| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1308  [Dalších 1148 >>]
Ariela4
  • 
23.7.2006 10:42:38
No koukám, že když jsem na příjmu já, tak se tady dovolenkuje :) Achjo :(
To já mám letos dovolenou na zlatých pískách a na maltě u nás před barákem. Jo a ještě pojedu do dalekých krajů - porodnice :)
Ariela4
  • 
20.7.2006 21:34:16
Děkuji za přivítání. Dlouho jsem tu nebyla, měla jsem cvičnej výjezd do porodky, ale naštěstí ještě zažehnáno, i když se na malou už moc těším, zas tak malá být nemusí. :)

Říká se nikdy neříkej nikdy, já tak třetí mimi moc nechtěla, ale když jsme si koupili baráček a dali jakžtakž do kupy, tak jsme si řekli proč ne. No a je to tady.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
20.7.2006 21:25:59
Zdravim vsechny z Pocatek:) jsme tu s Miskou u kamaradky na dva tydny a mame se bajecne...teda je to honicka,protoze tu mame 15-ti mesicniho kluka 3-letou holcicku a Misu:)takze si dovedete predstavit neustale pozadavky:))) ale koupeme se v rybniku a chodime do lesa..pohoda..

Adelo,vitam te tu a jasne,ze se k nam muzes "pridat":))) odkud jsi?

Dita+4 18741
19.7.2006 21:58:00
Ahojky holky,
tak zase po dlouhé době se to tady rozjelo?:-)
Vítám Adélu se skoro 3 holčičkami, já mám taky 3 děti, Nikolku taky 10letou, kluka Martínka, duben 02 a ještě Míšenku 1,5r.

Jinak my teď trávíme celé dny na koupáku, děti jsou tam maximálně spokojené, jen Mišku musím pořád někde nahánět, je ve věku, kdy nemá absolutně žádné zábrany a neustále utíká. Martínek se letos neustále potápí a plave (pokouší se) pod vodou. Pořás skáče, odmítá rukávky a chce, abych ho vyhazovala, ale někdy bych teda potřebovala ještě tak 2 ruce navíc, abych ty 2 ve vodě uhlídala:-)
Na dovču se chystáme od zítřka za týden, hrozně se už těším, na 12 dní, to jsme snad ještě nikdy nebyli, vždycky jezdíme třeba 2x ale jen na týden.
Kriss,Kiki 4/02 3534
19.7.2006 7:35:46
Ahoj všichni! Zdravím Adélu :-) Já jsem v práci a Kristýnku mám u mámy na chalupě. Tam je jí určitě líp, než ve městě. Jinak já pojedu na dovču od pondělka za týden. Taky už se moc těším. A mimochodem, máme konečně stavební povolení :-)))
néni 24998
18.7.2006 17:59:06
Také zdravím. Adélo, klidně se přidej. My tu stejně moc nedrbeme. No ono vše zkloubit - práce, školka, domov a NET je kolikrát umělecké dílo - aspoň teda u mě. No já jdu už jen do pátku do práce a pak HURÁÁÁÁÁ dovolená. Už si pomalu odškrtávám i dny, jak se těším.

A co vy holky - Leni, Kriss a Dito? Asi také máte plno, že. Tak si hezky užívejte sluníčka a pohody. Dětičky ať jsou také v poho. My máme teď relativně klid, tak jsem klidná i já :-)) Byli jsme minule v Plzni v ZOO a celkem dobrý. Nejdříve se nám tam moc nelíbilo, ale pak jsme zjistili, že jsme to vzali blbým vchodem a viděli jsme jen konec, kde nebyli skoro žádný zvířata. Až pak cestou zpátky jsme zjistili, že jsme nezačali moc dobře :-) Teď se chystáme na Slovensko, ale ještě nevíme, jak nám to vyjde, protože jsme peněžitě pěkně vyždímaní, tak uvidíme. Přinejhorším pojedu k našim do Prahy a tam to už nějak zabijeme:-))
ivanita 397
18.7.2006 14:21:40
Tu třetí berušku tiše závidím! My původně taky uvažovali o třech dětech, ale postupem času... Už jsme taky starší ročníky :o) Ačkoliv ještě není nic uavřeno, že?

Jinak prima jména, všechna Áčka, hezký!
Ariela4
  • 
17.7.2006 18:04:09
Ahoj holky,jen k vám nakukuji, občas i čtu ale zatím jsem neměla odvahu se přidat.
Mám zatím dvě dcerky, 10 let a 4 roky Adélku a Anetku a teď v polovině srpna má přijít na svět třetí princezna Alžbětka. Pokud by vám to nevadilo, ráda bych občas zavítala a i pokecala.
Adéla
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
9.7.2006 11:16:00
ahoj holky,tak jsme doma..teda tri tydny na Sumave - bylo krasne..jak zacaly prazdniny,tak uz se tam sjizdeli lidi,to uz nebylo ono,ale pred tim..klid a pohoda..uvareno,pracka se susickou..super:)a ted se tu smazime doma, 28 stupnu v byte..misa dneska jede na chatu za babickou do stredy,tak snad bude spokojena:) a ja tyden ted do prace.

co noveho u vas?:)

Kriss,Kiki 4/02 3534
3.7.2006 14:35:27
Jinak na dovolenou pojedeme v srpnu, na Vysočinu. Už jsme tam byli celkem třikrát - 2x v létě a jednou v zimě a moc se nám tam líbí. Je to v lesích, rostou tam houby, borůvky, občas jsou vidět srnky... prostě pohodička. Můj manžel k moři prostě nechce, nemá rád vedra.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1308  [Dalších 1148 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.