| Kinga+3 | 21928 |
|
|
19.12.2004 17:49:39
Taky přejeme Matýskovi vše nejlepší, nás to teprve čeká a budeme na cestách, ale doufám, že to oslavíme jako vždy s velkou slávou (dětské šampaňské nesmí chybět).
Všem ostatním dětem dodatečně nebo předem, taky vše nejlepší k třetímu ročku přeje A+P |
| Šárka+Šárinka 12/01 | 899 |
|
|
19.12.2004 8:32:22
Matýskovi přejeme hezké narozenniny.
A co vy ostatní, jak jste oslavili narozeniny svých dětiček? Ahoj Š+Š |
|
|
18.12.2004 17:05:44
Aničko my kupujeme duplo, už ho má strašně moc, ale pořád si s ním hraje, stavění jí zabaví na hooodně dlouho:). Ona si vůbec hraje ráda sama, s námi si hraje hlavně na obchod, ale prodávat musí jen ona a všechno stojí nejméně 1000, když se mi to nelíbí, tak 700 000. Takže jsme drazí :))). Taky ráda skládá puzzle. To lego pro ty starší děti je pak nějaké od 4 let, myslím Creator, ale nám se zdá, že duplo se jí lépe staví, protože ty kostky jsou o hodně větší. Má k tomu takovou velkou podložku, aby to dobře drželo. Když jsem učila ve školce, tak tam měli i normální lego a hráli si téměř jen s tím duplem, protože jinak na ně byly ty stavby dost drobný. Lego jde nakoupit i v bazárku www.legulka.cz, mají velký výběr. Teda nevím, jestli teď před Vánocemi, ale jinak jo. My bydlíme kousek od Legomarketu - www.legacek.cz, tak nakupujeme hlavně tam. Manžel je na to lego ulítlej, pořád tam chodí a něco Šárce nosí, u nás mají taky i bazar, tak se tam dá koupit stavebnice za 1/2 ceny.
Nám stromeček přinese Ježíšek, my totiž neslavíme Štědrý večer, ale Štědré ráno, odpoledne pak chodíme k našim, kde se schází celá moje rodina i prarodiče a sestra s manželem. 25.12. má narozeniny, to býváme doma a 26. jezdíme k manželovým rodičům, kde bývá zase jeho rodina. Holky tak se mi zdá, že polední spánek je minulostí. Už 3 dny nespala po obědě a unavená se mi moc nezdá, ale nebyly jsme venku, protože má pořád rýmu, dneska naštěstí už o dost lepší, ale usnula až po půlnoci :(. Mějte se moc hezky Š+Š |
| Kinga+3 | 21928 |
|
|
18.12.2004 14:22:08
Ahoj všem,
tak my už máme ozdobený stromeček, jedem totiž 25.12. k tchýni a pak k našim, takže abychom si ho trochu užili. Šárko vy jste ohromní s tou výtvarkou, Petříka to bohužel až tak moc nebere. Jaké jste koupili Šárce lego, Duplo? nebo to pro ty starší děti, moc se v tom nevyznám. Jo a fakt každé dítě je jiné, já jsem teď Petříka naučila obouvat si boty, tak je strašně pyšný...užívejte víkendu.. |
|
|
17.12.2004 20:41:49
My už máme cukroví taky upečené, ještě pár nepečených druhů asi tento víkend. Letos toho budeme mít opravdu hodně, máme spoustu druhů, ale u nás peče i manžel – moc ho to baví. Zrovna si připravuje na marokánky. Dárky jsem nakupovala bez Šárky, já ji dávám k babičce, naši bydlí asi 10 min. od nás. Ona si nejvíc přála hokejku na floorball, ještě dostane takové veliké domino, lego, knížku a nějaké drobnosti, jenom autosedačku jsme vybírali s ní, taky jsme jí řekli, že Ježíšek neví, kterou má vybrat. Manžel jí pak v nestřeženém okamžiku odnesl do auta. Nějaké dárky jsem objednávala přes net. Jinak Šárinka začala mít včera strašnou rýmu, tak jsme byly celý den doma. Ona nechce smrkat, když už smrká, tak fouká strašně slabě a odsát to taky nechce, brečí, že jí to bolí. Ale nemá teplotu, tak to snad brzy přejde. Ale už druhý den doma je docela síla. Včera jsme vyrobily svícínky z pomerančů, dneska jsme zapichovaly hřebíčky a rozinky do jablíček, ozdobily jsme větvičky pro rodinu k Vánocům. Máme moc příbuzných, všechno děláme 10x. Naštěstí jí to výtvarno baví. Vykrájely jsme z včelích plátů a ze samotvrdnoucí keramické hmoty zvonečky, … a pak jsme to pověsily na větvičky. Původně jsem to chtěla dávat na živé větve, ale to by mohlo opadat, tak jsem koupila umělé větvičky a vypadá to taky hezky. Ještě každému uděláme fotoalbum s fotkami za tento rok. Vždycky 12 fotek, máme album na 24 a do toho prázdného místa jsme vyrobily obrázek nebo koláž nebo jsem jí nechala pomalovat čtvrtky temperama, a pak jsem z toho vystříhala srdíčka, stromečky a Šárka to nalepila a vložily jsme to tam, taky jsme tam dělaly sněhuláky polepené vatou a spoustu dalších obrázků. To máte pár tipů, kdybyste se nudily.
