Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Markys | 12183 |
|
|
14.7.2005 14:31:22
Ahoj holky,
hlásím se taky po pěkné době... Tady se dějí věci! Konec června byl docela náročný v práci, takže jsem se na ty prázdniny moooc těšila. A ono to tak letí. Doufám, že vydrží chvilku tohle počasí, ať si to léto užijem:-). Tak především gratulace Štěpánce! To je skvělý, tak ať Vám to hezky vyjde:-)! Apropo my budeme mít 27. deset let od svatby... Fajn, Štěpánko, že už máš operaci za sebou. To na svatbu už budeš fit:-)). Teda Silvo, to je fakt jak z nějakého hororu. Hrůza! Klárka vodu miluje a nejraději by v ní byla furt a taky tam dělá psí kusy, někdy docela trnu. Pamatuji se, že jsem jako dítě vyklouzla z kruhu a jak jsem klesala, tak se mi hlavou honily děsné věci... Naštěstí pro mě táta hned skočil. No a když mi bylo asi pět, tak mě i mámu strhla fakt velká vlna, odtrhla nás a já nějakou dobu plavala hlavou dolu a se zavřenými oči, strašně jsem se bála, a když jsem se odvážila otevřít oči, byla jsem těsně u břehu asi 50m od našich.. Zážitek na celý život... Opožděně gratulujeme k hezkým vysvědčením, jsem zvědavá, co nás za těch pár let čeká.. Taky jste psaly o těch krémech, my máme taky ten La Roche Posay, ale máme tu tekutou emulzi. A zdá se, že je jí stále dost:-), i když poté co jsem zjistila, že je toho jen 50ml a k tomu ta cena, mě málem kleplo... Taky Vaše dítka mluví tak spisovně? Přičítám to hlavně pohádkám, sice mluvíme spisovně, ale někdy její "spisovnost" pěkně tahá za uši:-). ale je to roztomilý. Jednou ve školce, když jsme odcházely, šla p.učitelka zalít kytky a řekla: "no, musím tady zalejt kytky" a Klárka na to: "mami vidíš, p. učitelka tady musí zalévat květiny"... Bylo to legrační. Radko, to by bylo fajn se sejít. Nemáme to sice nejblíž, ale kdekoliv blízko od metra je to pro nás bez problémů. Tak se zatím mějte hezky! |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
14.7.2005 13:52:26
Štěpánko, my zkoušíme všechno možné. I o tom přestěhování uvažujeme, ale Pavel dostal nabídku, tak něco podnikáme - zatím vyřizujeme na úřadech a čekáme..... Nechci o tom psát, abych nic nezakřikla. Než se to vyřídí, bude to chvilku trvat. Byla jsem sice dlouho proti, no ale uvidíme.
Já se přiznám, že bych se stěhovala hned, ale nevím jak na to. Pavel je sice schopný pracovitý... ale neumí jednat na úřadech a není na vyřizování záležitostí, já nemůžu jet jen tak sama do neznámého. Ale něco se snad vyřeší. Není přece možné aby tato situace trvala tak dlouho. Jednou se to musí zlomit a obrátit k lepšímu. I když se přiznám, po tolika letech doma se do práce bojím. Schopnosti a znalosti mám, nemůžu pracovat fyzicky. Psala jsem že se mi zhoršil zrak, což není moc dobré při práci na PC. Tady doma mám zvětšovací program s hlasovým výstupem, ale v zaměstnání ho bohužel mít nebudu, tak nevím..... A práci doma - většinou to je Herbalife, do toho se mi moc nechce. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
14.7.2005 11:54:22
ahoj holky, potěšily mě vaše reakce, díky.
