| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1308  [Dalších 1168 >>]
Dita+4 18741
15.8.2006 10:12:51
No, super, pěkné holky, Adélka je teda už slečna a má krásné vlasy.
Co jinak holky děláte? Dovolenkujete?
A co ty, Adélo, jak jsi se zaběhla s miminkem doma? A co starší holky na maličkou? Pohoda?
Ariela4
  • 
15.8.2006 9:07:11
Tak tady vám vkládám moje princezničky

Adélka

Anetka
Dita+4 18741
14.8.2006 15:44:45
Ahojky,
Adélo, malinká je krásňoučká a co kdybys nám ukázala ještě ostatní holky:-)))?
Jinak holky díky za pochvalu fotek:-)
Ariela4
  • 
14.8.2006 11:01:50
bojim, bojim, kde je maminka?
ivanita 397
12.8.2006 12:33:52
Ty fotky jsou Dituš super. Jste šikulové, že jste zvládli 4 děti :o)

néni 24998
10.8.2006 18:46:34
Leni - napiš mi číslo mobilu. Nebo ICQ. Moje číslo je 295 436 444, kdyžtak si tam můžem písnout. O víkendu mám totál, ale v týdnu bychom se třeba mohl potkat.

Adél - tuším, že hluk vnímali kolem druhého měsíce. Ale už si to tak nepamatuju

Ivanito - tak mi ještě pořád po obědě spíme. Ani se je to neučím odnaučit :-) Je fakt, že teď poslední dobou je to na střídačku, ale v pokojíku v posteli být musí - aspoň si trochu odpočinou. Ale musím podotknout, že u nás se vstává v šest hodin, takže v jednu si kolikrát rádi lehnou sami. Venku jsou od rána do večera, takže vybít energii mají kde :-)

Tak a teď Dito k tobě - tvoje fotky nemají chybu. Moc se mi líbí ta spící fotka v kočárku. Jinak jste určitě veselá rodinka :-) Je fajn, že jste si to užili. No a ty - ty jsi tam samozřejmně kočka :-)

Holky musím se pochlubit s Mirečkem. Jsou to dva dny, co se naučil pískat. Fakt už vypíská skákal pes přes oves. Píská od rána do večera až jde hlava kolem, ale moc mě to překvapilo.
Tak jo - jdu. Mám kluky ve sprše, tak je jdu opláchnout. ahoj
Dita+4 18741
9.8.2006 23:17:55
Tak tady pár slíbených fotek z Rhodosu, doufám, že se nebudete nudit, je jich docela dost:-)

Martínek s Miškou v bazénku na pláži:

hrad z písku, Martínek a Niki.

tady se tvářím velmi inteligentně, ale jsme tady kromě manžela všichni, tak vám ji sem dám:-)Manželova Lucka, já, Nikča, Martínek, Mišelka:

Martínek pozdě večer:

I takhle jsme to jednou pozdě večer vyřešili:-)))
Dita+4 18741
9.8.2006 18:42:39
Jé, holky, to se máte, že vám děti ještě občas spí, Martínek definitivně přestal, když jsme vzali dudlík a to bylo přesně ve 2,5 letech. Od té doby doma nikdy neusne, ani si nelehne, vyjímka jsou vysoké horečky. Ve školce někdy usne, někdy ne.
Jinak hluk začíná vadit asi kolem 6. měsíce, co si tak pamatuji, asi je to u každého dítěte individuální, ale u Mišky to tak nějak bylo.
Ariela4
  • 
9.8.2006 16:58:06
Ivi, mě malá spinká, jen když je unavená, nebo když je nemocná, no a to je často. Ve školce taky občas usne, ale doma chodí spinkat, jen když si řekne. Ona se klidně uprostřed hry sebere, že je unavená a jde si lehnout, a tak to nechávám na ni. Jinak po obědě mi spala pravidelně asi tak do 3 let, teď už jen když chce.
ivanita 397
9.8.2006 16:41:00
Myslím, že v 6nedělí si naše děti z hluku ještě nic nedělaly-tak si nedělej zbytečné starosti!

Holky jak vám spávají dubňátka? Spí ještě po obědě? Naše Sofka spává jedině když se dopoledne řádně vyřádí, tedy když je aspoň 2hodiny venku což se stává jedině když je v MŠ, já většinou vařím a uklízím a ven jdeme až odpoledne
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1308  [Dalších 1168 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.