| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1308  [Dalších 1118 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
22.5.2006 20:25:11
Veri,tak squasch jsem nikdy nehrala a vzhledem k tomu,ze kdyz jsem zkousela hrat tenis a absolutne jsem nestihala,tak si myslim,ze tahle hra by mi nesla uz vubec..joo ping-pong ten muzu:)))

Jinak ja taky byla nalepena na telefonu,ale ze skolky nevolali a Misa pry dobra,odpo az do sesti jsme byly na hristi a ted spi..takze ted jsem zvedava,jak probehne noc..

Tak uvidime,jestli to v srpnu vyjde..jsem dneska byla schanet plavky pro sebe a pro misku,ale zatim jsem nic neobjevila:( tak musim pokracovat v patrani..jak to tak nemam rada obihat milion obchodu,nez clovek sezene to co si predstavuje a hlavne,co sedne...no to asi znate,co?:(
néni 24998
22.5.2006 18:43:26
Lenko, tak to je s Míšou mrzuté. Nám se to už neopakovalo. Prozvraceli najednou celý den, takže už neměli co.Je ale fakt, že dnes jsem pro sicher byla pořád na telefonu, kdyby ze školky volali. Dobrý, prý byli až moc aktivní :-)

Držím pěsti, ať máte dnešní noc v klidu. Určitě to všichni potřebujete.

Ten srpen by byl fajn, ale jak píšeš doba je to dlouhá a určitě to všichni znáte. Jak se na něco těšíme, tak to pak většinou dopadne na prdlačku. Ale určitě bych tě ráda viděla.

Holky, už jste hrála některá Squasch? Ve středu jdu s lidmi z práce do haly, ale nikdy jsem to nehrála, tak mám celkem obavy. Ale zase to chci zkusit. Šéf z práce říká, že kdo to jednou hraje, tak už ho to chytí,tak jsem zvědavá. Jen abych tam "nechytala zajíce". Pravidla jsem si jakž takž přečetla, ale ráda si poslechnu i vaše zkušenosti :-)
22.5.2006 9:42:05
Tak nevim co to je...misa zase dneska v pul jedny rano hodne zvracela,pak sla spat a rano vpohode..nasnidala se a sla do skolky.tak ted bude zkouska,jak to ve skolce dopadne..volala jsem dr. a rikala,ze mela drzet od toho patku dietu aspon cely vikend..a ze dneska projde tvrdou zkouskou..a kdyz se to bude jeste opakovat,tak mame uz prijit i s moci..tak jsem zvedava..

veri,co kluci?opakovalo se jim to?
21.5.2006 21:51:00
Veri,12.-19.8. se chystame na chalupu, v Krumlove bychom se urcite mohli videt..1x tam vzdycky jezdime na vylet..je to tam krasny a hriste ani nevim,kde tam je,tak nam aspon ukazes a deti si spolu pohrajou,to by bylo fajn..ale znas to,do srpna dlouha doba a kdo vi kdo zase onemocni:( ale kdyz by to vyslo,tak by to bylo fajn.

No MIsa mela zajimavy prubeh teda:) v pondeli o pulnoci pak vpohode a v patek:))) ale jesti budou mit ve skolce cocku,tak reknu ucitelce,at ji to nedavaj..

Tech chorob je furt nejak moc,co?:(

néni 24998
21.5.2006 21:36:21
Leni - tak si to dobře pamatuji, že ty jezdíš do JČ. Až sem někdy zase vyrazíte, tak bychom se mohli sejít.V Krumlově je krásné hřiště, které děti dokonale zabavý, tak bychom se mohli sejít tam. Ve Velešíně je skroro kulový :-(

S tím virem. Já původně myslela, že něco blbýho snědli, ale měli jsme včéra jet s jednim klubem na ubytovnu s pořadem pro děti, tak jsem volala, že bohužel nedorazíme, no a pořadatel mi řekl, že jejich děti to také dostali a jejich dr. jim řekla, že to řádí a trvá to cca dva dny. Průběh měly jak naše děti, tak jejich stejný. chjo. Pořád nějaký sajrajt. Chodím ještě na jednu diskusi a tam mě varovali, že to prý dostali všichni v rodině. No doufám, že se zítra v práci nepos... :-))). Už to znova nechci. Minule mi to bohatě stačilo
21.5.2006 21:07:11
Veri,na Javornik jedeme za mesic..no ja vim,ze to neni uplne blizko,ale zase ne az tak daleko:)

Jinak se musim pochlubit,jeli jsme dneska na kolech,Misa se nejdriv vozila v sedacce a pak ze pojede sama a tak jsme ji vyndali jeji kolo a ujela 5km sama..to docela jde,co?:)

S tim blinkanim..bylo to fakt divny..z pondelka na utery ta cocka a to bylo ale hrozny,v patek rano a odpoledne a uz ji normalne a je dobra-tuky tuk..jinak chodila do skolky a nic ji nebylo.Tak nevim,co to zase radi..

