Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pani jedna | 6505 |
|
3.4.2004 21:21:04
Já moc dárků k narozkám nechystám, vlastně jen jeden (velký) - tříkolku. Baru jí viděla u kamarádky a byla z ní nadšená, zdá se že by to i po tréninku ušlápla, tak jí koupíme. A pak už jen asi 2 knížky, od babiček a osatních se taky něco přidá a bude z toho nechutná hromada.
Musím si vám postěžovat, jsem asi smolař nebo trubka, kdo ví ... Dneska jsme Baru koupili sandálky, nosí je na doma a pak jsem (již tradičně) viděla botky měkčí, hezčí, levnější a vůbec. Jsem naštvaná:o(( |
| pani jedna | 6505 |
|
3.4.2004 21:14:22
ahoj všem,
ale úplně nejdřív - Míše všechno nej nej nej k (už) druhým narozeninám, fakt to letí, ty děti ale stárnou rychle, co?:o)) Doufám že oslavy se vydaří a uvidíme i nějaké fotky. Jinak u nác nic nového, teda aspoň hmotně ne, jen pocitově. Byli jsme se podívat odpoledne na domeček, bylo moc hezky a najednou jsme se začali doopravdy těšit. Ne že bysme se před tím netěšili, ale pořád to provázely nějaké obavy a ty dneska myslím ustoupily před tou pohodou a klidem co tam byla. Taky sousedi se zdáli na první pohled celkem fajn a mají chlapečka asi tak 1,5roku, tak že to vypadá docela slibně. Doufám že se nepletu, držte palce. |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
3.4.2004 20:14:24
leni, já bych úplně zapoměla...teď jsem si všimla, že má miška zítra narozky....toto uteklo, co??? jestli to poběží pořád tak rychle, tak za chvíli půjdem do důchodu:o)))
no nic, každopádně přeju míše hodně moc štěstíčka, zdravíčka, nějakého toho bratříčka nebo sestřičku a ať je to pořád taková šikulka jako doteď...:o)) a napiš jaká byla oslava...:o) papa |
|
|
3.4.2004 19:53:28
leni...rodina.cz/100klasci
jitu, super fotky:o) |
|
|
3.4.2004 19:52:17
áááá, staré známé tváře...:o) dubňata se zase scházejí?....o))
leni, jsem ráda, že se máte dobře a popravdě vám dvěma pražandám závidím...vyrazila bych taky na oblečky...:o))) tož dobře nakupte! my když jsem byli poprvé u holiče před vánoci, tak taky držela jak přibitá, ale teď jsme byli u kámošky v klieru a tam mají volant a už nebyla schopná držet:o) ale výsledek se myslím poved:o) děda v nemocnici, jako můj děda. je to sice už hodně starý člověk, ale nerada bych o něj přišla. destičky se mu přestaly tvořit i při léčbě, takže stav nic moc:o( ale on je děda dost svéráz a tak věřím tomu, že se z toho dostane:o)) oli, díky za gratulaci. je pravda, že je to na spotřebě plínek hned znát. jitu, marťas na cvičení spolupracuje? a teď ještě dotázek...poslouchají vaše dětičky? ve smyslu, že když jim něco řeknete tak poslechnou a jdou to udělat, jdou tam kam chcete a pod.??? u nás vede absolutní ignorace....autorita neexistuje. po dobrém po zlém, prostě si dělá co chce a když to není podle ni, tak se vzteká a řve. na druhou stranu je s ní teď děsná legrace, když jdeme na hřiště a ona křičí "ajoj dětiiii" a nebo narvaný autobus a ona povídá "uděláme hačí" a už se zvedá několik lidí a pouští nás sednou....holt si to holka umí zařídit:o)))) |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
3.4.2004 14:59:09
Teda holky.....
