| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 4200  [Dalších 3340 >>]
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
5.5.2005 21:28:20
ahoj holky! tak nám se blíží Šumava, odjíždíme v neděli. Balit budu v sobotu dopol., ještě chceme jít s Michalem na knižní veletrh na Výstaviště. Malý z pátku na SO přespí u babi, tak bude klíííídek. V neděli ještě chceme stihnout přehlídku na Letné.
Včera jsme byli se Štěpánem na dopravním hřišti, půjčila jsem mu kolo bez postranních koleček a ... ani náhodou. U nás to bude asi na dýl. Ale na koloběžce už drží krásně rovnováhu, tak to nechce tlačit na pilu, ono to přijde.
Ze školky je nadšenej, teď tam byl tři dny po sobě a ani mu nevadilo, že tam byla jiná, cizí pí učitelka. I se konečně rozjedl.
Honey, s tím výtahem mi jde úplně mráz po zádech!!!!! To jsou šoky. Tak hlavně aby to opravili!
Držíme moc palce Adélce!!!
Zítra dáme do alba fotky z pálení čarodějnic, byli jsme u sousedů na chatě, bylo to moc fajn. Štěpán to přežil bez úhony, tak období "císa, císa" už je za námi.
Tak se zatím mějte, Š.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
5.5.2005 18:58:27
Ahoj holky ,
teda Honey tohle se stát mě tak jsem odvezená v blázinci ,výtahy jsou moje noční můra ,jezdím jen ,když je to nezbytně nutné .A Jessica ta nejezdí vůbec a přitom jsem ji nestrašila stejně jako to psala Květa .Naštěstí bydlíme v rodiném domku tak nejsme stresovány :o) Na podzim jsme byli se známíma v Českém ráji a kamoška vymyslela výlet na Ještěd lanovkou tak to jsme rovnou zavrhli...

Dnes jsme Honzíkovi definitivně odmontovali kolečka z kola (pochopitelně ty boční:o)a už jezdí jak drak .Zítra by měl jít do školky ,ale už teď mě přemlouvá ,aby zůstal doma .Připadám si jak krkavčí matka ,ale zkusím ho tam zítra dát .Taky vaše děti takle žadoní ,aby nemusely do školky?

Honey ,držím vám s Adélkou palce pak napiš jak to probíhalo .

Daggy ,jak je ,ještě se držíte s Betkou 2v1 ?

Mějte se hezky ,ahoj!

Markys 12183
5.5.2005 18:29:58
Ahoj holky,

to je teda bláznivý počasí... Teď je tu pěkné horko a před chvílí ...

No, Honey, úplně mi zatrnulo. To muselo být děsný. Jak z katastrofického filmu. Uf.
Adélce držíme palce, ať to zvládnete a je vše rychle za vámi.

Hezký zbytek týdne!
17.6modrasek13 4288
5.5.2005 16:58:51
Ahoj Honey,
výtahy by pro mě nemusely existovat. Mám z nich strach od dětství. Květuška se taky strašně bojí, a to se jí nic nepřihodilo a nikdy jsem ji nestrašila. Tak když někde jsme, šlapeme po schodech i do 7. patra.
Honey, ať vám to dobře dopadne. Budeš tam s Adélkou? Kdy jí to budou dělat? Až v pondělí? My jsme měli takový velký papír, jak správně dýchat a smrkat......
honey 6468
5.5.2005 15:55:44
Ahoj holky,

mám příšerný zážitek z práce .... nastupovala jsem se dvěma kolegyněmi do výtahu a ten se s námi zhoupnul dolů asi o půl metru :( při otevřených dveřích ... bylo slyšet jen náš jekot, pak se ty dveře zavřely a odvezlo nás to tam, kam jsme chtěly, ale byly jsme totálně rozklepané. Už bych to zažít nechtěla. Hned jsme to nahlásili na správu budovy, prý se to stalo poprvé. No a doufám, že i naposled!

Zítra jdeme s Adélkou na příjem do Motola, výsledky má dobré, ale stejně jsem z toho vyklepaná.
17.6modrasek13 4288
4.5.2005 14:08:19
Holky, ta předpověď jim vyšla. Od večera u nás lije..... Tak sedíme doma.
Zítra jede Pavel na kontrolu s tím ramenem. A když bude v pořádku, tak chceme jet k sestře na narozky. Ale nemocenskou bude mít asi dlouho, čeká ho rehabilitace....
Janna + 2 berušky 22270
4.5.2005 11:53:04
jo a ještě Daggy, takže to bude Alžbětka nebo jak? :o)
Janna + 2 berušky 22270
4.5.2005 11:50:45
Ahoj holky, včera jsme se vrátily od našich, bylo nádherně, Verunka se dokonce dva dny koupala v bazénku :o) Čarodějnici jsme taky spálily, Veru byla pěkně vykulená. Taky jsem jí furt trápila s kolem, ale už jí to dost jde, jen při rozjezdu jí musím přidržet :o) Neumí to rozšlápnout.

Martino, Kačenka je nááádherná :o) Fakt rozkošný miminko a hlavně zdravý !

Radko, chudinka Aninka! To muselo bejt děsný, úplně chápu, prdelka malá.

Kdyže odjíždí Štěpánka se Štěpánkem? A Honey, vy to máte už teď po neděli, co? Držím všem palečky.

Mám fofr, takže víc napíšu jindy, ahoj, musela jsem jen zkouknout situaci ;o)
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
3.5.2005 12:17:16
Ahoj holky,

tak musím říct, že už blbnu. Tento týden jsem potřebovala zařídit hromadu věcí, Viktorka je ale bohužel opravdu malinko nemocná, tak jsem musela odvolat prozatím školku. Naši ji sice pohlídají, ale nechci je pořád zatěžovat, tím víc když je nemocná a sem tam nevrlá. To vedro mi teda vůbec nedělá dobře, včera jsem měla hrozný den, na autě přestalo fungovat zavírání oken, tak do servisu, tím pádem běhání a zařizování pěšky, no a navečer už jsem byla tak hotová, že jsem při odjíždění ze servisu odřela cizí auto (nárazník) a sobě dveře. Už bych měla hold sedět doma. Dnes jsem byla ve špitále na "monitoru", srdíčko Bětce tepe dobře, ale trochu to tam na mě padlo. No snad se ochladí a ochladí se i můj mozek a hormony.
Honey, to není dobrý nápad mít měřící den před MS. Já bývám jak nafouklý balónek. Takže potom si to o to víc užiješ.
Zdraví D.
17.6modrasek13 4288
3.5.2005 11:12:02
Honey, připadám si jako nezodpovědná matka, chci toho asi po svých dětech moc. Ta školka je na našem sídlišti, je tu asi 15 třípatrových domů - každý má 3 vchody. Navíc je tu obytná zona. Už dřív jsem psala že chci naučit Lojzíka aby chodil do školky, upustila jsem od toho a teď to přišlo nějak samo. Sám si řekl, tak jsme ho sledovali a šlo to.
Tak stejně se naučil chodit do a ze školy. Chodí po chodníku, kolem hlavní cesty, přechází jen 2x malou boční ulici. Cesta mu trvá 20 minut, což je vynikající, netoulá se a je hlídaný. Vidí ho spousta lidí, kteří nás znají a když dělá blbosti tak se všechno dozvím.
Včera s Květuškou jezdili na kolech, hráli si na písku, houpali se..... Pěkně si spolu vyhrají, Lojza je její ochránce.
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 4200  [Dalších 3340 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.