| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 4200  [Dalších 3240 >>]
Janna + 2 berušky 22270
8.4.2005 10:16:56
pardon, furt nic a pak hned 2x, leze to jak šnek....
Janna + 2 berušky 22270
8.4.2005 10:15:06
Jojo, Léňo, je to v Praze výstava strašidel a vypadá to dost hrůzostrašně, ale Verunka se stejně moc ničeho nebojí, jí neoblbnem :o)

Daggy, super !!! To je bezva, teď jen jí tam udržet ;o)

Marti, to už musíš být pěkně vysílená,co? Já to měla jeden den, pak se to sice rozjelo, ale byla jsem dost unavená. Tak snad spíš, aby se to uklidnilo a ty si nabrala síly,ne? ;o) Jak bude mimi velký?
Janna + 2 berušky 22270
8.4.2005 10:14:45
Jojo, Léňo, je to v Praze výstava strašidel a vypadá to dost hrůzostrašně, ale Verunka se stejně moc ničeho nebojí, jí neoblbnem :o)

Daggy, super !!! To je bezva, teď jen jí tam udržet ;o)

Marti, to už musíš být pěkně vysílená,co? Já to měla jeden den, pak se to sice rozjelo, ale byla jsem dost unavená. Tak snad spíš, aby se to uklidnilo a ty si nabrala síly,ne? ;o) Jak bude mimi velký?
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
8.4.2005 8:09:32
DAggy, tak to je prima, že se mimi pěkně otočilo!

Mně je mizerně, už druhou noc jsem kvůli poslíčkům skoro nespala :-(((. A to mi do termínu chybí 2,5 týdne... Ať to buď skončí nebo se to rozjede, takhle je to k ničemu...
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
7.4.2005 21:59:46
Čau holky,

tak mám novinku - dnes v poradně mi dr. nahmátla hlavičku dole. Jen aby jí to vydrželo. Viktorka se taky pořád ptá, kdy se Betyna narodí? a kdy bude mluvit? a co bude říkat? Ostatně se mi zdá, že se teď pořád na něco ptá. Dnes jsme byly poprvé letos v našem ZOO a pořád se na něco ptala, loni jenom radostně poskakovala a sežrala všechno, co jsem jí nakukala."R" a "ř" u nás není nijak super, jak kdy, někdy mluví slušně, ale někdy schválně šišle jak mimino. Myslím, že je na to zatím čas.
Čau D.
honey 6468
7.4.2005 18:36:38
Ahoj holky,

já trošku nestíhám, v práci mám docela honičku, hodila by se tak hodina navíc. A ještě jsem si tento týden vyřizovala gyndu, kadeřníka a pedikérku. (Pro Radku - už jsem byla na pedikúře v tom novém saloně, je to tam moc hezký a příjemný. Zvedli cenu na 380 Kč, ale furt to ještě jde, zvlášť když to je paní Iva. A je to skoro naproti Portraitu :)

Dneska jsem zjistila, že ten pátek 6.5. je pouze příjem do nemocnice a "seznámení se" s anesteziologem. Na víkend může být doma, a nástup a den operace je v pondělí 9. Hlavně ať už to je :)

Už nevím, kdo se tady ptal, jako jsou na tom děti s "r". U nás je to teda slabý, ale věřím ve zlepšení po té operaci. Snaží se říkat "ř", ale zní to jako "ž".

Štěpánko, no a kdy se to rozhodne s tou prací? Vypadá to spíš, že tam zůstaneš, nebo ne? A co ten kolega?
Tak to je paráda, že Štěpánek je ve školce spokojený. Já se furt koukám na ty prcky u nás ve školce, a ti působí moc spokojeně, tak jsem ráda, že se nám tyto problémy vyhly. Akorát jsem teď musela učitelky upozornit, že když od Adélky něco chtěj, že jí to musejí říkat do levýho ucha :))))

Tak zatím ahoj!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
7.4.2005 17:09:31
Jani nejsi...jsem tu taky.
Ty brďo, to bych Štěpánovi asi neudělala, vzít ho tam. Jen jsem letmo koukla o co jde a je mi jasný, že by měl pak noční můry. On jako malý měl trauma z čarodějnic, moje máma sbírá loutky a museli jsme je schovat. Jednou uviděl takovou tu čarodějnici na baterky co jí svítí oči a chroptí a bylo hodně zle. Sice byl mnohem menší, ale zůstalo to v něm dodnes. Tenkrát čarodějnicím říkal císa.
Držím vám palce s tou školkou, určitě bych postupovala jako ty. Naštěstí u nás se to uklidnilo, Š. už má rád obě paní učitelky. Ale bylo to hodně o tom, aby on s nima spolupracoval, pak se dočkal pochvaly.

