| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 256  [Dalších 106 >>]
Kinga+3 21928
17.12.2004 10:23:19
nebo spíš dopoledne, holky jak zvládáte nakupování dárků? My se to snažíme s manželem před Petříkem tajit, ale když chceme vybrat něco společně tak je to šílené. On je už taková všetečka a všechno vidí,slyší, ještěže neumí číst :-).
Bohužel nám ho nemá kdo hlídat. V pondělí jdu na další vyšetření té cukrovky, tak uvidím, jestli budu mít sladké Vánoce nebo dietní...
LETICE 23846
16.12.2004 17:41:25
Ahoj, před chvílí jsem se vrátila od babičky. Manža hlídal holky, tak jsem měla chvilku oddech. I když jsem jí tam pomáhala s prací, načerpala jsem novou energii na ty moje treperendy.

Marlot, doufám, že vám kontrola dopadla dobře. My se s Anetkou chystáme po novém roce na oční.

Mějte se pěkně.
Marlota 20751
16.12.2004 9:58:27
Ahoj holky, tak ja jsem se před chvílí probudila, Patrik si tak potichu hrál že mě vůbec nevzbudil, včera udělal pokrok, v noci se vzbudil a šel na nočník, tak už jsem se radovala že by, no a dneska se zase počůral. Jdeme na kontrolu z očima tak zatim ahoj.
Šárka+Šárinka 12/01 899
15.12.2004 18:55:16
Stonožko vítej mezi nás, už se nám to tu začíná rozjíždět :))).

Aničko, jinde v sokole by to nemělo být, ten náš byl vybrán, aby natočil videokazetu pro ostatní, podle které pak budou nacvičovat. Ale i předtím to tam bylo dost náročné na zvedání dětí při cvičení, s bříškem bych si to teda netroufla, i takhle mě někdy bolela záda. Já už jsem téměř rozhodnutá pro tu Ymcu. Tam je cvíčo dopoledne, což mi vyhovuje víc, protože Šárka odpoledne spí, a pak nestíháme.

Ahoj Š+Š
stonožka Maťula12/01,Kubík8/05 6443
15.12.2004 16:11:31
Ahoj holky,
no já zírám. Občas jsem sem nakoukla a tady mrtvo. no a najednou jste se pěkně rozjely.
My má,e doma Matýska - narodil se 19.12. a v srpnu snad přibude další přírůstek.
Bydlíme v Ostravě, ale jinak pocházím od Olomouce.
Píšete tady o problémech s počůráváním. My zatím taky nejsme úspěšní. Mates obden spává i odpoledne, a i tehdy se mi často počůrá. Dávám igelit. Vůbec mu nevadí, že je úplně durch, že má mokré záda...prostě asi tak tvrdě spí. No a noci vůbec nemluvím. To nemá cenu řešit, když nevydrží ani 2hoďky odpoledne.
Jinak my do školky začali dávat teď od prosince na těch 5 dnů. Jelikož se tam teď vybírají ještě dovolené a spojují se třídy, tak nám p.uč. doporučila dát ho v kuse, aby se mu ty učitelky nestřídaly, když si má zvykat. Ale od nového roku ho budu dávat tak 1-2x týdně. Zatím se mu tam líbí. Ráno sice skuhral, že do školky nechce, ale pak mi v šatně nedal málem ani pusu.
A k tomu kakání. Neteřinka měla od malička teké hodně problémy. Přesně jak tady některá psala (omlouvám se, ale ještě si jména nepamatuju), nakonec se většinou pokakala v noci. Někdy nešla i přes týden. Už měli od lékaře i čípky a Laktulozu a nic. Pak dala známá mé mamce nějakej lektvar - čínskou houbu? Jsou to nějaké kvasinky,které se smíchjí s vodou, citronem, rozinkama....a snd se to i vaří. No má to být údajně taky na všechno. Je to jak šťáva a chutná to jak kefír. A to jí fakt pomohlo. A od té doby, sotva švagrová vidí, že už ze 3 dny nekakala, tak jí to okamžitě uvaří a zase se to upraví.
To jsem se nějak rozepsala.
Mějte se a jáuž sem budu nakukovat častěji
Kinga+3 21928
14.12.2004 22:12:10
Ahoj Šárko, to je škoda, mě teď jedna kamarádka Sokol zrovna doporučila, je to teda v Braníku, je jich určitě v Praze více kam jste chodily vy?
Šárka+Šárinka 12/01 899
14.12.2004 18:43:03
Aničko, my jsme chodily pouze do sokola, ale to jsme vzdaly, protože tam začali nacvičovat na slet. Po novém roce zkusím asi tu Ymcu, mám to celkem blízko, je tam herna, cvičení, výtvarka, ale nikdy jsem tam nebyla. Zatím ahoj Š+Š
Kinga+3 21928
14.12.2004 16:38:10
Šárko já to cítím úplně stejně, Petřík by potřeboval mezi děti a venku na hřišti nikdo. Tak jsem se chtěla zeptat jestli chodíte do nějakých kroužků, zkusili jsme MC Balónek. Připadá mi, že pro děti od 3. do 4. let nic moc není.
LETICE 23846
14.12.2004 12:09:14
Ahoj holky, tak jsem tu jen na skok. Dovařím oběd, najíme se a šupajdíme se Sabkou na kontrolu. Má antibiotika kvůli průduškám.

