Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
7.4.2004 20:38:16
Jo,Hani,nerikej mi,ze ma Miska zase ATB:( to je fakt smula..asi ji ty jesle v tomhle smeru fakt neprospivaj:( tak miminkoooo udelejte:) ale to nebudem mit stejne:))
|
|
|
7.4.2004 20:37:11
Hani,v zubech jsme na tom stejne jako vy:) chybi posledni stolicky..ale dneska jsem koukala a jeste nelezou..
a k tomu zlobeni..misa zacala jeste k tomu knourani (to bylo dneska lepsi:))provokovat u jidla,jako ze ji lzickou a zacne ji schvalne kousat a tak..a zkousi co vydrzim:) ja vim,nejlepsi je si nevsimat..ALE:) Dneska ji prvne brali krev ze zily na rucicce-do doby,nez ji bodly,byla hodna,pak ukrivdene plakala a volala nenenenene,ale ani se s nima neprala,jako kdyz byla maly mimi:) (byly jsme na alergologickych testech-studie z Podoli-zatim je vse ok..tuky tuk:)) na pupinky na tvarich dr poradila umyvat v mlece misto ve vode...tak vam ale nevim,jestli nebude trochu bila a smrdet:))) |
| pani jedna | 6505 |
|
7.4.2004 13:59:55
Ahojky,
babička je teda kabrňák, té mojí je teprve 86, kam se na tu tvoji Jitko hrabe:o). Ve věci botek si fak nenechejte radit ode mě, víte jak jsem dopadla:o/ Jinak chování je u nás různé, období úžasné střídá období příšerné, čím se dějí změny nevím, nezbývá než je přežít:o)) Ale jinak taky často musím taktizovat, že když půjdeme/uděláme někam/něco, tak bude ... (doplň libovolnou oblíbenou činnost, věc, jídlo apod.) Po mateřské (jeslti nebudu mít tik a třes) bych se mohla dát na diplomacii:o) |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
7.4.2004 10:30:12
oli, nesmutni, jdu taky makat:o)
|
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
7.4.2004 10:00:00
ahoj.
hani, zkus se mrknout na bata.cz, dostali letni sandalky. treba si vyberes. ja bych si teda vybrala. :o) taky nas to ceka. takovy vystup, jako popisovala kriss, mi udelal filip jednou v restauraci. myslela jsem si, ze se propadnu.. odpo musim do prace. jeste, ze neni moc pekne, jinak by me to mrzelo vic. |
|
|
7.4.2004 9:52:39
no u nás je to naprosto stejný s chováním jako u vás....jenže u nás to má příčinu. míša je už zase nemocná a už zase má ATB:o(((((( teď jsme přišly od dr, má opět průdušky. vážně začínám uvažovat o tom, že se zase vrátím na mateřskou. a nebo že bysme si udělali druhý miminko?:o)))))
leni, co zuby? už máte všechny? a jitu, jak vy? nám chybí poslední stoličky. veru, oli, zanedbáváte to tady...není čas? jste v pohybu?:o) |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
7.4.2004 7:44:33
Tak tedy o botech nevím, na sandálky máme ještě čas, u nás je chladné počasí, že asi vytáhnu zimní věci :-)))
S tím zlobením je to poslední tři dny stejné, Martínek odmítá chodit ven, řve DOMA, NECHAT DOMA MARTÍNKA, musím ho vždy přemluvit a ukecat na nějakou blbost (nejlépe, že se půjdeme podívat na stavbu domu nebo hledat popeláře -to on miluje a vydrží na ně koukat hodinu. Mám zmapováno, kdy a kde po městě jezdí:-))) a podle toho jezdíme na procházky). Doma je ukňouraný, nic ho nebaví, musím vynaložit hodně sil, aby se zabavil. Tak nevím, je to počasím, tlakem, zubama??? |
|
|
6.4.2004 20:29:52
Hani,tys ji teda vycerpala:)super fotka:)o botkach nevim,my koupily v obchode boty,botky,boticky asi pred 1-2 mesici v akci:)ale i kdyz je to jeji cislo,tak je obcas ztraci:( ma je nadoma.
Jinak Misa je ted 3 dny takova uknourana kvuli vsemu,haze hrackama po ostatnich a nevim,jestli to delaji v nejakym obdobi vsechny deti,nebo jestli uz je rozmazlena:)) |
|
|
6.4.2004 19:42:33
kriss, jsou, to víš, že jsou...přesto, že bych ji pár minut předtím nejradši přetrhla, protože hysterčila, že uklízet nebude.
ty boty nás čekají taky...ale snad nás to nevyčerpá, tak jako tebe:o). dotázek na všechny...kdepak mají hezké sandálky, asi nějaký sportovnější...krom toho tipu od veru. díky |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
6.4.2004 18:07:50
No nejsou sladký, když spinkaj? :-)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.