| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 4200  [Dalších 3510 >>]
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
1.7.2005 20:47:32
Ahoj holky ,
konečně jsou prázdniny ,žádné vstávání a hlavně nejsou školní starosti .U nás bohužel nebylo tak krásné vysvědčení jako u Květy ,Jessica měla tři dvojky a pochvalný list za vzorné chování během školního roku tak aspoň něco :o)

Včera jsme byli na karnevalu ,předevčírem se mi náhodou podařilo v sekáči sehnat superpřevlek pro Honzu ,bylo to tam bezva ,naštěstí se navečer umoudřilo počasí a bylo to venku .Děcka tančily jak o život teda všechny ostatní kromě těch našich ,Jessica se hrozně stydí i když tam byla s kamarádkama tak postávala jak tvrdé y a Honza jak viděl ,že stojí Jess tak stávkoval taky...Tančil až to začali balit a netančil nikdo jiný ,hold chtěl mít plac sám pro sebe.

Štěpánko ,v pondělí držím palce ať se vše podaří a jsi brzy doma !!

U nás jsou tento víkend hody ,zítra přijede švagrová z Bruntálu s přítelem takže jsem celý den gruntovala a pekla .Od včerejška tady točí kolotoče dnes naštěstí pršelo ,ale další tři dny nás to nemine ,to zas bude peněz a řevu ,že ještě nechce jít domů :o(

Mějte se krásně !

Připojuji karnevalové foto - Honza Dalmatín a Jessica Ženich
17.6modrasek13 4288
30.6.2005 21:59:04
Ahoj holky, dnes byl pro mě náročný den. Lilo jako z konve a my jsme potřebovali do banky. Po hodně dlouhé době jsme požádali tchýni, aby nám pohlídala děti. Celkem ochotně souhlasila. Tvrdila, že je má moc ráda. V bance jsme neuspěli. Máme nějaký problém ale ne vlastní vinou, tak jsem napsala doporučený dopis na centrálu do Prahy a uvidíme.
Když jsme se vrátili a ptali se jaké ty naše zlobidla byly, chválila je. Jen říkala, že si Květuška stěžovala že jsem jí vzala peníze, které dostala. Tchýně jí - tříleté holce začne říkat o penězích a učit ji počítat kdo kolik má..... Nelíbilo se mi to. Začala brečet a dost mi vynadala. Za vše špatné můžu já a moje rodina. Nechce se mi rozepisovat podrobnosti, abych tady nezahltila diskusi.
Když jsme odešli, za nějakou dobu přišel Pavlův bratr, tchyně prý brečela, že jí děcka dělaly naschvály, skákaly po posteli.......
Je falešná, pokrytec.... Pavel řekl, že nás ani děcka neuvidí. Nechce, tak bohužel....

Ale už se těším na víkend a volno. Pojedeme k mým rodičům.
honey 6468
30.6.2005 18:42:07
Ahoj holky!

Květo, tak gratuluju ke krásnému vysvědčení! Doufám, že to s Lojzíkem pořádně oslavíte :)
Já byla taky nedávno u oční, a zhoršilo se mi levé oko o půl dioptrie, takže už mám na obou stejně - 6. Ale to zhoršení nastalo až po 10 letech, takže to vcelku považuju za úspěch.

Štěpánko, zrovna dneska jsem se v MF Dnes dočetla, že nemocnice na Homolce získala akreditaci, jako druhá nemocnice v Čechách. Budeš tam v dobrých rukou :)

Už jenom jeden den, a pak je volnooooooooooooooooooo :)
17.6modrasek13 4288
29.6.2005 20:44:06
Ahoj holčinky,
dnes jsme měli opravdu náročný den.... Ráno jsem šla s Lojzíkem do školy, dostávali vysvědčení.
Překvapil mě - má samé jedničky, ale cesta k nim byla náročná(hyperaktivita, nepozornost, nedbalost...)
Taky získal první místo ve sběru papíru za třídu a celou školu.
Paní učitelka dostala spoustu kytiček - měla plný učitelský stůl. Lojzík jí dal proutěný košík plný pokojových kytiček - na přesazení a dopis, kterým jsem zhodnotila celý rok. Byla hodně dojatá a řekla mi, že ten dopis si přečte v klidu o samotě, protože vloni jí tekly slzy.
Ona pro nás opravdu udělala hodně.
Květuška byla dnes ve školce naposledy, tam jsem poprvé za celou dobu kdy tam mé děti chodily, nedala nic. Nelíbila se mi spolupráce, o tom jsem už psala dřív. Třeba se to změní, až bude chodit pravidelně.
V červenci a srpnu chodit nebude.

