Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
16.4.2005 18:27:07
Hm.. tak to bohuzel nejak nezafungovalo... no jo no.
Štěpánko, holka, vy z těch nemocí nemůžete vybřednout... Tak ať je to brzy dobré - všechno. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
16.4.2005 10:16:10
my jsme taky ještě v pyžamu! Musíme na pohotovost, Štěpán má strašnou rýmu /mám podezření na dutiny/ a k tomu se v noci přidal takový ošklivý kašel a stěžuje si, že ho bolí v krku, je strašně zahleněný. Něco podobného, ale s horečkou, měl v lednu a dostal atb.
Jinak já zatím nedělám, je to jakýsi stop-stav, teď v pondělí tam zrovna jdu, mám prý hodně dovolený, tak si to musím naplánovat. Tak snad se zase něco dozvím. Sice mám volno, ale nadšená z toho nejsem, radši bych, Honey, taky měla práce nad hlavu jako ty. Takže teď ani nevím, jestli pojedeme na tu urologii, to by byla škoda, kdyby ne, protože tam jsou objednací lhůty tak půl roku. No, uvidíme. Držte našemu marodovi palce a užijte si krásný, téměř letní den. Na Šumavu jedeme 8. května. Š. |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
16.4.2005 10:09:11
Těhulky, moc na vás myslím. Ovšem s tím vyháněním...já přenášela 11 dní, snažili jsme se jak divý ;o), poradila nám to známá porodní asistentka a nakonec mi museli stejně vyvolávat :o/ Se jí u mě ňák moc líbilo. Ale druhý jdou prý líp, tak šup šup Martino :o)
My to takhle měli s mým taťkou, měsíc pracuje v zahraničí, měsíc je doma, tak se těšil a nakonec jsem porodila asi hodinu po tom, co odjel :o/, volala jsem mu a byl ještě v Praze, takže jí viděl až jako měsíční :o) je nádherně, co? my taky chodíme po výletech, dneska plánujeme kino a procházku. Verunka kňučí, že jí nejdou narvat ponožky :o), to se oblíká brzo, co? Doteď lítala v pyžamu. Jdu vařit, hezký víkend všem :o) |
| honey | 6468 |
|
|
16.4.2005 9:56:06
Ahoj holky,
teda v tý práci mi dávají zabrat :), furt se na mně něco valí, a já pak nestíhám takové dlouhodobější projekty. Ještěže koncem dubna budeme mít takovou konferenci na Slovensku, kam odvalí skoro půlka firmy, tak bude víc klidu. To nemá být stížnost :), jen ze začátku se mi zdálo, že jsem tam vlastně z milosti, a práce skoro žádná, zato teď kmitám. Ale vždy je lepší trochu nestíhat, než se nudit. Radko, jak jsi dopadla na tom konkurzu? Tu idylku s vyloženýma nohama na zahrádce úplně vidím .... :) Štěpánko, a co Ty? Chodíš do práce? Štěpánkovi budeme na pondělí držet palce, ať ho to moc nebolí! Kdy máte jít na ten ozdravný pobyt? Vypadá to, že dneska bude krásně, tak asi vyrazíme na procházku. Přeju hezký víkend! |
|
|
16.4.2005 8:06:13
Daggy, já vím, Madlenku jsme takhle nakonec taky vyhnali :-)) Tak uvidíme, jestli to pomohlo i tentokrát....
|
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
15.4.2005 21:04:09
Martino, přitul se k manželovi! Tedy se vším všudy, pomáhá to vyvolat porod!
|
| Markys | 12183 |
|
|
15.4.2005 9:46:48
Ahoj holky,
je fakt už krásně! Akorát že teď, co chodím do práce, si sluníčka užívám až odpoledne... No ale jde to. To už to teda, Martino, máš za chvilku! Držím moc palečky a Daggy taky, pěkně to letí. S těmi čísly a písmeny je to u nás podobně. Baví jí počítat a předčítat... Ale fakt je, že když jí byl rok a třičtvrtě, tak je uměla líp než teď. To se jednou ptala, co to mám na tričku za písmena, tak jsem jí to řekla a ona, potvůrka, si to zapamatovala a pak další.. A krátce nato jsem zjistila, že umí čísla od 1 do 10 a i některá další, no pak jsem na to přišla, před Večerníčkem dávají přece slosování... No a nejlegračnější bylo, když chodila ven se stejně starou kamarádkou a předčítala jí značky aut. A zkoušela některá čísla psát... No a já to pak zatrhla, nebo lépe řečeno, přestala to jakkoliv podporovat. Zdálo se mi, že je na to fakt malá a spíš se musí učit jiný věci. Jinak ve školce je trochu divočejší, na spaní jí pry musí občas separovat. A taky tam prý někdy pěkně neposlouchá.. Ale říká, že se jí tam líbí. I když, co chodím do práce, tak mě přemlouvá, abych tam nechodila a zůstala s ní doma. Ale to ráno, taky se jí nechce z postele a o víkendu nás tahá klidně o hodinu dřív... Radko, ať Ti to dobře dopadne! Štěpánko, jak to vypadá v práci? Přeji hezký den! |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
15.4.2005 9:19:29
Ahoj holky
těhulkám přeju aby byly v pohodě, diskusi dubňátek sleduju několikrát denně, tak přehled mám Radko, přeji Ti aby konkurs dopadl výborně. Já jsem z toho posledního znechucená, nějak mi ubral energie. Zkušenost to byla pěkná, nečekám že seženu práci hned u prvního konkursu, ale když nás ujišťovali, že šanci máme všichni, nemusíme se bát že dají přednost těm co dělají v oboru a mají zkušenosti.... No a v telefonu mi právě toto řekli, dali před a nost takovým. Když si uvědomím, že nás tam bylo 8 a pět pracovalo v oboru, ale na ŽL tak mi to přijde jako podraz a komedie... Květuška se konečně naučila jezdit na kole s pomoc. kolečkama..... Vloni se jí nechtělo šlapat, letos už jezdí jako divoška. Má ale strašnou rýmu a kašel, tak mě to dost štve. S Lojzíkem jdeme příští týden na testy alergie a odpoledne jsou třídní schůzky.. Začal odmlouvat.. Květuška má taky období vztekání.... |
|
|
15.4.2005 8:16:47
RAdko, držím palce na konkurs!
Já taky ještě nerodím, i když bych to fakt už moc ráda měla za sebou - termín mám za 10 dní. Navíc naši jedou příští sobotu ráno na 14 dní do USA a já bych moc ráda, aby ještě mimi viděli než odjedou... no, uvidíme. Poslíčky mám, jenže to je skoro k ničemu, jen jsem nevyspalá a utahaná... Ach jo, teď na konci se to už fakt hrozně táhne. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
14.4.2005 23:09:11
...ještě nerodíme! Teda já, já mám čas. Ale Martina je na spadnutí. Já zítra nastupuju mateřskou dovolenou, heč!
To je skvělé Léňo, že jde Andree kojení, já právě řeším kojící podprdu a říkám si - budu to vůbec potřebovat? U Viktorky jsem teda větší problémy neměla, tak to snad půjde zas. Prsa mám teda už teď větší než poprvé. Radko, budu na tebe myslet! Taky si teď užívám sluníčko na zahrádce, už bylo na čase. A představ si, pak tam vyšoupnu mimino s kočárkem a je to. V listopadu 2001 to byla horší depka, doufám, že teď to šestinedělí bude "letní" a tudíž radostnější. Čau D. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.