Honey, chodíte teď na Petynku? Naši tam dnes odpol. budou, i zítra. Já mám zase kontrolu a radši ať je s nimi tam než ho tahat po nemocnicích. Tak kdybyste tam s Adélkou byly, tak Š. má modré plavečky, zelený kruh i rukávky s Ferdou Mravencem. Radko, pro sraz jsem určitě! Vždyť my bydlíme u Vltavský, tak to by byl kousek, ne? Silvo, tak jak je? Vy máte zážitky, teda! Hlavně že vše dobře dopadlo! V každý vteřině se něco může přihodit, je náročný být pořád ve středhu. My například včera jdeme po chodníku a najednou koukám, že Š. jde přímo do silnice! On byl asi z toho horka nějakej popletenej či co a vlít by přímo pod auto! Květo, ty injekce budou asi bolestivý, to Pavlovi nezávidím. S tím ochrnutím - podle mě vám řekli, co může případně hrozit, ale Pavlovi snad ne, proboha. S tou prací je to na depku, to chápu. Člověk si pak připadá méněcenný. Uvažujete stále o tom případném přestěhování se??? Holky, mějte se, Sˇ. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
13.7.2005 14:28:55
Ahoj holky,
chvilku tady nepřispívám, a nestačím se divit. Štěpánko, moc gratuluju, je to velké překvapení, tak doufám že dobře dopadne. Silvo, Tvé příspěvky čtu jedním dechem, ještě teď se mi klepou ruce, tak doufám že píšu bez chyb. U mých rodičů na zahradě je taky bazen, tak když je odkrytý musím hlavně Květušku hlídat. My jsme byli od 2. do 9. července v Jeseníku u rodičů. Byly ty svátky, tak měl Pavel volno a pak dovolenou. Bylo krásně, ale museli jsme odjet. Květušce rozkapávám očička, tady v našem bytě ji snadno uhlídám. Smůla se nám lepí na paty, já jsem už nešťastná a nevím co dál. Pavel má zase nemocenskou. Minulý týden ve středu si pravděpodobně skřípl nerv, nemůže pořádně chodit. Byl 2x na obstřiku a jedné injekci při které prý brečel jak ho bolela. Bere léky na uvolnění, 18. 7. jde na kontrolu na ortopedii. Mně se zdá že je trošku lepší, taky nevím co chlap snese a jestli ho to opravdu tak bolí jak si stěžuje. Doktorka mu prý řekla, že to musí povolit samo, že je to záležitost někdy týdnů, nebo měsíců, ale může prý i ochrnout, což mě děsí nejvíc. Možná prochladl, při koupání v bazenu - za to jsem se na něj zlobila, jak je neopatrný, skákal totiž do něj. Ale pravděpodobnější je přetížení, nebo přetažení. Já práci pořád nemám. Při nedávném konkursu jsem se dověděla, že nemám odpovíd. vzdělání. Musí to být přesně ta škola co uvedli. Byla jsem úplně první zájemce. Tak nevím co dál |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
13.7.2005 8:43:19
Ahoj holky ,
Štěpánko ,až jsi mě dojala ,upřímně řečeno ty tajné přípravy a těšení se na svatbu ti závidím a přeju ať vám to vyjde !!Jaké budeš mít šaty a ženich oblek ?My jsme taky měli jen miniaturní svatbu a byla krásná ,na radnici s náma šli jen svědci ,mě brácha a Martinovi jeho ségra , pak jsme šli k našim na oběd ,kde nás čekal zbytek rodiny ,takže svatba tak o 15 lidech a stačilo to.Co Štěpánek ,řekli jste mu to ? ![]() Silvo ,tvoje včerejší zážitky byly téměř hororové :o) Naštěstí vše dobře dopadlo s bazénem máme stejný problém u našich ,taky musíme mít Honzu pořád na očích ,nedávno se tam koupal a zajel pod vodu pak strašně řval a tvrdil nám ,že už je mrtvý.. Radko ,srazu bych se moc ráda zůčastnila ,bohužel k 5 minutám metrem bych musela přidat ještě 4 hodiny autem :o( Ale kdybyste měli někdo cestu na jižní moravu tak jste k nám srdečně zvány . Mějte se hezky ,já jsem se slavnostně , svatebně naladila tak se jdu chopit sekačky na trávu a pak zavařovat okurky ,ahoj! |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
12.7.2005 22:55:01
Štěpánko, supeeeeer!!!Gratuluju moc! Je to super nápad! My to tak s Tomášem taky v podstatě udělali, brali jsme se, když byl Anince rok a my jeli na dovolenou a vrátili jsme se jako manželé. A nevěděl to nikdo. Od té doby to každému radím, svatba bez stresu, jen si to užíváš. Já to tak teda měla, tak ať vám to taky tak vyjde! Super nápad!
