| ivanita | 397 |
|
|
26.8.2006 13:09:31
Taky držím palce, ať se s miminkem brzy zadaří!
Když si vzpomenu, že na Sofince jsme "pracovali" téměř 2roky a Artušek se nám neplánovaně "podařil" hned napoprvé, když nám došla antikoncepce :o))), tak se musím smát. My jsme ještě zcela definitvně to 3.dítko neuzavřeli, ale já mám po prázdninách takovou ponorkovou nemoc z dětí, že už asi nee. |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
25.8.2006 20:51:07
Tak Kristýnka sourozence nějak zvlášť nechce. Ještě před rokem chtěla a to mě manžel obviňoval, že jí navádím ;-/ No a teď, když přijde někdo s mrňousem na návštěvu a má se podělit o hračky, o prostor, o pozornost, tak to velmi těžce nese :-( Holt jedináček jak se patří. Uvidíme, jak se s tím vyrovná.
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
25.8.2006 20:32:57
dito,dik:)) no jooo..uz jsme se do toho "dali":))) Misa by chtela miminko:) A dneska mi septala do ucha, ze se bude jmenovat Kacenka:)) tak uvidime:)Hlavne,aby se to povedlo a byli jsme vsichni zdravi.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
25.8.2006 20:30:13
Jů, Leni, takže vy už se snažíte, jo? Tak ať to brzy vyjde!
Kriss, no tak hlavně, že jsi manžela přemluvila a teď se můžeš těšit hned na 2 věci, na domeček a na mimčo:-) A co vaše holčičky, ty si neříkají o sourozence? Já si pamatuji, jak jsem mamku hrozně přemlouvala, když jsem byla malá. |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
25.8.2006 20:13:21
tak kdyz uz jste u tech miminek,tak se pridam:)dneska jsem byla na gyn a dr.mi rekl,ze pokud se snazime,ze by nam to neslo (pry spatna sliznice,ze by se tam mimi nechytlo) a predepsal mi dva hormony,ktere by melo to moje telo dat dohromady a pomoct "udelat miminko" tak jsem na to zvedava..
|
|
|
25.8.2006 11:00:29
Dito, to víš, kdyby to bylo na mě, tak už čekám třetí :-D Dlouho nechtěl, že mu jedno stačí. Byla jsem z toho nešťastná, škemrala jsem, přemlouvala, ale to pak bylo snad ještě horší. Když jsem se uklidnila, přestala tlačit, tak se umoudřil :-) Takže jsme domluvený, že do nového domečku, nové miminko. Těším se.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
25.8.2006 10:49:04
Jé, Kriss, on manžel 2. nechtěl? No, ještě, že jsi ho přesvědčila:-), ale budete mít dcela velký rozdíl, no na 2. straně to ty budeš mít ve větší pohodě. Na každém rozdílu je nějaké + i -.
|
|
|
25.8.2006 7:26:31
Dito, mimčo až dostavíme. Manžel se nechce stěhovat s těhotnou manželkou :-) A já to nepitvám, jsem šťastná, že to druhý konečně chce taky.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
24.8.2006 21:59:29
Kriss, gratuluji ke stavebnímu povolení, tak teď už to bude paráda a miminko si plánujete až dostavíte?
Leni, užijte si dovču, hub je prý letos hrozně moc. K tomu 4. mimču, to byla sranda:-))), už bych je neměla v našem bytě kam naskládat:-), i když manžel by ještě 1 fakt chtěl, na 2. straně je ale pořád v práci, takže jsem na děti sama. |
| Ariela4 |
| • |
24.8.2006 11:44:59
Dito, Sofie jde do módy, na srpnovkách máme už dvě :)
Jinak do lázní jedem ze zdravotních důvodů, Anetka má svylovou hypotonii a tak musí rehabilitovat. Jedem do Jánských lázní na 6 týdnů. Doufám, minule nám to dali an 8 týdnů a já už pomalu lezla po stromech. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.