Včera jsme byly s mámou na slavnostní předpremiéře filmu Román pro ženy. Já četla knížku, Viewegh to napsal na základě těch milostných dopisů co před časem byly v každém metru. Připomíná mi to Deník Jonesový, je to sranda. Simona Stašová je výýýýýýborná, ta ženská nemusí ani promluvit a její grimasy mluví za ní. Do kin by to mělo přijít čtrnáctého, tak jestli budete mít možnost, doporučuju!!! Viděli jsme tam Saudka se Sárou, teda ten dědek vypadá fakt dobře. A jí to moc sluší, děti jí svědčí. Je to sranda, tatík doma asi hlídal a ona šla s "dědečkem". Stašový to taky slušelo, hodně zhubla. Renč vypadá jak klučík...

O práci vám ani nepíšu, dělám nedělám, stále je to takové nijaké.
Dnes je malý u babi, jdeme s Michalem na véču. Sousedka má kousek hospůdku, výborně tam vaří.

Š.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
7.4.2005 16:59:46
Ahoj holky,
musím se pochlubit, dnes se našemu tátovi podařilo malýho přemluvit a šel do školky.Poo šel sice domů ,ale i tak je to obrovský úspěch ,vrátil se nadšený.Učitelka říkala ,že chvíli poplakával ,ale ,že to zvládli ,byli na zahradě tak se mu tam líbilo.Zítra snad půjde zas...

Jani,nemůžu se na tu stránku dostat hází mi to ,že ji nelze najít ,ale určitě se jedná o něco v Praze a okolí tak bohužel nic pro nás :o(.V Hodoníně má být v dohlednu Dáda takže vyrazíme .Honza ji sice nebaští tak jako Jessica kdysi ,ale i já sama jsem dost zvědavá .Dnes jsem byla na dětské burze MC nakoupila jsem jen pro Jessicu ,ale dobrý i tak ,hlavně dobrý ceny :o).

Mějte se krásně a užívejte sluníčka!!
Janna + 2 berušky 22270
7.4.2005 16:39:56
Holky, no kde jste? to tu vážně budu sama?
Našla jsem tohle
http://www.strasidla.cz/
vypadá to dobře, asi vyrazíme :o)

Jo a nebyly jste některá v tom pohádkovém světě V. Klimtové? její knížky milujeme i strašidýlka, ale je to dost z ruky, tak jestli to stojí za to :o)
Janna + 2 berušky 22270
6.4.2005 11:33:29
nojo, Květo, mě Martin taky někdy šíííleně štve, ale ráda ho mám, proto s ním jsem, že :o) Mě na něm spíš štve, že je furt pryč a když už je doma, tak je unavenej, tudíž někdy nepříjemnej :o/ ale zase má jiný kladný stránky :o)

Právě řešíme školku, možná budeme měnit. Verunka jen promluvíme brečí, že tam pí.uč. křičej a některý děti jsou zlý...no nevím, jestli si polepšíme, ale třeba už jenom po psychický stránce jí to pomůže. Je to školka, kde celej život učila moje mamka, chodily jsme tam my se ségrou i neteř a tudíž všechny známe, takže trošku protekce :o) ale hlavně jsou rádi za každý dítě a vážej si jich a snažej se, tady v tý mi přišlo, že protože maj plno (pouze dvě třídy), tak se ani moc nesnažily tam ty děti nějak nalákat a přece taky musej trochu spolupracovat a snažit se jí zapojit do kolektivu, ale ona tam byla furt tak nějak navíc. No nevím, třeba jsem hysterická matka, ale jestli půjde do týhle a bude tam řvát, tak měnit už nebudem :oD, to už asi bude ve Verunce. Uvidíme...
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 4200  [Dalších 3240 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.