Silvo, já si ten tvůj příspěvek přečetla jedním dechem. Je mi z toho úplně ouvej! Máme na zahradě taky bazén, něco podobného, a trochu teda taky trnu, aby mi tam to dítě nespadlo. Ví, že se k němu nesmí přiblížit, ale znáte to! A dosáhne tam na zem, ale člověk nikdy neví. Což mě přivedlo na nápad, že bychom mohly zase někdy udělat sraz a třeba i u nás na zahradě, děti (i maminky) by se mohly vykoupat... Co vy na to? Je to teda takový návrh, nevím, jestli by se vám k nám do Ďáblic chtělo, ale autobusem z metra Ládví je to cca 5 minut. A můžeme se domluvit i akčně dle počasí... Co vy na to? Až budě Štěpánce líp...? |
| Silva Barunka+Verunka | 27331 |
|
|
12.7.2005 21:00:55
Honey, Štěpánko, moc vám děkuju že jste se mi mrkly jste mooc hodné:o))
ˇ Štěpánko, moooc gratuluju ke svatbě...to bude ale překvápko...chtěla bych vidět ty překvapené pohledy...paráda:o))) Holky teď vám tady spísnu:Celou noc jsem nemohla spát, furt jsem se budila...Barunka už vstávala v 6 ráno...byla nervozní...od rána jsem si s ní hrála na zubaře, kontrolovala, vrtala, trhala zoubky...už se i trochu míň bála...a všechno k ničemu Zubař má do 17.7 dovolenou, jak já jsem byla s prominutím nasraná, to nikdo neuvěří...už jsme se s tím všichni smířili a těšili se že bude už po všem...a tak ještě týden musíme čekat!!!! Jasně, jsou tady i jiní zubaři, jenže jeden je jeho tchát...taky dovolená...pak je tady strašně hooodná zubařka...dovolená do čt...no a pak zůstala jedině ta megera, která mi Barunku tolik "dodělala" takže tam ani omylem:o(((( Tak jsme s manžou domluveni, že kdyby něco...tak pojedeme na pohotovost do nemocnice...no jinak čekáme na pondělí...ach joooo:o(((( Náš den ve zkratce, no hrůza:Tak, dnes jsem se s holkama cydala pěšky k našim(3km)...celkem to bylo v poho až na ten hyc! Když jsme šli přes les tak mi Barča utíkala, ale utíkala tak že se nekoukala dopředu, ale dozadu na mě...a najednou z trávy vylezl strašně dlouhý a tlustý had, jak já jsem zařvala, to jste ještě neslyšeli, Barča se okamžitě zastavila, podívala před sebe a začala zdrhat kosmickou rychlostí, že by ji nikdo nedohonil....já jsem se třepala jak ratlík, chyběl kousíček a šlápla by na něho...fuj....ale asi to byla užovka, taťka říká, že ty jsou kolem těch 120cm, tak to by pasovalo, ale šok to byl dobrý...asi byla zrovna po obědě, protože měla bouli v břichu:o)) No a ještě jedna příhoda, ta mě stála naražené žebra(jestli ne nalomene...)modřina na hrudi a rukou:-OOO Naše princeznička se pořád chtěla koupatu našich v bazénu...čerstvě ho měli napuštěný, takže ledový jak sviňa a ještě k tomu foukal vítr, tak to neměla dovolené...Je metr hluboký a průměr 3m, no není nijak velký, ale k tomu aby se tam utopilo dítě bohatě stačí....Tak si Barunka sedla na schody a máčela si nožky...já jsem šla pro kočárek(ale sama tam nezůstala, byla tam ségra s kámošem) a když jsem se vracela, tak jsem jen viděla jak hučí pod vodu...tak jsem zvřeštěla a letěla k ní...jen jsem ji viděla pod vodou a jak se nemůže dostat nad hladinu...a jen máchá ručkama...dostala křeč z téstudené vody a nemohla se postavit...tak jak jsem se hnala k tomu bazénu a chtěla ji co nejdřív vytáhnou, tak jsemnarazila na jeho bok, pěkně sebou švihla, ale hlavně že jsem i v tom už došáhla na Barunku a tahala ji z vody...10sekund nic, ticho, hrozně jsem se bála, ale pak se vzpamatovala azačala hystericky řvát, že se strašně bála...já ji chtěla naplácat, ale na to už jsem sílu neměla, protože bylo pro mě těžko se vůbec nadechnout, jak mě všechno bolelo, a bolí to víc a víc...uffff ještě že se Barunce nic nestalo...to děvče mě přivede do hrobu:o))))) Toť vše:o))))Mějte se papa |
| honey | 6468 |
|
|
12.7.2005 20:46:24
Štěpánko, tak to chápu, a na zítra hlásí teplo, tak to by Ti asi neudělalo dobře. Hlavně ať se Ti to dobře zahojí!