Přejeme vám hodně zdraví Š+Š |
| LETICE | 23846 |
|
|
17.12.2004 20:14:23
Ještě jsem zapomněla přivítat Stonožku do diskuze. Tak vítej mezi námi. A ať jste s mimčem v pořádku. V srpnu budete mít doma veselo. Hlavně, že bude mimčo i ty zdravé. A máte Matěje nebo Matyáše?
|
| LETICE | 23846 |
|
|
17.12.2004 20:10:09
Ahoj Kamčo,
u Anežky to asi bude chtít čas. Holt s tím má problémy. S tím centrem je to škoda. Ale nic si z toho nedělej. Já mám centrum 2 min. od baráku a kvůli Sabče tam taky nemůžu. Takže se schází s dětma akorát venku nebo na návštěvách. Od dubna jde do školky, tak to bude pro ni lepší. A s úklidem to znám. Jednu místnost uklidím a v další je brajgl. To pro změnu zase cvičíme my. Zatím bez úspěchu. Jak vidíš, každé dítko má něco. Vy máte problémy s kakáním, my zase s uklízením. Zatím se měj pěkně. |
| Kamila+Anežka |
| • |
17.12.2004 19:31:00
ahoj, cukroví máme napečené, doma bylo uklizeno, ale po dnešní návštěvě 2 dalších dětí můžu začít znovu. Děti si loupaly buráky tak, že na prostě šláply (zrovna na koberci) a o těch rozšlapaných mandarinkách se ani nebudu rozepisovat. Hlavní dárečky mám nakoupené, ale ještě bych potřebovala dokoupit ty malé.
S Anežkou chodíme v našem malém Šluknově do centra, které je jednou týdně a jinak tu vůbec nic není, v sousedním městě je i cvičení a kroužky pro děti od 3 let, ale dopravit se tam apod. je trochu problém, tak jsme tam ještě nebyli. Teď přes zimu je to fakt bída. V tomhle směru trochu lituji, že jsme se odsunuli z Ústí (nad L.). Přeju nám všem, ať ty přípravy zvládnem a jsme v pohodě (což se mi vždycky nedaří). Ahoj Kamila PS: Néža stále kadí do kalhot. :(( |
| LETICE | 23846 |
|
|
17.12.2004 10:38:47
Ahoj holky,
tak mi už dárky máme nakoupený. Jediné kolo jsme museli jít koupit i s Anetkou. Ale namluvili jsme jí, že Ježíšek neví, jak velké to kolo koupit a pak si pro to kolo přijde. Potom když usnula, donesla jsem ho ke známým v baráku. A jak zvládáte pečení? Já mám teď stále manžu v trapu. Buď je dlouho v práci nebo na služebkách. První rok co nepeču, ale koupila jsem cukroví. Ale není to ono. Doufám, že příští rok už to bude lepší. Akorát udělám rafaelo a vosí hnízda. Jinak s předstihem a nebo dodatečně přeji našim capartům vše nejlepší, hodně zdraví a štěstí. |
| Kinga+3 | 21928 |
|
|
17.12.2004 10:23:34
nebo spíš dopoledne, holky jak zvládáte nakupování dárků? My se to snažíme s manželem před Petříkem tajit, ale když chceme vybrat něco společně tak je to šílené. On je už taková všetečka a všechno vidí,slyší, ještěže neumí číst :-).
Bohužel nám ho nemá kdo hlídat. V pondělí jdu na další vyšetření té cukrovky, tak uvidím, jestli budu mít sladké Vánoce nebo dietní... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.