Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
4.4.2004 21:30:17
Tak jen pro zajímavost: náš otesánek má jarní botičky 27:-)))
Trička nosí 120 a moc na něm nevisí! S letními sandálkami ještě počkám, třeba mu zase o něco poroste noha. Z pískoviště chodíme bez řevu, každé poledne v prac. týdnu si chodíme na obědy do školní jídelny, na což se Martínek těší, takže jak vyhlásím jdeme pro papájínko, tak bez řečí sedá na kočár a PANÍ NABERE POLÍVEČKU, BUDEME PAPAT!! Holt hladovej otesánek se nezapře:-)) |
| pani jedna | 6505 |
|
4.4.2004 21:04:57
"super" botičky jsme viděla v prodejně Exico (Centrum Černý most), firma Bause, asi 450kč.
Kupovali jsme 22, podle měřáku má 14,5 což odpovídá 21 a ta byla akorát, tak něco do foroty. Konfliktním situacím taky někdy předejdu nabídnutím něčeho k jídlu a šup do kočáru:o)) Píkovitě na bábodičky snad budou taky, záleží to na té trávě, jak rychle se nám podaří dát do kupy pozemek okolo domu (teď je jak po boji). PS: do sekáče bych s tebou tedy Hani nešla, co by pak zbylo na mě:o))) |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
4.4.2004 20:52:53
a bude píkovitě na bábodičky? to je přece to nejdůležitější:o)
|
|
|
4.4.2004 20:45:20
tak to je škoda, že vás tu holky nemáme...lítaly bysme tady jako družice ve dvou:o))) je pravda, že pokud jdou z hřiště s náma sousedovic děti, tak jde ochotně, jenže ony tam jsou zřídka....takže na nás zbývají ty hysteráky...se holt nedá nic dělat...jen doufám, že ji to časem přejde.
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
4.4.2004 20:37:29
Tak Hani,na hristi Misa taky nevydrzi snad ani minutu na jednom miste..litame tam jak druzice od "peraka" ke skluzavce,chvili na pisku...je to "sranda" s odchodama je to nejlepsi jit s nekym,koho zna a vidi,ze jde taky,nebo dat nejakou dobrotu do kocarku-i kdyz to uz taky posledni dobou dvakrat nefunguje-zachvat fakt obrovsky jsme si zazily jedenkrat a ja nemela kocar a tahla ji ze hriste a vsichni koukali..byla zima,trochu i snih a ja naivne myslela,ze kdyz pujdem na chvili...haha:)
Jinak dortik chutnal a legova panenka se taky libila:) Misa byla spokojena:) |
|
|
4.4.2004 20:20:34
no u nás je to právě tak, že míša vezme nohy na ramena a peláší pryč...na volání nereaguje.
oli, veru...z venku chodíme zásadně s řevem. kočár už sebou netaháme, protože to máme na hřiště kousek, ale je to přesný...přemlouvám, slibuju, vyhrožuju...nic...a nakonec ji táhnu s řevem. nadávám u toho jak špaček...a sousedi už si musí myslet, že jsem krkavčí matka, protože se takhle vracíme pravidelně:o( a fakt mě občas strašně štve, když vidím ostatní děti, jak si klidně hrají na pískovišti a my lítáme po hřišti od jednoho k druhýmu. veru, a kdepak si viděla tu super sandálky? sháníme taky, ale asi ještě počkáme. jakou velikost jsi kupovala? oli, jasně že budem závidět...pustit mě do sekáčku s dobrými kousky, tak to tam zplením:o))) |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
4.4.2004 19:49:39
Ahoj! Na diskuzi/Brno to byla asi jiná Kriss. Já jsem z Kladna.
Jinak já za poslouchání považuju, když se neotočí na druhou stranu a nevezme nohy na ramena a po chvíli přemlouvání se nechá odvést. U kočárku nebo za ruku jde většinou jen přes silnici, protože v tom neustoupím a kočárek mám ani ne na vození, ale spíš proto, abych jí nějak odvlekla, když jí chytne záchvat vzteku :-/ |
| pani jedna | 6505 |
|
4.4.2004 14:10:44
neboj Oli, s řevem jsme šly taky a ne jednou, tuhle na nás soused koukal jak na zjevení. Ale já to moc neřešim, baru nacpu do kočáru, připoutám a může se vztekat jak chce:o), já si začnu třeba zpívat, abych uklidnila sama sebe a často se uklidní i Baru. Sice je to asi pohled - jedna řve a druhá si k tomu zpívá, ale co mi všichni můžou, že:o)
Botky mě ještě moc nepřešly, ale co už teď nadělám. S Lenkou se chystáme k nám do sekáče, jsou dobře zásobení, ale chce to pravidelné návštěvy (což mi nedělá problém), tak uvidíme co pořídíme. A ta tráva doufám bude ještě letos, jinak nevim, co bysme si tam počali:o) Baru měla včera veeeeeelikou starost, jestli tam bude píkovitě na bábodičky:o) |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
4.4.2004 11:08:59
ahoj zensky. pekne se nam to tady rozjizdi. :o) to je dobre.
jitu, mailik dosel. diky. pozdeji to vyzkousim. vcera jsem chtela vlozit nejaky fotecky do naseho alba a hazelo mi to error, tak se mi do toho po pravde moc nechce. strasne dlouho to trva.. :o( koukam, ze u vas je porad veselo a je co delat. tak to ma byt, i kdyz vysadit je taky potreba. :o) leni, diky za pochvalu. filip se rad kouka na priserky s.r.o., u nich vydrzi i hodinu. :o) doufam, ze si dnesek uzijete. je krasne. veru, sandalky uz te pustily? :o) kam se chystate s leni nakupovat? budeme vam s hani zavidet. ze jo, hani? hani, ono s tim poslouchanim deticek.. jak pises, zkousi to na nas. hledaji ty mantinely. ja mam ale vetsi problem. obvykle nemuzu dostat filiho z venku domu. lakam ho, premlouvam, vysvetluju.. uz jsme sli i s revem. :o( jak je to u vas? ahoj kriss, mate se? nezahlidla jsem te u nas v diskuzi /v brne/? |
|
|
4.4.2004 9:04:15
veru, držíme palce moc moc, ať se vše vydaří, ale jak se zdá, tak moc potřeba nebudou:o)) určitě to bude super a rychle si tam zvyknete.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.