No a ta svatba - bombáááááááá!!!!!!!! MOC GRATULUJU! To bude určitě překvápko pro všechny :) No a ten nesouhlas s předmanželskou smlouvou opravdu nechápu ![]() Přeju úžasnou a veselou svatbu! ![]() |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
12.7.2005 20:28:01
ahoj, Silvo, já našla jen to, že za vlakem utíkati znamená, že nedohoníš, co jsi zmeškala...
Honey, šla bych hned, ale dnes jsem byla na kontrole, vyndaval mi poslední stehy a celkem mě to bolí. V podstatě od soboty beru prášky, bolí mě to a hlavně venku v tom teple mi je až blbě. Dnes mě naštěstí vezl do nemocnice táta, jinak bych ani snad nebyla schopná řídit. Takže uvidíme, jestli příští týden? Holky, napíšu vám bombu: 29. července se budu vdávat. Jsme spolu s Michalem 9 let, já svatbu k životu nepotřebovala, nějak jsem o tom neuvažovala, ne že bych byla vysloveně proti, ale prostě mě to nějak nebralo. Ale v sobotu u nás byl na návštěvě brácha, který se žení právě toho 29. července a napadlo je, že bychom to mohli spojit. A nikomu to neříct, aby byla prča...no, práskli jsme to rodičům, to by mámě asi bylo líto, že to nevěděla, ale ostatní se to dozví až těsně před obřadem. Navíc za svědka mně půjde seegra /nezvou se žádní známí, jen rodina/, a ta se to dozví tak 15 minut před tím. Brácha ji poprosí, aby si vzala určitě občanku, že jeden jejich svědek ji nemůže najít, tak kdyby náhodou, aby ho zastoupila, no a bude svědčit mně. Teda doufám... Budeme tam stát oba páry, no, já si myslím, že to bude dobrý a celkem se těším. Už máme vybraný prstýnky, krásný, teď ještě šaty a boty, jinak je vše už zařízeno, takže já se jaksi "svezu". olinu to zařizování děsně baví, já to zase naopak nemusím, podělíme se o náklady... Jo a jelikož Olina má tátu někde v Kanadě a nemůže přijet, tak nás obě povede můj táta. Myslím, že to bude hezký! Sice se tak připravíme o svatební dary, ale o ty mi nejde. Příjmení své si ponechávám, budu mít dvě, na tom nějak bazíruju. Michalovi jsem už navrhla i text předmanželské smlouvy, a sice v tom duchu, že po případném rozvodu připadne všechno mně, ale nějak se to neujalo. Nechápu...??!!! Tak zatím, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
12.7.2005 19:01:51
Silvo, mám doma snář, tak jsem se Ti podívala:
Letadlo: úspěchy Tě povzbudí k novým činům. Vlak vidět: Brzy navštívíš dalekou zemi. Vlak, cestovat v něm: Zklamané naděje. Tak jsem Ti snad pomohla :) Jo, a držím Verunce palce na kontrole! A nedělej nic z tý návštěvy u zubaře, ono se to pak přenáší i na děti, lepší je dělat se, že o nic nejde :) Radko, GRATULUJU!!!! Přeju Ti, ať vám to s Tomášem půjde dohromady. Daggy, teda manžel a Viki v těch maskáčích vypadají úžasně!!! A jak Viki krásně kouká na Betty :) Štěpánko, když bude zítra hezky, nechceš se sejít na Petynce? Mohla bych být doma kolem druhé, a v podstatě hned vyrazit. Jestli bude opravdu hezky, tak my tam půjdeme. Dneska jsme byly s Adélkou na hřišti, a nakonec byl takový pařák, až mi bylo líto, že jsme tam nebyly i dneska. Mějte se hezky! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.