Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dita+4 | 18741 |
|
|
15.5.2006 14:15:45
Ahojky holky,
my jsme byli od pátku do neděle ve Velkém Meziříčí, měli jsme sraz s holkama a dětma z ledńáčků 05, kam patří naše nejmenší. Bylo to super, i Martínek s Nikolkou tam měli k sobě děti stejného věku. Bylo nás tam 17 rodin. A víte, co bylo největší zábavou Martínka a ještě jednoho 4 letého chlapečka? Ježdění na miminčích motorkách - odrážedlech!!!:-))) |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
11.5.2006 21:20:29
Veri,to clovek rad slysi,ze se to nedeje jen u nej:) Drzim palecky,at Vam to pekne obdobi vydrzi co nejdele...oni si tim asi musi projit vsichni-ze by negativni obdobi?:)
|
| néni | 24998 |
|
11.5.2006 20:45:12
Pavlo - ahoj, to je Markétka moc šikovná. Asi si jí půjčím :-)
Leni - tak to mi máme cca týden klid, ale nevím na jak dlouho. Dělali mi, že se - bohužel oba ve stejnou dobu - zabejčili a nehla jsem s nima. Prostě, nechci, nebudu, nepůjdu. Ze zahrady jsme je nosili řvocí v náruči. Párkrát mi ujela i ruka, ale jsem z toho pak vždycky špatná. Večer si pak o všem povídáme, aby si nemmysleli, že je nemáme rádi. Někdy si říkám, že ta výchova je nejhorší zaměstnání v životě. Teď je týden klid, tak si to užíváme :-) Fakt - znamení beran na nás tak sedí. Máme i "smůlu", že máme děti v Koňovi - to je taky takové trvdohlavé znamení.Takže já můžu říct, že na nás to teda sedí |
|
|
11.5.2006 19:00:14
Veri,diky moc za palecky a klukum velke gratulace!jsou sikulove:)
Pavlo,to je fajn,ze Marketka to takhle vydrzela..hned tri kazy najednou,to by se mi nechtelo ani samotne:)Tak ted uz bude zase dlabat,co?:) Jinak Misa ma nejake odmlouvaci a ignorovaci obdobi..uf..obcas je to narocny:) |
| Pavla,Markul 4/02,Alenka 5/07 | 44071 |
|
|
11.5.2006 15:52:22
Ahojte holky. Byla jsem tady jenom pod Pavlou. Ale už jsem se zaregistrovala a už jsem se s tím naučila dělat . tak už budu pod tímhle tím :) . Ptala jsem se Vás na toho zubaře. Tak už to má naše prďolka za sebou. A musím ji mooooc pochválit. Byl s ní tatínek. Posadil si ji na klín na zubařské křeslo. A celou dobu měla pěkně otevřenou pusinku. A pan zubař ji vyvrtal všechny tři zuby. A ten jeden už měla vcelku dost, že se i zubař divil, že ji to nebolelo, třeba při kusání něčeho tvrdšího. A ja jsem se divila, že najednou nechce moc jíst maso. No už jsem na to přišla proč to tak bylo.Jinak bylo moooc pochválená , a zubař říkal že se s takovým klidným dítětem a hodným ještě nesetkal. Tak tatka měl velkou radost. A ja samozřejmě taky.
|
| Pavla,Markul 4/02,Alenka 5/07 | 44071 |
|
|
11.5.2006 15:51:57
Ahojte holky. Byla jsem tady jenom pod Pavlou. Ale už jsem se zaregistrovala a už jsem se s tím naučila dělat . tak už budu pod tímhle tím :) . Ptala jsem se Vás na toho zubaře. Tak už to má naše prďolka za sebou. A musím ji mooooc pochválit. Byl s ní tatínek. Posadil si ji na klín na zubařské křeslo. A celou dobu měla pěkně otevřenou pusinku. A pan zubař ji vyvrtal všechny tři zuby. A ten jeden už měla vcelku dost, že se i zubař divil, že ji to nebolelo, třeba při kusání něčeho tvrdšího. A ja jsem se divila, že najednou nechce moc jíst maso. No už jsem na to přišla proč to tak bylo.Jinak bylo moooc pochválená , a zubař říkal že se s takovým klidným dítětem a hodným ještě nesetkal. Tak tatka měl velkou radost. A ja samozřejmě taky.
