Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| honey | 6468 |
|
|
2.5.2005 18:56:03
Ahoj holky!
To je nádherný počasí :))) Celý víkend jsme strávili procházkami, teda včera dopoledne byl větší úklid, ale jinak Petřín a sluníčko. Kéž by to vydrželo! Ale jinak musím říct, že v těch prosklených prostorách v kanclu teda nic moc ... sice tam máme klimatizaci, ale mám pocit, že nefunguje. Léňo, to hubnutí mi jde nějak pomaleji na kila :( dokonce vážím o 2 kila víc než minulý měsíc, ale zas mám před menstruací, tak to jsou vždy 2-3 kila navíc. Ráno jsem měla měřící a vážící den, takže aspoň na cm to je všude o 1 dolů. Jako vždy jsem "zaspala" únor a březen, a teď očekávám nemožné na počkání a zázraky do 3 dnů :( No aspoň jsem zdravá :)) Adélka byla dneska s manželem na předoperačním vyšetření, brali jí krev, prý u toho řvala jak tur, a hlavně ráno doma nenačurala do zkumavky, ani v tý laboratoři ... počkala si až domů :) Kdyby jsme to tam nezanesli dneska do 14 hodin, tak zítra by se celá anabáze musela podstoupit znova. Takže jsme si je (Adélku i zkumavku :)) předali v tramvaji :), Robert pak jel do školy a já zpátky do laboratoře. Tam si z nás dělali srandu, že se u nich dneska vystřídala celá naše rodina. Květo, jak daleko to má Lojzík pro Květušku? Já Ti věřím, že je zodpovědný, ale stále je to dítě .... Mějte se krásně! P.S. Daggy, drž se, už to máš za pár :) |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
1.5.2005 16:37:25
Čau holky,
tak jsem taky mrkla na krásnou Kačenku, snad jí brzo přibyde stejně krásná kámoška asi definitivně Betynka, my si prostě od toho nemůžem odvyknout. Viktorka někde řádí s dědou a babi na skákacím hradu, já už začínám být trochu "neklidná", tak jsem ráda, že mám chvilku svatý pokoj. Včera jsme taky viděli spoustu čarodějnic, tátu jsme nechaly na chatě a my s Viki jely domů, já bych se tam nevyspala a Viktorka dostala rýmu (samozřejmě je nahlášená na příští týden do školky). Marti, až budeš mít trošičku času, napiš, jak probíhal porod (doufám rychle), to víš, jsem zvědavá. Jinak tobě i miminku brzké zotavení, je skvělé, že teď bude krásné počasí, tak vám dodá dobrou náladu. Čau D. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
1.5.2005 8:44:05
Ahoj holky,
jste všechny naživu ,neupálili vás včera ?:o) .My jsme byli u našich na grilování a na táboráku .Všichni jsme se převlíkli za čarodějnice , brácha s mamkou vyrobili z kartonu čarodějnice v nadživotní velikosti a přitloukli je na kůly takže jsme fakt upalovali ,děcka měli parádní zážitek . Honey ,koukla jsem na Adélku je to slečna mooc hezounká .Taky jsem začala od ledna hubnout ,už jsem se nevlezla do kalhot ,od ježíška jsem dostala ergometr a to pro mě bylo motivující ,že ho přece nenechám stát v koutě ,když to stálo tolik peněz !Přestala jsem se cpát čokoládovýma tyčinkama(občas fakt neodolám) a místo pečiva jím takový ty knuspy či jak se to jmenuje a výsledek je znát 5kg dolů a o číslo menší velikost!!Tak mě průběžně informuj jak ti jdou kilča dolů to mě bude taky motivovat:o).Termín na mandle už se vám blíží tak snad Adélka neonemocní. Květo ,Lojzík je šikula ,když zvládne vyzvednout Květušku ze školky .Já bych neměla odvahu poslat Jess pro malýho .Hlídá ho občas před domem ,ale tady je minimální provoz takže to nemám strach jinak je spolu samotný nikam nepouštím i když vím ,že by ho uhlídala ,ale kdyby se něco stalo nepřestala bych si to vyčítat . Zítra půjde Honzík po dlouhé době do školky ,jsem zvědavá jak to zvládnem.. Mějte se hezky a nezapomeňte na prvomájovou pusu pod rozkvetlou třešní ,u nás to bude problém pač už všechny odkvetly :o) |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
30.4.2005 11:42:53
Holky, moc děkuju - mně se Kačka taky děsně líbí. Jak mi nejdřív přišla jiná než Madlenka, tak s Vámi teď musím souhlasit, myslím, že jsou si hrozně moc podobné (jen má Kačka o hodně tmavší vlásky).
