| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 4200  [Dalších 3500 >>]
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
25.6.2005 22:39:57
ahoj!
Honey, známá si v DP kupovala kupon za současnou cenu, ale jak píšeš, teď už ho máš, tak se nedá nic dělat a stanou se horší věci, co?
Teda dneska bylo příšerně. Štěpán byl v bazénku na zahradě u babi, pak přišla bouřka, ale pak bylo snad ještě hůř než před ní, vlhko, dusno. Já sluníčko už nějak nemusím, co vy - opalujete se? Honey, prosímtě, možná už jsi to psala, ale čím mažeš Adélku? Já 3 roky kupovala malýmu Microsun 20, naprosto mu vyhovoval, absolvovali jsem s ním 2x moře, ale už ho nemají, prý se přestal vyrábět, škoda. V lékárně mi nabídli La Roche spf 60, mám vzorek, ale nevím, není ta 60 zbytečná? Někde jsem slyšela, že faktor je opravdu účinný jen do 30. Tak nevím, co mu mám koupit, jestli taky od té Biodermy, ten mně teda dost vyhovuje, už nemám pupínky ze sluníčka.

Š.
honey 6468
24.6.2005 21:22:29
Štěpánko,

tak to jsem je tam musela přehlídnout :(

Co jsi myslela pod tím, že jsem si nekoupila kupon v DP, že tam mohl být za starou cenu? Na III. čtvrtletí jsou už pouze za novou cenu. Nebo je někde prodávají levněji? To by mne teda naštvalo!! Už se stejně nic nedá dělat, už ho mám :)

Tramtárie - tam už nechodíme vůbec .... pravda teď to máme z ruky, a Adélka chodí do školky, ale ty poslední dva razy, co jsme tam byly, už nic moc :( A takový potenciál to mělo!

Všem přeju krásný víkend!
23.6.2005 22:03:01
no, oni tam byli určitě dřív, ale do půl pátý určitě, takže se spolu děti koupaly...on tam totiž Štěpán původně nechtěl /beze mě/, ale pro jistotu jsem mu do batohu dala plavky a pak mi máma psala, že už je ve vodě. Co taky jinýho v tomhle počasí dělat???
Mně se doposud vyplatily jízdenky, většinou mně stačí za 8, i do práce. Ale přece jenom už jezdím i přes týden a to už by se mi s drahými lístky nevyplatilo. Taky asi budu kupovat ten čtvrtletní kupon. Škoda, že jsi nejela do DP, tam bys nový čtvrtletní kupon koupila za starou cenu. Mně se to ještě teď nevyplatí, červenec doma proležím, ale od října budeme mít další výdaj.

Jo, jinak jsme byli včera naposledy v Tramtárii. Odmítám dávat za Jupíka 35! Kč, oni se snad zbláznili. Navíc tam byly větší děti bez dozoru, házaly po sobě míčkama, kdyby nás někdo trefil, tam máme modřinu. A jedna holka strčila do Štěpána na klouzačce, letěl chudák dolů po hlavě. Její máma nikde, tak jsem jí vyhubovala až celý podnik ztichl, čekala jsem, kdy přijde její máma a ono nic. Tak to se mi vůbec nelíbí. To už jsou lepší Žluté lázně, tam jsme byli v pondělí, byl jste tam už taky někdo?

Š.
honey 6468
23.6.2005 21:41:58
Štěpánko, víš, že jsem na vás myslela? Jestli tam náhodou nebudete? V kolik tam byli? My jsme tam byli od 4 do cca 4,45 ... že bych si nevšimla Štěpána? :) No ale pravda je, že jsem se dívala hlavně po Adélce, aby se jí něco nestalo.

Kupon už nový (dražší) mám, 1260 jen to tak hvízdlo! Ale já nemám odvahu jezdit načerno, a jezdím minimálně dvakrát denně, pokaždé s přestupem, takže mně se kupon jednoznačně vyplatí. A souhlasím s Tvým názorem, to zdražení akorát lidi nažene zpátky do aut :(
23.6.2005 21:15:42
Honey, naši tam dnes byli se Štěpánem taky, taky byl stále v brouzdališti... cha, ale měl teda plavky, to my jsme od loňska vybavení...
Zítra tam asi půjdou zase, ale nevim kdy, protože se školkou jedou do divadla Minor a to bude asi hoooodně unavenej, takže pak si drcne. Do školky jde naposledy, koupila jsme učitelkám mýdla, tak jim je ráno dá. Nevim, snad to neni blbý, no.

