčovně.
Ty jo, já jsem nějaká ospalá. Za chvíli jedeme ke mně do práce, s ukončenou neschopenkou, venku je pěkný horko, ale odpol. má přijít ochlazení.
Hezký týden,
Š.
honey 6468
17.7.2005 21:31:36
AHoj holky,

no hlavně že jsem koukala do kalendáře :( Martině vše nejlepší!

Štěpánko, no moc jsem s Tvou mámou v pátek nepopovídala, protože jsem si nebyla jista, jestli to ví nebo ne, tak jsem se nechtěla prokecnout :)))
Co budeš mít na sobě, aby se to neprovalilo? :)
17.7.2005 20:56:36
ahoj, teda Léňo, to s tím Honzíkem a jeho paráděním je už na pováženou!!!??? No, snad z toho vyroste, no...
Štěpán je přesnej opak. Nejraději by nosil jedno jediné triko, které je sice s Bořkem stavitelem, ale už je strašně vytahané a je to prostě hadr. Ale panáček dalších 10-15 trik /a hezkých/ prostě ignoruje. Doma preferuje jedny jediný tepláčky, takže nám by teď stačily dva kusy oblečení.

Martino, vše nej k svátku!

Tak zatím, Š.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
17.7.2005 20:39:57
Ahoj holky ,
konečně začalo to pravé léto .K tomu parádění ,nemyslete si ,že je to pouze dívčí záležitost..Honza než se obleče do toho co se mu opravdu líbí tak to je kumšt ,ovšem nejraději má holčičí šaty a když se k tomu ještě namaluje a navoní tak je ten nejšťastnější chlap pod sluncem.Mmch jeho nalakované nehty na nohách asi mluví za vše ,tak uvidíme co nám z kluka vyroste :o)

Jessicu jsme dnes odvezli na tábor ,jen jsme tam dojeli tak už nás vyháněla obrečel to tam jen Honza ,nechtěl ji tam nechat .Vymyslela jsem mu náhradní program a zítra s ním vyrazím na týden ke kamarádce do Vyškova ,která má doma taky malého prcka ,pač jinak bych z něj za těch 14 dní bez Jess zešedivěla.

Martino ,taky přeji vše nej ke svátku !!

Mějte se hezky a užívejte sluníčka !
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
17.7.2005 14:56:18
Ahoj,

tak Štěpánko, ať je to hezký zážitek, když jste si to tak dlouho schovávali! Marná sláva, něco na té svatbě přece jenom je. A s tím překvápkem je to dobrý. No já se dívám do kalendáře a zjišťuju, že kromě toho, že má dnes svátek Martina (takže taky gratuluju), máme pozítří my výročí svatby (šesté).
U nás to s paráděním zatím není tak hrozné, ale někdy má taky záchvaty (např. aby jí sponky ladily k tričku).
Zatím čau D.
honey 6468
17.7.2005 11:18:27
Ahoj holky!

Tak si užívám krásných letních dnů, doufám, že to vydrží po celou dobu mé dovolené :)

Včera jsme si s Adélkou udělaly takový nakupovací den, nebudete mi to věřit, ale ta malá mrška fakt závidí :) Koupila jsem jí šatičky, byla celá nadšená, ale chtěla ještě další troje :), a když jsem si koupila šaty i já, tak se skoro rozbrečela, když jsem jí řekla, že si je zkoušet opravdu nemůže :) Nevím, nevím ..... doufám, že z toho vyroste :) Kde jsou ty doby, kdy nosila pouze tepláky :)

Radko, taky přijdeme rády :)

Hezké počasí a pohodu přeju!
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 4200  [Dalších 3550 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.