|
| néni | 24998 |
|
9.5.2006 22:58:28
Dito - tak to je mrzuté, že jste museli ouško nakonec píchnoutl. Jak to Martínek nesl? asi se mu nakonec ulevilo viď? Znám to od ségry, ta si se synovcem také zkusila.
Leni - ano, probíraly jsme to tu spolu. strašně ti držím pěsti. Jinak dopadli jsme výborně. Závodilo šest dětí v této menší kategorii. Mireček byl třetí, Jiřík šestý. Mě se hlavně moc líbilo, že dostaly cenu všechny děti. Oni v tomto věku ještě nechápou moc pořadí, ale hlavně, že něco dostaly. Na to, že původně měli být předjezci a nakonec zkončili jako závodníci, tak to bylo pěkné. Poznali jsme se tu se spoustou nových lidí, večer se sedělo u táboráku, peklo se a popíjelo, takže to byl tak hezký relax, jak dlouho ne. Nějak mi to tam dobilo baterky :-) můžeš mrknout na http://rodina.cz/dolezalci. Mám tam zatím asi jen tři fotky. Víc nestíhám:-) Míša je šikulka, když takto drandí. U nás se nějak polevilo. Budu je muset zase na to nahnat :-) Né dělám si srandu, ale chtěla bych letos už odendat kolečka, tak uvidíme všem přeji krásnou a nerušenou noc. Já jdu už do postele hodit šipku. papáááá |
|
|
8.5.2006 20:12:28
Dito,ona se musi dodrzovat hlavne dieta - zadny slupky a zrnicka..leky beru-prednison a pentasu.Ale ze by chlap kvuli tomu nemohl mit dite?Neni to blbost?
Jinak dneska misa drandila na kole i kopecky bez pomoci,ze jsem docela koukala:) Veri,jak dopadl vcerejsi zavod??? |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
7.5.2006 23:51:31
Leni, dík za vysvětlení, hlavně, že už jsi o.k. a mimi máte povoleno:-).
Tu Cron. nemoc má manžel mé kámošky a ona je z něj na prášky, objevili mu to asi před rokem, hrozně dlouho byl v nemocnici, strašně zhubl a do teď chodí sem tam si lehnout do nem., nebo mu je špatně. Ale třeba na hokej už chodí, i na lyže jezdí. Ale největší problém je to, že si kámoška myslí, že už nebude moct mít děti, ani nevím, jak na to přišla a jestli je to jisté, ale prý bral, nebo bere nějaké hrozně silné léky. Ale už 2 mají. A jemu se právě na rozdíl od ní, do 3. nechtělo. Takže nevím, jak to u nich na konec dopadne. Martínek vypadá dobře, má jen rýmu, občas zakašle, ouško čistit nechtěl, tak jsme to udělali 2x a nechali to být. |
|
|
7.5.2006 21:30:16
Dito,omlouvat se nemusis..je to uz dele co jsme o tom myslim tady "povidaly" s Veri..mam Crohnovu chorobu-onemocneni strev a pred dvema lety zanet ocniho nervu-nevidela jsem na jedno oko (podezreni na roztrousenou sklerozu),ale ted jsem stabilizovana,beru leky,ale uz mi je i snizuji a miminko dovolili..ted jen proste se musime rozhodnout.
Hlavne,ze Martinek uz je skoro vpohode!Myslela jsem,ze co se udela pekne,nemoci se nekam schovaji.. a oni radej dal:( Ted jsem se koukala na vymenu manzelek..docela sila..videly jste to?Des bes:( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.