| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 4200  [Dalších 3320 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
29.4.2005 11:59:40
Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím a děkuju za přáníčka. Doma jsme od včerejšího odpoledne, ale zatím totálně nestíhám - holt se musíme nějak zaběhnout... asi to nějakou chvilku potrvá. Kačenka je zatím hlavně spaveček a saveček :-)) a je moc hodná. Madlenka je z ní celá našikmo, akorát jí musíme trochu hlídat, aby ji samou láskou nezamordovala :-) ale je to hrozně roztomilé.

Nějaké fotečky jsou na katka.kneifl.net - zatím jen malinko.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
27.4.2005 21:55:17
Štěpánko, nestraš! Dnes mám přesně měsíc do TP, takže až se vrátíte ze Šumavy.
Honey do toho, držím palce, jsem zvědavá, co já po porodu. Jsem sice dispozičně hubeňour, ale už vidím to visací bříško. No abych si nefandila, cvičení vidím tak po prázdninách, do té doby toho budu mít i tak plné kecky.
Čau D.
Markys 12183
27.4.2005 18:45:58
No, Honey, tak to Tě docela chápu, taková kolegyně by mě asi taky pěkně naštvala... Jsi dobrá, že to rotopedování vydžíš.

A s tím Indem dobrý. No jo, to fakt potěší..
honey 6468
27.4.2005 18:03:33
Ahoj holky!

No, Radko, teda .... umím si to představit, chudák Aninka :((( Akorát jsem se musela strašně smát, když jsem si přečetla tu Planetu opic :)

Markys, nejhorší je začátek, pak už to jde :) Já dneska anglicky vysvětlovala jednomu Indovi, že na reklamním zapalovači potřebujeme posunout zdravotní varování. Všechno mi odkýval, a pak od něj přišel mail: A můžete mi to vysvětlit ještě jednou :))

Květo, tak gratuluju k úspěchu! To vždycky potěší, takový pokrok u dětí.

Včera jeden kolega donesl ukázat dvouletého synka, tak jsem jen koukala, jak velký to rozdíl, ten jeden rok .... to by člověk nevěřil.

Mám velkou radost, půlka firmy odjela na Slovensko, takže budu mít dva dny klidu. Hurá! Bohužel mi nechali hafo práce, ale aspoň mně od toho nebude nikdo rušit.

Od minulého týdne znovu jezdím na rotopedu a už druhý týden cvičím každý večer pilates, a je to znát!!!! Jsou mi volnější kalhoty! Ne moc, ale jsou. Dokopala jsem se k tomu, když se moje (opravdu) obézní kolegyně zeptala na jeden obchod stylem: A mají tam i něco na nás? Teda já myslela, že jí kopnu. Potřebuju shodit takových 5 kilo (a 7 by bylo úplně úžasných), ale ona minimálně 20!!! Ta mně dožrala! Tak jsem hned sedla na rotoped a začala jezdit. Je mi to trapné přiznat, ale já funguju na pýchu .... jsem se nafoukla a řekla, že jí ukážu :)) Dneska šel Robert s Adélkou nakupovat, tak jsem si k rotopedu pustila Lucii v opeře a jak jsem frčela :) Teď se mi sice klepou kolena, ale ten pocit je úúúúžasný.

Robert udělal nějaké nové fotky, tak je večer dám na Rodinu, tak pak se můžete mrknout.

Hezký večer!
Markys 12183
27.4.2005 16:30:11
Hm, omlouvám se, nějak mi to tu blbne...
Markys 12183
27.4.2005 16:28:47
Ahoj holky,

to je fajn, Květo, že to Květuška takhle zvládla. My zatím podložku pod prostěradlem necháváme, sice se už poměrně dlouho nepočůrala, ale v létě jí chci zrušit. Taky jí ale dáváme, když jdeme spát, jsem zvědavá, kdy začne chodit sama...

Barbíny se Klárce taky líbí. K vánocům dostala Sněhurku s trpaslíkami a ta mi nějak zásadně nevadí, ale je fakt, že některé taky moc nemusím. Jo a teď by ráda prince či další princezny...

Teda Radko, to jste si užily. Jak je Anince a kolik má stehů, stihnou jí to vyndat, než pojedete? Držím palec.

Tak jsem si na Tebe, Honey, vzpomněla v pondělí, skoro po třech a půl letech jsem musela absolvovat den tlumočení a jednání, byla jsem docela zvědavá, ale taky jsem měla trochu strach, jak to člověk po té době zvládne. Kupodivu to šlo, ale ze začátku mi bylo pěkně úzko. Jsem ráda, že to první mám za sebou...

Mějte se krásně, holky!