a já stále koukám do batolat a vy jste se přestěhovali- všechny, nejenom Verča.:-)))) U nás taky nic nového převratného, Martínek si na nočník spolehlivě říká akorát na velkou, čurání ho nijak nebere. I když je doma bez plínky a počurá se, prostě to ohlásí, ale neuvědomuje si to!! A taky miluje pampersky jenom s kočičkama, jiné nechce. (Musím mu dát do ruky tu s kočkama a dělat, že mu ji nasazuju a přitom dát i jiné. Naštěstí si na obrázek na bříšku nekouká.) Poslední dobou nám blbne net, přepojují nás na optický kabel a dost to vypadává, taky nám občas spadne počítač, fotek taky málo... Ale dávala jsem fotku do dětiček, jako přítel jsem to nemohla přidat, tak jsem musela zadat původní heslo (jako správce), pokud ho chcete vědět, napíšu. Zdraví v rodině nic moc, můj taťka jde za týden na operaci ("chlapskou"), ale moje babi oslavila tento týden 102. narozky. Byl o ní článek všude, dokonce i v Blesku cosi zalhali!! Snad se to s příchodem sluníčka vše zlepší. Vlasy taky neradi umýváme, musíme Marťu vždy zabavit a rychle položit a spláchnout. Vyhráli jsme za plínky pampers do vany hračku, tak si tedď rád s ní hraje. Přeju všem pěkné jaro, Verči prima stěhování a ostatním hezké přípravy na 2. narozeniny. PS:Co kupujete, já mám akorát soupravu na hraní- mikinu a kalhoty, sháníme ještě nějaké hračky, ale potřebovala bych dobrej tip!! Ahoj JITKA |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
3.4.2004 13:47:54
leni, do fotoalba jsem se dostala, ale nejde se mi prihlasit.. kvuli vkladani fotek. tak nevim. mozna terr by vedela.
hani, misce gratuluju k bezplinkovateni. mam radost. snad se taky brzo dockame. no, holky jsou holt sikovnejsi. |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
3.4.2004 13:42:21
ahoj. veru, ja taky zapomenu. nekdy i nekolikrat. jsi na tom porad dobre. :o)
taky doufam, jako hani, ze vam ta trava vyroste jeste letos. :o) tesis se? urcite. snad nebudete bez netu dlouho. nejak to zarid, vyrid, popozen.. neustaly prisun novinek od vas je potrebny. :o) leni, ahoj. u vas taky vsechno ok, jak ctu. miska je sikulka, urcite je pekna jako maminka. mate vy nejaky novy fotecky? rodina.cz/ziegelbauerovi |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
2.4.2004 20:46:23
Hani a dedu,jako tatu Michala? :( tak hlavne,at se to lepsi!drzim palecky
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
2.4.2004 20:43:29
ahoj holky!
tak my jsme byly dneska prvne ostrihat vlasky,teda ja se dostala po dlouhy dobe ke kadernici a Misa na mne celou dobu koukala-sedela v kocarku a ani nedutala,no a potom jsem ji vzala na klin a ani se nehnula a krasne drzela,tak ji trosku pristrihla:) jinak myt vlasky je horor,taky vyvadi,ale ted musime jeste mazat mastnym kremem a vycesavat stroupky a to muze taky zesilet:( na nocnik stale chodit nechce..a obcas vyvadi,ze musi mit plinku s kocickou a dava ji pusinky:))) Veru,tak uz se to nebezpecne vsechno blizi,tak doufam,ze stihnem jeste nejaky ty oblecky nakoupit!Ne,ze mi uteces:) Holky,funguje jeste ta stranka nase deticky..?ja se tam nejak nemuzu dostat,hani,oli,veru dejte mi prosim adresy na vase stranky(treba do mejliku),me to vsechno nekam zmizlo:(((chci taky videt Misuldu na kraticko:)a Fila jak vyrostl a Baru doufam brzy uvidim nazivo:) dïky moc tak koncim,at se to sem vejde:) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.