| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 1308  [Dalších 208 >>]
Kriss,Kiki 4/02 3534
16.4.2004 12:34:24
Ahoj! S tím svlíkáním to bude asi v něčem jiném. Kristýnka se teď taky pořád svlíkala, neustále jí honíme s kalhotkama a tepláčkama v ruce a ona si je pořád vytrvale sundavá. říkala jsem to švagrové a její o 8 měsíců starší holčička to teď dělá taky. A sousedovic chlapeček jakbysmet :-))
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
15.4.2004 20:45:40
Hani,kolikrat se mi chce brecet,jak do mne jdou,pritel tchyne hlavne-ze jsme moc mekky,ze musime pritvrdit a takovy reci...rekla jsem,ze nocnik ji na zadek neprilepim.Nejhorsi je,ze to resi pred Misou!Coz je naprosto spatne.No nic...vecer to nestihla a procurala co se dalo i s botama,ale mama vypere,s tim se pocita:))
A Mise drzim,Hani,palecky at uz je fit!!!
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
15.4.2004 20:03:25
...a ještě k tomu nočníku...míša co chodí na nočník, tak chce doma chodit nahatá a pořád se slíká...už nevím co s ní, oblíkám ji třeba 6x za dopoledne...ještě, že začíná být teplo..
15.4.2004 20:01:53
hihi leni, taky to máš na talíři "na roce bez plín" ? moc gratulujeme a držíme palce ať to mišce vydrží. naše chodí celkem spolehlivě, ale stejně se občas třeba 2x za sebou počůrá a to durch...žádná kapka na tepláčkách:o).

oli, díky za optání, ATB jsme dobraly, zítra jdem na kontrolu, tak snad OK. ale radši bych byla ještě příští týden doma, protože pořád pokašlává:o( a kde se pořád flákáš ty?

navíc jsem se opět, jako loni touhle dobou, pohádala se sousedkou, která mi nakonec sdělila, že se chováme jako hovada (promiňte ten výraz) a nechápe, jak může někdo tak neslušnej jako my existovat:o( a já mám znechucený celý to krásný počasí a je mi do breku...kdyby to aspoň byla pravda...
15.4.2004 17:11:17
zdravime vsechny...tak velikonoce se mise libily-mela tam 5 deti,ale ja jsem to odnesla kaslem a chrapotem a malem mi dneska dala dr.atb-odmitla jsem,tak v po uvidime..mise tece z nosu....byli jsme v JC a byla hrozna zima:(

jinak misa se dnes vycurala do nocniku a ted nechce plinku,tak jsem zvedava,jaky bude prubeh:)

tak si predstvte,ted prisla sama,ze se pocurala,ale jen kapka na teplackach,sedla na nocnik a tam se poradne vycurala!tak uz to asi samo prislo..tuky tuk:)))pribuzenstvo nebude prudit hura:)))))
oloušek, chlap. 4roky 7476
15.4.2004 14:27:31
jitku jsem zamenila za mirku, pardoooon. :o)
oloušek, chlap. 4roky 7476
15.4.2004 14:26:28
ahoj zensky. kdepak se toulate? po venku, co?
hani, jak je na tom miska, uz ok?
veru, mas jeste pripojeni na net?
leni, mirko, jaka u vas?
8.4.2004 20:58:46
Hani,mas pravdu,ze si tohle pak muze prozit ve skole,takhle uz to bude mit za sebou..ted si vzpominam,ze jsem v prvni a druhe tride mela hrozne moc zameskanych hodin a antibiotik..takze mas pravdu!Jen u takhle malyho ditete to cloveku nejak prijde vic lito,nebo jak bych to rekla...no a ja chodila do skolky jen ten rok pred skolou a snad jen na dopo a ani ne kazdy den,myslim-uz si to nepamatuju:)

Pupinky ma na tvarickach a nevim z ceho,chodime na kozni,tak to mazeme,ale nastesti dr.je tak rozumna,ze ji na to kortikoidy nechce davat a veri,ze se to vekem srovna.

Tak drzim palecky,at uz muzete na ten pisecek:) ale je tam ted tak divny pocasi a zima,tak nemusite litovat,ze jste v pelisku:)
8.4.2004 12:34:00
holky díky za podporu! leni, máš pravdu, v tomhle směru ji to tam vůbec neprospívá, ale na druhou stranu si říkám...když půjde do školky nebude to stejný? není to o tom, že si tím musí projít? třeba to starší děti líp zvládají, já nevím. no každopádně to na druhý mimi zatím teda nevypadá:o)))
leni, pupínky? jaký? nějaká vyrážka?

veru, jsi hodná, ale ty ATB mě fakt asi zabijou. kdepak asi budem hledat tu ztracenou imunitu?:o(
veru, baru už má píchnutou druhou naušničku?

jinak zuby nám taky nelezou...děsím se toho, to zase budou horečky.

ještě že je hnusný počasí, aspoň mě nemrzí, že nemůžeme ven. ale stejně míša pořád otravuje, že půjdem na písek. Včera celej den smutně říkala "na pítek nemůjeme":o)

oli, k baťovi jsem koukla, mají super výběr a celkem slušný ceny. ale když jsem byla v pondělí v krámu u bati, tak tam vůbec nic neměli, přitom na netu mají psáno, že by tam to zboží mít měli. tak nevím, musíme vyrazit znovu.
pani jedna 6505
7.4.2004 20:56:19
teda já mám ale postřeh, sem děsná - Hani to je mi líto, že jste zase doma a navíc ty ATB:o(
Hele, ale nic si z toho nedělej, podívej Baru, celý loňský jaro byla na děsnxm množství ATB a je v pohodě. Míša se holt musí obrnit imunitou proti těm všem chorobám a pak to bude dobrý, i když je to teď na nervy (tvoje). Myslim na vás, ať je zase brzo fit.
Jinak baru má zatím jen jedny stoličky (tak že 4 chybí) a taky ještě nemá ani jeden špičák. Ani už nevim, kdy jí ty poslední zuby vylezly, další se k tomu evidentně nemají.
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 1308  [Dalších 208 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.