Jee,jste byli u Jana:) nase chalupa je hned naproti hrbitovu a vedle hospody-ob jednu chalupu:)
néni 24998
21.5.2006 19:30:17
Těpic, tak jsem se sem dnes také koukla a nejsem dnes sama :-))

Dito - Martínek je šoumen. Určitě jsi byla moc pyšná. Já tyto akce mám strašně ráda. Docela mě mrzelo, že letos nic nedělali ve školce ke dni matek.
Určitě chatu budete mít stejně hezkou jako děda:-)

Leni - tak u nás také blinkáníčko až hrůza. Včéra jsme s manželem lítali s kýblem v ruce a chytali. Hlavně Mireček. Byl pořád strašně studený a oči mu šly v slou. Už jsem klasicky plašila a brečela a pořád jsem chtěla jet do nemocnice, protože byl fakt mimo. No pak usnul, tak jsem z něj nesputila oči. Asi po cca 3. hodinách se vzbudila a byl už celkem OK. Oboum pěkně vyskákaly opary. Dneska jsou v pohodě, ale pořád čekám, co z toho vyleze. Fakt mě to rozhodilo. Do toho ještě strašně bolela hlava mně, tak jsem se musela nacpat brufenem, nem jsem myslela, že mi praskne :-( No byl to děsnej den.

dnes jsme byli na pouti ve Sv. Jáně, tak to bylo fajn. Kluci si zablbli na atrakcích, tak jsou už vyřízení. Vůbec nespali, tak budou asi každou chvílí KO. Manžel je tam uspává a je už nějaký klídek. Jen aby to s nima nezalomil :-)

Leni, také jsem dnes četla, že jsi byla na Javorníku. No je to od nás docela daleko. My jsme spíš u hranic, ale ty vlasntě asi víš, kde viď? Snad si to nepletu.
21.5.2006 10:41:11
Dito,Martinek ma modre kratasy a zluty tricko,vid?:)))to se vam to teda seslo vsechno najednou:)

my jsme vcera byli taky na chate..koupili jsme drevene piskoviste s poklopem asi pred 3-mi tydny,ale misto piskoviste mame mraveniste:( tak bacha na to..to jsou stavby..misto Misi si tam "hrajou" mravenci:(

jinak Misa mela vcera neuveritelnou vydrz..hodinu a pul napul brecela a napul knourala JA CHCI JEZDIT NA MOTORCE:))) nedavno zminovany odstrkovadlo..vzpomnela si na ni a byla jak zasekly gramofon...zkouska na nervy:) no ze sklepa jsme ji uz nevyndali:))takze mela smulu..

jinak ve stredu byli se skolkou v ZOO a to zrovna cely den prselo..ale ani ji to nevadilo..prijela spokojena,libilo se ji to.

jo a v pondeli meli k obedu ve skolce cocku a ona o pulnoci se tak strasne moc pozvracela..nastesti na zem a ne do postele..pak dobry,no a v patek zase a to 2x,tak jsme dali dietku a vcera uz to bylo dobry.Jo a v patek tu netekla voda,takze narychlo zavreli skolku,tak si ji vzal manzel do prace,ale jak ji zase bylo spatne,tak jsem musela utect z prace za nimi :)))no to byl den:)

omlouvam se za trochu zmatecny prizpevek:)))

Dita+4 18741
21.5.2006 9:40:50
Ahojky holky,
tady je nějak mrtvo:-)
Jak se máte a co děláte a děti? My jsme měli v týdnu vystoupení obou starších a představte si, že nám vyšlo na 1 den a stejnou hodinu, ale každý samozřejmě v jiné části Brna! Tak jsem šla i s malou na generálku Nikči, ta byla taky přístupná, no a aspoň nebylo blbý, že se tam Mišelka občas ozvala, odpoledne jsem pak šla na Martínka. Byla to sranda. Cvičili na písničku ze Včelích medvídků.
Bylo to od Domečku, kam chodí 1x týdně cvičit.
Včera jsme byli na chatě, Martínek byl nadšený, asi tam budeme muset jezdit častěji, no ono to je i potřeba, dědeček nám v zimě zemřel a chata byla jeho láska a staral se o ni, měl to tam krásně a pečlivě všechno upravené a udržované, tak teď je to nás. Ještě tam chceme koupit pískoviště dětem, plastové s poklopem a zabezpečit jedny kamenné schody, co jsou u chyty, jsou hodně strmé a Miška je už včera několikrát zkoušela.
Vnutím se vám sem s fotkami z vystoupení Martínka, jestlipak ho poznáte?:-)))

15.5.2006 20:40:09
dito,tak to opravdu verim ty motorky..by se misa hnedle zapojila taky:))

my jsme se zase rozhodli,ze pojedu s Miskou do ozdravovny Javornik na Sumave..ted jen cekam na vyjadreni pojistovny,ale uz mame i termin zamluveny..je to vlastne nedaleko Veri,vid?:)Jedeme tam na tri tydny,abychom vypadly z toho hnusneho ovzdusi tady..no a tatka za nama posl.tyden prijede:)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1308  [Dalších 1118 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.