| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1308  [Dalších 1138 >>]
Kriss,Kiki 4/02 3534
3.7.2006 14:29:43
Ahoj všem :-)
Leni, v práci furt špatný, ale už je mi to nějak jedno. Dneska mám s sebou Kristýnku, tak tu řádí jak černá ruka.
S domečkem taky nic nového, nedostali jsme stavební povolení. Tak jsme něco upravili v projektu a čekáme zas.
Ale jsme zdraví, ve stedu jedu s našima a s Kiki na 5 dní na chalupu, tak se těším :-)
néni 24998
2.7.2006 17:15:31
Leni . tak to máte nabytý program ( teď tu přemýšlím nad tím "y" tak snad je to dobře ). Je dobře, že se Míše ulevilo. Ani se nedivím, že má rýmu. My jí máme taky. Jsou to hrozné výkyvy Jednou hic po druhé zima. Míma k tomu má ještě dost v noci kašel, ale jinak jsou v poho.
Divadélko bylo moc hezké. Mireček pořád hlásil, takže docela sranda. Jiřík se pak zapojil do tancování, tak myslím, že byli klucí nadšeni.
Moře,k jak jsem psala u nás také nehrozí, ač ještě před dvěma měsíci jsme byli rozhodlí. Jen jsme trošku zapomněli, že musíme zaplatit pojistku na auto a hlavvně nám do toho vlezla moje zimní bouračka, takže jsme dost vyždímaní. No ale auto už je v pořádku, já taky tak to je hlavní. Budeme brouzdat Čechami. Ono je tu také krásně. No a pak to Slovensko, to máme už ověřené. Hlavně aby bylo počasí.

Hezky si užívejte ozdravovnu a zase něco písni. Snad se sem dostanu víc. O víkendu jsem spíš mobilnější, ikdyž tohle je po dlouhé době, co jsme doma, tak si to fakt užíváme. Večer jsme ještě jeli s taťkou na kole na noční projížďku a objeli jsme hospůdky. Bylo to moc příjemné a hlavně jsem si dost vyčistila hlavu :-) Naštvala mě tak švagrová s manželovou neteří, že mi pěkně škubali nervíky. Ach jo - příbuzný si holt člověk nevybírá :-(
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
1.7.2006 21:36:48
Kriss,co noveho s domeckem?a v praci uz lepsi?
Veri,jaky bylo divadylko?:)
1.7.2006 21:35:06
Ahoj Veri a ostatni:)

ja sem nakukuju a nic se tu nedeje:)

my jsme s Miskou druhy tyden na ozdravovne na Sumave v Javorniku..musim rict,ze je tady uzasne...prvni tyden teplicko,3x tyden bazen,cviceni,inhalace,jidlo 5x denne..ale druhy tyden Misa dostala rymu,37,6 a dostaly jsme zakaz vseho:( jen muzeme ven a inhalace..po a ut byla doma,ve stredu uz mohla ven a od ctvrtka uz se zase chova jako vsechny deti:)) akorat ji tece furt z nosu:( od pondela zase muzeme na ty vsechny "akce"..tak uvidime..z vodovy rymy se ji ale udelala zluta:( no takze jsme sice na ozdravovne,ale proste mame tu nasi "chorobu" i tady..

Jeste nam zbyva tyden..tak doufam,ze si to tu poradne jeste uzijem..

pak se chystame na dva tydny do Pocatek ke kamaradce na chalupu a v srpnu za segrou na Moravu a na chalupu kousek od Veri:) a na konci prazdnin jeste na SUmavu..no a to uz by asi stacilo..more asi letos opet nebude..ale ona i dovolena tady neco stoji:((

Uz jsme si tu zamluvili ubytovani na zimu..prekrasny penzion a je tu detsky vlek..kraaaasa:)

mejte se vsichni pekne a uzivejte leta..i kdyz ted par dni je zase destivo:(
néni 24998
1.7.2006 14:16:33
Ahoj holky, tak nějak to tu vázne .-) Ani se nedivím. Sama toho mám, že jsem tu už pěkně dlouho nebyla a kupodivu mi počítač ani neschází :-). No asi to bude tím, že v práci se ho nabažím až, až.Jak se všechny máte? Kriss - snad se to v práci už vylepšilo.