Marloto, tak to se budem asi znát. Jestli je ti kolem 26 let a chodila jsi na Křesomyslovku. Chodila jsem do bečka. Já jsem bydlela v Boleslavce. Jestli chceš, napiš mi do mailu, jak se ve skutečnosti jmenuješ hlavně za svobodna. Já ti taky odpovím. Jen měj chvili strpěni. Musíme nejdříve spravit počítač. Pak se ozvu.
Šárka+Šárinka 12/01 899
14.12.2004 11:55:51
Můžeš ho dát do školy klidně na 1 den v týdnu. To nemusí být 5 dní v kuse, ale většinou to všude doporučují. Ono je to taky z toho důvodu, že ty děti tam něco vyrábějí, učí se, … a to za 1 den většinou nestihnou. A hlavně za 1 den si skoro nikdo nezvykne. On je to pro ty dětičky docela šok. Hlavně ty ostatní děti, co tam chodí pořád, už jsou taková sehraná parta, a když tam někdo chodí, takhle jednou týdně, tak je z toho docela vyjevený. Taky se tam musí dodržovat určitý řád, svačina, zaměstnání, procházka, oběd, … . A dětem někdy trvá než si na to zvyknou. Ale jestli je Patrik společenský, neměl by to být problém, záleží hodně na učitelce. Určitě bych ho tam ze začátku nenechala rovnou spát, ale vzala bych ho po obědě. On ale stejně nespí, že? Někde si děti, co nespí mohou potichu hrát, malovat, …, jinde musí všichni ležet na lehátku a odpočívat, záleží na školce. Ještě se chci zeptat, byla jsi někdy v Ymce Na poříčí? Ta přeplněnost MC, je skoro všude. V Nové trojce jsou taky dny, kdy na děti pomalu ani nezbude židlička. Ale ta Ymca mi přijde docela velká a je tam spoustu kroužků. Šárka by už potřebovala děti jak sůl, protože mi už máme všechny kamarády ve školce a na hřiště téměř nikdo nechodí L. No možná to někdy zkusím, když já nesnáším tu narvanou MHD. Bydlíme mezi Mírákem a Muzeem, je to hrůza. Jinak cukroví už máme asi 13 druhů. Podívej se do diskuze Vánoční cukroví, zkusila jsem plno receptů a všechno dopadlo dobře. Nejvíc mi z těch nových chutná falešné Rafaelo, to už jsem asi půlku snědla a to šlehačkový je taky moc dobrý. Zrovna jdu dělat těsto na perníky, taky recept z rodinky, tak doufám, že se povedou. Šárinku moc baví vykrajovat. Ahoj Š+Š
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 256  [Dalších 106 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.