V pátek jsme byli na kontrole s očima, celá rodina. Lojzík je v pořádku a má přijít při potížích - kdyby se projevila alergie... Pavel je taky v pořádku - oční vada se nezhoršila. Květušce budu od 11.7. rozkapávat týden oči aby zjistila dr, jestli bude nosit brýle, snad ne...
A mně se bohužel po několika letech zrak zhoršil.
L -4,5 P -7,5

Dnes jsem se byla informovat na práci, byla jsem sice první, ale nesplnuju vzdělání - požadují střední průmyslovou školu, nebo technický obor. A já mám sociálně právní a ekonomickou školu.
Mrzí mě to. Tak jaké mám šance?
Zhoršily se mi oči, manuální práci dělat nemůžu, a mateřská pomalu končí... Co dál?
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
29.6.2005 20:43:41
Ahoj, nějak mě ta vedra a dusna zmáhají, včera mě strašně bolela hlava a vůbec celkově mně bylo nevolno. Dnes bylo o malilinko lépe.

Honey, to mě teda taky překvapuje zkušenost těch učitelek. Mně taky přijde normální ocenit jejich práci, ale holt jsou asi někteří, kteří to považují za samozřejmost. To je dost smutné! Já taky děkovala učitelkám i ředitelce a řekla jsem jim, že jsme tu hodně spokojení, že mají hezký program pro děti a že se těšíme v září. I když je teda fakt, že té Janě, co si na Štěpána pořád stěžovala a teď už tam naštěstí není, bych asi nijak zvlášť nepoděkovala. Stejně je to zajímavý: jedna si na něj pořád stěžuje a druhá, co jí vystřídá ho naopak obhajuje, že ...to ještě nemůže umět, vždy´t je malej. No ale to už je jiné téma.

Ještě k tomu krému na opalování: ono se to dost doširoka rozstříkne, tak si myslím, že jde jen o to neaplikovat ho přímo, aby to nestříklo do očí.

Z nemocnice bych měla jít domů ve středu, nastupuji v pondělí. Když jsme tam byli teď, tak tam přišla maminka s chlapečkem a šli na audio, tak jsem si na vás vzpomněla.
Byli jsme dnes mj. tady u nás v jedné galerii, hráli tam dnes divadýlko pro děti. My se známe s majiteli galerie, tak nám o tom řekli a pak dávali všude možně pozvánky, do mateřského centra, do školek apod., ale stejně tam byly jen 3 děti. Škoda, bylo to celkem milé, zapojovali do představení i děti.

Tak školákům přeji hezké vysvědčení a krásné prázdniny!!!!!

Š.
honey 6468
29.6.2005 18:51:42
Ahoj holky!

No tak to mně teda, Štěpánko, nenapadlo, že si ten La Roche Posay mám dát ruce a následně jí to rozmazat po obličeji. Já to pochopila tak, že se na obličej nesmí dávat vůbec ..... aha, nějak mi to nemyslí :( A Štěpánek je fakt šikula, to moje nemehlíčko padá furt, i když jenom chodí :) Jinak Ti držím palce na tu pondělní operaci!!!!!!! Jak dlouho tam budeš? Pustí Tě druhý den domů?

Už se těším na to volno příští týden, potřebuju to jako sůl. Doufám, že vyjde krásné počasí! A jestli ne, tak se budu zlobit!

Dneska jsme byli (zúčastnil se i manžel, byl na to zvědavý) na závěrečném vyšetření v Motole. Adélka už hodně slyšela šeptání i na to pravé ouško, tak je to snad na dobré cestě. Až jí budou 4, mám jí objednat na další audio, že prý už u něj bude spolupracovat, teď je na to ještě malá. Ale když jí počítačové vyšetření prokázalo, že slyší, tak fakt nevím, proč má chodit ještě na audio ..... a pak se všichni diví, že ve zdravotnictví nejsou peníze!

Včera jsem dávala ve školce učitelkám kytičky, a u toho jsem jim poděkovala za péči o Adélku, a strašně mně překvapilo, že jedna ta paní učitelka byla dojatá, a hlavně mi přišlo, že z toho byla úplně vyvalená, že jí nějaký rodič poděkoval. Pak jsem dávala ještě ředitelce bonbonieru, a ta mi taky řekla: "Kéž by takových rodičů bylo víc!" Já se z toho nějak nemůžu vzpamatovat, přece by mělo být samozřejmé, že rodiče by měli ty učitelky na závěr školního roku nějak ocenit, a tím teď nemyslím tu kytku, nebo bonbonieru, ale vypadá to tak, že až tak samozřejmé to není :(

