| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1308  [Dalších 1178 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
24.8.2006 11:37:29
Kriss,ty ses teda dlouho neobjevila:)Gratuluju k domecku a at brzy stoji!To se to pak bude delat miminko:)

Dito,ty si jeste chvilku pockej na Sofinku:)je jeste malicka:)a tri ti nestaci?:)))

Vcera jsem se s Miskou domlouvala do jakych ze to ve skolce bude chodit krouzku:) jestli porad si preje fletnicku,tak ze pry bude chodit do fletnicky,ale jen jestli ji to pujde:) a pak na tanecky.Krouzky maji po spani,tak dobre vydedukovala,ze tam teda bude MUSET spinkat (loni tam spala denne a ke konci tydne smlouvala,ze chce po obede:)) a pry chce krouzky jen dva:) tak uvidime.

Pristi tyden jedeme jeste na Sumavu,tak doufam,ze nebude celou dobu prset..jinak vsude rostou houby,tak budeme sbirat:)

Dita+4 18741
24.8.2006 8:36:28
Ivanito, Nikča měla v červnu 10 let, jde do 4. třídy, Martin je duben 02 no a Miška má 19 měsíců. Taky musím říct, že už se těším na zaběhnutý koloběh škola-školka, už se trochu nudíme, s Miškou plánuju chodit do plavča a do cvičení. Martínek se s Miškou taky pořád o něco hádají, co má jeden, musí mít ten druhý. Ale zase si chvilkama hrají i pěkně, třeba na maminku a na tatínka, vozí kočárek s panenkou, je to sranda, ale těch hádek a toho pokoušení se je teda rozhodně víc.
A já budu nechávat Martínka ve školce někdy i spát, tak 2-3x týdně. Na střídačku, už jsme to tak dělali vloni v červnu, tak snad to proběhne teď po prázdninách zase v pohodě.
Kriss,Kiki 4/02 3534
24.8.2006 8:29:23
Ahoj všichni :-) Teda pěkně dlouho jsem nepsala. Koukala jsem zpátky na fotky a dětičky jsou všechny úžasný :-) Hlavně ty mrňousci nejmenší. Už se těším, až se začneme taky snažit. Manžel se vyjádřil, že až se přestěhujeme do domečku. Po dlouhých peripetiích máme konečně stavební povolení, v pondělí nám vyvrtali studnu, tak se to snad konečně pohne.
Jinak já už se taky docela těším, až Kiki půjde do školky. Sice jsem přes den v práci, ale je vidět, že už jí ty děti taky chybí.
ivanita 397
23.8.2006 20:42:14
A dituš, jak staré ty tři prcky máš? ZAjímá mně hlavně ten věkový rozdíl a jak to zvládáte. Já mám teď s končícími se prázdninami a dvěmi dětmi 24hodin už jen oči na kalendáři, kdy aspoň na dopo půjde Sofinka do MŠ. Poslední dobou se jen perou a ubližují si :o(
Dita+4 18741
23.8.2006 9:44:03
Ahoj holky,
my už bohužel nedovolenkujeme.
Ivi, tak snad Sofinku ta bázeň ze zvířátek přejde, každý má něco. Jinak se mně hrozně líbí jméno Sofie, kdyby snad někdy došlo na 4. mimčo.....:-)))))))), no obraťme list:-)
Já mám teď jen 2 děti, Niki je na krasobruslařském soustředění, ale tentokrát jen na týden, takže do pátku, ale docela mně doma chybí, protože sem tam Mišku pohlídá nebo zabaví, třeba když vařím, nebo tak.
Já jsem teď, jak byly ty zimy, doma pořád jen jedla a tak mám 2kg nahoře a z toho pořádnou depku, takže od včerejška držím dietu, ach jo.
Adélo, tak ty máš ještě nárok mít něco navrch, jsi chvilku po porodu, to určitě shodíš, no a zatím něco přikup:-)
Taky jsem zvědavá na ty lázně, napiš o nich víc a to tam pojedeš i s malinkou, no asi ano, že?
A Anetka ještě nechodila do školky před prázdninami?
Holky, co ostatní, kde jste?
ivanita 397
22.8.2006 20:49:16
No všichni nedovolenkují, já jsem tady psala, ale nebudu si povídat sama se sebou :o)

Kam jedete do lázní? To pravidelně nebo ze zdrav, důvodů? Jsem zvědavá :o)))
Ariela4
  • 
22.8.2006 16:04:40
Tak koukám, že ještě dovolenkujete. Já sem občas nakouknu ale nikdo tu, tak jdu dál.
Malá roste jako z vody, Anetka půjde do školky, konečně jsme zajistili tu poblíž naší vísky - 12km ale jen 4km.
V pátek odjíždí Anetka s tatíkem do lázní a já ho vystřídám za 14 dní, až budu po šestinedělí. Jen mám problém, nevím co si tam vezmu na sebe, sem tlustá, všechno mi je malé včetně kalhotek.
ivanita 397
17.8.2006 13:17:14
Princezny jsou vážně moc hezké!

My jsme dnes byli na koňském ranči a Naše slečna se pořád bohužel bojí koníčků, zato Artík už ve 2letech rajtoval sám jako rytíř :o) Nevím co dělat s tím jejím strachem, bojí se i psů-což mi teda nevadí, ale začne vždycky jančit i u koziček v zoo apod. a spíše ta zvířata plaší... A to my ji nijak nenutíme, ona nejdříve chce a sotva se jí někdo dotkne... ANi jelínky či srnky nenakrmí, je mi jí líto.
Ariela4
  • 
16.8.2006 17:15:29
Dito a ostatní děkuji, holky mi pomáhají co mohou i když občas je to spíše ku škodě než ku prospěchu, ale snaží se. Ale nejradši bych zrušila manžela, má někdy uvažování někde ouplně inde, asi mu už spermie (u nás dlouuuhý půst, celé těhu a ještě dlouho bude)) lezou na mozek. Má někdy nápady, že chápu, že lidi vraždí, ale to budu vyprávět až to rozdýchám.

Mám teď problémy ještě z jizvou, začala hnisat, bolet, napuchla. Mám infekci jako .... včera mi to čistili - za živa - myslila jsem že se poč... jak to bolelo. V nemocnici jsem odmítla zůstat a tak jezdím den co den an čištění.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
15.8.2006 21:44:26
ahoj holky!

jsme ted na chaloupce u Krumlova, pred tim na Morave u segry...takze az na to pocasi je to super:) dneska byla pekna zima,ale odpo se to vybralo,tak jsme nakonec na prani Misi jeli na Hlubokou na prohlidku zamku a bylo to fajn.Veri,cekam na autorizaci na ICQ a nic:) od zitra ma byt 25,tak uz bude lip...

Adel,ta fotka jak tam vykukuje je krasna:)

Nekdo se tu ptal o spani po obede..tak u nas to nehrozi uz hodne dlouho..Misa ma nejak hodne energie,ze spat nepotrebuje...ve skolce pry obcas usnula,ale tak uz malo..a co je ted uzasny,tak po ctyrech letech ted jak jsme na dovoleny druhy tyden tak vstava az po devaty!!!tak na to se zvyka lehce:)(usina po osme)

Dito,moc pekny fotky z dovoleny (na ty "inteligentni" jsi jako jejich segra:) pekny!)

Jo,Veri,s tim piskanim to je dobrej..nenaucil se to od Kluka z plakatu?:-))
Tak uvidime,jestli vyjde srazik:)

mejte se vsichni krasne!
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1308  [Dalších 1178 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.