Markys 12183
27.4.2005 16:28:42
Ahoj holky,

to je fajn, Květo, že to Květuška takhle zvládla. My zatím podložku pod prostěradlem necháváme, sice se už poměrně dlouho nepočůrala, ale v létě jí chci zrušit. Taky jí ale dáváme, když jdeme spát, jsem zvědavá, kdy začne chodit sama...

Barbíny se Klárce taky líbí. K vánocům dostala Sněhurku s trpaslíkami a ta mi nějak zásadně nevadí, ale je fakt, že některé taky moc nemusím. Jo a teď by ráda prince či další princezny...

Teda Radko, to jste si užily. Jak je Anince a kolik má stehů, stihnou jí to vyndat, než pojedete? Držím palec.

Tak jsem si na Tebe, Honey, vzpomněla v pondělí, skoro po třech a půl letech jsem musela absolvovat den tlumočení a jednání, byla jsem docela zvědavá, ale taky jsem měla trochu strach, jak to člověk po té době zvládne. Kupodivu to šlo, ale ze začátku mi bylo pěkně úzko. Jsem ráda, že to první mám za sebou...

Mějte se krásně, holky!

17.6modrasek13 4288
26.4.2005 23:23:31
Radko, tak to mě dojalo. Právě mám nějakou ubrečenou náladu a nevím proč. Když jsem přečetla Tvůj příspěvek, byla jsem se s Květuškou pomazlit. Spinká, zlatíčko moje , tak mě chytla kolem krku a nechtěla pustit.....

Jinak mám malou novinku. Dnes sama od sebe kakala na záchod. Pořád chodila na nočník a odpoledne přiběhla s holým zadečkem a vedla mě do koupelny... Máme WC i koupelnu spojenou.
Taky pokrok.....
V posteli jsme zrušili igelitovou podložku, tak doufám že to nezakřiknu. Už se skoro měsíc nepočurala. Ale než jdu spát, tak ji dávám.....
Pak vydrží do rána. Jen by nemusela s Lojzíkem dělat budíček v pět ráno.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
26.4.2005 22:38:56
No Radko, vy už jste jako my... Kolik má malá stehů? To ani nemůže pořádně jíst, ne? Já se taky vždycky až divim, jak podobné situace "zvládnu", rozklepu se až pak. Tak ať se to rychle hojí a nebolí to!!!
Já začnu balit příští týden, na tu Šumavu jedeme příští neděli. Pojedeme asi pěkně naložený, kromě hromady oblečení a bot i TV,rádio, varná konev, jedno malé hračkářství, aby se Š. nenudil... Má už dva týdny rýmu, ani ho nedávám do školky.
Dnes jsem u zubařky vysolila 700 kč...no, dala si záležet, ale i tak...
Mějte se... Daggy stále 2v1?
Š.
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
26.4.2005 21:21:47
TAKY MOOOOC GRATULUJEME KE ZDRAVÉ HOLČIČCE A PŘEJEME HODNĚ ZDRAVÍ A VŠE NEJLEPŠÍ!!!

Nejdřív jsem chtěla napsat, že už to má Martina za sebou, ale pak jsem si uvědomila, že je to přesně obráceně: má to VŠECHNO před sebou!!! :o)

My se pomalu chystáme, já peru a už vybírám co budeme brát s sebou, balení nechám asi až na sobotu. Ale málem jsem to zrušila, představte si, co se nám včera odpoledne stalo. Aninka šla ve svých vílých šatech do schodů, asi si je přišlápla a spadla obličejem na schod. Okamžitě strašně krvě z pusy, docela jsem zachovala chladnou hlavu (až se divím), tak jsme to otřely, abych se podívala. V puse drhlina jako blázen, tak jsem ji popadla a jely jsme na polikliniku. Tam ji zrentgenovali obličej a hlavu a poslali nás na Bulovku na šití... Bylo mi jí chudinky tak strašně líto, pak už jenom tiše plakala a ukazovala si na tu pusinku, ani pořádně mluvit nemohla. Večer ale pak už byla lepší a dneska je trochu okňouraná (já bych byla taky...), ale už v pohodě. Akorát má ten horní ret strašně nateklej, vypadá jak z toho filmu "Planeta opic"...
No hrůza, ale to člověk FAKT nemůže ohlídat.

No snad už to nějak ve zdraví doklepeme a odjedeme. Ani už se strašně těší, já taky.

Co se týče Barbín, tak u nás mají obrovský úspěch, má dvě a jednoho prince (to bylo nejzbožnější přání k Vánocům) a teď jsem ji jednu koupila za to že byla statečná a aby ji to nebolelo. Tak s ní i spí.

[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 4200  [Dalších 3320 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.