| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 4200  [Dalších 3230 >>]
Janna + 2 berušky 22270
6.4.2005 11:26:39
Martino, to je hezký :o) a těší se na holčičku? co když to bude kluk? aby nebyla zklamaná.

Jojo, Léňo čočky se bez čoček špatně hledají ;o), zrovna minule jsme u našich hledaly jednu ségřinu, mršku.
Jinak s "r" tě asi nepotěším, Verunka ho začala říkat loni v červnu a "ř" o vánocích. Naučila se to sama, jen jsme jí pořád opravovali. Ale nevzrušuj se, řeší se to prý až po pátým roce logopedií, má času dost :o)
17.6modrasek13 4288
6.4.2005 11:25:04
Martino, pečlivě sleduji diskusi dubňátek a už se těším....
Ta dnešní noc nestála za nic, spala jsem asi 20minut, ale krizi jsem překonala, Květuška obědvá, za chvíli přijde Lojzík. Jen venku se nějak ochladilo a je po dešti.
Pavel je hodně tvrdohlavý, jak říká jeho mama, je to v rodině a má být po kom. Budete se možná divit, ale já jsem si na to ranní vstávání zvykla a nevadí mi. Dokonce někdy vstávám dřív než on, nachystám snídani, sváču, kafíčko... Možná bych nevstávala, kdybych chodila do práce. Jsou okamžiky, kdy je to s ním těžké, ale i přesto ho MILUJU a neměnila bych. Občas si z něj dělám srandu, známe se 14 let a 9 uběhlo od svatby, tak říkám že by to chtělo změnu.
Květuška začala mluvít dřív, než Lojzík. Je ukecaná. Neříká ještě nějaké souhlásky, např. K. R a ř bude říkat asi taky později, ale jinak je šikovná. Jdu ji položit, protože slyším jak vymotává toaleťák.....
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
6.4.2005 8:41:30
Ahoj holky. Léňo, Madlenka se hrozně těší - tak jí to snad vydrží. Včera u nás byla kamarádka na návštěvě s tříměsíční holčičkou a Madla z ní byla dost vedle. Jen se jí na můj vkus věnovala až moc... takže asi budu muset pořádně hlídat, aby to naše mimi samou láskou "nesnědla". Pořád opakuje, že se mimi už narodí, protože je jaro a teplo - je to moc roztomilý. Dneska jdu zase do poradny, tak jsem zvědavá, co mi řeknou.

Květo, to je smutný. Držím palce, ať je Ti brzy líp. Mimochodem, když takhle špatně spíš a jsi utahaná, nemůže manžel vstát do práce sám???? Nebo jet sám s dětmi na výlet? Já to opravdu nechápu, proč jsi musela na výlet taky, když se ti nechtělo a byla jsi utahaná.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
6.4.2005 8:08:24
Ahoj holky,
taky čtu poctivě vše dokonce a denně.Květo ,nezoufej bude líp !To se sousedem je smutné ,stalo se to takl mojí mamce ,že se s ní rozloučil její děda ,umřel v nemocnici a ona ráno než to věděla od rodičů tak to říkala tátovi.Je to zvláštní.

U nás není nic novýho ,malý bohužel pořád doma a my makáme v zahradě a ve vinohradě :o( Naštěstí mají u sosedů Aničku ,která je o půl roku mladší než Honza ,tak nám ji vždycky předělají přes plot a děti si spolu vyhrajou.

S brýlema ani s čočkama zkušenost nemám naštěstí je nepotřebuju ,ale mám kamošku co je nosí a vždycky žasnu jak si dává čočky, já bych si to do oka nedala...Jednou jí vypadla čočka v obchodě tak šla poprosit prodavačku o kelímek s vodou a z města klusala s kelímkem :o)

Martino ,ty už jsi na spadnutí ,co Madlenka jak to prožívá?Já si mimčo teď při Honzovi nedovedu představit ,vůbec neposlouchá , když jsem u bráchy a chovám mimino , on něco chce tak nedokáže pochopit ,že má ještě chvíli počkat a začne se vztekat.

Honey ,nosní mandli mi trhali v 8 letech ,ale už si to nepamatuju jen to ,že jsem stála ve frontě poslední...Teď už se to určitě dělá jinak a rekonvalescence má určitě taky jinou dobu takže nemůžu poradit ,ale ptala jsem se mámy a ta říkala ,že mi to pomohlo.

Holky ,jak jsou na tom vaše děti s výslovností R ?U nás je to bída..Ahoj ,mějte se hezky !
17.6modrasek13 4288
6.4.2005 0:43:28
Já čtu všechny příspěvky až do konce, protože jsou zajímavé. Nemůžu spát a ve 4hodiny Pavel vstává do práce.
Včera v noci se mi zdál sen o našem sousedovi,takový krásný..... A večer jsem se dozvěděla že bohužel...... se v tom snu přišel rozloučit. Ach jo...
Holky mějte veselejší období než já, ale to za chvíli přejde...
Janna + 2 berušky 22270
5.4.2005 10:25:55
Téda, včera dopo ani jeden příspěvek, to jste se včera pochlapily (teda poženštily :oD).