Já jdu s klukama za chvíli na divadýlko,tak se už moc těšíme. Kluci si i zdřímli, tak to snad bude vše ok. Teď tady s tátou rozbalili autodráhu, kterou dostali k vánocům a jsou moc šikovní. Já tu mám na klíně morče, takže jsem tu pěkně všichni spořádaně :-).

Jinak u nás nic moc nového. Dovču mám za tři týdny, tak se těším. Buu eď dělat dva měsíce za kolegyni, která dala výpověď tak mám celkem dost frmol, ale je to jen dočasně, tak to snad přežiju :-) Zatím se chytám, tak uvidíme. Byla jsem v práci i dnes, ale bylo to nachvíli, tak to jde. Ještě že mám šikovného taťku, který v pohodě uvaří. Dnes to moc bodlo.

A co vy a prázdniny? Kam se chystáte? My letos chtěli k moři, ale ještě nám to s penězma nevyjde, tak jedem zase asi na Slovensko. Teď o svátcích jedem ješě s jednou dvojčatovou rodinou do Plzně do Zoo. Prý je to tam moc pěkný, tak tam jedem. Ještě musím sehnat nějaké ubytovny, tak snad na netu něco najdu. Chci vzt sebou ještě synovce, tak budem banda :-) Končím. Ferda mě tu drápe do noh, tak ho jdu zavřít.

Všem vám krásné léto plné pohody a klidu. hezky si ho užijte. Papááá
Kriss,Kiki 4/02 3534
12.6.2006 19:22:50
Ahoj holky!
Veri, já dělám na byťáku - připravuju smlouvy, předepisuju nájem a zálohy, upomínám dlužníky a tak. Ta práce mě docela baví, ale vztahy se tam rapidně zhoršily, tak proto. Jenže ono to není tak lehký, najít si něco jinýho. Aspoň mně to moc nejde :-( No ale myslím, že nejhorší depky už mám za sebou - doufám. Jinak nevím, jestli jsem už tady psala, že chceme domeček? Nejnovější zprávy jsou, že zatím nedostaneme stav. povolení. Nemáme podle představ úřadu dořešené připojení na vodu a kanalizaci :-( Ach jo.
Ale aspoň, že jsme zdraví, ne? :-)))

PS: Kristýnka bez pomocných koleček na kolo taky nevleze ;-)
néni 24998
11.6.2006 19:12:29
Kriss - jak to, že tě to nebaví v práci, Třeba je to jen krize. Kde vlastně děláš?

Leni - ještě jsem ti chtěla říct, že minulý týden jsem se byla konečně kouknout v Krumlově na tom novém hřišti a fakt nádhera. Strašně mě to nadchlo a vzápětí velmi zamrzelo, že to tu nevybudovali, když jsem byla na mateřský. Ale ty jsi asi v Praze zvyklá na takovéhle hřiště :-)) Tady je to rarita. Ikdyž v Budějkách už se také najdou pěkná. Když byli kluci malý, tak jsem se vždy těšila k ségře do Prahy, neb tam se kluci vždy na hřištích fakt vyřádili. Tak až tady na Jihu budeš a i já budu mobilní, tak bychom se tam mohli spolu podívat.
néni 24998
11.6.2006 18:31:27
ahoj holky, už jsem chtěla psát včera, ale nešlo mi to vložit. Nevím proč, ale už se mi to tu párkrát stalo. Dlouho jsem tu nebyla, tak jsem ani nějak nečetla zpět jen teď Lenku a Ditu. Leni trápí vás pořád něco viď. Přeji Mišce, ať se jí co nejdříve uleví. Je fajn, že jste se mohli kouknout už konečeně ven. Ono je to pak mrzutý být tak dlouho s dětma doma. Já už pak vymýšlím opravdu blbosti, jen abych je zabavila.
My se zatím držíme, ale ťuk, ťuk. Mireček se tedy v týdnu osypal a už jsem si myslela, že je to spála, neb ve školce dost řádí, ale naštěstí to nebyla. Dr. mi sama řekla, že to ještě neviděla. Ráno se mu udělali puchýře, než jsem dojela k dr. tak to byl jeden velikánský flek a večer to bylo pryč. Druhý den to měl na zádech. Prý asi alergie, ale nepřišli jsme z čeho. Jediné co ten den jedl byli krabí tyčinky ve školce, tak možná z toho. Těžko říct. Hlavně, že je už ok.

