Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
11.7.2005 22:42:39
Cau holky, tak se zase po letech hlásím, vůbec se teď nestíhám koukat, vůbec nevím, co se děje, dřív sem skoro denně našla večer chvilku si přečíst jak se kdo máte a teď se na internet vůbec nedostanu (a to ho mám doma i přes den!). Ach jo!
Koukám, že je tady zase pár nových lidiček, Štěpánka má po operaci - jak je?... My se vrátili z Chorvatska, byli jsme týden v Biogradu (to je tam co zemřela ta holčina na meningokoka). Bylo tam opravdu moc krásně! Teď nás ještě čeká týden na statku u Žamberka, jezdíme tam každý rok ještě s několika rodinami, Aninka si to pamatuje a už se těší, jak tam bude jezdit na koni... Jinak mám novinku, vypadá to, že s největší pravděpodobností začnu od října pracovat. Na 6 hodin u manžela ve firmě. Nejdřív jsme se společné práci oba bránili, ale ve finále to vyšlo jako nejlepší řešení. A já se - světe div se - docela těším! Tak já se zase přijdu brzy podívat a všechny vás moc zdravím!!! Honey, ještě jednou moc díky za ten kontakt na paní Ivu, vyšlo to super a už mám zase nožky jako princezna. Mimochodem princezny a víly u nás teď vedou! Mějte se hezky a snad už začně to léto... |
| Silva Barunka+Verunka | 27331 |
|
|
11.7.2005 22:07:10
Omlouvám se ale ještě jednou budu otravovat
HOLKY, PROSÍM, PROSÍM!!!!!máte některá snář?????Jestli jo mohly byste se mi na něco mrknout????? Mám se s manžou jednu noc zdály podobné sny a strašně ráda bych věděla co to může znamenat!!! Mě se zdálo, že utíkám za vlakem a pak v něm jedu a že mi uletělo letadlo Manžovi se zdálo, že jede vlakem a že někde kousek od nás spadlo letzadlo Prosím, prosím mrknete se mi, moc by mě to zajímalo, to přece není možné, aby se nám oběma tu samou noc zdálo a vlaku a letadle...to přece musí něco znamenat...jen ať to není nic špatného!!!!!! Prosím napušte mi to někdo:o)))):o))) |
|
|
11.7.2005 22:03:30
jooo, a Štěpánce samozřejmě přejeme brzké uzdravení!!!!
|
|
|
11.7.2005 22:01:09
Tak u nás bylo podelší době trochu hezky, ale navečer se zase rozpršelo:o((
Honey, rýmku to nemá, hnisá jí to od porodu, asi nějaká infekce nebo co, ale ATB nezabírají a zatím nepomohl ani průplach kanálku...ve čt jdeme na kontr. tak uvidíme!Snad náss budou čekat aspoň o něco lepší zprávy!!! Barušku pořád bolí zoubek...a zítra nás už zubař asi nemine!!!Holky já mám takový hrozný strach za tu mojí malou Barunečku...kvůli tomu zubaři...jde tam chudinečkaasi zítra ráno...ale jde tam s manžou , se mnou ne!!!Já se za to nenávidím, ale jsem hrozný slaboch, nemůžu se dívat na to jak bude trpět...mě to stačilo jednou u té megery co ji "dodělala" a měla jsem dost...jsem strašně zbabělá...já vím, určitě mě tam bude potřebovat...ale já to nedokážu, radši budu na ni čekat doma...ježíš, jak já se za to nenávidím!!!!Jen an to pomyslím, tak mám 100kg knedlík v krku a bulím:o(((Já když jsem byla malá, byla jsem na prázdninách na SK u babičky a tam mě taky strašně bolel zub...šli jsme k zubaři...injekce...trhání...strašně moooc to bolelo na to nikdy nezapomenu!!!pak 2 dny horečky..Možná proto tam ani nechci jít, protože vím jak moc to bolí a já bych neunesla koukat se na tu mají princezničku jak strašně trpí, já vím bude ji to bilet...i ji na to připravuju, ale.....no prostě to vůbec nejde napsat co cítím:o((((Jsem hrozně zbabělá:o((((((Doufám že to ta moje kočička zvládne s tatínkem...on sám má z toho hrůzu... omlouvám se za takový příspěvek, ale muselo to ven!!! Pak dám vědět jak to moje zlatíčko dopadlo! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
11.7.2005 8:47:28
Ahoj holky,
vidím ,že máte z počasí stejnou radost jako já ,ale teď konečně neprší a 10 minut dokonce svítilo sluníčko !! Dagy ,neupravený tatínek a Viktorka jsou správní vodáci ,je to borec ,když to spolu v pohodě zvládli .Náš táta by to snad taky zvládl ovšem nechápu jak by jim zajistil stravu pač uvařit umí jen kafe,čaj a děcka se odmítají stravovat v restauracích ,tam se zásadně cpou nanuky apod.Betynka je kočanda ! Štěpánko ,přeji brzké uzdravení a hlavně ať je to po operaci mnohem lepší než před. Mějte se hezky ,a snad už konečně bude hezky svítit ![]() |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
10.7.2005 19:09:30
ahoj, no, my tu příšerenou bouřku chytli ve Stromovce s našima!!!Byli jsme úplně mokří, až na spoďáry, Štěpán brečel, stáli jsme pod stromy a najednou se na nás začalo valit bahno, všude obrlouže, naštěstí pro nás přijel Michal, jinak nevím, jak bysme dopadli...mám zvýšenou teplotu, asi ne z toho, ale od včerejška mi není dobře, začalo mě to teprve bolet, asi jak se to hojí. Jako kdybych dostala do nosu. Takže jím prášky, co mi dali v nem. V pátek mi dr. vyndaval jednak stehy - já ani nevěděla, že tam nějaké mám!? a nějakou destičku, která držela rovně tu přepážku. Ale - krásně se mi dýchalo! Píšu to v minulém čase, protože se mi ten nos pořád plní a v úterý jdu na další KO.