Kdyby mě něco napadlo, kam jet na dovču, dám Ti vědět.

Teď tu čtu, jak nám zdraží od července jízdný, to je příšerný! Po letech si zase budu muset kupovat kupon. A pak chtěj od lidí, aby jezdili MHD a ne autem! Tak tohle trochu nezvládli, páni radní.

Jdu žehlit, odkládám to, protože tu máme strašný vedro, ale zítra přijdu z práce pozdě, tak abysme měli v čem chodit.

Š.
honey 6468
23.6.2005 21:02:50
Ahoj holky,

tak my dneska byli na tom Dětském dnu na Petynce, bylo to úžasné. Robert s Adélkou stihli hodně atrakcí, já za nima dorazila až po práci, ale zato jsem zastihla své úplně a totálně šťastné dítě v dětském brouzdališti. Sice neměla plavky (ty teď musíme pochopitelně pořídit, včetně plavacího kola a dalších propriet :)), tak se tam válela v kalhotkách, ale byla nesmírně šťastná. Nejdřív byla hysterická, když jí někdo náhodou poprskal, ale pak pochopila, jaká je to sranda, a z tý vody jsme jí nemohli dostat. Petynka se mi moc líbila, všechno je tam čisté a upravené. Budeme tam chodit :) Kdo se chce přidat, tak může :)

Holky, dejte mi tipy, kam na dovolenou s Adélkou .... mně včera padnul ten penzion v Třeboni, kdy nám nabídli jiný pokoj (menší) a ještě i jiný termín :( Já na to docela spoléhala, tak teď vůbec nevím.

Zatím ahoj!
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
23.6.2005 6:41:42
Ahoj holky! Daggy, Betynka je moc pěkná!!!!

Honey, my už jsme ve školce skončili (předělávají jim tam kuchyň) a pro paní učitelky jsme přinesly kytičku.

Madlenka je na tom tak střídavě - někdy je strašně moc hodná, ale někdy je to fakt čertík a chce si dělat jen to, co sama chce, což já nemíním akceptovat, takže to je pak dost náročné. Ale prostě se nedá nic dělat - poslouchat se musí, takže to čas od času skončí nějakou scénkou, ale je jich čím dál míň... i když nevím, jestli se nezblázním, než to přejde úplně.
honey 6468
22.6.2005 18:09:20
Ahoj holky,

tak koukám, že je to všude stejné :) "Co na mně hledíš, vole" je dost drsné :), my se zatím dočkali jen vět typu: "Co tady děláte, vy dva" (u večeře), nebo "Ticho, ticho, teď mluvím já". Pěkně se k nám chovají ti naši potomkové :))))

Audio v pondělí nedopadlo nijak, vůbec nespolupracovala, a audio sestra si stěžovala, že je jak partyzán, že ani nehne brvou, když něco slyší ..... takže jí udělala nějaký test, kdy se do ucha strčí taková houbička s drátkem, do který se pustí zvuk, a ono samo se to snímá. Výsledek se pak hned objevil na počítači, levé ucho perfektní, pravé o dost horší, ale jednoznačně fungující! Na pravé vůbec neslyší hodně vysoké a hodně nízké tóniny, ale věřím, že časem se to spraví.

Také jsem si byla v pondělí pro rozhodnutí o zápisu do té nové školky, tak už se nemůžu dočkat září :))) Mimochodem, budete učitelkám ve školce něco kupovat ke konci školního roku? My jo, zvlášť když Adélka odchází, myslela jsem třeba nějakou bonbonieru a kytky, a do ředitelny kávu.

Něco na mně leze, od rána mám knedlík v krku a nemůžu polykat :( a cítím se jak ovalená, doufám, že to nebude žádná nemoc.

Mějte se hezky!
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
22.6.2005 12:04:57
Ahoj,

tak teď jsem se s chutí zasmála při čtení Lénina příspěvku s tím "co na mě hledíš ...". Ticho křičí Viki taky. Teď do školky nechodí, má zas rýmu a bylo jí tam smutno, nechodí teď nikdo z jejích kámošů. Tento týden je zatím hodná.
Čau D.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
22.6.2005 8:10:44
Vždyť to říkám ,že mám doma pako ,odklikl mi to než jsem to dopsala..

Honey, co audio ,pomohlo to?

Mějte se hezky !!
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 4200  [Dalších 3500 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.