| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 1308  [Dalších 148 >>]
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
4.4.2004 8:48:46
leni, kluk, kluk:o))) hlavně jsou ty krátký vlasy děsně praktický a ve skutečnosti vypadá líp než na fotce. ta fotka je nic moc, ale lepší nebyla. každopádně bude mít stejně jednou mikádko:o))

s tím posloucháním....hm, hm, ste mě moc nepotěšily:o( naše dítě totiž fakt neposlouchá vůbec...asi nejvíc se to blíží tomu, co popisuje veru, ale u nás je to horší. když po ní něco chci, tak to musím xkrát zopakovat a když opravdu stojím o to, aby to udělala, tak to neudělá...nejdřív na ni jdu hezky, jenže napětí se stupňuje a ten bordel co chci, aby uklidila, uklidí až tehdy, když na ni ječím jak hysterka:o( někdy poslechne ochotně a hned, ale to se stává opravdu zřídka. a venku? to neposlouchá ani když je sama...na zavolání nereaguje, je jí fuk, že mě nevidí, za ruku nechodí, natož aby se držela kočárku nebo v něm seděla.....chjo...:o(
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
3.4.2004 23:03:35
tak jsem se jukla na deticky po roce:)
Hani,ne,ze by to ostrihani Misce nesluselo,je to pekna holka/kluk?:),ale takovy ty delsi kudrlinky byly roztomily-holcici:)ale ono to doroste:)

Oli,Filipek je peknej,pohodar,co?:)jak se tam vali u tv-pekna fotka-Misa taky obcas takhle sleduje vecernicka:)))
pani jedna 6505
3.4.2004 22:47:38
jooooooooo, to je přesně ono, nejvíc baru zlobí venku, když chodíme se stejně starou kamarádkou, to jsou pak obě na přetrhnutí:o))
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
3.4.2004 22:45:42
Holky,moc dekuju za Misu za Vase krasny pranicka-zitra ji to vsechno vyridim...budit ji ted nebudu:)) i kdyz mozny je,ze se vzbudi za chvili sama..okolo pulnoci se to casto stava:))

Oslava uz probehla...pred 2 tydny s Misinou sestrenici,ona je 9.3.,tak to oslavily spolu u babicky:) bylo to pekny..Misa dostala lego-zviratka,mikinu s kapucou,tricko,vanicku a "prislusenstvi":) pro panenku,knizku..mozna jeste neco..a zitra bude nase soukroma rodina oslava:)jsem udelala ted dortik,snad bude dobry:) a dostane jeste lego s panenkou na plazi:)

S poslouchanim to je vetsinou dobry,venku vetsinou posloucha,jdeme,ona se drzi za kocarek na strane a nebo beha,ale kdyz na ni zavolam,tak se zastavi nebo jde ke mne,pravda-nekdy musim zavolat nekolikrat:))) doma tak z 90% taky poslechne...ale beda,kdyz jsou s Klarkou a rozdovadeny:)to je pak tezsi ovladani:))

fotky nejaky mame,ale nevim,kam je dat..zatim jsme si na rodince nic nevytvorili:(

ale ze jsme se tu zase pekne vsechny sesly:)
Kriss,Kiki 4/02 3534
3.4.2004 22:18:39
Naše Týna trochu poslouchá, ale jen když je sama. Teď jsme často chodily ven se sestřenkou, která je o 8 měsíců starší a to byl očistec. Neposlouchaly ani jedna a vysloveně provokovaly a děsně zlobily. Naštěstí jsem mohla dítko na jeden den nechat u tchýně a nabrat nové síly.