Honey, v práci to je se mnou tak, že od září budu něco dělat...ale nevím zatím co. Ale výpověď prý nehrozí. Rozhodně nebude pokračovat spolupráce s tím kolegou. Tak uvidíme. Tak a te´d nevim, co jsem chtěla ještě napsat. Tak příště. Mějte se! Š. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
10.7.2005 18:48:07
Ahoj,
tak kdo se chce mrknout na našeho ještě neupraveného tatínka a Viktorku před odjezdem na vodu, tak jsou na rodina.cz/Henclovi, ještě je tam jedna nová Betynka koukající přes rameno. Počasí stále moc fajn, že? Opravdu rozmarné léto! D. |
| honey | 6468 |
|
|
10.7.2005 16:53:13
Ahoj holky,
to je teda počasí :((( Po obědě jsem byla s Adélkou na hřišti, objevila jsem takové malé hned kousek od domu, ale co čert nechtěl, tak po 5 minutách na nás začalo krápat :( Pak to sice přestalo, ale to už jsme byly doma; tak jsem aspoň vyprala a vyvěsila prádlo na balkon, mezitím se vrátil manžel z kola a chtěl jít s námi ven, ale to už jsem viděla to černo, co se valilo ze všech stran ..... tak jsme radši zůstali doma, a udělali jsme dobře, tady leje jak z konve a je silná bouřka. Prádlo na balkoně je pochopitelně mokré :) Daggy, představuju si Tvého pivem "upraveného" manžela :))))) Štěpánko, co nos po vyndaní drenů? Dýchá se Ti líp? Sv. Jan pod Skalou znám, je to takové malebné městečko. Silvo, tak to bude variace na "S tebou mně baví svět" :) Pak dej vědět, jak to dopadlo :) A co to očičko, ještě se nepřišlo na to, z čeho to má? Teď mně napadlo, možná je to úplně od věci, ale nemá Verunka třeba nějakou zastydlou zadní rýmu? Když byla Adélka ještě mimino (ani ne půl roku), tak jí najednou začalo taky hnisat pravé oko, naše Dr. nás poslala k oční, a ta zjistila, že má v dutinách zastydlou rýmu, tak jsem museli chodit na odsávání k Dr., to domácí nestačilo. Pak se to zlepšilo, a od té doby (naštěstí!) neobjevilo. Já musím zítra do práce .... blé! Vůbec se mi nechce po tom týdnu volna :( Štěpánko, vím, žes to už psala, ale víš už něco konkrétnějšího s Tvou prací? Mám depku z toho počasí, jdu se natřít samoopalovákem, ať mám aspoň lepší barvu, když už ne náladu :) Tu si půjdu spravit borůvkovými muffinkami :) Hezký zbytek víkendu! |
|
|
8.7.2005 21:16:20
Zdravím maminky, dětičky a miminka:o)))
U nás bylo dnes celý den hezky akorát navečer se rozpršelo:o( Byli jsme celý den u našich, Barča si parádně vyhrála na zahradě...má tam spoustu prostoru:o)))Akurát je bobek trochu nachlazená a teče jí z nosíku:o(( Verunce se očičko bohužel nelepší:o((( Honey, myslím žes to psala ty:Barunka se taky pořád parádí...já už jsem z toho kolikkrát na palici:o))Ona se snad 100x denně přvlíká, a kontroluje před zrcadlem co jí jak sluší, pak má v pokoji hromadu věcí a já se jen rozčiluju:o) Ona si to všechno umí dokonale dopasovat, to mi budde slušet k tomu a to k tomu!!!já ji můžu ráno nachystat co chci, ona sdi stejně vleze do skříně a vybere si věci podle svého gusta!!! Ale už ji to začínám zatrhávat, jinak bych se musela fakt zbláznit:o)) Manža se s Barčou taky někam chystá na 2 nebo 3 dny ale ne navodu, někom do hor na chatu...budou tam asi ještě 3 tatínci s dětičkama tak uvidím jak to zvládnou, já mám z toho celkem hrůzu... já mám ještě tolik žehlení a vůbec se mi do něj nechce, ach jo...ale už to musím vážně vyžehlit!!! Tak se mějte zase někdy nakouknu:o)) |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
8.7.2005 18:49:16
Holky omlouvám se, náš táta se v prsa samozřemě bil a ne byl ...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.