| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 1308  [Dalších 158 >>]
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
4.4.2004 21:30:17
Tak jen pro zajímavost: náš otesánek má jarní botičky 27:-)))
Trička nosí 120 a moc na něm nevisí!
S letními sandálkami ještě počkám, třeba mu zase o něco poroste noha.
Z pískoviště chodíme bez řevu, každé poledne v prac. týdnu si chodíme na obědy do školní jídelny, na což se Martínek těší, takže jak vyhlásím jdeme pro papájínko, tak bez řečí sedá na kočár a PANÍ NABERE POLÍVEČKU, BUDEME PAPAT!! Holt hladovej otesánek se nezapře:-))
pani jedna 6505
4.4.2004 21:04:57
"super" botičky jsme viděla v prodejně Exico (Centrum Černý most), firma Bause, asi 450kč.
Kupovali jsme 22, podle měřáku má 14,5 což odpovídá 21 a ta byla akorát, tak něco do foroty.

Konfliktním situacím taky někdy předejdu nabídnutím něčeho k jídlu a šup do kočáru:o))

Píkovitě na bábodičky snad budou taky, záleží to na té trávě, jak rychle se nám podaří dát do kupy pozemek okolo domu (teď je jak po boji).

PS: do sekáče bych s tebou tedy Hani nešla, co by pak zbylo na mě:o)))
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
4.4.2004 20:52:53
a bude píkovitě na bábodičky? to je přece to nejdůležitější:o)
4.4.2004 20:45:20
tak to je škoda, že vás tu holky nemáme...lítaly bysme tady jako družice ve dvou:o))) je pravda, že pokud jdou z hřiště s náma sousedovic děti, tak jde ochotně, jenže ony tam jsou zřídka....takže na nás zbývají ty hysteráky...se holt nedá nic dělat...jen doufám, že ji to časem přejde.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
4.4.2004 20:37:29
Tak Hani,na hristi Misa taky nevydrzi snad ani minutu na jednom miste..litame tam jak druzice od "peraka" ke skluzavce,chvili na pisku...je to "sranda" s odchodama je to nejlepsi jit s nekym,koho zna a vidi,ze jde taky,nebo dat nejakou dobrotu do kocarku-i kdyz to uz taky posledni dobou dvakrat nefunguje-zachvat fakt obrovsky jsme si zazily jedenkrat a ja nemela kocar a tahla ji ze hriste a vsichni koukali..byla zima,trochu i snih a ja naivne myslela,ze kdyz pujdem na chvili...haha:)

Jinak dortik chutnal a legova panenka se taky libila:) Misa byla spokojena:)
4.4.2004 20:20:34
no u nás je to právě tak, že míša vezme nohy na ramena a peláší pryč...na volání nereaguje.

oli, veru...z venku chodíme zásadně s řevem. kočár už sebou netaháme, protože to máme na hřiště kousek, ale je to přesný...přemlouvám, slibuju, vyhrožuju...nic...a nakonec ji táhnu s řevem. nadávám u toho jak špaček...a sousedi už si musí myslet, že jsem krkavčí matka, protože se takhle vracíme pravidelně:o(

a fakt mě občas strašně štve, když vidím ostatní děti, jak si klidně hrají na pískovišti a my lítáme po hřišti od jednoho k druhýmu.

veru, a kdepak si viděla tu super sandálky? sháníme taky, ale asi ještě počkáme. jakou velikost jsi kupovala?

oli, jasně že budem závidět...pustit mě do sekáčku s dobrými kousky, tak to tam zplením:o)))

Kriss,Kiki 4/02 3534
4.4.2004 19:49:39
Ahoj! Na diskuzi/Brno to byla asi jiná Kriss. Já jsem z Kladna.

Jinak já za poslouchání považuju, když se neotočí na druhou stranu a nevezme nohy na ramena a po chvíli přemlouvání se nechá odvést. U kočárku nebo za ruku jde většinou jen přes silnici, protože v tom neustoupím a kočárek mám ani ne na vození, ale spíš proto, abych jí nějak odvlekla, když jí chytne záchvat vzteku :-/
pani jedna 6505
4.4.2004 14:10:44
neboj Oli, s řevem jsme šly taky a ne jednou, tuhle na nás soused koukal jak na zjevení. Ale já to moc neřešim, baru nacpu do kočáru, připoutám a může se vztekat jak chce:o), já si začnu třeba zpívat, abych uklidnila sama sebe a často se uklidní i Baru. Sice je to asi pohled - jedna řve a druhá si k tomu zpívá, ale co mi všichni můžou, že:o)

Botky mě ještě moc nepřešly, ale co už teď nadělám.
S Lenkou se chystáme k nám do sekáče, jsou dobře zásobení, ale chce to pravidelné návštěvy (což mi nedělá problém), tak uvidíme co pořídíme.

A ta tráva doufám bude ještě letos, jinak nevim, co bysme si tam počali:o) Baru měla včera veeeeeelikou starost, jestli tam bude píkovitě na bábodičky:o)
oloušek, chlap. 4roky 7476
4.4.2004 11:08:59
ahoj zensky. pekne se nam to tady rozjizdi. :o) to je dobre.
jitu, mailik dosel. diky. pozdeji to vyzkousim. vcera jsem chtela vlozit nejaky fotecky do naseho alba a hazelo mi to error, tak se mi do toho po pravde moc nechce. strasne dlouho to trva.. :o( koukam, ze u vas je porad veselo a je co delat. tak to ma byt, i kdyz vysadit je taky potreba. :o)
leni, diky za pochvalu. filip se rad kouka na priserky s.r.o., u nich vydrzi i hodinu. :o) doufam, ze si dnesek uzijete. je krasne.
veru, sandalky uz te pustily? :o) kam se chystate s leni nakupovat? budeme vam s hani zavidet. ze jo, hani?
hani, ono s tim poslouchanim deticek.. jak pises, zkousi to na nas. hledaji ty mantinely. ja mam ale vetsi problem. obvykle nemuzu dostat filiho z venku domu. lakam ho, premlouvam, vysvetluju.. uz jsme sli i s revem. :o( jak je to u vas?

ahoj kriss, mate se? nezahlidla jsem te u nas v diskuzi /v brne/?
4.4.2004 9:04:15
veru, držíme palce moc moc, ať se vše vydaří, ale jak se zdá, tak moc potřeba nebudou:o)) určitě to bude super a rychle si tam zvyknete.
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 1308  [Dalších 158 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.