Jinak k narozkám jsme taky koupili tříkolku a objednali dort ve tvaru krtka :-)

Všechno nejlepší dubnovým beránkům a ovečkám přeje Kriss
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
3.4.2004 22:14:08
Ahoj Oli,
už jsem to poslala mailem, snad to dojde!!
Já poslední dobou dělám občas koniny a překlepy a kopance, už to se mnou není co zamlada !! :-((((

Taky budu za chvíli na zhroucení, potřebovala bych tak na pár dní odjet a vypustit všechno z hlavy, ale bohužel je to nejméně do prázdnin nerealizovazelné. Manžílek chce v květnu státnicovat, oba chodíme do kurzu němčiny, kvůli další aprobaci, doučuju doma dva deváťáky k přijímačkám z matiky, dcera ve škole sem tam chytne horší známku a tak ještě po večerech opakuju PŘ, FY, ZE, DĚ, ON.... Navíc se malej stále ještě 2-3x za noc budí a chce MAM (=mlíčko od maminky).
oloušek, chlap. 4roky 7476
3.4.2004 21:55:34
taky mi to odpo nejak uniklo.. takze vsecicko nej misicce k zitrejsim narozeninam. hlavne hodne zdravicka, ostatni zaridi rodice. :o))

hani, u nas je to tak, ze pokud na tom trvam, filip to nakonec udela. sice se to v nem pere, ale vetsinou mi vyhovi. jinak by byl sekec. :o) ovsem vztekanicko jsme si taky prozili se vsim vsudy..
jitu, ahoj. rada te vidim. musim na ty vase fotecky mrknout. pisni mi, prosim, to heslo na mailika. a prejeme tatkovi rychle zotaveni po zakroku. :o)
veru, sousedi budou urcite fajn. vidim, ze slunicko dela divy. hned je lepsi naladicka, co? a kvuli sandalkum se netrap. nestoji to za to. :o)
3.4.2004 21:52:10
Neboj Veru, já myslím, že Baru je spokojená v těch botičkách, co má a ona si ještě nevybírá. Určitě bude velká parádnice!!
U nás je to občas podobné, taky něco koupím a pak to uvidím lepší....Ba, co je ještě horší: levnější!!
Moje mamka sháni Marťovi tabulku od fisher price (asi okolo 600Kč), která je z jedné strany na psaní a razítkování - na principu magnetického podkladu a mag. tužky, a na druhé straně něco jako televize s běžící pohádkou. Viděly jsme ji spolu před Vánocemi kdesi v hypernově, ale teď ji nemůžeme sehnat.
pani jedna 6505
3.4.2004 21:48:19
:o( tak to asi poslouchá jen Martínek.
U nás je to tak, že všechno opakuju xkrát, už mě to nebaví. A často k tomu musím přidat nějakou výhrůžku, kterou někdy musím i splnit.
Ale myslím, že je to tím, že teď zkoušejí, kde že my rodiče máme hranice, kam až je necháme zajít. A silnější vyhrává.
Teď je ta doba, kdy se hraje o to, jestli z nich vypěstujeme sebevědomé osobnosti a zároveň si své sebevědomí uchováme a nestanou se z nás trosky s nervama na pochodu (jsem na nejlepší cestě:o)).

Proto přeju všem - pevným nervům 3x zdar!!!
3.4.2004 21:37:19
Tak se taky přidáváme s Martínkem a přejeme tomu prvnímu zdejšímu dubňátku= Mišce pěkné zítřejší narozeniny. Určtě ji bude už zajímat i dort a hlavně spousta dárků!!

Hani, Martínek na cvičení spolupracuje celkem dost, první část jsou písničky a tanečky, to ho baví, cvičíme i doma a umí i celkem dost písniček. Teď vyžaduje stále pouštět CD, které jsme dostali k plínkám a je na něm asi 37 dětských písniček. (MAMI, CHCI PUSTIT PEC SPADLA, TRAVIČKA MOJE PEŘINA, KONĚ MOJE....) Ve druhé části se dětem udělá dráha: trampolína+peřina, kruhy, lavičky, domečky, skluzavka, tunel na prolízání... a to taky baví, neboť si vždy vybere, kam chce jít!

Jinak taky organizuje ostatní, a když ho dotzčné dítko neposlechnou, tak ho chytne za kalhoty nebo triko a odtáhne (TOMÁŠKU, MÁŠ /jít/ K MAMINCE, MAMINKA ŽÍKALA TYTYTY!!).
Na ulici od kočárku neodbíhá a když už se jde někam jinam kouknout, tak na můj pokyn zastaví, hlavně u silnice.
Musím ještě dodat, že je to línej chlap, kterej se chce stále vozit, radši si vleze na kočárek a pozoruje svět. :-)))))
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 1308  [Dalších 148 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.