Dneska jsme byli v ZOO na Hluboký, takže jsme si udělali krásnou neděli. Kluci byli maximálně hodní, takže jsem fak dost nabitá energii. Ač včerejšek byl krutý, neb známýmu se narodil chlapeček, tak jsme do pozdních hodin slavili :-)) To je hrozný, teď jsou kolem nás samé svatby, miminka a nás bere strašně chuť na tu naší vysněnou holčičku :-) No ještě ale chci chodit aspoň rok do práce, pak uvidíme.

Mmcho Squasch, jak jsem minule o něm psala, tak dopadl více než nad moje očekávání. NEBYLA JSEM POSLEDNÍ :-)))) A je fakt, že mě to celkem chytlo a dost jsem nakazila známý, takže se chystáme na "turnaj". Ve Větřní udělali na to halu, tak to chceme prumbnout.

Dito - Martínek je pašák. Já odmontovala kolečka, ale vůbec mi na kolo nechtěli sednout. Tak tomu nechávám volný průběh, jako se vším. Doufám,že si sami vzpomenou, že to chtějí zkusit. Je blbý, že tu máme dost kopečky, takže se jim moc šlapat nechce. Ale musím je pochválit, že jsou šikovní na tůry. Včéra jsem s nima byla tři kiláky pěšky a zvládli to na jedničku. Každej vyfasoval batůžek, ňamku a mastili jsme. No aspoň spali a my mohli zapíjet mimčo :-)

Tak mastím. Kluci jsou ve vaně, tak aby se mi tam neutopili. Mějte se moc hezky a užívejte sluníčka. O večerníčku mrknu trochu zpátky, co jste hezkého prožili. Jsem šťastná, že je konečeně sluníčko a my můžeme lítat venku. Dokonce jsem už i trochu zhubla :-)))))

10.6.2006 20:19:16
Dito,gratuluju Martinkovi k jizde bez kolecek!sikula jeden:)

U nas to vypada tak,ze Misa dobrala vcera Ospen a dneska jsme byli prvne venku po 10-ti dnech,ale ten zanet spojivek ma od ctvrtka znovu (lecime uz od 27.5.:(),takze ma dalsi ATB kapky do oci..hmmm..kapeme do stredy a v nedeli mame uz odjezd do te ozdravovny,tak doufam,ze uz bude dobre,abychom mohly vyuzit ten jejich slany bazen:) Plavky uz mame obe - Misa z HaM a ja jsem si koupila u Spencera tankini se myslim jmenujou-tricko na raminka a kalhotky plavkovy:) maji slevu 20% na vsechny plavky,takze super!

Venku zacina uz byt zase teplicko:)

A co dvojcata,jak se dari a Kiki? kde pak jste vsichni?:)
Dita+4 18741
8.6.2006 20:41:56
Ahoj holky,
tady je teda pěkně mrtvo. Minulý týden jsem byla nemocná já sama:-(, měla jsem angínu, týden jsem ji přecházela, ale pak se to fakt nedalo vydržet, tak jsem si zajela na pohotovost a dali mně antibiotika, která zabrala okamžitě, takže pohoda. Žádné ležení u mě samozřejmě nehrozilo, ale to je jasný.
Jinak novinkou je to, že už Martínek jezdí na kole bez koleček, tak jsem ráda, hned jsme rychlejší:-)
A co u vás?
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1308  [Dalších 1138 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.