|
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
29.4.2005 19:56:43
Marti Kačenka je skvělá, nemohla jsem od ní odtrhnout oči s zase jsem zatoužila po mimískovi.
Tak pžeju hlavně zdravíčko. Aby Lojzík nežárlil, tak jsem ho nechala, aby se o Květušku staral - samozřejmě pod mým dozorem, uměl ji přebalit, obléknout, perfektně utišit... A hlavně byl a je to velký brácha a ochránce. Pečlivě hlídal, když se někdo k ní přiblížil. Věděl že máme oba stejně rádi. Už včera vyzvedl Květušku ze školky úplně sám, dnes taky ale říkal že než dal pyžamo do tašky, tak mu utekla na prolézačky a pak se mu ještě schovala za obchod. Jsem ráda, že už jsou tak šikovní, domů chodí rychle, drží se za ruce a netoulají se. Vzhledem k jeho LMD a hyperaktivitě je to pokrok veliký. Krásný víkend |
| honey | 6468 |
|
|
29.4.2005 19:06:30
Ahoj holky!
Marti, Kačenka je úžasná .... nejvíc mně dostaly ty vrásčité prstíčky :) Ať se vám všem daří! Radko, jenom pro info, kolik Tě to v tom T&G stálo? Jinak přeju šťastnou cestu a užijte si to! Konečně se mi povedlo dát na Rodinu nějaké nové fotky, tak kdo máte zájem, tady je VSTUP. Je to album rok 2005. Hezký víkend! |
| Markys | 12183 |
|
|
29.4.2005 14:14:07
Teda, Martino, Kačenka je úžasná! Takovej roztomilej drobeček! Tak ať se pěkně zaběhnete!
Hezký víkend! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
29.4.2005 13:12:37
Marti ,Kačenka je překrásná ,ukápla mi slza dojetím nad vašim mimískem .Přeju ať se brzy doma zadaptujete a hlavně mooooc zdravíčka .Přidávám se ke Štěpánce taky se mi zdá podobná na Madlenku.
|
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
29.4.2005 12:15:39
je opravdu krásná, Marti!!! Včera jsem koukala na fotky Madlenky, jsou si holky podobný, co? Tak ať je vše v pohodě, ať to doma zvládáš a těším se na další fotečky.
Š. |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
29.4.2005 12:15:04
Tak jsme včera byly na kontrole s tou pusou, má to už zahojené (více méně), stehy byly vypadávací, tak i ty už vypadly. V té pusince se to hojí fakt rychle, den ode dne bylo znatelné zlepšení.
Akorát jsme navíc zjistili, že si i utrhla uzdičku, ale to prý vůbec nevadí, často se prý musí nastřihnout, když táhne a zuby pak nemůžou rovně růst. Čeká nás ještě zubař, protože má i vpáčené přední horní jedničky do pusy, sice jen lehce, ale já to poznám. Ani s tím se toho moc nedá dělat, naštěstí jsou to mlíčňáky. Jinak my vyrážíme v neděli, tak nám držte palce, ať dobře dojedeme. Včera jsem ještě byla u holiče, chtěla jsem FAKT změnu, tak jsem šla na doporučení do Toni and Guy (Pražandy asi vědí...) a je to FAKT změna! Vzadu kraťounké (skoro na ježka) vepředu á la mikádo... Ještě se zkusím podívat v sobotu... Daggy, budeme na tebe myslet! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.