takže, já brýle nosím taky Štěpánko, jak jsem psala, jsem líná si čočky nasazovat, ale když chci pohodlí, tak si je narvu. Nicméně s tím mám furt po 4 letech problémy, pálí mě oko apod. , to moje ségra, ta si je nandá i ve tmě, to já ne, musím pěkně před zrcadlem a opatrně ;o) Na ten laser, jednak nemám a i kdybych Martina ukecala, tak já nechci, bojím se i zubaře a vůbec jakýchkoli doktorů a jít tam dobrovolně? ani za nic, ale třeba k tomu časem dospěju :o)

My byly v sobotu na veliké procházce od jedný do půl sedmý, v takovým lese, co je na kraji města, no děti jak čuňata, lítaly, ječely :o), a pak jsme to taky završily cukrárnou, až se divím, že nás tam pustili :oD
A v neděli jsme vyrazili do Zoo do Prahy, taky paráda, Verunka nadšená, jak jinak, až na to, že nejvíc jí uchvátil orel :o), asi že je ten s Krtkem :o) chodila (teda běhala, ona nechodí) taky asi 5 hodin, nejvíc vyřízenej byl Martin, holt není zvyklej :o)

Oblečení už jsme taky prošly, Verunka si všechno nadšeně zkoušela, co jí je a co není :o), taky jsme dost vyřadily, ale mě přitom připadá furt prťavá...tak možná nějakej ten cenťásek povytáhla :o)

Honey, dobrý, že máte termín, ale já bych byla na nervy, chudák Adélka. Jak to dělaj? Uspěj jí nějak?

Těhulkám držím palce, hlavně teď aktuálně Martině :o) a Daggy, napiš co Betyna u doktora ;o)

Balkon máme taky, už je po zimě uklizený,daná válecí matrace, krabice s pískem a v létě ještě přidáme bazének :o) Taky jsem ho zevnitř vymalovala, je zděnej, a už byl takovej špinavej :o)

K výzdobě - včera jsem ušila čarodějnici, ještě někde narveme větve na koště a dáme jí na balkon a namalovala jsem dvě winco na okna. Škoda, že je nejdřív musím umýt :o(

jejda to jsem se rozjela, končím, schválně jestli to dočtete do konce ;o)
17.6modrasek13 4288
5.4.2005 8:44:53
Štěpánko, nejsi jediná kdo nosí brýle. Já taky. Mám oční vadu, u které laserová ani jiná operace nejde, tak mi nic jiného nezbývá.

V neděli večer jsme zjistili, že nám dětičky opět rozbily skříň, tak jsme měli práci navíc. Dávám do pořádku letní prádlo a zjišťuju, že Květuška se hoooodně vytáhla a budeme muset navštívit nějaký obchůdek a doplnit, a hlavně boty.

Taky jsme už vyměnili pneumatiky na autě, obě děti pomáhaly.
Včera mi nebylo dobře, Pavel si domluvil výlet, jedna spolupracovnice potřebovala něco zařídit. Přestože věděl od rána, že jsem nevyspaná... protože Květuška vstávala a plakala celou noc, řekl jí že pojede. Chtěla jsem aby jel sám, ale nakonec jsme museli všichni. Nějak jsem to přežila, děti v autě řvaly, chtěly být venku....
On nedokáže říct cizím lidem NEEEE a když potřebuje pomoc, tak se na něj každý vykašle....
Markys 12183
4.4.2005 19:20:08
Ahoj holky,

u nás je taky neposlouchání na denním pořádku, občas pěkně zařvu:-(... Hlavně když už jí po stý volám, že jdeme, nebo aby se už dooblékla... Asi to bude podobný...

Dneska mám za sebou první pracovní den, no, nejhorší bylo asi vstávání a pak to cestování, uf, uf... Ráno mi to trvalo přes hodinu... A Klárka ráno plakala, že nechce, abych chodila do práce a byla u ní, no naštěstí jsem to neviděla, ráno jí vypravoval manžel. Pak prý už byla v pohodě. Uvidíme... V práci je sice fajn, ale je mi lehce teskno...

Honey, ten balkón, byť malý, závidím... Taky je fajn, že už máte ten termín.

Taky jsme včera užívali pískoviště, ale taky to potom byla síla, písek byla snad všude... Už jsem to úplně zapomněla.

Teda Martino, to to letí! To máš fakt za chvilku:-)!!!

Jo a když jsem teď byla pro malou ve školce, měnila paní učitelka výzdobu za květinovou, zítra to okouknu.

Hezký večer, jdu čerpat síly na zítřek...

Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
4.4.2005 18:54:03
jo aha, on ještě není květen... takže Adélce budu držet palce za měsic. Jsem fakt dneska už unavená!
Š.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
4.4.2005 18:50:50
ahoj při pondělku, jsem hotová, dopol. jsme byli v zahradnickým centru pro nějakou kytičku a substrát pro pokojové květiny /já kytky miluju, ale není na ně teď dost času a ani místa/ no a pak 3 hodiny ve Stromovce. Štěpán klasicky na kole, dělali jsme zastávky u každého pískoviště, vzala jsem bábovky, ten už měl po zimě absťák. Musela jsem ho hned vykoupat, jednak byl plný písku, jednak se všude strašně práší.
Zítra a ve středu jde do školky, já jdu do práce ve středu, nevím stále nic. To je nervák!!!
Koukám, že já jediná tu snad nosím brýle! Vy ostatní máte čočky. Já stále nenašla odvahu si to rvát do oka...
Holky, tak si to těhotenství ještě užívejte!
Honey, budu vám v pátek držet palce!!!
Š.
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 4200  [Dalších 3230 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.