Mějte se hezky!
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
28.6.2005 8:13:13
Ahoj holky,
Štěpánek je šikula za jedno odpoledne a jezdí ,je to borec .Já se sem teď moc nedostanu ,když je horko tak jdem hned poo k našim do bazénu, takže jak jste se bavili o tom slunění , tak já sluníčko teda můžu i když už se nevydržím slunit dlouho ,ale sluním se ,samozdřejmě ,že se zakrytým obličejem pač už tak ho mám dosti scvrklý...
Děcka naštěstí nejsou alergické na sluníčko ,ještě nebyly spálení , mažu je Niveou OF25 a zatím dobrý i když jsem slyšela ,že nivea patří mezi nejvíc alergení kosmetiku tak jsem s ní spokojená .Mějte se hezky !
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
27.6.2005 17:46:38
čau, tak jsem dnes Štěpánovi koupila La Roche 40. Poradili mi to už v druhé lékárně, je tam napsáno na obličej neaplikovat přímo, ale sobě na ruce a pak mu to rozetřít. Za pouhých 487 Kč, to je síla. No, tak hlavně aby ho to ochránilo. Dnes jsme byli na Homolce, jen mě zkontrolovali sliznici a jsem teda "zdravá", takže příští PO jdu pod kudlu. Začínám být trochu, ale jenom trochu nervózní.
Včera jsme malýmu zkusmo sundali postranní kolečka, tak téměř hned začal jezdit sám, kromě nasedání a zatáček. Dnes jsme byli na hřišti, to už drandil a než jsem k němu přiběhla, že mu pomůžu nasednut, tak se sám rozjel. Je na sebe strašně pyšnej, já teda na něj taky, je to šikulka.
Teď jsem dopekla maso a uvařila bramborovej knedlík a jsem úplně vyřízená, zpocená a zralá na postýlku. Ale musíme jít ještě ukázat jízdu na kole tatínkovi, takže jdeme ještě ven.
Tak se mějte!
Š.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
26.6.2005 17:04:14
Ahoj holky,

tak já jsem na opalování nebyla moc nikdy, v posledních letech teprv ne, takže pochytám něco při práci na zahrádce a občas u vody, tam se schovávám jak se dá. Viktorka je naštěstí dobrý fototyp, jak se jí dotkne sluníčko, tak je hnědá, má to po manželovi. Což neznamená, že ji nemažu a přes poledne pokud možno nevycházíme. Loni jsem používala tuším Niveu, letos zatím nic speciálního nemám.
Betýsek mi tady leží a škytá, brzy se asi začne rozčilovat (i když to moc neumí). Včera neměla svůj den, nechtěla moc spát, ale jak přešla bouřka, usnula jak zabitá. Viktorka někde běhá s tatínkem.
Ještě že jste se zmínily o těch kytkách pro učitelky, asi bych zapoměla. Mám Viktorku přihlášenou i na jeden měsíc přes prázdniny, bude tam chodit její kamarádka, tak snad něco taky odchodíme. Je to jiná školka, ale blízko nás, tak jsem zvědavá.
Čau D.
honey 6468
26.6.2005 13:41:42
Ahoj holky,

včera jsme slavili kamarádčiny 40tiny, to byla akce :) Byli jsme v brazilský restauraci, měla to dobře zorganizovaný, a i když jsme byli namíchaní rodina, přátelé a kolegové, tak byla dobrá zábava. Objednala taneční pár, který nás učil mambo a chachu, no ... po 8 mojitech mi to šlo samo :) Vstávala jsem ve 12, a teď se ploužím po bytě :)

Štěpánko, já se cíleně naposledy opalovala asi tak před 10 lety, jinak jen to, co chytnu cestou do práce a z práce, a používám samoopalovací krém. Ale zjistila jsem, že dopoledne nám na balkon svítí sluníčko, tak minulou neděli jsem se tam trochu slunila.

Pro Adélku dodělávám na obličej Bubchen, ten je s faktorem 25, ale už ho nebudu kupovat, protože má velmi mastnou konzistenci, i když jinak funguje. Na tělo mám pro ní La Roche Posay pro děti s faktorem 40, a řekla bych, že ta 40 bohatě stačí. Je vodě a písku odolný, má příjemnou vůni, ale musí se rychle rozetřít, jinak se stává takový jako pudrový. Dobrou zkušenost mám taky s dětským opalovákem Vichy, a někde na Rodině jsem taky četla, že ten Microsun se přestal vyrábět, a že místo něj doporučují Daylong Kids. Na ten La Roche se ale pořádně podívej, protože já si až doma všimla, že je na něm napsáno, že se nemá používat na obličej. Přijde mi zbytečný mít pro dítě 2 opalovací krémy, no ale za blbost se platí :)

Hezký zbytek víkendu!

[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 4200  [Dalších 3510 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.